Red Castle Hotel Sharjah 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.810
№17 viesnīcas reitingā Šārdža
8.8 Numurs
8.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.8 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales un vēsturiskā pilsētas centra, netālu no zelta tirgus un tradicionālajiem Šārdžas tirgiem. Mēs iesakām to kā budžeta iespēju tūristiem, kuri plāno apvienot pludmales brīvdienas ar ekskursijām un pastaigām. Reģistrējoties depozīts netiek iekasēts.Vairāk →
аватар 5603055_mail.ru
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atradā s vistuvā k jū rai. Mums nepatika viesnī ca neatbilst aprakstam. Mē s trī s atpū tā mies, viesnī ca vispā r nenodroš ina trī svietī gus numurus, mums atveda kaut kā du papildu gultu, tā drī zā k nebija gulta, bet saliekamā gulta, kas tur nemaz nederē ja. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atradā s vistuvā k jū rai. Mums nepatika viesnī ca neatbilst aprakstam. Mē s trī s atpū tā mies, viesnī ca vispā r nenodroš ina trī svietī gus numurus, mums atveda kaut kā du papildu gultu, tā drī zā k nebija gulta, bet saliekamā gulta, kas tur nemaz nederē ja. Segu nenesa, pat ū deni š ajā viesnī cā nedod. Brokastu laiks bija no 9 lī dz 10.30, bet jau 9 praktiski nekā , apkalpoš ana briesmī ga, nesteidzā s papildinā t pā rtikas krā jumus. Tas pats bija ar traukiem, dakš iņ ā m, glā zē m utt. . Ja atnā ksi 10, tur nekā nebū s. Pludmale ir laba, bet viesnī cai vispā r nav teritorijas. Viesnī cā ir lielveikals, kur var nopirkt daudz ko un pat gatavot ē st, man patika. Tas ir tā lu no centra, bet katru dienu autobuss ved tū ristus no viesnī cas uz pilsē tu, kas, protams, ir pluss. Principā ar kā jā m var ieiet pilsē tā , pastaigā ties, mē s devā mies. Tā pat katru dienu 9 no rī ta brauca uz maksas pludmalē m, tur var arī aizbraukt. Ja atbrauc ar autobusu no viesnī cas, tad pludmalē bija lē tā k nekā paš am doties uz turieni. Es neatgriezī š os š ajā viesnī cā , tā vispā r nesasniedz 4 zvaigznes. Augš pusē ir peldbaseins, bet tas ir viens baseina nosaukums, divas krū zes un minimā lais ū dens daudzums bē rniem. Un tad, lī dz nokļ ū sit š ajā baseinā.... jā brauc ar liftu, tad tur to var atrast... .
аватар diana.tchehowa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No Aneks nopirkā m tū ri, š ogad aprī ļ a beigā s lidojā m č etri - es, vī rs un bē rni (12 un 15 gadi). Ieradā mies 10 no rī ta, kamē r paņ ē mā m mantas, tad ar transfē ru sasniedzā m viesnī cu, bija jau kā di 12. … Tomēr ▾ No Aneks nopirkā m tū ri, š ogad aprī ļ a beigā s lidojā m č etri - es, vī rs un bē rni (12 un 15 gadi).
Ieradā mies 10 no rī ta, kamē r paņ ē mā m mantas, tad ar transfē ru sasniedzā m viesnī cu, bija jau kā di 12. Tikā m mī ļ i sagaidī ti, uzreiz iekā rtojā s.
Iedeva labas istabas, bē rniem prasī jā m atseviš ķ u, mums atseviš ķ u, ī stenī bā maksā ja. Numuri bija ļ oti lī dzī gi pē c dekora. Katram bija balkons, bija kur izž ā vē t mantas. Arī istabā papildus nepiecieš amajā m mē belē m un tehnikai bija tē jas komplekts un dzeramais ū dens, kas tika pievienots ikdienas uzkopš anas laikā . Viņ i arī mainī ja dvieļ us katru dienu, pievienoja visas higiē nas preces vannas istabā .
Brokastī s devā mies uz restorā nu. Plaš a istaba, tī ra. Ē diens daudzveidī gs, pietika visiem. Bē rniem tas patika, un mē s nepalikā m izsalkuš i. Pā rē jais laiks bija kur paē st. Tas bija iespē jams turpat viesnī cā , jū s varat daudzā s kafejnī cā s un restorā nos tuvumā vai pa ceļ am uz pludmali. Bet es jū s brī dinā š u! Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals un restorā ns Mandi. Vienreiz bijā m tur, mums pietika. Ne tikai apkalpoš ana bija briesmī ga, viņ i arī mē ģ inā ja izkrā pt rē ķ inu. Viņ i izlikā s kļ ū daini, bet mē s uzreiz sapratā m, ka tā ir ierasta lieta! Esi uzmanī gs. Netā lu atrodas arī shawarma. Viņ u š avarma ir tik pretī ga, es jums saku. Un vē l viena garā m ir zivju restorā ns netā lu no Al Khan pilsē tas pludmales, kur mē s devā mies uz jū ru. Es domā ju, ka to sauc par Sanobar vai kā . Vairā k gumijas jū ras veltes neē da. Plus bonuss ar prusaku formu.
No viesnī cas tiek organizē ts transfē rs uz centru, tā pē c ir vairā k pieklā jī gu iestā ž u, ir pat Mac. )
Braucā m ekskursijā s no viesnī cas gida, man patika. Burj Khalifa atradā s Dubaijā , mans vecais sapnis. Tā ds skaistums!
Pā rē jais man ļ oti patika. Viesnī ca ir laba. Bet nā kamreiz izvē lē simies pludmales.
аватар zinchenkotanechcka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. Ē ka no ā rpuses nav ļ oti tieš i š ika, bet iekš ā viss ir ļ oti skaisti, sarkanbaltzelts ļ oti piesā tinā tā s krā sā s. Draudzī gi cilvē ki reģ istratū rā , ā tri iekā rtojā s un pavadī ja uz istabu, visu parā dī ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ē ka no ā rpuses nav ļ oti tieš i š ika, bet iekš ā viss ir ļ oti skaisti, sarkanbaltzelts ļ oti piesā tinā tā s krā sā s. Draudzī gi cilvē ki reģ istratū rā , ā tri iekā rtojā s un pavadī ja uz istabu, visu parā dī ja. Istaba mums uzreiz iepatikā s, iekā rtojā mies. Mū s uzaicinā ja brokastī s un izbaudī jā m. Tad atpū tā mies un pastaigā jā mies pa apkā rtni. Noskaidrojā m, kur atrodas pludmale un kur var iekost, jo. Paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as (var bez problē mā m pā rģ ē rbties uz pusdienā m). Pilnvē rtī gā m maltī tē m (kā mā jā s) viņ i atrada vietu uzreiz, krievu restorā ns Kazaņ a nedaudz tā lā k pa otro lī niju Al Sif viesnī cā . Cenas ļ ā va diviem regulā ri ē st. Bija transfē rs no viesnī cas uz centru. Nedaudz tā lā k pa ielu varat aiziet lī dz autoostai un doties uz Dubaiju. Vispā r iesaku vairā k staigā t, Š ā rdž ā ir ļ oti mierī gi, ir ko redzē t. Dubaijā ir burzma un cilvē ku pū ļ i, bet pilsē ta ir skaista. Lai visiem labas brī vdienas!
аватар ot30001
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem, kas brauc uz š o viesnī cu, viesnī ca nav slikta jū ra tuvumā , tikai š eit ir mī nuss pē rkot biļ eti, pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem bija iekļ auta cenā , ierodoties uzzinā m, ka nebū s bezmaksas pludmale, ja gribi atpū sties komfortabli, maksā vairā k un nevienam neinteresē , ka tas jau ir iekļ autas biļ etes cenā , tū roperators š o jautā jumu neatrisinā ja, bet, kā saka, tas ir aizvainojoš i, kaitinoš i, ak labi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas brauc uz š o viesnī cu, viesnī ca nav slikta jū ra tuvumā , tikai š eit ir mī nuss pē rkot biļ eti, pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem bija iekļ auta cenā , ierodoties uzzinā m, ka nebū s bezmaksas pludmale, ja gribi atpū sties komfortabli, maksā vairā k un nevienam neinteresē , ka tas jau ir iekļ autas biļ etes cenā , tū roperators š o jautā jumu neatrisinā ja, bet, kā saka, tas ir aizvainojoš i, kaitinoš i, ak labi. Pludmale, kas kopumā ir daudz lielā ka un skaistā ka, slē gta ar tī kliem un restē m un ierobež ota telpā , viesnī cu gabali no pludmalē m, tā teikt. Viesnī cā bez maksas izsniedz saulessargus, vecus, š ausmī gi lē tus un viss salū zis, jo pludmalē ir vē sma un lietussargu skaits neatbilst atpū tnieku skaitam, neviens tos nedod, visi ilgojas ar paš i istabā . Gludekļ i un gludinā mie dē ļ i ir atseviš ķ a lieta, netī ri, vadi visi savī ti un plī suš i, vai tieš ā m nav iespē jams mainī t. Ē diens labs, vienmē r daž ā di ē dieni nav garlaicī gi, bet ar augļ iem slazdam vienkā rš i nepietiek un viss ir sasmalcinā ts. Un patiesī bā no tā diem niekiem tū ristam rodas iespaids par viesnī cā m, un galu galā sī kumi ir banā li un, galvenais, atrisinā mi bez grandioziem ieguldī jumiem. Iepirkš anā s ir kaut kas tā ds, kur viņ i ņ em sā kotnē jo cenu, es nezinu no apskates braucieniem, man patika tikai ceļ ojums, kas ietvē ra Š eiha Zajeda Baltā s moš ejas apmeklē jumu Abū Dabī . Manuprā t, ja dodaties uz AAE, tad tas ir tuvā k Indijas okeā nam atpū tai brī vā dabā no pilsē tas kņ adas, jo visas ekskursijas AAE pavadā t, skatoties uz oktobusu. Lai jums patī kama uzturē š anā s, lasiet atsauksmes un esiet uzmanī gi, izvē loties viesnī cu un apmeš anā s vietu.
аватар nikolai.siedin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispā r esmu pā rsteigts, jo viesnī ca jauna, nu kā pē c tik slikta uzkopš ana. Kad mē s pirmo reizi ievā cā mies, viss bija jauki un tī ri. Viņ i lieliski sagatavoja istabu mū su ieraš anā s brī dim, bet pē c tam viņ i to visu nedē ļ u tī rī ja. … Tomēr ▾ Vispā r esmu pā rsteigts, jo viesnī ca jauna, nu kā pē c tik slikta uzkopš ana. Kad mē s pirmo reizi ievā cā mies, viss bija jauki un tī ri. Viņ i lieliski sagatavoja istabu mū su ieraš anā s brī dim, bet pē c tam viņ i to visu nedē ļ u tī rī ja. Bet kopumā ļ oti laba viesnī ca. Viss jauns un aprī kojums, un remonts, un tehnika. Numurā ir visi vannas istabas piederumi, halā ti un č ī bas, dvieļ i. Mē beļ u nav daudz, bet tā s ir vē l labā kas, brī vā kas, un tā s netrū ka. Netā lu no jū ras (pā ri ceļ am), blakus lielveikals. Viesnī cai praktiski nav teritorijas. Kopumā ē kas Š ā rdž ā ir ļ oti blī vas, tā pē c ir gandrī z neiespē jami atrast viesnī cu ar lielu platī bu. Un tomē r es gribu uzreiz brī dinā t, ka valstī ir sausais likums. Un Š ā rdž ā ar to viss ir ļ oti stingri. To, kas jums patī k, labā k nekavē joties nopirkt beznodokļ u veikalā , pretē jā gadī jumā jū s nedzerat alu ar garnelē m. Vispā r viss ir klasē , jū ra un saule un komfortabla temperatū ra, nav karsts.
аватар Gozheva.olga
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mī nuss ir tī rī š ana! (Viņ iem ir stingri aizliegts sū kt paklā ju, zem gultas ir sē klas, rieksti, smiltis), un viņ i nepazī st slotas. Interesanti, kas notiks tā lā k, jo kamē r viesnī ca jauna, un bū s tikai vairā k smilš u. … Tomēr ▾ Mī nuss ir tī rī š ana! (Viņ iem ir stingri aizliegts sū kt paklā ju, zem gultas ir sē klas, rieksti, smiltis), un viņ i nepazī st slotas. Interesanti, kas notiks tā lā k, jo kamē r viesnī ca jauna, un bū s tikai vairā k smilš u. Un vē l viens mī nuss ir tas, ka vispā r nav kur staigā t. Viss pā rē jais ir labi: Wi-Fi ir ā trs, ē diens labs, lielveikals un restorā ns atrodas 1 minū tes attā lumā , baseins ar dž akuzi (silto) klasi, skaisti. Apmierinā ts ar braucienu!
аватар Vladislava52
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu ļ oti apmierinā ta ar Red Castle Hotel un priecā jos, ka mana izvē le sā kotnē ji krita uz š o viesnī cu! Es negaidī ju, ka tas bū s tik labs, kā teikts vietnē . Kā saka, "arī uz ž ogiem raksta". To nevar teikt par š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti apmierinā ta ar Red Castle Hotel un priecā jos, ka mana izvē le sā kotnē ji krita uz š o viesnī cu! Es negaidī ju, ka tas bū s tik labs, kā teikts vietnē . Kā saka, "arī uz ž ogiem raksta". To nevar teikt par š o viesnī cu. Viss, kas norā dī ts vietnē , ir patiess lī dz pē dē jam vā rdam. Ja vien mē beles istabā nevar izkā rtot savā dā k, bet tā absolū ti nav problē ma. Istabas, starp citu, ir ļ oti tī ras, tieš ā m spī d!
аватар MargoRita753
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Emirā tos ir tik daudz viesnī cu, ka tas vienkā rš i reibina. Bet tomē r mē s izvē lē jā mies Red castle Hotel no daudzajā m iespē jā m. Tas ir unikā ls ar savu fasā di, ļ oti interesantiem arā bu stila logiem. Protams, arī bagā tī gā apdare piesaista ne mazā ko skatienu, lai gan viesnī ca nav piecu zvaigž ņ u viesnī ca. … Tomēr ▾ Emirā tos ir tik daudz viesnī cu, ka tas vienkā rš i reibina. Bet tomē r mē s izvē lē jā mies Red castle Hotel no daudzajā m iespē jā m. Tas ir unikā ls ar savu fasā di, ļ oti interesantiem arā bu stila logiem. Protams, arī bagā tī gā apdare piesaista ne mazā ko skatienu, lai gan viesnī ca nav piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī , milzī gs pluss ir aptiekas un valū tas maiņ as punkta klā tbū tne, es domā ju, ka š ie pakalpojumi ir vissvarī gā kie, atrodoties citā valstī . Ļ oti iepriecina arī pazemes autostā vvietas un restorā na klā tbū tne, lai nemeklē tu, kur paē st Š ā rdž ā . Š eit bez problē mā m var pasū tī t ē dienu arī istabā . Kopumā mums viss patika, viesnī ca ne ar ko neatpaliek pat par konkurentiem, kuri š ajā biznesā darbojas jau daudzus gadus.
аватар Viktoria159
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ierodoties Š ā rdž ā , viņ a apmetā s jaunajā Red Castle viesnī cā . Un es par to ļ oti priecā jos. Tā pē c es atbraucu pē c pludmales un sē rfoju internetā , un tas š eit darbojas labi. Patiesī bā par viesnī cu es gribē tu uzrakstī t daž us teikumus. … Tomēr ▾ Ierodoties Š ā rdž ā , viņ a apmetā s jaunajā Red Castle viesnī cā . Un es par to ļ oti priecā jos. Tā pē c es atbraucu pē c pludmales un sē rfoju internetā , un tas š eit darbojas labi. Patiesī bā par viesnī cu es gribē tu uzrakstī t daž us teikumus. Ideā la viesnī ca ar visā m ē rtī bā m. Pirmajā reizē paveicā s ar mā jokļ a izvē li. Ir pilnī gi viss nepiecieš amais. Š ampū ns, ķ ermeņ a ž eleja, ķ ermeņ a losjons, labas ziepes, vannas cepure. Un pats galvenais, perfekti strā dā još s fē ns! Visur tī rs, putekļ us dienas laikā ar uguni neatradī si, jo kalpones tas nav vienaldzī gas, dvieļ i tiek nomainī ti katru dienu. Viņ i ir ļ oti stingri pret to. Uz viesnī cas jumta ir peldbaseins un dž akuzi. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta: izej ā rā un gandrī z uzreiz pludmale, viesnī cas ē kā lielveikals ar saprā tī gā m cenā m. Ja es atkal nonā kš u Š ā rdž ā , es neapš aubā mi dzī voš u tikai š eit!
аватар angelina.mir
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Red Castle Hotel izvē lē jā mies tā s lieliskā s atraš anā s vietas dē ļ . Un viņ i nekļ ū dī jā s. Man patī k ne tikai tas, ka tā atrodas tuvu pludmalei, bet arī apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Istabas tiek uzkoptas katru dienu, kosmē tika vannai tiek nodroš inā ta bez maksas, ir bezmaksas Wi-Fi, kā arī viesnī cas vestibilā ir daudz laikrakstu un ž urnā lu. … Tomēr ▾ Red Castle Hotel izvē lē jā mies tā s lieliskā s atraš anā s vietas dē ļ . Un viņ i nekļ ū dī jā s. Man patī k ne tikai tas, ka tā atrodas tuvu pludmalei, bet arī apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Istabas tiek uzkoptas katru dienu, kosmē tika vannai tiek nodroš inā ta bez maksas, ir bezmaksas Wi-Fi, kā arī viesnī cas vestibilā ir daudz laikrakstu un ž urnā lu. Netā lu atrodas valū tas maiņ as punkts, Dubaijas Starptautiskā lidosta atrodas tikai deviņ padsmit kilometru attā lumā , un Š ā rdž as Starptautiskā lidosta atrodas divdesmit divu kilometru attā lumā . Lai iegā dā tos, nav tā lu jā iet. Netā lu atrodas tirdzniecī bas centrs, ko sauc par "Sahā ras centru", kur ir pilnī gi viss, tā pē c tur tika pirktas dā vanas draugiem un radiem. Ja vē l atbrauksim uz Emirā tiem, protams, atkal apmetī simies Red Castle Hotel.


iemiesojums _477708
Labdien. Cienījamie draugi, internetā, atsauksmēs, parādījās informācija par to, ka Red Castle Hotel 4 viesi nevar apmeklēt Sahara Beach Resort 5 *, sākot no 2018. gada 1. marta.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums kyvzniiivl8k
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums kisa.nik
Pastāstiet, lūdzu, par viesnīcu, jo tā ir jauna, atsauksmes par to nevar atrast, rezervējot šķiet, ka vērtējums nav slikts, bet atsauksmes sliktas. Vai ir vērts doties atvaļinājumā?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен вблизи пляжа и исторического центра города, недалеко от золотого рынка и традиционных рынков Шарджи. Рекомендуем как бюджетный вариант для туристов, планирующих совмещать пляжный отдых с экскурсиями и прогулками. При заселении депозит не взимается.

Atrašanās vieta Отель расположен в 21 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 17 км от аэропорта Дубая (DWC), в 20 км от аэропорта Шарджи (SJH) и в 153 км от аэропорта Абу-Даби.
Pludmales apraksts Пляж Al Khan Beach в 100 м (через дорогу) от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), бизнес-центр расположен на цокольном этаже — бесплатно (24 часа), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), 3 конференц-зала, магазины, аптека, молитвенная комната, ресторан Desert Rose — международная кухня (завтрак, обед, ужин — шведский стол), 1 открытый бассейн на крыше с пресной водой, с подогревом (09:00-20:00), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно. Автобус до торговых центров бесплатно (Sahara Centre (ежедневно, кроме воскресенья, максимум 14 человек), Dubai Outlet Mall (ежедневно), Mega Mall Sharjah (ежедневно, кроме пятницы).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, детская игровая зона.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Джакузи с площадкой для загара на крыше отеля. Вход в сауну и тренажерный зал — раздельный для мужчин и для женщин.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 149 номеров. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (2), номера для некурящих (18), номера connect (8).

Istabās

В номере есть индивидуальный кондиционер, LCD-телевизор со спутниковыми каналами, Wi Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно, по заезду), телефон (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон (не во всех номерах). В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

Adrese P.O. Box: 949, Al Meena Street, Al Layyah, Al Khan Beach Area, Sharjah, UAE
Tālruņi: +971 6 5547 999
Tīmekļa vietne: Red Castle Hotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.