Un atkal Apvienotajos Arābu Emirātos ...

Rakstīts: 5 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 18 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Kad pirmo reizi viesojos Apvienotajos Arā bu Emirā tos, man bija sapnis parā dī t š o brī niš ķ ī go valsti bē rniem. Izvē le izdarī ta par labu viesnī cai AL KHALIDIAH RESORT, turklā t ļ oti pareizi. Viesnī ca ir tik maza un mā jī ga, ž ē l, ka vā rds villa tika izņ emts no nosaukuma. Reģ istratū rā satiekas mī ļ a tumš ā daina meitene Vasana. Viesnī cas teritorija tī ra un sakopta, pa vidu neliels baseiniņ š . Mū su numurs 27 A mū s nepatī kami pā rsteidza ar savā m niansē m. Seifs bija salauzts, balkona durvis bija grū ti atvē rt un aizvē rt, moskī tu tī kls krī t ā rā un vannas istabā nebija ā ķ u dvieļ iem. Otrajā dienā mē s pā rstā jā m pievē rst uzmanī bu telpas trū kumiem un pilnī bā pievē rsā mies pā rē jam. Mē s devā mies uz jū ru un pludmali BEACH HOTEL, ieeja, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli - viss bez maksas.
Uzturs! Tas ir galvenais viesnī cas pluss, viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Kad kaut kas bija beidzies, viņ i uzreiz izņ ē ma jaunu porciju. Apelsī ni un arbū zi bija katru dienu un pietiekamā daudzumā .
Mē s paš i braucā m uz Abū Dabī , lai apskatī tu š eiha Zajeda lielo moš eju. Mums gā ja ļ oti jautri! Satriecoš s! Tajā paš ā laikā viņ i iztē rē ja 287 dirhamus jeb 79 USD par trim cilvē kiem, pā rvietojoties pa Š ardž u un Abū Dabī tikai ar taksometru, bet starp pilsē tā m ar autobusu. Starp citu, š eiha Zajeda moš ejas apskate sā kas ar nolaiš anos "zem bumbas", lai reģ istrē tos un saņ emtu apmetni sievietē m.

Varu droš i teikt, ka viesnī ca ir labs variants pasakainā m brī vdienā m brī niš ķ ī gā valstī .
Priecī gus un neaizmirstamus ceļ ojumus visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu