Mans atvaļinājums.

Rakstīts: 28 marta 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 19 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Man patika viesnī ca, publiskā pludmale nav tā lu no viesnī cas.
Es gribu jums pastā stī t par brī vdienā m AAE, Emirā tos, Š ā rdž ā . Atpū tā mies no 10. februā ra lī dz 19. februā rim 2017. Tū roperators: Natalie Tours. AAE – pirmo reizi.
Lidojums (ar EMIRĀ TIEM) pagā ja labi, bijā m paē duš i. Vienī gais negatī vais bija pie reģ istrā cijas. Paņ ē mā m vienu koferi diviem, tā svars bija 22 kg. Viņ i mums paskaidroja, ka tas nav iespē jams, viņ i piedā vā ja ielikt 2 kg papildu rokas bagā ž ā , un tikai pē c tam viņ i pieņ ē ma koferi. Skaidrojot: viens pasaž ieris - viens č emodā ns lī dz 20 kg. Jū s lidojat kopā - tā s ir jū su problē mas. Tā kā ir tikai viens č emodā ns, tad prasī bas tam ir vienā das. Bija neveikls brī dis. Mums teica: “Jū s divi nav ierakstī ti kā grupa”, tā pē c nevar dalī t bagā ž u divatā un elektroniskā s reģ istrā cijas gadī jumā var pat nesaņ emt vietu blakus. Kaut kas lī dzī gs š im. . . Bet mē s dabū jā m vietas netā lu, un AAE viņ i uzreiz nopirka otru koferi. Tā pē c sazinieties ar savu ceļ ojumu rī kotā ju. Natā lija Tū ra par to neko nedzirdē ja, ja kas. . . Bet fakts tika atzī mē ts.

Dubaijas lidostā sā kumā , protams, bija Duty Free, alkohola iegā de atvaļ inā jumā (Š ardž ā ir stingrs alkohola aizliegums). Viss ir lieliski, tikai cigā ri, kurus tur pirkā m (2 veidi) galī gi nepatika.
Diezgan jautri sapulcē jā mies visi vienuviet (par laimi, jau iepriekš mā jaslapā s izlasī ju, ka kompā nija, kas mū s uzņ ē ma, vienkā rš i nav Natā lija) un tikā m iekrautas autobusā . Pē c naksnī gā s pilsē tas apbrī noš anas nonā cā m viesnī cā . Mani pā rsteidza daudzā s meitenes ielā s ī sos svā rkos. . . Es vē rtē ju garos svā rkus, koncentrē joties uz ceļ otā ju atsauksmē m. Bet viņ a to nenož ē loja. Tā s bija vajadzī gas, bija ē rtā kas, ī paš i vecpilsē tā . Pilsē ta ir pā rsteidzoš i skaista!
Patika viesnī ca.
Numurs: š iks - guļ amistaba, aprī kota virtuve, vannas istaba (bija pat svari).
Es neko daudz nezinu par krievu kanā liem, maz skatī jos, viņ i paņ ē ma lī dzi filmas un pievienoja disku atskaņ otā jam. Bet noteikti bija viens vai divi. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Kas attiecas uz putekļ iem, tad nezinu, neesmu skatī jies.
Telefona lā dē tā js. Nepiecieš ams adapteris, to var pasū tī t pie administratora, ķ ī lā atstā jot nedaudz naudas, kas pē c tam tiks atgriezta. . . Vai arī , kā izrā dī jā s, aiz televizora un video atskaņ otā ja ir pieejams nepiecieš amais ligzdas formā ts. Atkal nav atcelta skuvekļ a uzlā de vannas istabā . Kopumā krievu cilvē kam vienmē r ir iespē ja...

Galvenais restorā ns: brokastis-vakariņ as bija iekļ autas cenā , bet daž kā rt mainī jā m pret pusdienā m. Viss ir labi, garš ī gi, ir jū ras veltes. Deserti ir labi. Ko vē l piebilst - nezinu. Piecu minū š u gā jiens pā ri ceļ am, pā ris reizes gā jā m pusdienā s uz zivju restorā nu, vienmē r pasū tī jā m daž ā dus ē dienus, bet viena lieta nepatika, kibabs likā s uzsildī ts mikroviļ ņ u krā snī , jū ras veltes bija novecojis.
Pludmale. Bija algu sarakstā . Par to nav entuziasma vē tras. Pludmale un pludmale… Smiltis. Ar tā du cigareš u izsmē ķ u skaitu, kā ds viņ am bija paredzē ts. Š eit nav nekā slikta. Jū ra bija nedaudz satraukta. Es gaidī ju vairā k nekā.10 metrus nož ogotu ar pludiņ iem. Bet arī nav slikti. Lai gan man personī gi Vidusjū ra un Sarkanā jū ra ir vispievilcī gā kā . Jo ī paš i tā pē c, ka pludmale ir tā lu.
Tieš i tur tieš ā m iesaku doties - Madinat Jumeirah (viesnī cas vestibilā ir kartes). Taksometrs. Š ī ir mazā Venē cija. Un tirgus. Viss ir lieliski un brī niš ķ ī gi. Tur tieš ā m ir vē rts pastaigā ties. Atkal ar skaistiem skatiem. . . Un uz Parus arī .
Un vē l. . . AAE nav lē tuma. . . Ā da, kaž okā das, zelts. . . Varbū t ir jē ga iet pē c lē tā m lietā m, bet tikai izpā rdoš anas sezonā . Un tā – neievē rojā m. . . Bet varbū t, protams, mē s skatī jā mies nepareizā s vietā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu