Netīra nepabeigta viesnīca ar smirdīgu purvu pludmales vietā

Rakstīts: 1 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 1 — 14 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
Tas bija tikai š ajā viesnī cā . Naktī.4. 00 no rī ta istabā bija uguns sirē na un dega sarkani prož ektori. atkā rtojā s. . . naktis nebija, serē na gaudoja gandrī z katru nakti. nakts.... Pē c debesskrā pju dedzinā š anas Dubaijā cilvē ki vairs nejoko kā š ie frī ki. Reģ istratū rā š ie nejē gas vienkā rš i smē jā s un nekā dus attaisnojumus cilvē kiem nenesa! Tā ir tik pretī ga debī la viesnī cas vadī ba.
Starp citu, iepirkš anā s cienī tā jiem no š ī s bedres uz iepirkš anā s centriem ar autobusu nebrauc, DUBAIMALLĀ tiek piedā vā ts tikai viens 10.00 no rī ta, tas ir, kad visi dodas uz pludmali saulē un satiksmes maksimumā . (braukš ana sastrē gumos un karstumā prasī ja pusotru stundu) un 14.00 š ie skaitļ i jau ved atpakaļ , lai nepalaistu garā m pusdienas viesnī cā ! Tā da ir visa iepirkš anā s, turklā t viesnī cas apakš ā uz ielas un saulē bija jā gaida lielisks autobuss, lī dz reģ istratū rai un viesnī cas durvī m braukt aizliegts! Pilnī ga vienaldzī ba un rupjī bas pret mū su tautieti!
Nā cā s sevi pazemot un lū gt, lai mani aizved uz 3 * Coral, lai aizved uz manu busu. Un atpakaļ ar taksi 150-200 derhami, un taciņ a nemaz nav tuvu!

Viesnī cas vadī bai vispā r bija vienalga par tū ristiem un viņ u atpū tu viesnī cā ! Nekas nav darī ts un netī rī ts, tai skaitā pludmale ir netī ra ar gabaliņ iem. Visas viesnī cas un pludmales bildes neatbilst realitā tei! Joprojā m par jū ru nedomā ju, lai gan Emirā tos kopš.1995. gada esmu izbraukā jis visas š ī s piekrastes oltelas. . . Š ardž a atceros kā tuksnesi ar mazā m mā jiņ ā m. . . un viņ i uzcē la tik nejauku viesnī cu . . Par pludmali jau runā ju. . . š ķ iet, ka te saplū st visas Š ā rdž as notekū deņ u attī rī š anas iekā rtas, pirmajā dienā mums bija ļ oti aizdomas, ka ū dens smird pē c fekā lijā m un sē rū deņ raž a, bet lieta tā da, ka pludmale priekš ā Viesnī ca tika aizsprostota ar milzī giem akmeņ iem un tika izveidota mā kslī gā purvā , un dzidras zaļ as nogulsnes smilš u vietā un zemisks dzeltens ū dens, kas sajaukts ar zaļ ajā m aļ ģ ē m, nogalinā ja visu pā rē jo! Bē rniem tas vispā r ir kapets...labā k viņ us tur nevest...jebkura trijotne ir labā ka par š o geto!
Neuzdroš inies iet pie š ī smirdē ja! Ir vē l daudzas citas tī ras diž ciltī gas viesnī cas ar tī ru jū ru un pludmali. . . tur viss nav domā ts cilvē kiem, pat arā bi sestdien š itos sū dos nenā k atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu