Al Khalidiah Resort 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.410
№11 viesnīcas reitingā Šārdža
7.8 Numurs
8.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.6 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Al Khan pilsētā Šārdžā, pastaigas attālumā vai 300 metru attālumā no pludmales un īsa brauciena attālumā no iepirkšanās centriem. Viesnīca atrodas 15 minūšu brauciena attālumā no Šārdžas pilsētas centra, kurā ir pieejami dažādi zīmolu veikali. Tā atrodas netālu no pilsētas tūrisma centra, blakus pastaigu zonai, īsa brauciena attālumā no Šārdžas galvenajiem kultūras objektiem. 2010.gadā ēkās veikta telpu pilnīga rekonstrukcija.Vairāk →
аватар aizhan.ch
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maza, mā jī ga viesnī ca. Viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti jauks cilvē ks, tā pē c arī atmosfē ra viesnī cā ir tik draudzī ga un silta mā jā s. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, pielā gots Eiropas virtuvei. … Tomēr ▾ Maza, mā jī ga viesnī ca. Viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti jauks cilvē ks, tā pē c arī atmosfē ra viesnī cā ir tik draudzī ga un silta mā jā s. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, pielā gots Eiropas virtuvei. Numuri ir ļ oti plaš i ar lielā m ē rtā m gultā m. Televī zija ar ā rzemju un krievu kanā liem, vienī gais istabā nebija tē jkannas. Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta – tieš i pā ri ceļ am atrodas Š ardž as un Dubaijas labā kā pludmale ar baltā m smiltī m un kristā la ū deni, apkā rt ir daudz mazu veikaliņ u. Mums visiem ļ oti patika un arī turpmā k nā ksim un ieteiksim draugiem.
аватар mar0853
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies viesnī cu netā lu no brī vā s pludmales. Pludmale ir aptuveni 10 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am ir neliels lielveikals, kur var nopirkt visu, ē st un dzert, š ī feri, peldbrilles utt. "selpo" : -) Pati viesnī ca maza, klusa, mā jī ga, apkā rtne tī ra, skaista, baseins ar dzidri zilu ū deni, ū dens novembrī bija vē ss, bet peldē ties ir labi. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu netā lu no brī vā s pludmales. Pludmale ir aptuveni 10 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am ir neliels lielveikals, kur var nopirkt visu, ē st un dzert, š ī feri, peldbrilles utt. "selpo" : -)
Pati viesnī ca maza, klusa, mā jī ga, apkā rtne tī ra, skaista, baseins ar dzidri zilu ū deni, ū dens novembrī bija vē ss, bet peldē ties ir labi.
Mū su istaba bija otrajā stā vā ar balkonu, ar skatu uz krū mu, bet krū ms skaists : -) Istaba liela, lielas mī kstas gultas, bet tā s stā vē ja atseviš ķ i, plā nojums neļ ā va pā rvietoties vietā . Ū dens bija karsts. Bija laiks, tas mums nesagā dā ja nekā das neē rtī bas, jo pē c pludmales gribē jā m noskaloties ar vē su ū deni. Gultas veļ a mainī ta trī s reizes 14 naktī s. Viņ i nodroš inā ja ziepes un š ampū nu, bet bez matu kondicioniera vai duš as ž elejas.
Ē diens un apkalpoš ana restorā nā ir atseviš ķ s jautā jums. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r smaidī gs. Mums bija iekļ autas brokastis, vakariņ as varē ja aizstā t ar pusdienā m. Gatavoja ļ oti garš ī gi, vienī gais mī nuss ir ļ oti lieli š ķ ī vji : -), mazā kus krievu daba neļ ā va likt : -) Izlidojot uz lidostu 5 no rī ta, mums kopā ar mums iedeva brokastis, ko negaidī jā m. , tas bija ļ oti jauki.
Iesaku š o viesnī cu klusā m, ģ imenes, pludmales brī vdienā m ar bē rniem.
Кошки живут на пляже :-) Около отеля Бассейн Пляж Пляж ????
аватар doctorzippa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Gultas ir cietas, ē diens nav ī paš i daudzveidī gs. Kad ieradā mies, uz dienu bijā m izmitinā ti tuvē jā viesnī cā , bet par to mums iedeva pilnu pansiju, kompensē ja. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Gultas ir cietas, ē diens nav ī paš i daudzveidī gs. Kad ieradā mies, uz dienu bijā m izmitinā ti tuvē jā viesnī cā , bet par to mums iedeva pilnu pansiju, kompensē ja. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no jū ras. Tuvu, lai dotos ekskursijā s. Personā ls runā krieviski. Mums ar visu pietika, viesnī ca atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai.
аватар nadin2018g
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nelielas mā jī gas villas veidā netā lu no pludmales - 5 min. lī dz brī vajai pludmalei un apmē ram 8 min. uz maksas pludmali (3.5 dienas), autobuss brauc arī uz maksas pludmali (pā ris minū tes lī dz). Mū su numuriņ š bija labs (fē ns nav nodroš inā ts, to var ņ emt reģ istratū rā ), ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nelielas mā jī gas villas veidā netā lu no pludmales - 5 min. lī dz brī vajai pludmalei un apmē ram 8 min. uz maksas pludmali (3.5 dienas), autobuss brauc arī uz maksas pludmali (pā ris minū tes lī dz). Mū su numuriņ š bija labs (fē ns nav nodroš inā ts, to var ņ emt reģ istratū rā ), ar skatu uz baseinu.
Personā ls draudzī gs, reģ istratū rā zina krievu valodu. Wifi ir bezmaksas. Pavā rs ir krievs, tā pē c viņ š galvenokā rt gatavo mū su ē dienus, mums bija tikai brokastis, bet pusdienas vai vakariņ as varē ja nopirkt par 50 d. / 3.5 = gandrī z 15 dolā ri. Netā lu no viesnī cas ir vairā kas kafejnī cas, kur var paē st (shawarma no 2$, jū ras velš u zupa no 6$, vistas kebabs + kartupeļ i + vietē jā s uzkodas ar pita maizi 8$), ir mazi lielveikali. Netā lu atrodas akvā rija ieeja 20 d. ir apm. $6. Norē ķ ini tikai vietē jā valū tā , visur var norē ķ inā ties ar karti.
Uz Š ardž as centru devā mies ar taksi par 5$ vienā virzienā . Netā lu no viesnī cas ir ekskursija. aģ entū ra (pā ri ceļ am no maksas pludmales), viņ i veica apskates ekskursiju uz Dubaiju par $ 25. Pludmales ir vē sas - baltas smalkas smiltis, gluda iekļ ū š ana ū denī , un bezmaksas nav sliktā ka par maksas, tā ir tikai nav sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, bet cilvē ku maz.
аватар ilika15
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti krā saina ģ imenes viesnī ca-villa. Atrodas blakus lieliskajā m Š ā rdž as pludmalē m. Daudz apstā dī jumu, tī rs liels baseins ar bē rnu zonu un sauļ oš anā s krē sliem. Kā rtī ga, vē sa gaisa atsvaidzinā ta vestibila zona. … Tomēr ▾ Ļ oti krā saina ģ imenes viesnī ca-villa. Atrodas blakus lieliskajā m Š ā rdž as pludmalē m. Daudz apstā dī jumu, tī rs liels baseins ar bē rnu zonu un sauļ oš anā s krē sliem. Kā rtī ga, vē sa gaisa atsvaidzinā ta vestibila zona. Personā ls ir labi apmā cī ts un izpalī dzī gs. Reģ istrē š anā s ir ā tra un ē rta. Villai ir divi stā vi, istabas ir klasiskā stilā , mē beles ir jaunas, nomainī ta santehnika. Viesnī ca pē c rekonstrukcijas. Restorā ns ir liels, ar panorā mas logiem ar skatu uz baseinu. Virtuve mū s pā rsteidza ar gatavoš anas kvalitā ti, Eiropas un armē ņ u virtuves ē dieniem.
Lasot atsauksmes, neticē jā m, ka ē dienkarte ir tik daudzveidī ga. Bet mē s parū pē jā mies, lai vienmē r bū tu borš č s, kā postu zupa, zupas (arī harč o), dā rzeņ u zupas, Kijevas kotletes, prasmī gi pagatavota gaļ a (jē ra gaļ a, vista, zivs), pildī ti paprika, grilē ta vista, daudz augļ u, izcili konditorejas izstrā dā jumi ( ī paš i hač apuri), kū kas, arī "kartupelis". Tī ra veļ a, laba tī rī š ana. ikdienas pudele ū dens 1.5 litri uz istabu.
Ir pieejams bezmaksas transports uz pludmali. Pludmale Beach Sharjah Hotel ar kuponiem ($ 4), ir publiska bezmaksas pludmale. Dvieļ i tiek nodroš inā ti reģ istratū rā . 7 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Transfē rs uz Š ā rdž as un Dubaijas tirdzniecī bas centriem noteiktā s dienā s ir bez maksas. Wifi ir labs un bezmaksas. Blakus ir mazi lielveikali, pasts, veikali blakus viesnī cā s. Taksometru daudz, centrs ir tuvu viesnī cai, uz jebkur 3-5$.
Viesnī ca ir pelnī jusi vairā k zvaigž ņ u. Ar prieku atgriezī simies vē lreiz!
аватар kristinarexayamaha
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es pirmo reizi biju kopā ar savu mā su AAE. Nopirka biļ eti par 480 USD diviem. 5 naktis HB. Patiesī bā lidojuma programmas dē ļ bija tieš i 3 dienas. Reģ istrē š anā s notika pulksten 23:00 un restorā ns tika slē gts. Uz galvenā s ielas 2 minū tes mē s abi varē jā m pavakariņ ot par 8$. … Tomēr ▾ Es pirmo reizi biju kopā ar savu mā su AAE. Nopirka biļ eti par 480 USD diviem. 5 naktis HB. Patiesī bā lidojuma programmas dē ļ bija tieš i 3 dienas.

Reģ istrē š anā s notika pulksten 23:00 un restorā ns tika slē gts. Uz galvenā s ielas 2 minū tes mē s abi varē jā m pavakariņ ot par 8$.

Mū s izmitinā ja istabā pirmajā stā vā . Balkona logs pavē rā s uz baseinu.

Serviss SUPER.

Ē diens SUPER. Izvē le nav liela, bet izsalkuš i nebijā m.

Ja pē rkat brokastis un vakariņ as, varat pā riet uz pusdienā m.

Ekskursijas. Nopirkā m safari ar pilnī gi jaunu Land Cruiser dž ipu, ar bumbā m braukā jā m pa tuksnesi (adrenalī ns uzskrē ja, varbū t ar bē rniem), vakarā bijā m beduī nu nometnē , dzē rā m, ē dā m un skatī jā mies animā ciju. Tas ir patieš ā m forš i, jo vakarā jū s atrodaties tuksneš a vidū . Apskates ekskursija pa Dubaiju + pacelš anā s uz Bursh Khalifa. Lieliski, iesaku visiem! Abū Dabī apskates ekskursija ar Š eiha Zajeda moš ejas apmeklē jumu! arī diezgan interesanti!

Pludmale.
staigā t lī dz maksas pludmalei kaut kur 10 minū tes maksimums.
No rī ta devā mies bezmaksas transfē rā . Mū su viesnī cā iedeva dvieļ us. Un atpakaļ kā jā m, jo ​ ​ viņ i nesagaidī ja pā rsē š anos 13:00. Jū ra ir silta. Ir daž as zivis. Paisuma un paisuma nav. tī ras smiltis. ū dens caurspī dī gs. Viens vā rds KAYF.

Tā tad, ja jū su piedā vā jums ir patieš ā m lē ts, tad izmantojiet to! ! ! ! !
Трансфер до моря Пляж готелю beach Hotel 3 *
аватар miixa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad pirmo reizi viesojos Apvienotajos Arā bu Emirā tos, man bija sapnis parā dī t š o brī niš ķ ī go valsti bē rniem. Izvē le izdarī ta par labu viesnī cai AL KHALIDIAH RESORT, turklā t ļ oti pareizi. Viesnī ca ir tik maza un mā jī ga, ž ē l, ka vā rds villa tika izņ emts no nosaukuma. … Tomēr ▾ Kad pirmo reizi viesojos Apvienotajos Arā bu Emirā tos, man bija sapnis parā dī t š o brī niš ķ ī go valsti bē rniem. Izvē le izdarī ta par labu viesnī cai AL KHALIDIAH RESORT, turklā t ļ oti pareizi. Viesnī ca ir tik maza un mā jī ga, ž ē l, ka vā rds villa tika izņ emts no nosaukuma. Reģ istratū rā satiekas mī ļ a tumš ā daina meitene Vasana. Viesnī cas teritorija tī ra un sakopta, pa vidu neliels baseiniņ š . Mū su numurs 27 A mū s nepatī kami pā rsteidza ar savā m niansē m. Seifs bija salauzts, balkona durvis bija grū ti atvē rt un aizvē rt, moskī tu tī kls krī t ā rā un vannas istabā nebija ā ķ u dvieļ iem. Otrajā dienā mē s pā rstā jā m pievē rst uzmanī bu telpas trū kumiem un pilnī bā pievē rsā mies pā rē jam. Mē s devā mies uz jū ru un pludmali BEACH HOTEL, ieeja, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli - viss bez maksas.
Uzturs! Tas ir galvenais viesnī cas pluss, viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Kad kaut kas bija beidzies, viņ i uzreiz izņ ē ma jaunu porciju. Apelsī ni un arbū zi bija katru dienu un pietiekamā daudzumā .
Mē s paš i braucā m uz Abū Dabī , lai apskatī tu š eiha Zajeda lielo moš eju. Mums gā ja ļ oti jautri! Satriecoš s! Tajā paš ā laikā viņ i iztē rē ja 287 dirhamus jeb 79 USD par trim cilvē kiem, pā rvietojoties pa Š ardž u un Abū Dabī tikai ar taksometru, bet starp pilsē tā m ar autobusu. Starp citu, š eiha Zajeda moš ejas apskate sā kas ar nolaiš anos "zem bumbas", lai reģ istrē tos un saņ emtu apmetni sievietē m.
Varu droš i teikt, ka viesnī ca ir labs variants pasakainā m brī vdienā m brī niš ķ ī gā valstī .
Priecī gus un neaizmirstamus ceļ ojumus visiem!
Пляж
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.10 dienas. Daudz laika istabā nepavadī ju. Bet par apkalpoš anu un telpu kopumā palika tikai pozitī vi iespaidi. Istaba jauka un sakopta. Normā las mē beles. Istaba tiek papildinā ta ar kafiju, tē ju un ū deni. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.10 dienas. Daudz laika istabā nepavadī ju. Bet par apkalpoš anu un telpu kopumā palika tikai pozitī vi iespaidi.
Istaba jauka un sakopta. Normā las mē beles. Istaba tiek papildinā ta ar kafiju, tē ju un ū deni. Ir tē jkanna. Ir maksas mini bā rs. Lieto kā ledusskapi) Diezgan liela vannas istaba. Kopumā viss, lai arī ļ oti vienkā rš i bez patosa, bet visu vajadzī go dabū jā m. Š eit sakopta ļ oti labi, bez sū dzī bā m. Seifs istabā bez maksas, kas arī iepriecinā ja) Ir neliels skapis ar pakaramiem. Kopumā pakalpojums ir diezgan labs. Darbinieki vienmē r ir gatavi ar jums satikties. Viesi ir ļ oti labi izturē ti, paldies par rū pē m. Laba kafija. Bet vispā r par oae un par tā du cenu, manuprā t, ir diezgan labs. Jā , un viņ i nedod daudz augļ u, bet mums bija pietiekami daudz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca 5 * ko es varu teikt. Apmetā mies jaukā un lielā istabā ar skaistu skatu uz lagū nu. Guļ amistabā un vannas istabā viss bija pieejams. Uzkopš ana notiek katru dienu, tiek mainī ti arī dvieļ i. Ē diens bija ok, paē dā m brokastis. … Tomēr ▾ Viesnī ca 5 * ko es varu teikt. Apmetā mies jaukā un lielā istabā ar skaistu skatu uz lagū nu. Guļ amistabā un vannas istabā viss bija pieejams. Uzkopš ana notiek katru dienu, tiek mainī ti arī dvieļ i. Ē diens bija ok, paē dā m brokastis. Transfē rs uz pludmali, mums ļ oti patika pilsē ta Al Khan. Pludmalē ir daudz viesnī cu, kafejnī cu un restorā nu. Ī paš i man patika krievu-tatā ru "Kazaņ a" Al Sif viesnī cā . Skaists interjers, mā jas komforts, lieliska virtuve un saprā tī gas cenas. Es ļ oti iesaku. Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra, turklā t ir pieejami transporta pakalpojumi uz Dubaiju. Tur es jū s uzreiz brī dinā š u, lai jums jā bū t pacietī gam, lai uzkā ptu Burj Khalifa! Rindas divas stundas un cilvē ku pū lis!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olena19772017
Atpū tā s kū rortā Al Khalidia no 2018. gada 8. maija lī dz 2018. gada 8. decembrim. Iespaidi par viesnī cu ir š ausmī gi, sā kumā bija istabiņ a ar tarakā niem (nomainī ja, bija labas brī vas istabas), dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta visas 7 dienas, pusstunda gā jienā lī dz bezmaksas pludmalei (pludmalē pā rsvarā strā dnieki no Pakistā nas, Indijas u. … Tomēr ▾ Atpū tā s kū rortā Al Khalidia no 2018. gada 8. maija lī dz 2018. gada 8. decembrim. Iespaidi par viesnī cu ir š ausmī gi, sā kumā bija istabiņ a ar tarakā niem (nomainī ja, bija labas brī vas istabas), dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta visas 7 dienas, pusstunda gā jienā lī dz bezmaksas pludmalei (pludmalē pā rsvarā strā dnieki no Pakistā nas, Indijas u. c. ) , ir bezmaksas autobuss uz maksas pludmali, ieeja 10 dirhami = 3 dolā ri, viesnī cas personā ls nerunā krieviski, brokastī s (es tikai brokastoju) augļ u pilnī gi nav, dā rzeņ i bija katru otro dienu, baseins ir ļ oti mazs brī vā dabā , bez maksas brauciens uz Dubai Mall netē rē jiet laiku (tas ir kaut kur nomalē , dā rgi apģ ē rbu veikaliņ i, kurus neviens neapmeklē ), bija arī ekskursija uz Abū Dabī - ekskursijas organizators. Al Khalidia kompā nija - izniekota diena pā rsvarā autobusā un iztē rē ta nauda. Biju gatavs piemaksā t un pā rcelties uz citu normā lu viesnī cu, bet š ī s viesnī cas vadī ba brī dinā ja par 100% sodu par viesnī cas maiņ u.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Аль-Хане в Шардже, в нескольких минутах ходьбы или в 300 м от пляжа и в нескольких минутах езды от торговых центров. От отеля за 15 минут можно доехать до центра Шарджи, где находятся различные фирменные магазины. Он находится в непосредственной близости от туристического центра города, рядом с прогулочной зоной, в нескольких минутах езды от основных культурных достопримечательностей Шарджи. В 2010 году в корпусах была проведена полная реконструкция номеров.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Дубая — в 30 минутах езды.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от отеля. Вход на пляж бесплатно, есть трансфер.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Терраса для загара. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 34 номера. Отель Al Khalidiah Resort Villas 3* представляет собой комплекс, состоящий из двух вилл.

Istabās

Во всех номерах курортного отеля Al Khalidiah есть балкон с видом на бассейн, а также спутниковое телевидение, холодильник и шкаф. В собственной ванной комнате установлен душ.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 39930, Sharjah, UAE
Tālruņi: +971 6 528 6057
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.