Pasaka 7 dienas gara!!

01 Oktobris 2013 Ceļošanas laiks: no 21 Septembris 2013 ieslēgts 27 Septembris 2013
Reputācija: +112
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ceļ ojumam gatavojā mies ilgi un ļ oti rū pī gi, uzreiz teikš u, ka saprotot uz kuru valsti lidojam un ka nebū s laika gulē t, par viesnī cu ī paš i nesatraucā mies, galvenais prasī bas bija Persijas lī č a tuvums un krieviski runā još ais personā ls, un mē s dabū jā m to, ko gribē jā m un vē l vairā k)) Al Seef Hotel, mē s tajā apmetā mies pē c mū su tū roperatora ieteikuma, starp citu, lidojā m no tū risma firmas Around the World in Simferopol, paldies meitenē m par uzmanī bu, visu mū su prasī bu izpratni, vienvā rdsakot labi darī ts! Tā tad mū su viesnī ca atradā s 2min gā jienā no mež onī gas pludmales perfekti tī ra ar skaistu krastu un ieeju lī cī , lietussargi un dvieļ i tika ņ emti reģ istratū rā katru dienu bez problē mā m, tika nodroš inā tas normā las istabas, no kurā m izvē lē ties vairā kas, kas bija patī kams pā rsteigums, mē s paņ ē mā m tikai brokastis, un tas, man š ķ iet, nav pareizi mums nebija laika vakariņ as vai pusdienas, ē diens bija diezgan apmierinoš s. Bet galvenais pluss š ai mazajai viesnī cai ir darbinieki, vē l tik draudzī gus, smaidī gus un viesmī lī gus cilvē kus vajag meklē t un pa dienu un naktī smaids nepameta seju, viņ us nekaitina nekā di lū gumi, viņ i cenš as izpatikt visiem, vā rdu sakot, š ī s viesnī cas apkalpoš ana nosedz visus citus trū kumus, ī paš s paldies smaidī gajam Ihtiandram)) tā pē c visi zvana viņ u, viņ š dara visu, lai viesnī cas viesi justos kā mā jā s!

Tagad par Š ardž u, skaista, skaista, tī ra maza pilsē tiņ a, stingra morā le, bet ne kritiski pliki ceļ i un pleci nevienā neizraisī ja ne kairinā jumu, ne saš utumu, protams ne svē tvietā s, viss, ko prasa vietē jie pasū tī jumi, ir alkohola neesamī ba, kas starp citu ir vai nu karstuma dē ļ , vai arī lielā mitruma dē ļ , man tā nemaz neš ķ ita, un pieklā jī ga uzvedī ba sabiedriskā s vietā s. Ja brauc ar bē rnu uz Emirā tiem, tad Sharjah ir ideā la vieta, klusa un mierī ga.


Š eit tika nopirkti suvenī ri un zelts Golden Souk (Zelta bazā rs) tas ir kaut kas, cenas ir pieņ emamas, tač u esiet gatavi, ka AAE nav lē ta valsts un nav jē gas tur meklē t veikalu ķ ē di par 10 gramiem)) nav jē gas, mē s uzreiz aizbraucā m uz Fish Market Sharjah , nopirkā m haizivi, cupid un karaliskā s garneles, viņ i tur tī ra un gatavo, tikai nejautā jiet ne ī paš i asi, mē s nejautā jā m))) tas joprojā m bija ā rprā tī gi garš ī gi! Skaista krastmala, liels skaits veikalu, viss te ir!

Tagad nedaudz par Dubaiju, lai gan kā es varu nedaudz uzrakstī t par skaistā ko pilsē tu uz zemes)) Mē s devā mies no viesnī cas ar taksometru par aptuveni 60 dirhamiem, lai gan no viesnī cas ir bezmaksas autobuss P, Tre, Piekt. Protams, visvairā k vē lē jā mies redzē t Burj Khalifa, dziedoš ā s strū klakas un Dubai Mall, esam pā rsteigti? Trū kst vā rdu, kad sā kas strū klaku š ovs un tu skaties uz tā m, klausies visskaistā ko mū ziku un vē jš nes ū dens putekļ us no strū klakā m par tevi.... Tas paliks atmiņ ā uz visiem laikiem. Dubai Mall ir MILZĪ GS))) Iekš ā akvā rijs ar tik daudzveidī gā m zivī m, acis iepletā s, vā rdu sakot, Dubaijai tas nevar nepatikt))

Mē s devā mies ekskursijā s uz Abū Dabī un Ferrari parku. Amerikā ņ u kalniņ i 450 metrus gari 9.5 sekundē s...labi, jū s saprotat)) Abū Dabī moš eja ir pelnī jusi atseviš ķ u garu stā stu, to vajag tikai redzē t, tā ir grezna, ar visu savu izskatu runā par vietē jo cieņ u Emirā tu dibinā tā ja Š eiha Zajeda iedzī votā ji, mū su politiķ i to nekad neredzē s ((

Nu, vē l viena neaizmirstama ekskursija, tā bija pirmā mū su sarakstā - Jeep Safari, š oferis Ali, kurš mū s vadī ja, viņ š ir profesionā ls, gudrs puisis, š is bezgalī gais tuksnesis deva mums enerģ iju visam gadam.

Nu, iespē jams, tas ir galvenais, ar ko gribē ju padalī ties par mū su ceļ ojumu, ceru, ka apskats noderē s tiem, kas tikai dodas uz š o pasakaino valsti, varu teikt vienu, noteikti atgriezī simies, jo pē c 7 dienā m visu ievē rī bas cienī go nav iespē jams redzē t! Veiksmi visiem atpū tieties, atpū tieties ar pozitī vu un nepievē rsiet uzmanī bu sī kiem trū kumiem, tie ir visur!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums