AAE, Šārdža no 27.04.-02.05.2017. Copthorne Hotel Sharjah 4*

10 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 27 Aprilis 2017 ieslēgts 02 Maija 2017
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tū risma operators. Pā rsū tī š ana.


Mē s paņ ē mā m biļ eti Chiptrip, operatora Anex tū rē . Biļ etes pa pastu dienu pirms izbraukš anas. Ierodoties jū s sagaidī s gidi, jū s iesē dinā s autobusos un aizvedī s uz viesnī cā m. Vispā r viss patika, autobuss forš s un labs. Lī dz viesnī cai pagā ja 1.5h (vakars, sastrē gumi), mū su viesnī ca bija pirmajā sarakstā . Izstā stī ja pamatinformā ciju, izdalī ja broš ū ras ar karti un gida tā lruņ a numuru. Nā kamajā dienā mē s runā jā m ar gidu vā rdā Ališ ers. Jaunas, niķ ī gas, nekaunī gi "zaglī gas" ekskursijas ar vā rdiem "tā nav Ē ģ ipte tev, ekskursijas jā ņ em tikai pie operatora, citā di noteikti pievils un nogalinā s", "Izlem tagad, tad man nebū s laika tu. " Tajā paš ā laikā viņ š ī sti neko nesaka, ir nekaunī gs, negribī gi atbild uz jautā jumiem. Reģ istrē jies ā das un zelta iepirkš anai. Ceļ ojums kopumā ir bezjē dzī gs - kvalitā te ir tā da, cenu zī me ir dā rga (vispā r jau janvā rī jā iet iepirkties uz izpā rdoš anu Dubaijas tirdzniecī bas centrā un cenas ir zemā kas un pā rdevē ji nejautā " Ko tu vari atļ auties, nu cik tev ir? " - tā krievu biedri pierunā Dubaijā nopirkt ā das jaku : -)

Viesnī ca

Mē s ieradā mies viesnī cā pē c 23:00. Ā tri nokā rtojā s, administratore iedeva kartes no istabas, WiFi paroli, piezvanī ja uz restorā nu, š veicars nesa somas, un devā mies vakariņ ā s. No ceļ a tas bija ideā li. Un tas neskatoties uz to, ka vakariņ as ir lī dz 22:30! Ē diens labs, ē dams gandrī z viss, atš ķ irī bā no turkiem un ē ģ iptieš iem. Vienmē r pieejama gaļ a, vista, zivis. Brokastī s š efpavā rs gatavo olu kulteni, rindā stā v 3-5 cilvē ki. Ir auzu pā rslas. Tē ja/kafija tikai brokastī s, pā rē jā laikā viesmī ļ i iet un ielej ū deni pudelē s. Bet dzert var istabā (ir tē jkanna, krū zes, somas). Es nezinu, kā pē c viņ i raksta par slē gtu ledusskapi, mums tas bija atvē rts, katru dienu viņ i pievienoja 2 pudeles ū dens bez maksas, soda par naudu. Ir pieejami š ampū ni, ziepes un pat skuvekļ i un zobu pasta, pievieno pē c vajadzī bas. Pietiek ar 5 dvieļ iem diviem. Duš a ir veidota tā , ka gandrī z neiespē jami nomazgā t un neapplū st grī du. No rī ta viss izž ū st. Pa logiem skats uz blakus ē ku, bez balkona. Es neesmu smē ķ ē tā js, tā pē c tas mani netraucē ja. Starp citu, AAE alkohols ir aizliegts, nav kur nopirkt, tā pē c pē rkam Duty Free, pie viesnī cas paņ emam kolu par 3 dirhamiem, viesnī cas restorā nā paprasā m ledu, uzkā pjam istabā un. . . izbaudi patī kamu vakaru. Neiesaku priecā ties par dupeli, Š ā rdž a ir visstingrā kais emirā ts! Tā pat viesnī cas teritorijā atrodas peldbaseins, spa un trenaž ieru zā le (11. stā vs). Baseins un trenaž ieru zā le ir bez maksas, meitenes Veselī bas centra reģ istratū rā aktī vi piedā vā spa. Iesaku piekrist bezmaksas reklā mas procedū rā m : -)

Pludmale


Paš valdī bas pludmale (bezmaksas). Gā ja kā jā m - 20 minū tes jardus. Pludmale tī ra, smiltis, maz gliemež vā ku. Maz cilvē ku, diezgan ē rti. Ū dens silts, bū tu vē sā ks. Saule ir karsta, iesaku iepriekš iegā dā ties lietussargu, krē mus un paņ emt lī dzi ū deni, kā du kumosu (pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, neviens nepiedā vā Churchkhela, tas ir tā lu no veikala).

Ekskursijas

. Tā kā laika bija maz, programma bija diezgan blī va. Pirmajā dienā izbraucā m cauri visai Dubaijai, apskatī jā m viesnī cas Atlantis, Burj Al Arab, Medinat Jumeirah un daudzas citas, izstaigā jā m Dubai Mall, apbrī nojā m haizivju akvā riju, uzkā pā m Burj Khalifa tornī . Otrajā dienā devā mies uz Abū Dabī : Yas Waterworld akvaparks, Ferarri parks, š eiha Zajeda moš eja, pilsē tas apskate. Tajā paš ā laikā priekš apmaksa bija tikai paš u biļ eš u izmaksas, pā rē jais tika aprē ķ inā ts pē c fakta. Cenu zī me patī kami pā rsteidza (skat. foto), attieksme priecē ja. Viņ š tieš ā m prot savu biznesu, visu izstā stī s, parā dī s, ieteiks kur lē tā k (Datumi un pistā cijas - uguns! ). Ir lielisks veikals, kurā pā rdod telefonus, planš etdatorus un citas lietas - iesaku. Vispā r, ja piesakies, runā no Vladimira, lai viņ š priecā jas : )

Pilsē ta/Valū tas maiņ a/Ē st

Pilsē ta ir tī ra, pie izejas no viesnī cas ir skaista krastmala vakara pastaigā m. Aiz viesnī cas paralē lā ielā atrodas daudz veikalu ar pā rtikas preč u veikaliem, kafejnī cā m, aptiekā m. Valū ta tika mainī ta pie tirdzniecī bas centra Golden Tulip (pie izejas no viesnī cas pa labi apmē ram 15 minū tes, pā ri tiltam). Komisija 3 dirhami, bet ir labs lielveikals ar augļ iem un jauki veikali. Starp visā m kafejnī cā m ir vē rts izcelt vietē jo iestā di "Bukhari Al Khaleej". Cenu zī me ir ļ oti saprā tī ga, un tajā paš ā laikā viss ir ļ oti garš ī gi. Tā pat kā vairumā lī dzī gu iestā ž u, vietē jā zupa, salā ti, mē rces, maize un tē ja tiek pasniegta bez maksas. Man ļ oti patika grilē ta vista un drupinā tie, garie rī si. Pielikumā ir izvē lnes fotoattē ls.

Kopsavilkums


Kopumā man ļ oti patika mana uzturē š anā s Š ā rdž ā . Pilsē ta diezgan klusa, lieliska pastaigu promenā de, strū klakas, panorā mas rats. Jaunieš iem bū s mazliet garlaicī gi, tā kā vakarā praktiski nav ko darī t, braucam uz Dubaiju ballē ties. Bagā tī gas ekskursijas un ballī š u programmas gadī jumā viesnī cā labā k ņ emt tikai brokastis - viņ iem ne vienmē r bija laiks vakariņ ā m. Vakariņ as var nomainī t arī pret pusdienā m, iepriekš brī dinot reģ istratū ru.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums