Golden Sands Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.610
pamatā
21 atsaukt
№9 viesnīcas reitingā Šārdža
7.9 Numurs
7.4 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Pilnībā aprīkota virtuve ilgstošai uzturēšanās laikam. Budžeta naktsmītne ar ļoti ērtu atrašanās vietu. Tuvums Dubaijai un Dubaijas un Šārdžas pludmales zonām, kā arī galvenajām apskates vietām. Viesnīca ir piemērota gan ģimenes atpūtai, gan biznesa braucieniem. Ir krieviski runājoši darbinieki. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар Viktor4832
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man piedā vā ja š o viesnī cu, ī paš as izvē les nebija. Mums bija ļ oti laba istabiņ a. Bija brokastis un vakariņ as. Visi 10 punkti ir ļ oti garš ī gi. Gribu ieteikt visiem tū ristiem, ka maš ī nu var ņ emt lī dzi viesnī cā , nevis lidostā , jo bija daudz nepatikš anas. … Tomēr ▾ Man piedā vā ja š o viesnī cu, ī paš as izvē les nebija. Mums bija ļ oti laba istabiņ a. Bija brokastis un vakariņ as. Visi 10 punkti ir ļ oti garš ī gi. Gribu ieteikt visiem tū ristiem, ka maš ī nu var ņ emt lī dzi viesnī cā , nevis lidostā , jo bija daudz nepatikš anas. Ir krieviski runā još i darbinieki. Pretī ir milzī gs tirdzniecī bas centrs.
аватар Svetlana328144
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta Ramada Hotel and Suites Ajman, izvē lē jā s to par cenu. Viesnī cā viss bija lieliski, var atzī mē t daž us plusus. Istabā mums viss derē ja, bija ikdienas uzkopš ana, viss ir ļ oti lieliski. Ē diens ir ļ oti forš s. No viesnī cas pā ri ceļ am - slē gta pludmale, vienmē r tiek tī rī ta, pastā vī gi tī rī ta pludmalē , skatī jos, tas bija augstā lī menī . … Tomēr ▾ Atpū ta Ramada Hotel and Suites Ajman, izvē lē jā s to par cenu. Viesnī cā viss bija lieliski, var atzī mē t daž us plusus. Istabā mums viss derē ja, bija ikdienas uzkopš ana, viss ir ļ oti lieliski. Ē diens ir ļ oti forš s. No viesnī cas pā ri ceļ am - slē gta pludmale, vienmē r tiek tī rī ta, pastā vī gi tī rī ta pludmalē , skatī jos, tas bija augstā lī menī . Viesnī cā , ē kā un baseinā nav teritorijas. Varu izcelt virtuvi, ļ oti patika. Visur bija arī veikali un restorā ni, kā arī bezmaksas autobuss uz Dubaiju no viesnī cas.
аватар CHoudri
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es braucu uz Dubaiju gandrī z katru mē nesi uz 2-3 dienā m, izvē los viesnī cas, kas atbilst saviem datumiem. Brokastis š ajā viesnī cā ir ļ oti sliktas, ļ oti slikta izvē le. Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, pā ri ceļ am ir iepirkš anā s centrs, ir vietas, kur aiziet un paē st. … Tomēr ▾ Es braucu uz Dubaiju gandrī z katru mē nesi uz 2-3 dienā m, izvē los viesnī cas, kas atbilst saviem datumiem. Brokastis š ajā viesnī cā ir ļ oti sliktas, ļ oti slikta izvē le. Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, pā ri ceļ am ir iepirkš anā s centrs, ir vietas, kur aiziet un paē st. Istaba bija laba, tī ra katru dienu. Š ī ir pilsē tas viesnī ca, tur bija baseins, bet es to neizmantoju. Š ai viesnī cai praktiski nav teritorijas, tā atrodas gar ceļ u. Ekskursijas neizmantoju, tur jau visu esmu redzē jis.
аватар _934280
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kopā ar draugu lidoja no ziemas Maskavas depresijas uz sauli Adž manā ). Diemž ē l viesnī cai nebija vienkā rš i nepaveicies, bet.... viss apraksts ir zemā k)))) 1. Lidmaš ī na ieradā s jaunajā Dubaijas lidostā , kas ir + stunda lī dz ceļ am lī dz viesnī cai. … Tomēr ▾ Kopā ar draugu lidoja no ziemas Maskavas depresijas uz sauli Adž manā ). Diemž ē l viesnī cai nebija vienkā rš i nepaveicies, bet.... viss apraksts ir zemā k))))
1. Lidmaš ī na ieradā s jaunajā Dubaijas lidostā , kas ir + stunda lī dz ceļ am lī dz viesnī cai.....
2. Azur air kompā nija (negribas pat nosaukumu rakstī t ar lielo burtu, nav cieņ as! ) 5 stundu lidojumam, divu ē dienreiž u vietā dienā nodroš ina glā zi sulas un nelielu maisu zemesriekstu) )) un pseidopusdienas). gramu trauks ar leļ ļ u siera un desas gabaliņ u saucas par "gaļ as uzkodu"!!! ! )))) Š eit nav runa par viesnī cu, bet tas ir svarī gi tā lā k aprakstī tajam).
3. Pirmā s preces dē ļ mē s ieradā mies viesnī cā.23-30 pē c vietē jā laika. Ē dinā š ana puspansija un vakariņ as lī dz 23. Attiecī gi ieradā mies viesnī cā izsalkuš i un noguruš i un.....uz jautā jumu "kur var paē st? " atbilde ir "ko tev tur visu restorā na personā lu? ! " Ja viesiem nav laika vakariņ ā m piedā vā t vismaz sviestmaizi vai vismaz cepumus jebkuras viesnī cas interesē s), bet mē s saņ ē mā m tikai "kā mē s zinā m, kad jū s ieradī sities? ! " Rezultā tā pē c reģ istrē š anā s vienā naktī nā cā s klī st pa viesnī cu pā rtikas meklē jumos).
4. Skaitlis parasti ir atseviš ķ s pā rskats)))). No noguruma un bada nepievē rsa uzmanī bu notraipī tajam paklā jam, nestrā dā još am ledusskapim ar neaizveramā m durvī m). Pilnī gs trauku un galda piederumu trū kums virtuvē.....Galvenais pā rsteigums mū s gaidī ja. no rī ta! No rī ta pamodā mies - istabā bija tumš s, aizvē rā m aizkarus pirms gulē tieš anas) Priecī gi š ķ iram aizkarus un.....ak Dievs! Vai tas Kungs ir paņ ē mis manu redzi??!! ! ! Un istaba arī tumš a! Gaismas deg 24/7, pretē jā gadī jumā ir tumš a nakts. Tā mē s nedē ļ u pavadī jā m bez dienas gaismas kā kurmji pagrabā . Izrā dī jā s, ka viesnī cā ir trī s torņ i, mē s bijā m iekā rtojuš ies otrajā un no loga paveras skats uz kaimiņ u torņ a melno sienu, labajā pusē ir tā pati melnā siena, pa kreisi ir arī kaimiņ u istabas siena un.... tā lumā . Maza josla starp mū su torņ a sienu un kaimiņ u sienu. Atbraucot no ziemas Maskavas, ir skumji atrasties pagrabā . . ((((((((Bet mē s tač u esam krievi! Tu mums tik viegli nesabojā si))) Gultas ē rtas un gultasveļ a normā la)
5. Tikš anā s reizē ar viesnī cas gidu YuliyaYaSolveAllYourProblemsAnswerAllQuestions sū dzē jā s par istabu. Pē c doš anā s pie administratores Jū lija teica, ka visi Studio numuriņ i viesnī cā ir tā di un ceļ ojumu aģ entei vajadzē ja mū s brī dinā t....Par ko, Jū lija ? ! Ka mē s istabā neredzē sim dienas gaismu? Mē s vienkā rš i atteiktos no š ā da prieka)) Vietnē s š ā das informā cijas nav, un es nepirku ekskursiju no sveš iniekiem.
6. Tā kā viesnī ca nodroš ina peldmē teļ us un č ī bas pē c pieprasī juma (kā ziņ o visas vietnes), mē s ar š ā du lū gumu vē rsā mies krieviski runā još ajai administratorei ANNEI. Satriecoš s "inteliģ entais boor"! ))) Ne rupjš vā rds, bet skaidrs vē stī jums *** un acī s, un zemtekstā un sejā ))) Tā tad! "Istabā s nav nodroš inā ti peldmē teļ i. " Gludinā mais dē lis un gludeklis jā gaida, izmantojiet citus viesus). Uz jautā jumu, cik ilgi jā gaida gludeklis, arī atbilde ir pā rsteidzoš a))) "Es neesmu atbildī gs par cilvē cisko faktoru! 15 minū tē s") Es joprojā m nesaprotu, kā pē c tika teikta pirmā frā ze.... ? ) ) Un tieš ā m pē c 15 minū tē m (tad mē s vē l nezinā jā m, ka tas ir ā tri) atnesa gludekli un vecu netī ru gludinā mo dē li ar karsta gludekļ a pē dā m. Kas, starp citu, nebija vajadzī gs citiem viesiem lī dz mū su uzturē š anā s beigā m viesnī cā ). Un, iespē jams, kā bonuss))), vienreizē jā s lietoš anas č ī bas
7. Nā kamajā dienā mē s braucā m uz ekskursiju un viesnī cas gide Yulia lika man vakarā pasū tī t pusdienu kastī ti. Mī ļ ā kā HAMKA ANNA kategoriski atteicā s, jo "viesnī cā to nepieņ em. " Kad mū s pirmo reizi "noskuja", pirms tū res vairs netuvojā mies) Inteliģ entā s meitenes)))
8. Dubaijas tū re no Anex Tour bija pā rsteidzoš a! Pateicoties gidam Vladimiram (viņ a vā rdiem sakot, viņ š nav tū roperatora darbinieks) bija ļ oti interesanti. Ne tikai informā cija, bet interesants stā sts par valsti, valdniekiem, emirā tiem un apskates vietā m. Ī paš i iespaidī gs bija gaismas š ovs Dubaijas tirdzniecī bas centrā Burj Khalifa! Iekļ auts Ginesa rekordu grā matā , paredzē ts Jaunajam gadam un pagarinā ts lī dz martam ieskaitot. Noteikti redziet, kam ir laiks), tad viņ u nebū s iespē jams redzē t.
9. Restorā ns atraš anā s vietas ziņ ā nav ī paš i ē rts, ja neprasī si neatradī si). Tas sastā v arī no vidē ja izmē ra telpā m, kas atdalī tas ar sienā m, un jū s skrienat pa tā m, meklē jot brī vu vietu. Bet darbinieki š eit ir lieliski. Un viņ i jū s novedī s pie brī va galda un vajadzī bas gadī jumā palī dzē s. Ļ oti uzmanī gs un smaidī gs. Ē diens daudzveidī gs katrai gaumei, daudz augļ u, salā tu, desertu. Jū s nepametī sit izsalcis, un ē diens ir garš ī gs. Un laiks 3-4 stundas ir pietiekams, lai nesteigtos un plā notu gan dienu, gan vakaru. Ļ oti ē rti puspansijai vai brokastī m-vakariņ ā m vai brokastī m-pusdienā m. Vienkā rš i piezvani uz istabas numuru pie ieejas un ē d.
10. Pludmale tieš ā m ir 10-15 minū tes. Autobusi kursē seš as reizes dienā , bet! vakarā no pludmales lī dz viesnī cai vietu var nepietikt, bet stā vus braukt nevar. Ļ oti bargi milzī gi naudas sodi, ī paš i par ā truma pā rsniegš anu, tā pē c kustī ba ir izmē rī ta un nesteidzī ga)) Bet viņ i pastā vī gi nekaunī gi griež )). Ramada Beach viesnī cas pludmale. Mazs, bet labi uzturē ts. Nav ko ē st, bet tuvumā ir daudz kafejnī cu, tā pē c jums nebū s jā bada. Pie ieejas! ! lī dz pludmalei ir iež ogota teritorija ar duš ā m un kā ju mazgā tā jiem, kā arī tualetē m M un F, pa divā m katrā . Tī ra un ar tualetes papī ru. Tagad, ja pā rģ ē rbies, tad tikai tualetē . Glā bē ji modri uzrauga kā rtī bu un dzenā vietē jos teritorijas pā rkā pē jus. Ir ū densmotocikli 2-3 gabali, banā ns un 2-3 siera kū kas. Kopumā pati pludmale ir liela, bet tā ir publiska un tukš a. Nož ogota daļ a ar sauļ oš anā s krē sliem, matrač iem un saulessargiem. Smiltis ir tī ras, bet ne sniegbaltas, kā aprakstī ts vietnē s) Man ir ar ko salī dzinā t))
11. Un pē dē jā diena viesnī cā ). Rī t transfē rs 5:00! ! ! Plā nu gū zma un.... seifs ar naudu un dokumentiem tika bloķ ē ts. Nā cā s vē lreiz sazinā ties ar administratoru. . ((((Vē l viena austrumnieciska izskata meitene (domā ja, ka paveicā s, ka nav HAMKI ANNA)) uzklausī ja lū gumu un solī ja 15 minū š u laikā nosū tī t darbinieku. Pē c 45 minū š u gaidī š anas , darbinieka ieraš anā s laiks tika samazinā ts lī dz 5 minū tē m 20 minū tes ceļ ā uz vakariņ ā m pie lifta saskrē jā mies ar ilgi gaidī tajiem glā bē jiem. Nezinu vai viesu dzimums un vecums ietekmē attieksmi personā ls, bet mums, diviem draugiem, riebjas viesnī ca!
Nevienam neiesaku doties uz š o viesnī cu. no jebkura lū guma atteikš anas vai ignorē š anas lī dz pagraba telpai ar netī rumu traipiem pa visu paklā ju un polsterē jumu, salauztu ledusskapi, tukš u virtuvi, gadiem ilgi netī rumiem vannas istabas izlietnes iekš pusē , nobruž ā tu balkonu kabatlakatiņ a lielumā . Bojā jiet savus svē tkus un tē rē jiet savu laiku un naudu. Š is noteikti nav č etrinieks.....trī s ar milzī gu mī nus maksimumu. Kauns viesnī cai!!!!! ! !
аватар zimina987786
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā s AAE viesnī cā Ramada. Istaba bija ļ oti jauka, plaš a un ē rta. Virtuvē ir ledusskapis, plī ts, virtuves piederumi. Istabu tī rī ja katru dienu, pat traukus nomazgā ja. Pretī viesnī cai atrodas Sahara Mall, kur var iegā dā ties pā rtikas preces. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā s AAE viesnī cā Ramada. Istaba bija ļ oti jauka, plaš a un ē rta. Virtuvē ir ledusskapis, plī ts, virtuves piederumi. Istabu tī rī ja katru dienu, pat traukus nomazgā ja. Pretī viesnī cai atrodas Sahara Mall, kur var iegā dā ties pā rtikas preces. Paņ ē mā m tikai brokastis. Internets darbojā s lieliski. Viesnī cā ir peldbaseins, tač u tas ir mazs, un tajā ir spē cī ga balinā tā ja smaka. No viesnī cas uz pludmali kursē marš ruta autobuss, cilvē ku daudz, parasti pā rpildī ts. Noī rē jā m maš ī nu, tā pē c uz pludmali devā mies paš i. Ja jū s nomā jat automaš ī nu, viesnī cai ir bezmaksas autostā vvieta. Viesnī cas personā ls bija pieklā jī gs un uzmanī gs.
аватар Svetlanka8
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi atpū tā mies ar ģ imeni AAE, atpū tā mies viesnī cā Ramada Sharjah, lai gan viesnī ca ir č etras zvaigznes, man tas viņ iem ī sti nesanā k. . Mē beles istabā jau nolietotas, ū dens iekš ā aukstais krā ns ir karsts. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ar ģ imeni AAE, atpū tā mies viesnī cā Ramada Sharjah, lai gan viesnī ca ir č etras zvaigznes, man tas viņ iem ī sti nesanā k. . Mē beles istabā jau nolietotas, ū dens iekš ā aukstais krā ns ir karsts. Draudzī gs personā ls un patieš ā m garš ī gas brokastis. Pē c tik gardā m brokastī m noskaņ ojums krita no domas, ka vajag uz pludmali. Autobuss, kas kursē ja no viesnī cas, bija pā rpildī ts, cilvē ki lamā jas, neviens neseko rindai. Tā pē c pā ris reizes uzdū rā mies viens otram un nolē mā m braukt ar taksi. Pavadī jā m pā ris dienas ekskursijā s, vienu reizi braucā m uz Dubaiju, otro uz Indijas okeā nu. . Ar aizturē tu elpu klausī jā mies Dubaijas vē sturi un tā s apskates vietas. Tā tad, pā rē jā laikā man visvairā k patika ekskursijas. .
аватар larisa_tarasova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni un bijā m vī luš ies. Š ī nav pirmā reize AAE, pareizā k sakot, piektā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. . Pirms tam pastā vī gi atpū tā mies Dubaijā , arī apartamentos (ja godī gi, tie ir lī meni augstā k). … Tomēr ▾ Labdien! Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni un bijā m vī luš ies.
Š ī nav pirmā reize AAE, pareizā k sakot, piektā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. . Pirms tam pastā vī gi atpū tā mies Dubaijā , arī apartamentos (ja godī gi, tie ir lī meni augstā k).
Izlasot pozitī vas atsauksmes, bez vilcinā š anā s nolē mā m doties uz Ramada Sharjah, ko vē lā k nož ē lojā m. Diemž ē l atpū ta š ajā viesnī cā un Š ā rdž as emirā ts atstā ja negatī vu nospiedumu uzskatā par mū su mī ļ o valsti AAE.
Tā tad, sā ksim.
1) Viesnī cas atraš anā s vieta.
Nu jā piekrī t, ka viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti izdevī ga, jo atrodas uz robež as ar Dubaiju. Tā pat netā lu atrodas Sahara Mall un daudzi mazi veikaliņ i, kur var iegā dā ties nepiecieš amo un nedā rgo preci.
2) skaitļ i.
Š ķ iet, ka š is ir otrais un pē dē jais viesnī cas pluss.
Istabas ļ oti plaš as un ē rtas. Virtuvē ir viss nepiecieš amais (š eit beidzas pozitī vais).
Interneta wi-fi, bet guļ amistabā s gandrī z nedarbojā s. Tikai viesistabā . nā k no tuvē jā s moš ejas.
3) Serviss.
Neteiktu, ka tas bija pilnī gi briesmī gi, bet drī zā k 3. Ne visi pieprasī jumi tika izpildī ti uzreiz, daž reiz nā cā s atkā rtot vairā kas reizes. Vienreiz viņ i pat netī rī ja istabu, lai gan mē s prasī jā m.
Apkalpoš ana ē damistabā š ausmī ga. Saskā rā mies pat ar to, ka bija jā lej sev tē ja un kafija, un jā ņ em galda piederumi(jo galdi ne vienmē r bija klā ti). Manuprā t, nevienā.4*viesnī cā ko tā du nevajadzē tu pieļ aut. .
4) Uzturs.
Ē diens acī mredzot 2. Izvē le niecī ga. Vienī gais kas iepriecinā ja sulas un augļ i. Maizī tes bija ļ oti cietas un acī mredzot ne svaigas, bet 2-3 dienas vecas. Rī si, makaroni nav garš ī gi. un pupiņ as, bulciņ as ar sviestu (reizē m sanā ca svaigas, bet tas ir retums).
5) Nodoš ana.
tā vienkā rš i neeksistē ja! brī numainā kā rtā tas tika atcelts mū su ieraš anā s dienā sakarā ar viesnī cas problē mā m ar valdī bu un iebraukš anu Dubaijā . bet kaut kas man saka, ka vienī gā problē ma ir minimā lais krievu atpū tnieku skaits un nevē lē š anā s ņ emt viņ us uz pludmali. Ak jā , viesnī ca bija pilnī gi piebā zta ar ķ ī nieš iem un indieš iem, tikai eiropieš u sejas bija reti redzamas, par krieviem nemaz nerunā jot.
Runā jot par pā rsē š anos, uz to bija visas cerī bas, jo liela nauda tika iztē rē ta par taksometru.
Starp citu, taksisti Š ardž ā ir daudz augstprā tī gā ki nekā Dubaijā . Pat pa dienu paņ ē ma 9 AED par nosē š anos.
Devā mies uz pilsē tas pludmali lulu pludmali. Pludmale nav ī paš i tī ra, Š ardž ā ū dens krā sa daž ā da. Dubaijā zils, š eit zaļ gani dzeltens. Animatori nepā rtraukti braukā ja ar motorolleriem gar krastu, kaimiņ os viesnī ca smarž oja pē c cepta ē diena. uz pozitī vo pusi).
Kopumā rezultā ts ir tā ds pats: ja iepriekš esat atpū ties kā dā Turcijā.3 * viesnī cā , tad Ramada Sharjah jums š ķ itī s ideā ls!
Ja esat pieradis pie ē rtas uzturē š anā s, tad apiet š o viesnī cu. Vē lams, protams, doties uz Dubaiju.
Un mē s...nolē mā m kaut kā daž ā dot savu uzturē š anos AAE un mainī t, tā teikt, izvietoš anas vietu. . Eksperiments neizdevā s.
Mē s nekad mū ž ā vairs nebrauksim uz Š ardž u.
аватар Kotliar
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi. . Atraš anā s vieta. . istabas lielums. . tehnikas klā tbū tne virtuvē . . Mī nusi . . Briesmī gi !! ! ! identiskas brokastis. . netiras mē beles un paklā ji dzī vokļ os. . vecas nojauktas segas. . slikta uzkopš ana. . transfē ra trū kums uz pludmali. … Tomēr ▾ Plusi. . Atraš anā s vieta. . istabas lielums. . tehnikas klā tbū tne virtuvē . .
Mī nusi . . Briesmī gi !! ! ! identiskas brokastis. . netiras mē beles un paklā ji dzī vokļ os. . vecas nojauktas segas. . slikta uzkopš ana. . transfē ra trū kums uz pludmali. . un krieviski runā još o recepcijā .
аватар Alona_Kharkov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi devos uz ā rzemē m! Tā pē c ilgi lasu atsauksmes un ieteikumus! Atstā š u arī no sevis kā du “iespaidu gabaliņ u”, kas var noderē t turpmā k! Vispā r es devos no 2014. gada 8. lī dz 15. martam ar draugiem, ilgi izvē loties viesnī cu, piestā jā m Ramada Sharjah 4 * (kā mums likā s pē c atsauksmē m par viesnī cu uz solī da 4)! ! Un tā , mē s ieradā mies 20:00 un uzreiz mū s sarū gtinā ja transfē rs uz viesnī cu (tā kā daž i tū risti, kurus gaidī jā m pē c gida stā stiem, nosē dē jā m lidostā. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz ā rzemē m! Tā pē c ilgi lasu atsauksmes un ieteikumus! Atstā š u arī no sevis kā du “iespaidu gabaliņ u”, kas var noderē t turpmā k!
Vispā r es devos no 2014. gada 8. lī dz 15. martam ar draugiem, ilgi izvē loties viesnī cu, piestā jā m Ramada Sharjah 4 * (kā mums likā s pē c atsauksmē m par viesnī cu uz solī da 4)! ! Un tā , mē s ieradā mies 20:00 un uzreiz mū s sarū gtinā ja transfē rs uz viesnī cu (tā kā daž i tū risti, kurus gaidī jā m pē c gida stā stiem, nosē dē jā m lidostā.2 stundas !! ! ! Beidzot tikā m lī dz viesnī ca, mū s sagaidī ja labi viņ i uzreiz iekā rtojā s (starp citu, ja ir problē mas ar angļ u valodu, tad labā k neriskē t braukt : ) reģ istratū rā ir tikai viens cilvē ks, kurš runā krieviski) ! ! Depozī ts 100 dolā ri, kas tiek atgriezta pē c izrakstī š anā s! ! Istaba, kā man, ir vienkā rš i super: liela, mā jī ga, tī ra, 2 vannasistabas, pilnī bā aprī kota virtuve ar visu nepiecieš amo . . wi-fi...bija apmierinā ti))))
Biļ eti paņ ē mā m tikai ar brokastī m (zviedru galds), bet nenož ē loju, jo pusdienlaikā pazudā m pludmalē , un vakaros staigā jā m un, dī vainā kā rtā , nemaz negribē jā s ē st))) )) un var paē st un padomā t (cenas lielveikalos vidē jas)! ! Runā jot par ē dienu, man viss patika. . . Par vienmuļ ī bu nesū dzē š os, kā daž i tū risti)))
Viesnī cas teritorija ir maza . . pirmajā stā vā ir peldbaseins un trenaž ieru zā le. . . Tomē r š ī iemesla dē ļ bija vē rts ņ emt viesnī cas piekrastē...jo š eit, ja neskaita maš ī nu troksni, nav nekas interesants ! ! Daž i tū risti atsauksmē s teica, ka istabā nevar gulē t dē ļ garā mbraucoš ā s autobā ņ a trokš ņ a. . . ha ha...bijā m tik noguruš i, ka aizmigā m bez "pakaļ kā jā m") ) kā ds tur troksnis)))
Starp citu, pie piezī mes: uzreiz pē c ievā kš anā s prasiet adapteri (adapteri), jo es ē du vē lā k izsitu !! ! ))
Katru dienu ir transfē rs no viesnī cas uz pludmali. grafiks zemā k, bet ja ieradī sies vē lu stā vē s trakā rindā (ar taksometru maksā s 20 dirhami ja brauc uz Dubaijas pusi, jo tur ir papildus maksa par robež as š ķ ē rsoš anu ! ! robež a trī s soļ u attā lumā ))))) dvieļ us var ņ emt viesnī cā pē c izrakstī š anā s)! ! Pludmale, uz kuru viņ i aizveda samaksā tus 5 dirhamus no personas ! ! Lai gan viņ i teica, ka AAE tas ir stingri ar izskatu pat pludmalē , es tā neteiktu) Es redzē ju meitenes bikini)) tikai tad, ja esat nemulsina vietē jo iedzī votā ju uzskati, tad uz priekš u)))) neviens tevi nelamā s)
Un no tā , ja dodaties uz pilsē tu, tad labā k neriskē t atvē rt plecus, muguru, izgriezumu un kā jas))) vietē jā policija to nesaprot, viņ i sā k vā rī ties)) it ī paš i tirdzniecī bas centros)
Ja jū s nolemjat iegā dā ties suvenī rus, tad viņ i mums atklā ja noslē pumu tur ir viens veikals, tur viss ir patieš ā m lē ts, ko sauc par @Day to DAY kaut ko tā du) netā lu no Deiras pilsē tas centra (no viesnī cas katru vakaru ir transfē rs uz apmē ram 4 stundas)!! !
Š ardž a tieš ā m ir stingrs š tats. . tā dē ļ ja gribi atpū sties ar alkoholu izvē lies ko citu) tā dā stā voklī viņ u pat neatradī si))))) bet kopumā pā rē jais patika)) bet nā kamreiz izvē lē tos piekrastes lī niju ar gleznainā ku rajonu)))) un noteikti ne Š ardž ā ar tā s stingrajiem likumiem) Ceru, ka mans apskats palī dzē s kā dam izlemt)))) Labu atpū tu)))
кухня в номере спальня спальня ванная ванная
аватар AlexZimin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad - RAMADA viesnī ca, Š ā rdž a. Tū risma aģ entū ra - JAUNUMI TRAVEL. Al khalidiah tū risma saimnieks. Pā rskatī ja daudzas viesnī cu iespē jas un apmetā s viesnī cā /dzī voklī RAMADA HOTEL APARTMENTS SHARJAH. Ekskursijas pakete maksā ja 21500 UAH = 2590 UAH trī s personā m (2 pieauguš ie + meitene 14 gadi) uz 11 naktī m janvā ra vidū ar brokastī m un vī zā m. … Tomēr ▾ Tā tad - RAMADA viesnī ca, Š ā rdž a. Tū risma aģ entū ra - JAUNUMI TRAVEL. Al khalidiah tū risma saimnieks.
Pā rskatī ja daudzas viesnī cu iespē jas un apmetā s viesnī cā /dzī voklī
RAMADA HOTEL APARTMENTS SHARJAH. Ekskursijas pakete maksā ja 21500 UAH = 2590 UAH trī s personā m (2 pieauguš ie + meitene 14 gadi) uz 11 naktī m janvā ra vidū ar brokastī m un vī zā m. (Vī zas par 65 ye - 2 gab uz trim)
Mē s lidojā m ar budž eta arā bu aviokompā nijā m Air Arabia. Airbus 320. Lidojums no Kijevas uz Š ardž u apmē ram 4.5 stundas, atpakaļ.5, 2 stundas. Viss kā parasti – raita pacelš anā s, lidojums un nolaiš anā s. No funkcijā m - pā rtika nav iekļ auta lidojuma cenā , bet uz klā ja var iegā dā ties visu, izņ emot alkoholu. Starp citu, par alkoholu. Pretē ji izplatī tajam uzskatam, Š ā rdž ā var ienest tik daudz alkohola, cik vē lies – neviens tam nepievē rš uzmanī bu. Par to man stā stī ja beznodokļ u rež ī mā Kijevā , un pē c tam es pats personī gi par to pā rliecinā jos. Š ā rdž ā beznodokļ u rež ī mā to arī pā rdod pietiekamā daudzumā , bet dā rgā k.
Tā tad 2014. gada 9. janvā rī mē s nolaidā mies Š ā rdž as lidostā . Kā dreiz biju daudzā s lidostā s, bet te uzreiz radā s sajū ta, ka esmu citā pasaulē . Pakistā nieš i, indieš i un arā bi tautas tē rpos devā s š urpu turpu uz lidostu. Eiropieš u bija ļ oti maz. Citā s arā bu valstī s mē s tos neesam redzē juš i tik lielā skaitā vienuviet vienlaikus. Ļ oti krā sains skats. Lidostā viss ir vienkā rš i - vispirms acu skenē š ana, tad pasu un vī zu pā rbaude, bagā ž as paņ emš ana, izeš ana uz ielas, kur satiekas gids, iesē ž amies mikroautobusos/autobusos, un dodamies uz viesnī cu. Viesnī cā nokļ uvā m diezgan ā tri, jo. mū su viesnī ca bija pirmā marš rutā .
Mū s sagaidī ja viesnī cā , reģ istratū rā bija krieviski runā još s Saī ds, par kuru viņ i tik daudz rakstī ja un labi runā ja. Uzreiz atzī mē ju, ka man personī gi bija pilnī gi pretē js viedoklis par viņ u, un man pat uzplaiksnī ja doma, ka viņ š pats rakstī jis š ī s atsauksmes. Pē c tradī cijas mē s viņ am uzdā vinā jā m skaistu š okolā des tā felī ti un prasī jā m lielā ku skaitli, jo. Saskaņ ā ar atsauksmē m viņ i lasa, ka jo augstā k, jo labā k, un jū s nevarat dzirdē t moš eju. Mē s bijā m ļ oti priecī gi, kad Saids mums iedeva karti no 2501. telpas (pirmie 2 cipari ir grī da), t. i. 25. stā vā .
Pati reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri, daž as minū tes pē c dokumentu aizpildī š anas, Saids izsniedza telpai karti un uzrakstī ja paroli internetam. (mums vispirms nedē ļ u bija 23060, tad 69532 - varbū t kā dam noderē s)
Neko citu nepaskaidroja. Ne par to, kā pieslē gties š im internetam, ne par to, ka var prasī t halā tus un č ī bas, ne par to, ka var prasī t adapteri rozetē m. Un arī viņ š aizmirsa pieminē t, ka visu istabu logi, kas beidzas ar 01 un 08 (pirmie 2 cipari ir stā vs, bet otrie divi cipari ir numurs uz grī das), iet tieš i uz pagalmu, kurā atrodas moš eja. atrodas. Bet vairā k par to vē lā k. Starp citu, logi un balkoni ir aizvē rti visā s telpā s, it kā droš ī bas apsvē rumu dē ļ , bet jū s varat lū gt tos atvē rt jums, un jums bū s jā paraksta papī rs, ka tas ir jū su paš u briesmas un risks.
Tā nu ar liftu braucā m uz savu 25. , lifti, uzreiz pamanī š u, ir ļ oti kvalitatī vi un diezgan ā tri, lai gan no rī ta “sastrē gumstundā ”, kad visi dodas brokastī s, var iekā pt “ sastrē gums” un apstā ties gandrī z katrā stā vā .
Istaba tieš ā m tā da pati kā fotogrā fijā s, un atbilst visā m iepriekš ē jā m atsauksmē m, tā pē c neaprakstī š u. Š eit varat noskatī ties manu video aprakstu par 2501. istabu
http://www.youtube.com/watch? v=ggtaIw7RHcI
Atzī mē š u tikai to, ka istaba tieš ā m ir ļ oti liela, virtuve aprī kota ar visu nepiecieš amo - š ķ ī vjiem, dakš iņ ā m, karotē m, naž iem, katliem, pannā m, krū zē m, š ķ ī vjiem utt. Ir viss, kas nepiecieš ams, lai pagatavotu savu ē dienu. Starp citu, š is brī dis bija izš ķ iroš s par labu š ai viesnī cai, ar mū su naktsmī tņ u izvē li. Vē l gribu atzī mē t, ka skaitļ i bildē s izskatā s nedaudz labā k nekā patiesī bā , jo skaitļ i nav pirmais svaigums, un š ur tur ir redzami traipi uz paklā jiem, flī zē m utt. sī kums. Bet tas iespaidu nesabojā .
Nā cā s nedaudz pamocī t ar interneta pieslē gumu, jo. Teica vispā r nepaskaidroja, kā tas tiek darī ts, tač u š eit ir jā zina noteikta darbī bu secī ba. Viņ š arī nerunā ja par to, ka 2 ierī ces vienlaikus nevar piekļ ū t internetam. Tad bija jā tiek galā ar adapteri rozetē m, lai ieslē gtu spraudni no portatī vā datora, nā cā s pasvī st. Atnestie halā ti un č ī bas izskatā s ļ oti lē ti, lē ti.
Krā ni ar ū deni istabā bija sajaukti - no auksta - silta, no karsta - auksta, turklā t aukstajam ū denim bija izteikti brū na krā sa. Tualetes papī rs ir ļ oti plā ns un lē ts.
Lielā kais pā rsteigums man bija moš eja, kur lū gš anas sā kā s ap 6 no rī ta (mū su Kijevas laiks ir 4 no rī ta). Š is piedziedā jums sā kā s tā , ka man radā s sajū ta, ka pē kš ņ i kā ds istabā pē kš ņ i ieslē dza magnetofonu visaugstā kajā skaļ umā . Vispirms uz 5 minū tē m. Tad nomierinā jā s. Tad atkal un 15 minū tes trakā . Es biju apmulsusi par š o. Un es uzreiz atcerē jos, ka pā rskatos bija kaut kas par moš eju, bet viņ i rakstī ja, ka augš ē jo stā vu istabā s moš eju nevar dzirdē t! Un es todien nevarē ju aizmigt. Es biju ļ oti dusmī ga, ka nevaru pietiekami gulē t no ceļ a, un no rī ta mē s nekavē joties devā mies uz reģ istratū ru un paziņ ojā m, ka ir tā da problē ma, un mē s vē lamies mainī t istabu. Saids tajā brī dī vairs nebija, un angliski runā još ais draugs teica “nav problē mu”, nā c lī dz pulksten 15, Saids bū s klā t, un ar viņ u var viegli atrisinā t š o problē mu, tas nav jautā jums plkst. visi. LABI. Mē s nā kam uz 15-00 - Teica, ka tur nav. Atkal skaidrojam savu problē mu citam menedž erim, SaEd menedž eris sā k stā stī t, ka vē l nav normā lu brī vu istabu, nā c lī dz 17-00 un mē s tev iedosim numuru otrā virzienā , domā jams, ka bū s brī vs lī dz š im. laiks. Es saku - Ok, nav problē mu, mē s pagaidā m savā ksim mantas, un gaidī sim "uz koferiem" Es eju lī dz 16-00 - domā ju, ļ aujiet man uzzinā t. Teica jau ir - es viņ am skaidroju problē mu, viņ š izliekas, ka sā k kaut ko risinā t. Vispā r mū s ņ irgā jā s diezgan ilgi, lī dz uzstā ju uz tikš anos ar menedž eri, kurš mani aizveda uz 17 stā vu, lai parā dī tu citu istabu (un viņ š to nedarī ja uzreiz, bet arī skatī jā s datorā uzraudzī ja ilgu laiku un izlikā s, ka tur kaut ko meklē ). 1702. telpa. 1702. telpas video apraksts š eit:
http://www.youtube.com/watch? v=Lmfhhw49xJo
No š ī numura paveras skats uz 2 pusē m - pagalmu, kur atrodas moš eja, un nedaudz uz ceļ a. Ī sā k sakot, gandrī z tas pats, trokš ņ a ziņ ā , nedaudz labā k, bet uz to laiku mē s jau bijā m tik noguruš i no viņ u ķ ildas un principā sapratā m, ka š ajā viesnī cā nav "klusu" istabu, tā pē c piekritā m š o istabu. Moš eja, starp citu, š eit bija mazā k dzirdama, uzkopš ana bija labā ka, un pati istaba bija labā ka, no karstā ū dens krā na - karsts, no aukstā krā na - auksts, internets strā dā ja 2 ierī cē s uzreiz. Janvā rī nav karsts un kondicionieri praktiski nelietojā m, bet, ja lieto pastā vī gi, tad rada lielu troksni (2 lieli bloki atrodas uz balkona, kas atrodas bē rnistabā )
Kopumā pirmais mī nuss ir moš eja, kas ir dzirdama pilnī gi visā s telpā s - daž ā s vairā k, daž ā s mazā k. Ja esat viegls gulē tā js, paņ emiet lī dzi ausu aizbā ž ņ us.
Otrs mī nuss, par ko jau vairā kkā rt stā stī ts, ir transfē rs uz pludmali.
Treš ais mī nuss ir rindas uz brokastī m un nesavlaicī ga brokastu ē dienu papildinā š ana, pats restorā ns ir ļ oti mazs un š aurs un nav paredzē ts tik lielai viesnī cai (bet sakarā ar to, ka tā ir maza, brokastis paiet ā trā k, jo nav ilgi jā iet pē c ē dieniem)
Ceturtkā rt - no rī ta no Š ā rdž as, vakarā uz Š ardž u pastā vī gi lieli sastrē gumi, izņ emot nedē ļ as nogales (piektdien un sestdien)
Plusi - lielas plaš as istabas, pilna virtuve aprī kota ar visu nepiecieš amo, blakus lielveikali - Sahā rā , Carefour un Lu lu, var š ķ ē rsot Sahā ru un uzreiz nokļ ū t Dubaijā , normā la bezmaksas autostā vvieta, bezmaksas Wi-Fi istabā , ir transfē rs uz Deiras pilsē tas centru . Tajā ir Carefour lielveikals, kur mē s dabū jā m bezalkoholisko alu un lieliskas lielas svaigas garneles. Forš s lielais DAY to Day veikals, kurā ir ļ oti lē ti suvenī ri un daudz daž ā du lietu - iesaku, tas atrodas blakus metro Deira City Center ieejai.
Al khalidiah tū risma uzņ ē mē ja puse ir novē rtē ta ar 2 no 10. Lidostā ilgi gaidī jā m, kamē r pienā k autobuss, autobusā nav gida, nekā das informā cijas. Tad nā kamajā dienā - tikš anā s ar gidi - jaunu meiteni Stellu, kura nevarē ja normā li atbildē t ne uz vienu jautā jumu, pirms doš anā s prom nekā du informā ciju par izbraukš anu istabā neienesa, arī reģ istratū rā par to nebija zinā ms. Mē s š ai meitenei atzvanī jā m, viņ a atvainojā s un teica, ka autobuss mū s sagaidī s 14-30, neskatoties uz to, ka lidmaš ī na bija 19-00, un lī dz lidostai vajadzē tu 30 minū tes! Uz jautā jumu, kā pē c tik agri, viņ a nevarē ja sniegt skaidru atbildi.
Ī sā k sakot, mē s ne par ko nedomā jā m par viņ u transfē ru, un viņ u kompā niju un mierī gi devā mies uz lidostu 16-30 ar taksi, un vē l papildus 2 stundas pavadī jā m viesnī cas spa kompleksā.5 stā vā , sauļ ojoties. saulē un peldē ties baseinā . Ū dens baseinā ir labi uzsildī ts, bet balinā tā ja smarž a ir ļ oti spē cī ga.
Viesnī cu iesaku ģ imenē m ar bē rniem, kuras, tā pat kā mē s, plā no ī rē t auto, jo katru dienu, vispirms stā vot rindā uz brokastī m, tad mē ģ inot iespiesties autobusā , uz pludmali un no pludmales, es uzskatu to par pazemojoš u. normā lā m brī vdienā m. Mē s ī rē jā m automaš ī nu uz 8 dienā m un apceļ ojā m visus AAE. Man patika braukt pa perfekti lī dzenajā m un platajā m Emirā tu maģ istrā lē m, ļ oti patika Baltā moš eja Abū Dabī , pastaiga lī dz Indijas okeā nam, Dž umeiras pludmale ar burvī gu skatu uz Burj Al Arab Hotel, Al Mamzar pludmale (uz kuru brauc autobuss ņ em no viesnī cas) arī ir forš i , man ļ oti patika Dubaijas jahtu piestā tne ar mā kslī giem kanā liem un skaistu promenā di, pa kuru staigā t ir prieks. Man patika ū dens Persijas lī cī , patī kama tirkī za krā sa. Kopumā svē tki bija izdevuš ies! Trū kumi ir visur, un, ja esi tiem gatavs (piemē ram, iepriekš zinot par moš eju plkst. 6, es ņ emtu lī dzi ausu aizbā ž ņ us), tie neaizē nos tavu atvaļ inā jumu. Veiksmi visiem! Ja jums ir kā di jautā jumi - jautā jiet komentā ros, es noteikti atbildē š u.
Номер 1702 Номер Отель
Parādīt vairāk »


iemiesojums danilnat
Vai AAE ir iespējams paņemt automašīnu ar ne-starptautiskām tiesībām? Kādu auto varu ņemt 4 pieaugušajiem un 2 bērniem no 4 un 13 gadiem.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums saprun
1) Vienas guļamistabas dzīvoklis un vienas guļamistabas luksusa dzīvoklis? Varbūt kāds bija un redzēja, jo cenas starpība liela. Un vai tiešām neprecētie netiek izmitināti vienā istabā? Ja jauneklis ir no OAU, bet meitene ir krieviete. Paldies visiem par atbildi.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums 1_618
Internetā klīst baumas, ka Šārdžā, iespējams, nevarēs izmitināt neprecētu pāri vienā istabā, vai tā ir taisnība?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums NataRav
vai viņi veic depozītu. ja jā, kādos gadījumos depozīta summa skaidru naudu vai karti depozīta atgriešana kādos termiņos
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums crdjhtw.63
Kur lēti un garšīgi paēst pie viesnīcas un Dubaijā? paldies par atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Полностью оборудованной кухней для долгосрочного проживания. Бюджетный вариант размещения с очень удобным расположением. Близость к Дубаю и пляжным зонам Дубая и Шарджи, а также главным достопримечательностям. Отель подойдет как для семейного отдыха, так и для деловых поездок. Есть русскоговорящий персонал. При заселении взимается депозит

Atrašanās vieta Отель расположен в Шардже, напротив крупнейшего торгового центра Шарджи — Sahara Center. Центр города Шарджа, общественный пляж и знаменитая набережная Шарджи находятся всего в 4-х км от отеля. Расстояние до аэропорта Шарджи (SJH) — 15 км, до международного аэропорта Дубая (DXB) — 7 км, аэропорта Дубая (DWC) — 77 км.
Pludmales apraksts Городской пляж (Al Mamzar Beach Park (вход платный) в 7 км от отеля). Автобус до пляжа: бесплатно (1 раз в день). В отеле: пляжный набор (зонтик, матрас, полотенце, пляжная сумка) — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории, в лобби), интернет-кафе (беспатно), магазин, tv-room, врач по вызову (платно, круглосуточно), 6 конференц залов (от 10 до 200 чел.), автобус до торговых центров бесплатно (Deira City Center, 1 раз в день), 1 крытый бассейн, температура воды контролируется, у бассейна шезлонги и полотенца: бесплатно, терраса для загорания (зонтики, матрасы, шезлонги, полотенца — бесплатно).

Рестораны и кафе:

Основной ресторан Elysian — интернациональная кухня (континентальный завтрак и a-la carte меню), время работы: завтрак: с 6:30 до 11:00, обед: с 12:30 до 15:30, ужин: с 18:30 до 23:00.

Sunshine Cafe — легкие закуски, сэндвичи, салаты, горячие и холодные напитки, время работы: круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в крытом бассейне, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна и тренажерный зал отдельные для мужчин и женщин. Массаж (платно), дартс (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 343 номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном с международными спутниковыми каналами, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон с прямым набором номера, радио (с будильником), оборудованная кухня (в номерах Apartment: холодильник, микроволновая печь, электрическая плита, столовые приборы, посуда, раковина, стиральная машина), мини-бар (платно) бутилированная вода (бесплатно, пополняется ежедневно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванна или ванна и душ, халаты и тапочки (бесплатно, по запросу), фен. Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу, room service: платно (16 часов), услуга wake-up.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
Adrese Al Nahda Street 115, Opposite Sahara Center, P.O. Box: 60553, Sharjah, UAE
Tālruņi: + 971-6-530-0003
Tīmekļa vietne: Golden Sands Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.