Summerland Motel 2*– Atsauksmes

35
Novērtējums 6.910
№16 viesnīcas reitingā Šārdža
7.0 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Šis motelis atrodas netālu no Šārdžas pludmales, Al Khan rajonā, 15 minūšu brauciena attālumā no lidostas. Netālu atrodas Šārdžas akvārijs. Uzcelta 1998. gadā, renovēta 2013. gadā. Motelis ir piemērots budžetam.Vairāk →
аватар Miloslavskaya1
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu apmeklē ja 2022.  gada novembrī. Kopē jais iespaids par š o nelielo viesnī cu ir labs, atbilst kvalitā tes un cenas attiecī bai. Tā kā pirms manis biju lasī jusi ceļ otā ju atsauksmes, kuri bija apmetuš ies š ajā viesnī cā , zinā ju, ko sagaidī t, tā pē c uzreiz pā rbaudī ju matraci savā istabā (tas izrā dī jā s ciets kā akmens, kas bija paredzams), un prasī ja nomainī t istabu uz citu, ar parastu, mī kstu matraci, kas turpat arī tika izdarī ts. … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē ja 2022.  gada novembrī.
Kopē jais iespaids par š o nelielo viesnī cu ir labs, atbilst kvalitā tes un cenas attiecī bai.
Tā kā pirms manis biju lasī jusi ceļ otā ju atsauksmes, kuri bija apmetuš ies š ajā viesnī cā , zinā ju, ko sagaidī t, tā pē c uzreiz pā rbaudī ju matraci savā istabā (tas izrā dī jā s ciets kā akmens, kas bija paredzams), un prasī ja nomainī t istabu uz citu, ar parastu, mī kstu matraci, kas turpat arī tika izdarī ts. Acī mredzot vispirms mē ģ ina visus salikt istabā s ar akmens matrač iem, un gaida, vai izdosies? Izskatā s, ka tā s ir piepildī tas ar smiltī m no pludmales....
Viesnī cā.50% viesu ir krievi, pā rē jie ir indieš i, arā bi, afgā ņ i un pat dabū ja glī tu vecī ti no Austrā lijas. Viesnī cā visur tī ra, nekur nav nepatī kamu smaku, viss rū pī gi iztī rī ts un iztī rī ts, lai gan mē beles un santehnika ir veca. Manā televizorā nebija krievu kanā lu.
Dvieļ i tiek tī rī ti katru dienu.
Veļ as maiņ a pē c nesaprotama grafika, nesaprata biež umu. Ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna un glā zes, š ķ ī vji.
Viesnī cas personā ls ir indieš i, diezgan draudzī gs un nekavē joties atsaucas uz komentā riem un lū gumiem. Vakaros pie baseina varat spē lē t galda tenisu.
Wi-Fi ir bezmaksas, un visā teritorijā , un istabā s, ar labu ā trumu, kas ir ļ oti jauki. Pirmajā dienā reģ istratū rā paņ emat pieteikumvā rdu un paroli, un tas nemainā s.
Restorā ns ir tī rs, galdauti, ļ oti maz apmeklē tā ju, vienmē r ir daudz brī vu galdiņ u, un ū deni var liet pudelē s no speciā la trauka. Ē diens nepretenciozs, bet neviens neslimo, viss garš ī gi.
Uz pilsē tas maksas pludmali (kreisajā pusē ) var doties ar ekskursijas kuponu, tad tas ir bez maksas. Vientulī bas cienī tā jiem - pa labi un nedaudz pa labi no Summer land viesnī cas, pamesta tuksneš a pludmale, diezgan netī ra, tur ir maz cilvē ku, nav glā bē ju, var darī t ko grib, pat noslī kt jū rā , nevienam neinteresē.
Viesnī ca katru dienu piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz Deiras pilsē tas centru. Izbraukš ana 15-45, atpakaļ.21-00. Reģ istratū rā ir paziņ ojums ar precī zu izbraukš anas laiku, pā rbaudiet. Š is ir ļ oti labs serviss, ē rts iepirkš anā s cienī tā jiem. Pretī viesnī cai atrodas Pludmales viesnī cas ē ka, kas ir tukš a kopš Covid sā kuma...kad tā tiks atvē rta, nav zinā ms
Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā ? Es domā ju, ka jā . Mū su laikā ir maz lē tu viesnī cu, kurā s jū taties diezgan labi, un nekas nekaitina, un vasaras zeme ir tieš i tā !
аватар auditgrata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā viesnī cā ir nopietnas higiē nas un apkalpoš anas problē mas. Reģ istrē joties, diezgan stulbi, konstatē jā m, ka veļ a mums nav nomainī ta. Astoņ as stundas (!! ! ) ar skandā lu un raudu nā cā s pā rliecinā t nemierī go viesnī cnieku reģ istratū rā par veļ as nomaiņ as nepiecieš amī bu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ir nopietnas higiē nas un apkalpoš anas problē mas. Reģ istrē joties, diezgan stulbi, konstatē jā m, ka veļ a mums nav nomainī ta. Astoņ as stundas (!! ! ) ar skandā lu un raudu nā cā s pā rliecinā t nemierī go viesnī cnieku reģ istratū rā par veļ as nomaiņ as nepiecieš amī bu. Pā rsteidz pat ne viņ a pilnī gā vienaldzī ba pret klientu vajadzī bā m, bet gan pā rliecī ba, ka uz š ā das veļ as var gulē t. . Sē ne uz aizkariem vannas istabā pabeidza attē lu. Tieš i zem mū su istabas logiem ritē ja remonts, sastatnes, troksnis, jautri celtnieku saucieni, apmetums uz balkona, eļ ļ as krā sas smaka. Tač u mainī t š o laimi nebija iespē jams. Tū lī tē ja apelā cija tū roperatoram (Biblioglobus) neko nedeva. Pieklā jī gs jauneklis, vā rdā Maksims, parā dī jā s tikai nā kamajā dienā , rū pī gi pierakstī ja mū su pretenzijas, runā ja ar viesnī cnieku reģ istratū rā , un mē s viņ u vairs neredzē jā m vai dzirdē jā m. Nulle jē gas. Vispā r slī cē ju glā bš ana ir paš u slī cē ju darbs. Jā piebilst, ka viesnī ca (vecā ē ka) nebija labi projektē ta. Tam ir burta "P" forma, kura atvē rtā puse iet uz Al Mina, un tas ir ostas marš ruts. Kravas automaš ī nas un degvielas kravas automaš ī nas brauc pat naktī , tā pē c tas ir ļ oti skaļ š . Ē diens bija normā ls, brokastis bija ē damas, pusdienas un vakariņ as bija garš ī gas, piena un augļ u bija maz.
Вид из номера и ванная
аватар carina.rubtsowa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir budž eta, 2 * jums tas ir jā saprot. Viņ i to paņ ē ma salī dzinoš i zemā s cenas un jū ras tuvuma dē ļ . Istabas ir vienkā rš as, bet mē s nenakš ņ ojā m viesnī cā , devā mies pie jū ras, pastaigā jā mies pa centru, devā mies uz Dubaiju. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir budž eta, 2 * jums tas ir jā saprot. Viņ i to paņ ē ma salī dzinoš i zemā s cenas un jū ras tuvuma dē ļ . Istabas ir vienkā rš as, bet mē s nenakš ņ ojā m viesnī cā , devā mies pie jū ras, pastaigā jā mies pa centru, devā mies uz Dubaiju. Ē diens, protams, nav izcils. Brokastis bija sliktas. Mē s neņ ē mā m pusdienas un vakariņ as, un tam bija labs iemesls. Aizgā jā m paē st uz tuvē jo viesnī cu, tur bija krievu-tatā ru restorā ns, sauc Kazaņ u. Cenas normā las un ē diens garš ī gs, un tuvu, bez problē mā m. Aizgā jā m uz pilsē tas pludmali, tā ir 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , bet tas ir bez maksas. Starp citu, viesnī cā ir daudz krievvalodī go tū ristu, tā pē c darbinieki mū s saprata.
аватар inna.knizhkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir pieticī ga, tač u diezgan piemē rota atpū tai, ī paš i par savu cenu. Mē s paņ ē mā m komplekso ceļ ojumu, lidojā m š ī gada februā rī ar č etriem draugiem. Brauciena mē rķ is - ceļ ojumi, jū ra/saule, pastaigas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pieticī ga, tač u diezgan piemē rota atpū tai, ī paš i par savu cenu. Mē s paņ ē mā m komplekso ceļ ojumu, lidojā m š ī gada februā rī ar č etriem draugiem. Brauciena mē rķ is - ceļ ojumi, jū ra/saule, pastaigas. Viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi un iedeva divas labas istabiņ as ar skatu uz apkā rtni. Istabā s nepiecieš amais: kondicionieris, fē ns, tē jkanna, TV. Vannas istaba: higiē nas preces, dvieļ i, pastā vī gi karsts ū dens. Mē beles: ē rta gulta un spilveni ar tī ru veļ u, kumode, galds, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sli.
Brokastis bija ļ oti apmierinoš as, tikai daž i augļ i un š ķ ī stoš ā kafija. Bet neuztraucieties par pā rtiku. Netā lu esoš ajā viesnī cā atrodas krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, ar lielisku apkalpoš anu, bezmaksas ā tru internetu un garš ī gu, pazī stamu ē dienu! Ļ oti iesaku, gaļ a š eit ir lieliska! No viesnī cas ar autobusu var nokļ ū t pilsē tas centrā . Arī Dubaijā . Ekskursijas labā k pirkt viesnī cā , aģ entū ra krievvalodī ga, cenas nav augstas, organizā cija patika. Starp citu, Š ā rdž ā ir sausais likums, iepriekš krā jiet Dutifree)
аватар dii34
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta trī s ģ imenē s. Iekā rtojā s ā tri, telpas pat ļ ā va izvē lē ties. Mums bija divvietī ga istaba blakus restorā nam. Plaš s, tī rs, bet noguris, bet priekš.2 zvaigznē m viss kā rtī bā . Paē dā m brokastis un vakariņ as, bija iespē ja pā rģ ē rbties uz pusdienā m. … Tomēr ▾ Atpū ta trī s ģ imenē s. Iekā rtojā s ā tri, telpas pat ļ ā va izvē lē ties. Mums bija divvietī ga istaba blakus restorā nam. Plaš s, tī rs, bet noguris, bet priekš.2 zvaigznē m viss kā rtī bā . Paē dā m brokastis un vakariņ as, bija iespē ja pā rģ ē rbties uz pusdienā m. Brokastis ir kā brokastis, pusdienas ir lieliskas! Pā ri ceļ am jū ra, pilsē ta brī va. Pludmale ir tī ra. Baseins mazs, bet tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli.
