Sharjah Premiere Hotel & Resort 3*– Atsauksmes

30
Novērtējums 7.610
№6 viesnīcas reitingā Šārdža
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.7 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Ļoti mājīga un klusa viesnīca ar kompaktu zaļo zonu. Kūrortviesnīca Lou Lou Beach atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīca tika atvērta 2006. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2016. gadā. Tā ir viena 2 stāvu ēka. Atrodas otrajā pludmales līnijā, 7 km attālumā no pilsētas centra, 25 minūšu brauciena attālumā no Dubaijas Starptautiskās lidostas. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар sofjushka.egorova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū nijā atpū tā s ar bē rniem. Paņ ē mā m divas divvietī gas istabas, jo. bē rni nav mazi (14 un 17 gadi). Telpas tika iedotas caur vienu, kas mums lieliski derē ja. Aprī kojums un remonts, protams, viduvē js un ne ī paš i jauns, bet kopumā par samaksā to naudu ar visu bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā s ar bē rniem. Paņ ē mā m divas divvietī gas istabas, jo. bē rni nav mazi (14 un 17 gadi). Telpas tika iedotas caur vienu, kas mums lieliski derē ja.
Aprī kojums un remonts, protams, viduvē js un ne ī paš i jauns, bet kopumā par samaksā to naudu ar visu bijā m apmierinā ti. Galvenais ir strā dā još s kondicionieris, pastā vī gi karsts ū dens un ikdienas tī rī š ana.
Ē diens viesnī cā ir 3 * pull. Mū su ekskursija ietvē ra brokastis un vakariņ as. Viņ i nemainī jā s pusdienā s, bet tas bija iespē jams. Ē dā m pa ceļ am uz pludmali viesnī cā Al Sif, tā tad ir krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, mums tur viss vairā k kā piestā vē ja.
Viesnī cai nav pludmales, tā atrodas otrajā lī nijā . Bet jū s varat maksā t maksu, lai dotos uz tuvā kā s viesnī cas Lou Lou Beach skaisto pludmali.
Kam ir bezmaksas jū ra un ietaupī jumi, 10-15 minū tes un Al Khan pilsē tas pludmale ir jū su rī cī bā . Tas nav ne ar ko aprī kots, brī dinu jau iepriekš .
Katru dienu no viesnī cas viņ i ved uz pilsē tas centru. Atseviš ķ i tiek nodroš inā ts transfē rs uz Dubaiju.
Viesnī cā var iegā dā ties ekskursijas, aģ entū rā s tā s ir daudz, ir arī krievvalodī gā s.
Viesnī cā ir peldbaseins, labs skats uz jū ru vē tras vai slinkuma laikā . )
Kopumā uzturē š anā s viesnī cā ir ē rta. Ja kā ds dodas, ieteikums ir labs. )
аватар masha-fetisova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā ar vī ru un meitu (5 gadi) biju AAE. Atbrauca ar Ural Airlines, lidojums bija nogurdinoš s, ē diens tik un tā . Ieradā mies viesnī cā vakariņ ot. Viņ i mū s uzreiz nokā rtoja, jo. Mana meita ļ oti gribē ja gulē t. Man patika numurs. … Tomēr ▾ Maijā ar vī ru un meitu (5 gadi) biju AAE. Atbrauca ar Ural Airlines, lidojums bija nogurdinoš s, ē diens tik un tā . Ieradā mies viesnī cā vakariņ ot. Viņ i mū s uzreiz nokā rtoja, jo. Mana meita ļ oti gribē ja gulē t. Man patika numurs. Tas bija bez balkona (mē s to zinā jā m no sā kuma), bet ar logu un skaistu skatu uz baseinu un viesnī cas zaļ o zonu. Istaba plaš a, augsti griesti, daudz mē beļ u, ē rta gulta. Kopumā es pilnī bā atbilstu vietnē s esoš ajā m fotogrā fijā m. Viņ i atnesa bē rnam kaķ u mazuli, jo Viņ a nav gara un lieliski iederas gultiņ ā . Istaba tika tī rī ta katru dienu. Nomainī ti dvieļ i, gultas veļ a, atstā ts ū dens, pievienots viss atvē rtais un nepiecieš amais vannas istabā un istabā .
Mums bija tū re brokastī s un pusdienā s, kuras var viegli nomainī t pret vakariņ ā m. Nedaudz tā lā k gar piekrasti Red Castle Hotel ir liels kooperatī vais veikals, patiesī bā lielveikals, kurā var atrast visu. Starp citu, netā lu ir restorā ns Mandi, uzmanieties! Es tur saindē jos, kas nav nekā ds brī nums, ar tarakā niem, kas rā pā s pa galdiem! Š avarma tajā paš ā apgabalā arī pievī la, bet ne es, bet mana sieva, es neuzdroš inā jos izmē ģ inā t nevienu citu ē dienu pē c restorā na.
Viesnī cā nav pludmales, jo. Viņ š ir otrajā rindā . Bet viņ i atlaida Lou Lou Beach Hotel pludmalē . Tas ir lieliski, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, tī ri. Pa ceļ u starp viesnī cā m kursē autobuss, kas var aizvest lī dz pilsē tas centram. Un otrais atrodas Dubaijā . Grafiks reģ istratū rā . Diemž ē l viesnī cā nav neviena krieviski runā još a menedž era.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca ar skaistu zaļ o zonu, kas AAE ir ļ oti reti sastopama. Ļ oti klusa un mierī ga vieta atpū tai. Teritorijā ir lielisks peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pludmales atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, kas arī ir ļ oti forš i. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar skaistu zaļ o zonu, kas AAE ir ļ oti reti sastopama. Ļ oti klusa un mierī ga vieta atpū tai. Teritorijā ir lielisks peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pludmales atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, kas arī ir ļ oti forš i. Netā lu no viesnī cas atrodas lielisks lielveikals. Tū risma aģ entū ras birojs. Reizi dienā pa ceļ u gar viesnī cā m kursē autobuss uz pilsē tas centru, bet vē l viens pie Dubaijas. Istabas un personā ls viesnī cā bija ļ oti labi. Mē s iesakā m š o vietu ikvienam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар allaviktorovna.safonova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man atpū ta ir tad, kad tu vispā r neko nedari, vienkā rš i atpū š as, baudi skatus, staigā...ī si sakot, nesasprindzinies. Sharjah Premiere Hotel & Resort piesaistī ja ar pieņ emamu cenu un labā m atsauksmē m. Atsauksmes ir patiesas, es apstiprinu. … Tomēr ▾ Man atpū ta ir tad, kad tu vispā r neko nedari, vienkā rš i atpū š as, baudi skatus, staigā...ī si sakot, nesasprindzinies. Sharjah Premiere Hotel & Resort piesaistī ja ar pieņ emamu cenu un labā m atsauksmē m. Atsauksmes ir patiesas, es apstiprinu. Paņ ē mā m all-inclusive kuponus, tas ir, ar ē dienreizē m, ē diena gatavoš ana arī nav iekļ auta pā rē jā pē c maniem parametriem).
Tā tad, mē s ieradā mies, mū s aizveda uz viesnī cu. Ilgi nebraucā m, kā das 20-25 minū tes, ierodoties ā tri iekā rtojā mies, kas mū s iepriecinā ja, jo ceļ ā bijā m noguruš i. Istaba bija jauka, tī ra, dvieļ i un gultas veļ a pilnī gi jauna. No aprī kojuma: kondicionieris, fē ns, tē jkanna, TV. Bija arī mini bā rs un seifs.
Viesnī cā ir daudz lietu, lai viesi varē tu izklaidē ties. Ar savu klā tbū tni pagodinā jā m baseinu, kafejnī cas un restorā nus.
Ē diens labs un daudzveidī gs, viss izskatī jā s diezgan apetī ti, ē diens nav stils, garš vielu mē rs, priecā jos.
Protams, ne reizi vien devies ekskursijā s. Š eit ī paš s paldies tū risma aģ entū rai Shan Tours. Viņ i no viņ iem iegā dā jā s apskates ekskursijas par cenā m, kas ir divas reizes zemā kas, nekā pā rdeva tū roperators. Saziņ a notika viņ u tī mekļ a vietnē ar tieš saistes konsultantu. Ekskursijas ir apmierinā tas. Organizā cijas lī menis labs, ē rts, skaidri pē c grafika, bez satraukuma, kā man patī k.
Viesnī ca atrodas otrajā piekrastē , bet tas nenozī mē , ka lī dz jū rai ir kilometrs. Vienkā rš i viesnī cai nav savas pludmales, bet ir pieejams bezmaksas transports uz Lou Lou Beach Resort pludmali, kas arī ir diezgan pieņ emami.
Vispā r man patika. Man izdevā s atpū sties gan dvē selē , gan miesā . ) Ar jaunu sparu sē ž u uz debeta ar aizdevumu.
аватар moroshenka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca AAE Sharjah. 2 - 3 stā vu viesnī ca sastā v no 2 kompaktā m ē kā m. Apkā rtā - 1. stā va restorā ns. Peldbaseins - pagalmā , it kā no visā m pusē m nož ogots pie ē kas. Istabas lielas, plaš as, lielos skapjos, ar skapjiem, galdiem, kur arī daudz atvilktņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca AAE Sharjah. 2 - 3 stā vu viesnī ca sastā v no 2 kompaktā m ē kā m. Apkā rtā - 1. stā va restorā ns. Peldbaseins - pagalmā , it kā no visā m pusē m nož ogots pie ē kas. Istabas lielas, plaš as, lielos skapjos, ar skapjiem, galdiem, kur arī daudz atvilktņ u. . . ))) Nekur citur mē s neesam redzē juš i tik daudz mē beļ u drē bē m un lietā m. Š ajā ziņ ā man ļ oti patika. Duš as kabī ne, tualete, izlietne. tualetes piederumi tiek piegā dā ti laicī gi, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a - vienu reizi. Vienmē r laicī gi paņ emiet lī dzi ū deni un tē jas piederumus. Reģ istratū rā ir meitene gide, kas lieliski runā krievu valodā . Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no jū ras, nevis pirmajā lī nijā , nav pludmales. Tū ristiem tika izsniegtas kartes, lai apmeklē tu citas "draudzī gas" viesnī cas pludmali, kur tika izsniegti pludmales dvieļ i. Vienmē r bija brī vas vietas uz sauļ oš anā s krē sliem, š eit varē ja peldē ties baseinā . Man patika restorā ns un ē diens tajā , ē dienu izvē le bija pieklā jī ga. Netā lu no viesnī cas atrodas pā rtikas preč u veikals, kā arī restorā ns "Kazaņ a". Nedaudz tā lā k pa ielu ir pieklā jī gas kafejnī cas, kur var kaut ko uzkost. . Ja vajag iepirkties – viesnī cas autobuss aizvedī s uz Š ā rdž as centru, tam ir grafiks.
Внутренний дворик с бассейном. Круглое здание - внизу ресторан, вверху есть комната с тренажерами Бассейн отеля Бассейн отеля Бассейн отеля и внутренний дворик Отель со стороны дороги, два здания соединяются позади, между нами - внутренний дворик Номер с большими тумбами для вещей Номер со шкафами-купе Ресторан
аватар fadeev.igor
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es lidoju uz Š ardž u komandē jumā . Viesnī cu izvē lē jā s uzņ ē mums, numurs tika izvē lē ts ierodoties. Nav problē mu, viņ i mani ievietoja "suite" numurā . Istaba man derē ja, galvenais bija liela, ar darba zonu, kur varē ju strā dā t, wi-fi bija labs, ā trs. … Tomēr ▾ Es lidoju uz Š ardž u komandē jumā . Viesnī cu izvē lē jā s uzņ ē mums, numurs tika izvē lē ts ierodoties. Nav problē mu, viņ i mani ievietoja "suite" numurā . Istaba man derē ja, galvenais bija liela, ar darba zonu, kur varē ju strā dā t, wi-fi bija labs, ā trs. Svaigi dvieļ i un tī rī š ana katru dienu. Izmantoju ķ ī miskā s tī rī š anas pakalpojumu.
Ir biznesa centra pakalpojumi, fakss, ko ik pa laikam izmantoju. Izī rē ju auto, izvē le laba, stā vvieta bezmaksas.
Runā jot par ē dienu, brokastis bija iekļ autas, ē dienkarte bija daudzveidī ga, viss bija diezgan garš ī gs. Es mē dzu pusdienot un vakariņ ot daž ā dos restorā nos.
Viesnī cā bija apsildā ms baseins š ajos laikapstā kļ os, kas jums nepiecieš ams. Pā ris reizes apmeklē ju fitnesa centru un spē lē ju tenisu. Manuprā t, atpū tai pietiek ar izklaidi.
Mans draugs, kurš dzī vo Dubaijā , ieteica man doties tuksneš a safari tū rē s. Viss bija profesionā li, nenož ē loju izvē li un biju sajū smā par saņ emtajā m emocijā m. Kamieļ i, vizinā š anā s ar dž ipu pa smilš u kā pā m, skaisti dejotā ji (austrumu dejas) un ū denspī pes pī pē š ana.
аватар inna_popova_05
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada jū nijā . Ā tri iekā rtojā s. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā ar liftu. Istaba nav liela, tī ra ar mā jī gu interjeru. Ir visa nepiecieš amā sadzī ves tehnika un mē beles. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada jū nijā . Ā tri iekā rtojā s. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā ar liftu.
Istaba nav liela, tī ra ar mā jī gu interjeru. Ir visa nepiecieš amā sadzī ves tehnika un mē beles.
Viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaiju. Mē s apmeklē jā m daudzus tirdzniecī bas centrus, viņ u apģ ē rbi ir ļ oti kvalitatī vi. Pē c trim stundā m autobuss jū s aizvedī s atpakaļ .
Brokastis ē dā m viesnī cā . Brokastis garš ī gas un daudzveidī gas. Pusdienojā m un pusdienojā m istabiņ ā , pā rtiku nopirkuš i lielveikalā vai Kazaņ as restorā nā , tas atrodas netā lu no viesnī cas (tieš i no viesnī cas kā das desmit minū tes). Š eit tiek gatavota ļ oti garš ī ga krievu virtuve: pelmeņ i, manti, klimpas, plovs utt. Š eit jū s varat ņ emt lī dzi ē dienu. Š eit nopirkā m konditorejas izstrā dā jumus un devā mies uz pludmali tur ē st. Vissvarī gā kais š eit ir saprā tī gas cenas.
Desmit minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Ir lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, bet jums ir jā ieņ em vieta iepriekš . Mē s tur devā mies vakarā , kad saule nav aktī va.
Apskatī jā m Dubaiju, daudz lē tā k nopirkā m Summer Land Hotel pirmajā stā vā vestibilā . Dubaija ir luksusa pilsē ta, viss cilvē kiem. Gids bija lielisks, stā sta interesantas lietas.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, ņ emot vē rā to, ka nesē dē si visu laiku istabiņ ā , bet apmeklē si daudzas atrakcijas.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies pie drauga AAE 2016. gada aprī lī . Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā s, pā rspē ja visas mū su cerī bas - mā jī ga, tī ra, kopta. Personā ls draudzī gs, izpalī dzī gs, draudzī gs, recepcijā jauka meitene Alsu no Krievijas, visu izskaidros, pastā stī s un atbildē s uz visiem jautā jumiem krievu valodā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies pie drauga AAE 2016. gada aprī lī . Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā s, pā rspē ja visas mū su cerī bas - mā jī ga, tī ra, kopta. Personā ls draudzī gs, izpalī dzī gs, draudzī gs, recepcijā jauka meitene Alsu no Krievijas, visu izskaidros, pastā stī s un atbildē s uz visiem jautā jumiem krievu valodā . Numuri ir plaš i ar augstiem griestiem un ē rtā m mē belē m, numuri tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i un veļ a tiek mainī ta pē c pieprasī juma. Ir mī nuss - tas ir balkonu trū kums, peldkostī mi bija jā ž ā vē vannas istabā . Viesnī cas teritorija ir maza, bet ļ oti jauka un ē rta. Ceļ š un blakus esoš ā ē ka no istabas bija daļ ē ji redzama, troksnis no ceļ a un moš ejas nebija dzirdams. Mums likā s, ka viesnī cā esam vieni, istabiņ a atradā s otrajā stā vā pie caurspī dī gā lifta, no pirmā stā va lifta bija ieeja restorā nā un pieeja baseinam, kā arī izeja uz ielu. apejot reģ istratū ru. Ceļ š uz Lu-Lu pludmali nebija kaitinoš s, Lu-Lu bija daudz cilvē ku, bet, ja atnā c agri, vienmē r var atrast vietas zem lietussargiem. Ē diens, kas pirmizrā dē , kas Lu-Lu ir tā ds pats. Mē s ē dā m tikai brokastis, protams, nabadzī gā kas nekā č etrā s, bet diezgan pieļ aujami, ka jū s nepaliksit izsalkuš i. Restorā ns viesnī cā ir liels, brokastojā m tajā paš ā laikā gandrī z vienatnē . Viesnī cā ir gids, bet mē s ņ ē mā m ekskursijas no vietē jā s tū risma firmas Arabian Knight. Esam bijuš i Emirā tos vairā kas reizes un jau sen izmantojā m viņ u pakalpojumus. Tur strā dā brī niš ķ ī gi cilvē ki, kuri ne tikai piedā vā un vada forš as ekskursijas, bet arī konsultē iepirkš anos, konsultē par apskates objektiem paš pā rbaudei un vienkā rš i palī dz ikdienas jautā jumos (lī dz telefonam vietē jo SIM karti, aizmirstā vietā atrod lā dē tā ju mā ja utt. ). utt. ). Ar š o uzņ ē mumu var sazinā ties, izmantojot Odnoklassniki vietni, meklē š anā ierakstot Elvira Galimova vai grupu Arabian Knight. Joprojā m sazinā mies ar š ī uzņ ē muma pā rstā vjiem mā jā s, noskaidrojam informā ciju par ekskursijā m, cenā m, izrunā jam vē lmes, jau ierodoties izbaudā m ī paš i mums izstrā dā to ekskursiju programmu un komunikā ciju ar jaukiem cilvē kiem. Viņ u cenas ir vairā k nekā saprā tī gas. . Mē s iesakā m visiem. Jauku atpū tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shlafer87
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzraksti pā ris teikumus: 1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s? 2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ? 3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi 4. … Tomēr ▾ Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?
5. Nepatika Sharjah Premiere Hotel & Resort 3* atrodas 40 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. Pasu reģ istrā cija lidostā ieilga lielā cilvē ku skaita dē ļ . Viesnī ca ir pieklā jī ga, viesnī cas vestibilā ir spī dī gas marmora grī das, interjers ir klasisks ar austrumu motī viem.
Š ai viesnī cai nav savas pludmales, bet varē tu doties uz kaimiņ u viesnī cas pludmali, ieeja 75 dirhami. Mums tas ir dā rgi, tā pē c devā mies uz bezmaksas publisko pludmali, kas atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Publiskajā pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.
Bezmaksas marš ruta autobusi kursē no viesnī cas uz pilsē tu un tirdzniecī bas centriem.
Viesnī cas istabiņ a mā jī ga, bet bez balkona, veca modeļ a TV, jo ir viss nepiecieš amais. Tī rī ti un mainī ti dvieļ i katru dienu.
Brokastis viesnī cā vienmuļ as, piektajā dienā noguruš as. Vakariņ ojā m Kazaņ as restorā nā (7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas Al Seef viesnī cā ) vai iepirkš anā s centros. Mums ļ oti patika ē dieni Kazaņ as restorā nā , viss mā jī gi, ar patī kamu apkalpoš anu un par patī kamu cenu. Sievai ļ oti patika pasū tī t pasakainu Napoleona kū ku un jū ras velš u zupu.
Tū roperators mums piedā vā ja ekskursijas, beigā s nopirkā m Summer land hotelā , 7 minū tes ar kā jā m, no meitenes pie letes pie viesnī cas reģ istratū ras, ietaupot ievē rojami, ap 40%.
Ekskursija bija pa Dubaijas pilsē tu un ilga aptuveni 6 stundas. Dubaijā arhitektū ra nav lī dzī ga, debesskrā pji ir visur, tas ir tikai mū sdienu arhitektū ras centrs. Apbraukā jā m pilsē tu ar autobusu. Visur luksusa viesnī cas, mā jas, veikali. Starp citu, š eit jū s varat iegā dā ties nekustamo ī paš umu pat ā rzemniekiem, dzī vokļ i maksā no 60 tū kstoš iem dolā ru. Ekskursijas akcents ir pasaulē augstā kā celtne – debesskrā pis Burj Khalifa.
Kopumā AAE ir sapnis, no kura negribas mosties.
аватар afonin_aleshka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sakrā ju naudu, paņ ē mu atvaļ inā jumu un steidzos uz AAE. Izvē lē jos Sharjah Premiere Hotel no trī s zvaigznē m, jo ​ ​ zinā ju viņ u trī s zvaigznes kā Turcijā.5+. Pludmale pā ris soļ u attā lumā , ā ra baseins ar bā ru un sauļ oš anā s krē sliem, auto noma, dzē rieni, garš ī gi ē dieni, kas vē l vajadzī gs, lai "biroja planktons" labi atpū sties no ikdienas darbiem. … Tomēr ▾ Sakrā ju naudu, paņ ē mu atvaļ inā jumu un steidzos uz AAE. Izvē lē jos Sharjah Premiere Hotel no trī s zvaigznē m, jo ​ ​ zinā ju viņ u trī s zvaigznes kā Turcijā.5+.
Pludmale pā ris soļ u attā lumā , ā ra baseins ar bā ru un sauļ oš anā s krē sliem, auto noma, dzē rieni, garš ī gi ē dieni, kas vē l vajadzī gs, lai "biroja planktons" labi atpū sties no ikdienas darbiem.
Netā lu no lidostas, ā tri iekļ uvu istabā . Un istabiņ a tī ra, kā rtī ga un ē rta kā mā jā s. Istabā bija pat elektriskā tē jkanna, nemaz nerunā jot par TV un citā m ē rtī bā m. Kas man nav mazsvarī gi, pitching iesā cē js, tur bija arī trenaž ieru zā le. Devos tur katru dienu pirms pusdienā m.
Brokastis un vakariņ as ē du viesnī cā , galds nokrita no daž ā da ē diena. Bet es vakariņ oju Kazaņ as restorā nā pē c draugu ieteikuma, kuri atpū tā s manā viesnī cā , jo tur ir daudz lē tā k un garš ī gā k. Restorā ns atrodas Al Seef viesnī cā netā lu no manas viesnī cas. Ē diens tur ir š iks, garš ī gi ē du un dzē ru no visas sirds. Ir daudz krievu un tatā ru virtuves ē dienu, bet es mē ģ inā ju ē st eksotiku, ko mē s nevaram atrast Krievijā . Un vē l iesaku, super bez rauga kvasa, noņ em slā pes uzreiz.
Un pretī viesnī cai, kur viesnī cā Summer Land atrodas Kazaņ as restorā ns, nopirku ekskursijas pa Dubaiju, uz akvaparku un uz Indijas okeā nu. Viņ i tos pā rdod turpat Shan Tours uzņ ē mumā , kas atrodas blakus reģ istratū rai (meitene sē ž lakatā ), un daudz lē tā k nekā tū roperators. Un tev paveiksies, ja Murats tevi pamodinā s kā gidu, klausī jā s viņ ā ar atvē rtu muti, skaidrs, ka cilvē kam patī k tas, par ko viņ š runā .
Labi atpū tos, izgulē jos, pieņ ē mos svarā.5kg, vispā r uzlā dē jā s veselu gadu! Dos Dievs, es tur atgriezī š os pē c gada! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums darzemanova
mēs braucam 12.11.13. Es ļoti vēlētos peldēties jūrā, vai viņi peld šomēnes un kā ir ar ūdeni? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums slosch
Vai istabā vai reģistratūrā ir gludeklis?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums marina.abashidz
Sveiki mīļie tūristi!Šis jautājums ir daudz rakstīts par kažoku pārpilnību AAE.Vai tiešām tur var nopirkt labu aitādas kažoku?Padalieties ar adresēm un cenu secību par šo tēmu,ja ir pieredze! ) Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nataliaZP
Lidojam ar flydubai un lidmašīnā mūs nebaros (ēdienu var pasūtīt, bet saka, ka dārgi), teica, ka neko nevar ņemt līdzi, pat ūdeni ne. Bet kā 4-4,5 stundas bez ūdens, bez nekā. Varbūt vēl var, vismaz mazo 0,5 litru pudeli? Un vai es varu dabūt cepumus, batoniņus, saldumus. Vai arī jūs joprojām iesakāt pasūtīt ēdienu? Pastāstiet arī man, vai, lidojot ar lidmašīnu, varat izmantot savu mobilo tālruni kā mp3 atskaņotāju? Es lidošu pirmo reizi, es vispār neko nezinu par lidmašīnām ... Vai ir iespējams fotografēt lidmašīnā? Un tomēr, varbūt ļoti dīvains jautājums, bet tomēr - vai šajā viesnīcā istabās ir tējkanna, krūzes? Ja paņemsiet līdzi tējkannu vai katlu muitā, par to nebūs nekādu jautājumu? Un, ja bagāžā ir mazs virtuves nazis, - nekā?
12 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 23 atbildi
iemiesojums nataliaZP
Lūdzu, uzrakstiet, kā jūs varat nokļūt ar metro vai autobusiem. Ko jūs ieteiktu redzēt?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Очень уютный и спокойный отель с компактной зеленой территорией. До пляжа отеля Lou Lou Beach Resort — 5 минут ходьбы. Отель открыт в 2006 году, последний ремонт прошел в 2016 году. Представляет собой один 2-этажный корпус. Расположен на второй пляжной линии, в 7 км от центра города, в 25 минутах езды от международного аэропорта Дубая. При заезде в отель взимается депозит. Подходит для экономного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Дубай, в 22 км от аэропорта Шарджи, в 75 км от аэропорта Аль Мактум, в 7 км от центра г. Шарджа.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет. Гости отеля пользуются пляжем отеля Lou Lou A Beach.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, усуги консьержа, почтовые услуги, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, Wi-Fi на всей территории отеля (бесплатно), 1 банкетный зал Orchid Ballroom (500 м2, на 125 чел.), сувенирный магазин, TV room, 1 основной ресторан Canary, блюда международной и региональной кухни: завтрак, обед и ужин — шведский стол и по меню; можно менять ужин на обед (диетическое меню — по запросу, вегетарианское меню), кафе Premiere, 1 открытый бассейн с пресной водой, подогревается в зимний период, работает с 08:00-19:00, у бассейна шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 86 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, CD/DVD плеер (в Executive Suite), телефон (платно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно, при заезде), 1 бутылка воды (при заезде), утюг и гладильная доска (по запросу). В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Al Khan Area, Al Meena Street, P.O. Box 65500, Sharjan, United Arab Emirates
Tālruņi: +97165282777
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.