Swiss-Belhotel Sharjah 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.810
№15 viesnīcas reitingā Šārdža
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Pilsētas viesnīca atrodas Šārdžas centrālajā daļā, 9 minūšu pastaigas attālumā no Šardžas Mākslas muzeja, 5 km attālumā no Centrāltirgus un 2,5 km attālumā no pludmales. Atvērts 2000. gadā, renovēts 2013. gadā. Mēs iesakām viesnīcu biznesa braucieniem un iepirkšanās tūrismam.Vairāk →
аватар vladlen.kuzminov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s viesnī cā piecas dienas komandē jumā uz AAE. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, pilnī bā attaisno savas č etras zvaigznes. Istabas labas, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a, normā ls ē diens. Tas atrodas Š ā rdž as centrā , kas man kā strā dā još am ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā piecas dienas komandē jumā uz AAE. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, pilnī bā attaisno savas č etras zvaigznes. Istabas labas, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a, normā ls ē diens. Tas atrodas Š ā rdž as centrā , kas man kā strā dā još am ir ļ oti ē rti. Protams, mans ceļ ojums neaprobež ojā s tikai ar vienu darbu. Vai ir iespē jams apmeklē t AAE un neredzē t Dubaiju, doties uz jū ru vai kā du interesantu ekskursiju. Man bija liels prieks no daudziem neinteresantiem viņ u gida stā stiem un ē rtas pā rvietoš anā s pa valsti (mikroautobusi ar gaisa kondicionē tā ju). Jauni komandē jumi uz Emirā tiem nav gaidā mi lī dz pavasarim, bet, ja atbraukš u uz š ejieni vē lreiz, tad palikš u viesnī cā Swiss-Belhotel Sharjah. Cenas un kvalitā tes attiecī ba š eit ir par labu klientam.
аватар super.vikatori2013
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Swiss-Belhotel Sharjah. Patī k serviss un saprā tī gas cenas. Mē s parasti ņ emam tikai brokastis, lai mums bū tu savs laiks un nebū tu piesaistī ti pusdienā m un vakariņ ā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka Š ardž ā ir garš ī gas uzkodas. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Swiss-Belhotel Sharjah. Patī k serviss un saprā tī gas cenas. Mē s parasti ņ emam tikai brokastis, lai mums bū tu savs laiks un nebū tu piesaistī ti pusdienā m un vakariņ ā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka Š ardž ā ir garš ī gas uzkodas. Autobuss vairā kas reizes dienā ved uz pludmali, un arī savā c, tas ir ē rti, lai gan pā ris reizes paš i braucā m uz pludmali, lai labā k apskatī tu pilsē tu. Interesantā kai atpū tai padevā mies pā ris ekskursijā s. Esam jau paspē juš i apskatī t gan Abū Dabī , gan Al Ainu, bijā m arī Indijas okeā na piekrastē Fudž eirā . Es apbrī noju š o valsti kopumā un katru reizi uzzinu arvien vairā k.
аватар filip-1986
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika apkalpoš ana, uzmanī ga. Pienā cī gs ē diens: brokastis (sulas, omletes, konditorejas izstrā dā jumi, salā ti... ) un vakariņ as (gaļ a, zivis, vista, zupas, dā rzeņ i, augļ i... ). Istabā dvieļ u maiņ a katru dienu, tē ja, kafija, cukurs, ū dens - bez maksas, pievieno katru dienu. … Tomēr ▾ Mums patika apkalpoš ana, uzmanī ga. Pienā cī gs ē diens: brokastis (sulas, omletes, konditorejas izstrā dā jumi, salā ti... ) un vakariņ as (gaļ a, zivis, vista, zupas, dā rzeņ i, augļ i... ). Istabā dvieļ u maiņ a katru dienu, tē ja, kafija, cukurs, ū dens - bez maksas, pievieno katru dienu. Pē c pieprasī juma gludeklis un gludinā mais dē lis, ja vē laties. Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no Š ardž as ikoniskajā m vietā m (dzinē ji, karaļ a Faisala moš eja, tirdzniecī bas centrs Mega, pilsē tas centrs, parki utt. ).

Arī mikroautobusu vadī tā ji, kas ved viesnī cas viesus uz pludmalē m un Dubaiju, ir vē rī gi un pieklā jī gi. Citas viesnī cas pludmale ir ē rta, aprī kota. Reģ istratū rā viņ i vienmē r un pilnī bā atbildē s uz visiem jautā jumiem (kas nav mazsvarī gi) krievu valodā . Mums ļ oti patika viesnī cas klusums. Paldies viesnī cas vadī bai par patī kamo uzturē š anos. Mē s ieteiksim š o viesnī cu.

Ekskursijas Abū Dabī pirktas firmā "Shan Tours", tā s ir lē tas, mums ieteica draugi.
Ekskursijas rezervē jā m iepriekš internetā , viņ iem ir mā jaslapa, tikai uzraksti nosaukumu un atradī si. Vai arī viņ iem ir tirdzniecī bas vieta Summer Land hotelī , lī dz turienei ar taksi vajag kā das 7 minū tes. . Viss lieliski noorganizē ts, paldies gidam par interesanti pavadī to laiku.
экскурсия в Абу Даби экскурсия в Абу Даби экскурсия в Абу Даби
аватар nova444444
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maijā mē s ar vī ru palikā m viesnī cā Sharjah Rotana 4 * un nenož ē lojā m. Istabā ir viss nepiecieš amais: viss ziepjš , tē jkanna (cukurs, tē ja, kafija), kondicionieris, ikdienas uzkopš ana, TV. Balkona nav. No ē diena mums bija tikai brokastis, bija olu kultenis, un olu kultenis, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Maijā mē s ar vī ru palikā m viesnī cā Sharjah Rotana 4 * un nenož ē lojā m.
Istabā ir viss nepiecieš amais: viss ziepjš , tē jkanna (cukurs, tē ja, kafija), kondicionieris, ikdienas uzkopš ana, TV. Balkona nav.
No ē diena mums bija tikai brokastis, bija olu kultenis, un olu kultenis, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi.
Uz pludmali ir maksas autobuss, bet uz bezmaksas pilsē tas pludmali braucā m ar taksi (lē tā k). Netā lu no viesnī cas ir daudz daž ā du veikalu. Netā lu atrodas brī niš ķ ī gs restorā ns "Kazaņ a", mans vī rs tur mī lē ja ē st š aš liku (viņ i parasti tur pusdienoja un garš ī gi un lē ti). Pasū tī ju sev: garš ī gā kos smarž ī gos pelmeņ us, jū ras velš u zupu, bezrauga kvasu (tas ir kaut kas), un desertā nepā rspē jamo Napoleona kū ku, ko citur neesmu ē dusi.
Mē s ar vī ru devā mies ekskursijā pa Dubaiju. Mē s iegā dā jā mies ekskursijas, trī s minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas Summer land hotel (pretī reģ istratū rai Marina, Shan Tours uzņ ē mumā ), ietaupot daudz. Viss labā kais un neparastais ir koncentrē ts Dubaijā . Pilsē ta sastā v no daudziem debesskrā pjiem, tač u katrs no tiem ir unikā ls savā veidā . Burj Khalifa debesskrā pis ir augstā kā ē ka pasaulē . Metro vienkā rš i pā rsteidza ar savu mū sdienī gumu: tas ir pilnī bā automatizē ts, nav vadī tā ju. Gidi ļ oti interesanti stā sta un skaidro. Vispā r mums bija brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, iemī lē jā mies Emirā tos.
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pilsē ta 4ka, debesskrā pis. Istabas gaiš as un plaš as, var savienot telpas, ir istabas ar virtuvi. Transfē rs uz Dubai Mall, uz pludmali (gan maksas, gan bezmaksas) ir bez maksas. Par internetu visur maksā . Bē rniem no 6 gadu vecuma par ieeju pludmalē ir jā maksā . … Tomēr ▾ Pilsē ta 4ka, debesskrā pis.
Istabas gaiš as un plaš as, var savienot telpas, ir istabas ar virtuvi.
Transfē rs uz Dubai Mall, uz pludmali (gan maksas, gan bezmaksas) ir bez maksas.
Par internetu visur maksā .
Bē rniem no 6 gadu vecuma par ieeju pludmalē ir jā maksā .
Ir depozī ts, bet nav nepiecieš ams.
Standarta istabā - mitrs.
Visos numuros ir pieejams gludeklis.
40% atpū š as krieviski.
CLASSIC SUITE ISTABA ar virtuvē m.
в CLASSIC SUITE ROOM CLASSIC ROOM CLASSIC SUITE ROOM бассейн на крыше с навесом
аватар depdon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba, tī ra, skaista viesnī ca. Labas brokastis. Istaba bez piezī mē m, viss ir. Viņ i jū s aizvedī s uz Coral Beach Hotel pludmali pulksten 9.15, atpakaļ pulksten 13:00. Ieeja pludmalē.30 dirhami no deguna, pirkt Rotanā reģ istratū rā . Bezmaksas transports uz tirdzniecī bas centriem, grafiks krievu valodā reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Laba, tī ra, skaista viesnī ca. Labas brokastis. Istaba bez piezī mē m, viss ir. Viņ i jū s aizvedī s uz Coral Beach Hotel pludmali pulksten 9.15, atpakaļ pulksten 13:00. Ieeja pludmalē.30 dirhami no deguna, pirkt Rotanā reģ istratū rā . Bezmaksas transports uz tirdzniecī bas centriem, grafiks krievu valodā reģ istratū rā . Pludmales Korala dvielis un sauļ oš anā s krē sls dod pietiekami daudz vietas, super baseins, ar slidkalniņ iem bē rniem. Jū ra ir neslavē jama. Noturē jā mies lī dz pieciem trī sdesmit pieciem, lī dz viesnī cai ar taksi (tie stā v pretī Coral, nav jā zvana), 15 dirhami. Pa labi no viesnī cas (š ķ ē rsoja ceļ u, pabrauca zem pā rvada, š ķ ē rsoja ceļ u un uzreiz pa labi) Atlas lielveikals, visu diennakti. Nemaksā ar karti, viņ i neņ em, tikai skaidru naudu. Pa labi no lielveikala kafejnī cas "Omar Khayyam" ļ oti iesakā m, paņ emiet vienu porciju diviem, ar to pietiek.
аватар K_alina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар K_alina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tieš ā m pieklā jī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ Tieš ā m pieklā jī ga viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s tur uzturē jā mies no 11.10. 2011-25.10. 2011. Pā rē jais nebija iespaidī gs tikai tā pē c, ka viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pludmales. Jū s nevarat iet pat stundu, brauciet tikai ar taksometru par 13 dirhamiem (100 rubļ iem), ja vē laties palikt ilgā k, kad autobusi ir aizbraukuš i. … Tomēr ▾ Mē s tur uzturē jā mies no 11.10. 2011-25.10. 2011. Pā rē jais nebija iespaidī gs tikai tā pē c, ka viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pludmales. Jū s nevarat iet pat stundu, brauciet tikai ar taksometru par 13 dirhamiem (100 rubļ iem), ja vē laties palikt ilgā k, kad autobusi ir aizbraukuš i. . . Un autobusu vajadzē ja ņ emt vē trai! Galu galā , mē s tač u esam krievi. . . Pē c tam viņ š atkal piebrauca, bet jū s arī nevarē jā t tajā iekļ ū t! Un viņ š daž reiz gā ja uz pludmali un atpakaļ.40 minū tes. . . Daž kā rt apkalpoja papildus mikroautobusu, bet visiem nepietika sē dvietu! Tā tad braucienos uz pludmali un uz pilsē tu daudziem, arī mums, pazuda atpū tas diena! Lai gan ļ oti centā mies ieņ emt vietas priekš galā ! Un vē l par pludmali, viņ i ne tikai maksā ja 20 dirhamus par cilvē ku, tā pē c, lai bū tu ē nā , man nā cā s spiesties pie tiem, kas jau bija ieņ ē muš i vietas. . . un saule gā ja garā m, un nebija kur kustē ties. . . Tad viņ i sā ka vest uz pludmali citu viesnī cu - Golden Beach Hotel, tuvumā nav pat volejbola laukuma, bet tikai uzņ ē mums, kas daž reiz izdalī ja nepatī kamu smaku, it ī paš i, ja vē jš pū ta mū su virzienā ! Istaba paņ ē ma lē tā ko, standarta. Laba apkalpoš ana, tī rī š ana un veļ as maiņ a. Tē ja, kafija, cukurs, ū dens (0.5l) tika pievienots katru dienu. Un papildus š ampū nam un duš as ž elejai bija arī matu kondicionieris un ķ ermeņ a losjons! Paņ ē mā m tikai brokastis, viss bija vienmuļ i, bet izsalkuš i neizgā ja. Tas ir pluss - jū s nekļ uvā t resns, bet nevē laties ē st tik agri. Lai gan piekrastes 3 zvaigznē s ē diens nebija sliktā ks. Jā , vē l viens mī nuss, varbū t tikai nesmē ķ ē tā jiem, noteikti sakiet, ka nesmē ķ ē jat. Mums nā cā s elpot dū mus. Viņ i smē ķ ē ja koridorā un mē s to dabū jā m. . . tikai tā pē c, ka man bija slinkums savā kt mantas pā rvā kš anā s uz citu stā vu! Pluss ir tas, ka blakus pa labi, pā ri ceļ am, zem tilta atrodas pā rtikas veikals Atlas (ū dens, sulas. . . ) un uzreiz aiz tā lē ts restorā ns. Tur viņ i baro kauš anai - par vienu pasū tī tu ē dienu atnesī s zupu un salā tus un mē rces un ū deni. . . Un tad veikals LU LU, tur normā las cenas mantā m dā vanā...Un ī paš i mani iepriecinā ja kvalitatī vi lē ti mā kslī gie ziedi interjeram (rozes-1.5 m augstumā , par 25 dirhamiem) Un pretī Lu Lu (caur pazemes pā reju) Pierre Gardin veikals (atvainojos, ja nepareizi uzrakstī ju) atrodas zī mola preces ar 75% atlaidi! Droš i uzdodiet jautā jumus, kamē r mana atmiņ a vē l ir svaiga, es atbildē š u, cik spē ju!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca velk uz savu 4. Ē diens restorā nā parasts (izvē le nav liela). Vienmē r svaigi konditorejas izstrā dā jumi, daudz augļ u un sulas. Istaba bija liela un tika uzkopta katru dienu. Neatradu solī to baseina bā ru. Pats baseins ir mazs, bet ū dens vienmē r silts. … Tomēr ▾ Viesnī ca velk uz savu 4. Ē diens restorā nā parasts (izvē le nav liela). Vienmē r svaigi konditorejas izstrā dā jumi, daudz augļ u un sulas. Istaba bija liela un tika uzkopta katru dienu. Neatradu solī to baseina bā ru. Pats baseins ir mazs, bet ū dens vienmē r silts. Ir pirts. Laba sporta zā le. Draudzī gs personā ls, bet neviens nerunā krieviski. Atrodas pilsē tas centrā , netā lu no augļ u, centrā lajiem, zelta tirgiem. 15 minū š u gā jiens lī dz autoostai. Tuvumā atrodas daudzi lielveikali. Viens mī nuss - ir daudz indieš u))) viņ i ir visur))) Bezmaksas marš ruta autobuss uz pludmali, uz Sahā ras centru un Dubaiju. Pludmale ir maksas, 25 dirhami (tas ir dā rgi). Pludmale ir maza, un ne vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Devos uz pludmali Ajmanā (15-20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas). Iesaku visiem! Pludmale skaista, ū dens tī rs, daudz gliemež vā ku, ī paš i iestā dī tas palmas. Mī nuss - reizē m patrulē ja policija, nā cā s piesegties ar pareo. Š ā rdž ā vakarā ir garlaicī gi ((( Jā brauc uz Dubaiju vai (tuvā k) Adž manu. Adž manā (20-30 min. gā jienā ), 10-15 ar taksi = 30-50 dirhami)) ir krievu bā rs ar krievu degvī nu un mū ziku (cenas pieejamas, lī dzņ emš anai aizliegts). Dubaijā ir ļ oti dā rgi, taksis (25-35$ vienā virzienā )+ieeja klubā +dā rgi dzē rieni=? Iesaku visiem atvē rt akciju sabiedrī bu! Es atgriezos pirms mē neš a, un pē c diviem mē neš iem es atkal lidoju))) Es lidoju viens, jū s varat atrast kompā niju visur. Jauku atpū tu! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ural_Resurs
Uz Emirātiem braucam pirmo reizi, ceļojam ar 8 gadus vecu bērnu, kādas problēmas var sagaidīt?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums inna31
Vai tiešām viesnīca ir tik slikta, ka pēdējo gadu tajā neviens nav bijis? Izvēle starp Rotana un Holiday Inn...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums meeri
vai istabās ir seifi dokumentu un naudas glabāšanai?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums fidelia
Vai viesnīcā Rotana ir iespējams paņemt pludmales dvieli bez maksas? Paldies jau iepriekš. Uz Emirātiem lidojam pirmo reizi, ko ieteiktu redzēt: lēti, bet iespaidīgi. Es aizvedu savu veco tēvu uz viņa dzimšanas dienu. Paldies. Irina.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Городской отель расположен в центральной части г. Шарджа, в 9 минутах ходьбы от Художественного музея Шарджи, в 5 км от Центрального Рынка и в 2,5 км от пляжа. Открыт в 2000 году, реновирован в 2013 году. Рекомендуем отель для бизнес-поездок и шоппинг-туризма.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта г. Шарджа, в 16 км от от аэропорта г. Дубаи, в 82 км от аэропорта Аль Мактум.
Pludmales apraksts Пользование песчаными пляжами Golden Beach и Coral Beach — платно. Отель предоставляет бесплатный трансфер на пляж.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service: 24 часа (платно), интернет-кафе, 3 конференц-зала, сувенирный магазин, ресторан Swiss-Cafe (шведский стол, международная кухня), кафе в лобби, 1 открытый бассейн с пресной водой (с контролем температуры воды): площадь 60 кв.м. Бесплатный трансфер до торгового центра Dubai Mall.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Фитнес-центр, включая полностью оборудованный тренажерный зал, занятия фитнесом (оплачиваются), отдельные паровые комнаты для мужчин и женщин. Выездные мероприятия включают экскурсии, поездки в пустыню, рыбалку и гольф.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 193 номеров. Есть специально оборудованный номер для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, Wi-Fi и проводной интернет (бесплатно), сейф, утюг и гладильная доска, мини-бар, набор для кофе и чая. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Al Arouba Street, P.O. Box 5734, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 563 7777
Tīmekļa vietne: Swiss-Belhotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).