Маленький но чистый бассейн.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti budž eta viesnī ca, bet ir pilnī gi iespē jams dzī vot. Devā mies aktī vā atpū tā . un ne jau pasē dē š anai viesnī cā . Un tā tad diezgan piemē rots nakš ņ oš anai. Istabā tika iedota laba, tī ra, viss kā rtī bā , visu laiku karsts ū dens. … Tomēr ▾ Ļ oti budž eta viesnī ca, bet ir pilnī gi iespē jams dzī vot. Devā mies aktī vā atpū tā . un ne jau pasē dē š anai viesnī cā . Un tā tad diezgan piemē rots nakš ņ oš anai. Istabā tika iedota laba, tī ra, viss kā rtī bā , visu laiku karsts ū dens. Gulta ir ē rta. Ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Ē diens ļ oti vienmuļ š , paē dā m brokastis un vakariņ as, mainī jā mies uz pusdienā m bez problē mā m. Mē s devā mies pastaigā uz pilsē tas centru. Mē s devā mies uz Dubaiju. Bijā m ekskursijā uz Abū Dabī , apskatī jā m moš eju. Mē s lieliski atpū tā mies. Viesnī cu iesaku tiem, kas dod priekš roku nedā rgai atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vidē ja lī meņ a viesnī ca. Istabas nav sliktas, bet tā m nepiecieš ams remonts. Personā ls ir diezgan izpalī dzī gs. Lū dziet istabu ar skatu uz pilsē tu, nevis ceļ u. Atrodas otrajā piekrastē , lī dz pludmalei 7-10 minū tes. Diezgan pieklā jī gs istabu skaits, izpalī dzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Vidē ja lī meņ a viesnī ca. Istabas nav sliktas, bet tā m nepiecieš ams remonts. Personā ls ir diezgan izpalī dzī gs. Lū dziet istabu ar skatu uz pilsē tu, nevis ceļ u. Atrodas otrajā piekrastē , lī dz pludmalei 7-10 minū tes. Diezgan pieklā jī gs istabu skaits, izpalī dzī gs personā ls. Kaimiņ viesnī cā ir brī niš ķ ī gs krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, ļ oti iesaku. Bē rniem nepatika ē dieni viesnī cā , tā pē c viņ i atrada lielisku aizstā jē ju apkā rtnē . ) Paš ā viesnī cā ir Shan Tours tū risma aģ entū ras birojs, viņ iem patika cenas un labā organizā cija. Domā ju, ka ar pā rē jo mums paveicā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vira248
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ilgi atcerē simies savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Dzī ves apstā kļ i, istabas, skats pa logu - viss patika, viss bija visaugstā kajā lī menī . Un ī paš i vē los atzī mē t braucienu uz Kazaņ as restorā nu, kur tiek gatavoti gardi krievu, uzbeku, arā bu un Vidusjū ras virtuves ē dieni. … Tomēr ▾ Mē s ilgi atcerē simies savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Dzī ves apstā kļ i, istabas, skats pa logu - viss patika, viss bija visaugstā kajā lī menī . Un ī paš i vē los atzī mē t braucienu uz Kazaņ as restorā nu, kur tiek gatavoti gardi krievu, uzbeku, arā bu un Vidusjū ras virtuves ē dieni. Bet visvairā k man patika tatā ru virtuve, kas mani pā rsteidza ar savu izsmalcinā tī bu un oriģ inalitā ti. Ļ oti patī kams un mā jī gs interjers. Draudzī gi viesmī ļ i, kas var sniegt padomu par ē dienu izvē li. Mani ļ oti pā rsteidza arī tas, ka sē ž ot restorā nā var apbrī not jū ru. Restorā ns Kazaņ a ir kļ uvis par vienu no maniem iecienī tā kajiem restorā niem.
аватар Antonina_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē rķ tiecī gi devā mies uz Vasaras zemi, pagā juš ajā gadā viņ i lieliski atpū tā s. Man š eit ļ oti patī k lī dzsvars starp komfortu un cenu. Kopš pagā juš ā gada daļ ē ji mainī jies personā ls, tač u apkalpoš anas kvalitā te un lī menis nav kļ uvis sliktā ks. … Tomēr ▾ Mē rķ tiecī gi devā mies uz Vasaras zemi, pagā juš ajā gadā viņ i lieliski atpū tā s. Man š eit ļ oti patī k lī dzsvars starp komfortu un cenu. Kopš pagā juš ā gada daļ ē ji mainī jies personā ls, tač u apkalpoš anas kvalitā te un lī menis nav kļ uvis sliktā ks. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mū su istaba bija diezgan plaš a, sastā vē ja no divā m istabā m (zā le un guļ amistaba). Lai gan ē dienreizes bija iekļ autas komplektā , istabā bija virtuvī te ar tē jkannu, traukiem utt. Turklā t bija arī kondicionē tā js (vairā k nekā vienu reizi glā bts no karstuma). Istabu tī rī ja katru dienu, biež i mainī ja arī dvieļ us, izsniedza atseviš ķ us dvieļ us pludmalei. Viesnī cai nav savas pludmales, bet teritorijā atrodas peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, kā arī maksas pludmale netā lu no citas viesnī cas. Nedaudz tā lā k ir bezmaksas pilsē tas pludmale, man tā patika vairā k nekā maksas dē ļ sauļ oš anā s krē slu trū kuma un garā s krasta lī nijas (gā jā m ar prieku). Varu droš i teikt, ka AAE ir lieliska vieta atpū tai, mums personī gi tā ir daudz labā ka par vietē jiem kū rortiem, turklā t tā ir lē tā ka un apkalpoš anas lī menis augstā ks.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vī rs man uzdā vinā ja dzimš anas dienas pā rsteigumu - uzdā vinā ja atvaļ inā juma biļ etes! Viss jau bū tu labi, tikai brauciens maija beigā s nonā k Emirā tos. Man nebija ne jausmas, ka tas var bū t tik karsts! Mē s lidojā m uz tā lu Dubaijas lidostu, tā pē c nokļ uvā m savā viesnī cā uz ļ oti ilgu laiku. … Tomēr ▾ Vī rs man uzdā vinā ja dzimš anas dienas pā rsteigumu - uzdā vinā ja atvaļ inā juma biļ etes! Viss jau bū tu labi, tikai brauciens maija beigā s nonā k Emirā tos. Man nebija ne jausmas, ka tas var bū t tik karsts! Mē s lidojā m uz tā lu Dubaijas lidostu, tā pē c nokļ uvā m savā viesnī cā uz ļ oti ilgu laiku. Viesnī ca ir ne tikai ļ oti maza, veca, arī.2. lī nijā , ja gribi jū ru, ej uz citu viesnī cu pā ri ceļ am un maksā . Ē dienu daž ā dī ba ir diezgan nabadzī ga, blakus ir katliņ š , bet citviet var paē st daudz garš ī gā k, piemē ram, netā lu esoš ajā zivju restorā nā , kā sana bā rs. Un tā , ja neskaita viesnī cas un smiltis, apkā rt nav nevienas civilizā cijas, lī dz tai nokļ ū t vajag gandrī z stundu! Par laimi, no viesnī cas bija autobuss uz Dubaiju, bet tas ir ļ oti vecs, kas tā dā karstumā ir ļ oti jū tams. Viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku! Bet kopā ar viņ u ir Shan Tours tū risma aģ entū ra, kur mē s vispirms devā mies ar jautā jumiem. Viņ i tur pat aizvadī ja 2 ekskursijas, lai gan meitene Alī na tur izrā dī jā s kaut kā da uzmā cī ga un než ē lī ga, viņ i krita par cenā m, bet viņ iem nepatika tur sniegtais pakalpojums. Un arī serviss mū s pievī la - autobusi nav ī paš i ē rti, kavē jas ekskursijā , savā kš anā , lai gan neliela grupa aizņ em ilgu laiku, tikai gids ir vienī gais, kas ir normā li. Laukā nekas labs nebija redzē ts, baigais karstums un smiltis. Bū tu labā k aizlidojis uz Turciju uz nedē ļ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Мотель расположен недалеко от пляжа в Шардже, в районе Аль Хан, в 15 минутах езды от аэропорта. Недалеко находится аквариум Шарджа. Построен в 1998 году, в 2013 году проведена реновация. Мотель подойдёт для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta 16 км от международного аэропорта Дубаи. 21 км от международного аэропорта Шарджа.
Pludmales apraksts Частный песчаный пляж на территории отеля Beach Hotel Sharjah, Sharjah Carlton Hotel, Golden Beach Hotel (вход платный). Общественный песчаный пляж – бесплатный.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бесплатный трансфер до торгового центра Sahara Mall, до центра г. Дубаи и Шарджа.

Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 106 номеров в трёх 2-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box: 6006, Sharjah, U.A.E.
Tālruņi: Tel : +971 6 5281321, Fax: +971 6 5280745
Tīmekļa vietne: Summerland Motel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.