Sharjah Carlton Hotel 4*– Atsauksmes

69
Novērtējums 7.210
№8 viesnīcas reitingā Šārdža
7.3 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.6 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca budžetam pludmales brīvdienām, vienkārši numuriņi. Kompakta teritorija, galvenās priekšrocības ir liels peldbaseins un tīrākā jūra. Atvērts 1973. gadā, pēdējais telpu remonts galvenajā ēkā tika veikts 2018. gadā. Sastāv no galvenās ēkas ar 7 stāviem, 2 liftiem un 2 papildu ēkām. Atrodas Persijas līča krastā, 5 km attālumā no Šārdžas centra.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika personā ls, garš ī gi ē dieni, pludmale pirmajā rindā , telpas pē c remonta. Ļ oti tuvu Dubaijai, viesnī ca atrodas Š ā rdž as centrā , kas ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Man patika personā ls, garš ī gi ē dieni, pludmale pirmajā rindā , telpas pē c remonta. Ļ oti tuvu Dubaijai, viesnī ca atrodas Š ā rdž as centrā , kas ir ļ oti ē rti.
аватар ninadivan
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā oktobrī . Cilvē ku bija daudz, bet pū ļ a nebija, galu galā mā cī bu gads dara savu. Daudzi slā vi, bet bija arī ā rzemnieki. Viesnī ca mums patika. Atrodas pirmajā rindā , atpū tniekiem ir sava pludmale, pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā oktobrī . Cilvē ku bija daudz, bet pū ļ a nebija, galu galā mā cī bu gads dara savu. Daudzi slā vi, bet bija arī ā rzemnieki. Viesnī ca mums patika. Atrodas pirmajā rindā , atpū tniekiem ir sava pludmale, pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo. Ir arī daž ā da dziļ uma baseins bē rniem un pieauguš ajiem.
Istabas ir diezgan pieklā jī gas. Fotogrā fijas sakrī t. Nepiecieš ams mē beļ u komplekts, viss nepiecieš amais vannas istabā , tē jas komplekts, seifs un mini ledusskapis. Ikdienas apkalpoš ana, mainī t dvieļ us, atstā t ū deni, pievienot higiē nas preces.
Ē diens viesnī cā ir diezgan labs. Brokastis ir bagā tī gas, daudzveidī gas, bufetes stilā .
Gar piekrasti viesnī cā s atrodas veikali, kafejnī cas un restorā ni. No blakus esoš ajiem mums patika Kazaņ a, š is ir krievu-tatā ru restorā ns pā ri ceļ am. Mū s pā rsteidza tas, ka gids viesnī cā tik dedzī gi atrunā ja mū s apmeklē t viņ u, biedē ja ar saindē š anos, rē ķ ina krā pš anu un visu to. Pā ris no blakus istabas, gluž i pretē ji, slavē ja. Beigā s gā jā m paš i, viss patika. Ļ oti dī vaina uzvedī ba viesnī cas gidam, tā ir taisnī ba. . .
Kopumā viesnī ca mums patika, bet es kaut kā tagad neuzticos gidiem, nā kamreiz man kaut kur iepriekš jā iegā dā jas ekskursijas.
аватар Natasha967457
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir pilnī bā apmierinā ts. Viss bija augstā kajā lī menī . Ē diens nenormā li garš ī gs un nav pikants. Istabas jaunas, tī ras. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Gultas ir lielas un ļ oti ē rtas, uz visiem mū su lū gumiem atbildē ja operatī vi, kas mū s ļ oti iepriecinā ja! Divi peldbaseini - bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Viss ir pilnī bā apmierinā ts. Viss bija augstā kajā lī menī . Ē diens nenormā li garš ī gs un nav pikants. Istabas jaunas, tī ras. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Gultas ir lielas un ļ oti ē rtas, uz visiem mū su lū gumiem atbildē ja operatī vi, kas mū s ļ oti iepriecinā ja! Divi peldbaseini - bē rniem un pieauguš ajiem. Volejbola un tenisa korts, galda teniss, trenaž ieri, spa, pludmales kafejnī ca-bā rs. Viesnī cā ir veikali.
аватар kamarowa.kammi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi AAE. Mē s izvē lē jā mies Š ā rdž u, jo. gribē jā s relaksē još ā kas brī vdienas. Carlton viesnī ca mums bija piemē rota gan cenas, gan apraksta, gan atsauksmju ziņ ā . Ieradā s ar Ural Airlines pusdienā s, precī zā k 12:30 pē c vietē jā laika. … Tomēr ▾ Pirmo reizi AAE. Mē s izvē lē jā mies Š ā rdž u, jo. gribē jā s relaksē još ā kas brī vdienas. Carlton viesnī ca mums bija piemē rota gan cenas, gan apraksta, gan atsauksmju ziņ ā .
Ieradā s ar Ural Airlines pusdienā s, precī zā k 12:30 pē c vietē jā laika. Uz viesnī cu mū s aizveda ar autobusu, kas bija ļ oti ē rti. Bijā m ā tri iekā rtojuš ies, viss bija gatavs viesu uzņ emš anai, bijā m apmierinā ti.
Viesnī ca ir skaista, celta nacionā lā stilā . Jo Ne pā rā k liels, mums tas š ķ ita diezgan ē rti. Istaba bija laba, plaš a, lieliski piemē rota diviem. Divas lielas gultas, naktsgaldiņ i, liels skapis, spogulis. TV, kondicionieris, fē ns, telefons, tē jkanna, viss darbojā s pareizi. Vannas istaba ir tī ra, viss nepiecieš amais bija neizpakotā veidā . Mū s tī rī ja katru dienu. Atnesa dzeramo ū deni, mainī ja dvieļ us.
Mū su ekskursija bija brokastī s. Š ajā ziņ ā viesnī ca arī ir pieklā jī ga. Garš ī gi, daudzveidī gi un bagā tī gi. Pusdienas un vakariņ as varē ja nopirkt viesnī cā , bet mē s devā mies uz Kazaņ u, krievu-tatā ru iestā di otrajā piekrastē pie viesnī cas Al Sif, domā ju, ka daudzi Š ardž as pastā vī gie iedzī votā ji to labi zina.
Transfē rs no viesnī cas vairā kas reizes devā s uz pilsē tas centru pastaigā ties. Uz Dubaiju devā mies ar taksi. Ekskursijas š oreiz nepirka, izpē tī ja apkā rtni saviem spē kiem.

Jū ra š ajā ceļ ojumā bija laba. Atpū ta bija veiksmī ga.
аватар Roman254721
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kaut kā dī vaini sanā ca, samaksā ju par agro reģ istrē š anos, bet š ai viesnī cai tā da nav. Tas mani ļ oti pā rsteidza. Ieradā mies 6os no rī ta, nokā rtojā m vismaz 11, nevis 2. Istabas izcilas, ē diens izcils, okeā ns vispā r nav vā rdu, izcili. … Tomēr ▾ Kaut kā dī vaini sanā ca, samaksā ju par agro reģ istrē š anos, bet š ai viesnī cai tā da nav. Tas mani ļ oti pā rsteidza. Ieradā mies 6os no rī ta, nokā rtojā m vismaz 11, nevis 2. Istabas izcilas, ē diens izcils, okeā ns vispā r nav vā rdu, izcili. Š ī nav pilsē tas tipa viesnī ca, pirmā lī nija. Teritorija 9. Konsultē ju viesnī cu, cena/kvalitā te laba.
аватар Tata49tver
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Valsts, kas pā rsteidza Ginesa rekordu grā matu. Š ī gada aprī lī mē s atpū tā mies Carlton Hotel 4 * kopā ar visu ģ imeni: vecmā miņ u, vectē vu, meitu un piecus gadus vecu mazdē lu. Ļ oti apbē dina tas, ka lī dz ar dolā ra kursa pieaugumu mū su iespē jas izkļ ū t no valsts kļ ū st arvien grū tā kas. … Tomēr ▾ Valsts, kas pā rsteidza Ginesa rekordu grā matu.
Š ī gada aprī lī mē s atpū tā mies Carlton Hotel 4 * kopā ar visu ģ imeni: vecmā miņ u, vectē vu, meitu un piecus gadus vecu mazdē lu. Ļ oti apbē dina tas, ka lī dz ar dolā ra kursa pieaugumu mū su iespē jas izkļ ū t no valsts kļ ū st arvien grū tā kas. Jā samazina atpū tas dienu skaits utt. . Pagā juš ajā vasarā mū su ģ imene atpū tā s ne tajā labā kajā pansionā tā Krimā un gandrī z par tā du paš u naudu kā Emirā tos.
Mē s ar vī ru apmeklē jā m gandrī z 20 pasaules valstis, un mana meita apceļ oja visu Eiropu, bija Peru, Ķ ī nā . Maza bē rna klā tbū tne krasi mainī ja mū su plā nus un nā cā s š ķ irties no sapņ a par ceļ ojumu uz mū su mī ļ o Ā ziju. .
Mē s lidojā m uz Emirā tiem ar Ural Airlines č arteru. 14. aprī lī mainī jā m izbraukš anas laiku no valsts, turklā t mums ļ oti neizdevī gā laikā . 14.30 sā kā s mū su brauciens no Tveras uz Domodedovo. Lidmaš ī nas reiss tika pā rcelts no plkst. 4.00 uz plkst. 0.50. Mē s lidojā m 5 stundas. Lidmaš ī na maza, saspiesta, ejas š auras. Ir daudz bē rnu. Visi kliedz. Pā rsteidzoš i, pirmo reizi pē c daudziem lidoš anas gadiem mums nepiedā vā ja dzē rienus. Tad stjuarti iedeva katram ē diena paku un piedā vā ja izvē lē ties: tē ja, kafija, sula, ū dens, citi dzē rieni Pusi sulas ielē jā m mazā papī ra glā zī tē . Un tas arī viss. Tagad tā ir norma 5 stundu lidojumam. Pakalpojums ir ļ oti nepretenciozs. Tas bija ļ oti, ļ oti apkaunojoš i š ai I 63091 lidojuma komandai (14. aprī lis 0.45).
Visa ģ imene sapņ oja apbrī not Dubaijas lidostas skaistumu. Bet, diemž ē l, mums nepaveicā s. Lidmaš ī na nolaidā s citā Dubaijas lidostā , kur nebija nekā ievē rī bas cienī ga. Mums bija jā apceļ o visa Dubaija. Pē c 1.5h bijā m viesnī cā .
Emirā tos esam otro reizi. Pirms tam septembrī atpū tusies Grand Hotel. Ierodoties Dubaijas lidostā , mū s pā rsteidza ē kas grandiozitā te, neparastais dizains, milzī gas platī bas, skaistā kais ū denskritums pie sienas 5-6 stā vu augstumā , caurspī dī gie š ņ ā coš ie lifti, pazemes metro starp terminā ļ iem. Mē s apmulsā m un devā mies otrā virzienā no muitas. Braucu ar liftiem, metro, kā pu pa eskalatoru augš ā un lejā...Negaidī ti satikā m krievu tū ristu, kurš zina angļ u valodu. Pateicoties viņ ai, no lidostas labirinta izkļ uva vairā k nekā ducis "pazuduš o" tū ristu.
Tuvumā atrodas Dubaija un Š ā rdž a. Mē s braucā m no lidostas uz viesnī cu apmē ram 20 minū tes ar atvē rtā m mutē m, pā rdomā jot milzī go debesskrā pju neparasto skaistumu, kas stā vē ja kā cieta siena gar ceļ u. Arī laikapstā kļ i mū s priecē ja: gaiss virs 50 grā diem, ū dens jū rā +37, baseinā +34. Murgs. Tas bija 2014. gada septembrī .
Carlton viesnī ca atrodas paš ā Š ā rdž as sā kumā un ir pirmā ē ka Karī bu jū ras krastā . Tā lā k gar piekrasti ir vē l 6-7 viesnī cas un viesnī cas pā ri ceļ am. Ir arī divi restorā ni un veikals. Š ī ir Š ā rdž as nomale. Piekrastes zona vē l nav pilnī bā attī stī ta. Pā rē jais lielais viesnī cu skaits atrodas pilsē tas centrā ap Khalid lagū nu. Autobusos tū ristus ved uz viesnī cā m peldē ties jū rā .
Atcerieties, ka Š ā rdž a ir visstingrā kais Emirā ts. Stingri aizliegts dzert alkoholiskos dzē rienus un alu. Iekā piet taksometrā un pē c 15 minū tē m esat Dubaijā . Lū k, dzeriet tik daudz, cik vē laties. Vai arī paņ emiet to lī dzi no mā jā m.
8:30 ieradā mies viesnī cā . Reģ istrē š anā s istabā s pulksten 13-14. Mū su bē rns no 15.00 ir ceļ ā bez miega un normā la ē diena. Ļ oti ilgu laiku mums nā cā s pierunā t mazmeitu lū gt pieņ emš anas telpu krieviski runā još ai darbiniecei. Mū su mazulis pienā ca pie viņ as un sā ka ž ē lojoš ā balsī kliegt: “Tantī te! Tante! Esmu ļ oti nogurusi, visu dienu neesmu gulē jusi un ļ oti gribas ē st! Iedodiet man numuru, lū dzu. " Visi kopā smē jā s, bet numurs tika dots. Tikai mē s ar vī ru palikā m gaidī t vestibilā . 13.15 saņ ē mā m atslē gas.
Carlton Hotel celta nacionā lā stilā , neliela un mā jī ga viesnī ca. Man ļ oti patika gaiteņ u grī das, noklā tas ar biezu paklā ju. Tā tad viesnī ca bija klusa. Istaba ir plaš a. Divas vienguļ amā s gultas ar daudziem spilveniem, liels skapis ar pakaramiem katrai gaumei, liels tualetes galdiņ š , TV ar vairā kiem krievu kanā liem, telefoni, ledusskapis, seifs, elektriskā tē jkanna ar kafijas un tē jas komplektu, ikdienas tualete. 1.5 litru ū dens pudele. Pussalā nav ū dens avotu, un viņ i visu ū deni rū pnieciskā mē rogā iegū st no jū ras. Tas ir normā ls dzeramais ū dens, un pudelē s tiek pievienoti organismam nepiecieš amie sā ļ i. Mū s iepriecinā ja arī gludeklis un gludinā mais dē lis, kā ds mums nekad nebija viesnī cā s, kurā s dzī vojā m. Vienreizē jā s č ī bas, apavu birste, svari. Vannas istabā ir problē mas, tualete, vannas istaba un dvieļ u komplekts, kas tiek mainī ts katru dienu. Ziepju komplekti, š ampū ni, mazgā š anas ū dens, liotona gē ls, zobu birstes ar niecī gu pastu, vienreizē jā s lietoš anas skuvekļ i ar ž eleju, ausu nū jiņ as, tamponi. . . Viss vannasistabas aprī kojums ir mazliet novecojis. Kā dreiz baltā santehnika izdalī ja dzeltenumu, java starp flī zē m jau sen pazudusi. Gribu teikt, ka meitas istabā (dzī voja divas istabas no mums) santehnika ir visa jauna un zila, laikam bija remonts. Istaba tika tī rī ta katru dienu, tač u reti kad tika novē rots, ka tas izsū c, jo tē jas ballī tes drupatas gulē ja neskartas. Pievē rsiet uzmanī bu griestiem, un jū s redzē siet zī mi ar bultiņ u, kur bultiņ a norā da uz Qibla, vietu, kur musulmaņ iem jā skatā s, lai lū gtu.
Ē dinā jā m divas reizes dienā - brokastis no 7 lī dz 11 un pusdienas no 13 lī dz 16. Pusdienas vakariņ ā s var mainī t bez iepriekš ē jas vienoš anā s (ē diens tas pats). Pie ieejas restorā nā sē ž darbinieks, kurš pieraksta telpas numuru un cilvē ku skaitu. Restorā ns ir liels, tī rs un gaiš s. Gandrī z visi darbinieki zina vai saprot krievu valodu. Strā dā ā tri, klusi, bez satraukuma. Restorā nā vienmē r ir tukš as vietas.
Ē dienkarte katru dienu ir gandrī z vienā da. No rī ta: auzu pā rslas, olu kultenis, vā rī tas olas, piedevas, sautē ti dā rzeņ i, desiņ as, pupiņ as, pankū kas, salā ti, musli, graudaugi, tē ja, kafija, vienmē r citrons un piparmē tra, kruasā ni, saldie rullī š i, ievā rī jumi, sviests, jogurts, augļ u salā ti , un no augļ iem - tikai arbū zs. Ī paš i gribu atzī mē t sulu kvalitā ti, kuras tiek lietas traukos no iepakojumiem. Ļ oti garš ī gs! Ī paš i man patika mango. Š ī nav jums Turcija, kur no rī ta pulveri ieber traukā un pē c tam visu dienu papildina ar ū deni.
Pusdienā s: zupa, salā ti, mē rces, daž ā di piedevas, sautē ti dā rzeņ i, vistas gaļ a, biež i vien gaļ a un gaļ a ar sē nē m, zivis, tē ja, kafija, milzī gs daudzums mazu kū ciņ u, arbū zs. Ē diens normā ls un izsalcis nepaliks . Bet, atpū š oties pie jū ras, jums vienkā rš i vajag jū ras veltes, nevis tikai zivis.
Viesnī cas teritorija ir maza. Pa labi no reģ istratū ras ir izeja uz jū ru. Š eit dvieļ us izsniedz uz kartē m. Blakus ir neliels rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ iem --- tas viss zem nojumes. Tā lā k ir jauks liels baseins pieauguš ajiem ar dziļ umu no 1 lī dz 2.2 metriem. Tas tiek uzkarsē ts lī dz + 27 grā diem. Blakus tenisa kortam. Ir pirts. Mazs bē rnu baseins zem nojumes. Akmens metiena attā lumā no baseina jū ra ir Karī bu jū ras lī cis. Kad braucā m uz viesnī cu, bijā m sarū gtinā ti, ka tagad laiks ir aukstā ks nekā parasti (gan gaiss, gan jū ra). Ieradā mies lietū un pē rkona negaisā , kas pie mums ir ļ oti reti sastopams. Pē c pusdienā m lietus mitē jā s. Nā kamajā dienā spī dē ja saule, bet pū ta stiprs vē jš . Laiks ā tri uzlabojā s, bet jū rā gribē jā s siltā ku. Nedē ļ as beigā s gaiss jau bija virs 40 grā diem. Priecē ļ oti patī kamas tī ras baltas smiltis, neparasti dzidra tī ra jū ra, kur ū dens virspusē spē lē jā s saules stari. Ū dens jū rā sā kumā bija +24, un tad pazaudē jā m termometru. Jā zina, ka ap pulksten 9-10 tū risti pludmalē tiek atvesti no citā m viesnī cā m, kur nav jū ras, tā pē c mē ģ iniet ieņ emt vietu pirms š ī laika. Parasti ar vietā m problē mu nebija.
Apmē ram 600 metrus no viesnī cas virzienā uz Dubaiju krastā atrodas okeanā rijs. Skaisti iekā rtota teritorija, bē rnu rotaļ u laukums uz veca kuģ a, apkā rt parks ar ziediem, strū klakā m. Ļ oti jauka vide un lieliska vieta bē rniem. Akvā rijs ir atvē rts visu dienu. Pieauguš ā biļ ete maksā.25 dirhamus, bet bē rna biļ ete maksā.15 dirhamus. Patī kami, ka jebkuras tautī bas pensionā riem ieeja bez maksas. Ar š o biļ eti var apmeklē t seno kuģ u izstā di. Mē s esam redzē juš i daudzus akvā rijus, bet š is nav labā kais. Zivju kolekcija nav bagā ta. Ir ļ oti grū ti fotografē t zivis akvā rijos ī paš ā apgaismojuma dē ļ . Ir milzī gs akvā rijs ar skatu celiņ u. No zivī m ir izveicī gā kā s jaunā s haizivis. Mē s redzē jā m vienu lielu bruņ urupuci. Slidu nebija. Ž ē l bija skatī ties uz diviem pusbeigtiem murē niem. Daudzas zivis nekustī gi guļ apakš ā...Bet jums ir nepiecieš ams ņ emt bē rnus uz akvā riju. Es domā ju, ka viņ iem tas patiks. Bē rni nesapratī s daž u zivju bē dī go stā vokli.
Noteikti dodieties uz "Zelta centru" (autobuss no viesnī cas un atpakaļ ir bezmaksas). Neparasti skaistas divas ē kas, kas atgā dina lokomotī ves. Vienā ē kā pā rdod zeltu, bet otrā - drē bes, apavus, suvenī rus. . . Paejot zem tilta, nokļ ū siet milzī gajā Š ā rdž as iekš telpu tirgū , kur varē siet iegā dā ties dā rzeņ us, augļ us, riekstus. Tirgus otrā pusē pā rdod tikko nozvejotas zivis. Ir liels prieks aplū kot vē l nebijuš as aizjū ras zivis. Es nekad mū ž ā neesmu redzē jis pusi zivs.
Ar taksi braucā m uz Khalid Bay (tas ir pilsē tas centrs). Mē s skatī jā mies Al Noop moš eju un dziedoš ā s strū klakas. Visur raksta, ka strū klakas ir atvē rtas katru dienu no 18.00 ik pē c pusstundas. Ap Khalid lagū nu ir plaš a zaļ ā zona, atrakciju parks bē rniem, lagū nas vidū ir zaļ a sala ar akvaparku un atrakcijā m. Tas viss nav bez maksas. Strū klakas sā ka darboties tikai pulksten 19.30, nevis deklarē to pulksten 18.00. Viņ i saka, ka daž as dienas viņ i pat nestrā dā . Salī dziniet š o strū klaku ar strū klaku Dubaijā nav pat tuvu. Tur ir pā rsteidzoš i - pasakains, skaists, spē cī gs, burvī gs priekš nesums ar brī niš ķ ī gu, aizraujoš u mū ziku. Noskatieties to vienreiz un atcerieties visu savu dzī vi.
Mē s nosū tī jā m vienu meitu uz Abū Dabī . Ar mazu bē rnu nav jā ceļ o: viņ š neko nesapratī s, bet bū s tikai pā rguris. Mē s paš i pē dē jo reizi apmeklē jā m visu, kas ir iespē jams. Abū Dabī ir Emirā tu galvaspilsē ta un atrodas uz daudzā m salā m. Zaļ ā kais Emirā ts. Vai kā du var atstā t vienaldzī gu ž ilbinoš ā š eiha Zajeda moš eja – tā ir galvenā valsts kase un valsts neskaitā mo bagā tī bu vitrī na. Moš eja ir astotā "Pasaules brī nums". Emirā ti ir debesskrā pju valsts, valsts ar augsti attī stī tu ekonomiku. Atklā jot milzī gas naftas un gā zes rezerves, viņ iem izdevā s bezū dens tuksnesī uzcelt pasakaini skaistas pilsē tas un radī t pā rsteidzoš us apstā kļ us savu tautieš u dzī vei. Emirā ti: pā rsteidzoš a, pasakaini skaista, bagā tā kā valsts pasaulē ; valsts ar lielu nā kotni; valsts, kas cenš as pā rsteigt visu pasauli un aizpildī t visas Ginesa rekordu grā matas lappuses. Neatvairā ma vē lme vienmē r bū t pirmajam un labā kajam ir viņ u dzī vesveids. Par Emirā tiem var runā t stundā m ilgi. Iesaku ikvienam apmeklē t š o valsti un redzē t š os brī numus savā m acī m. Jū s nekad nenož ē losiet. Tikai jums ir jā dodas uz š ejieni pavasarī vai septembra beigā s. Visu vasaru ē nā ir karsts par +50, milzī gs mitrums un verdoš a jū ra — ne visi to var izturē t.
Ļ oti labi atpū tā s. Viesnī ca atbilst 4 * un ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Ir pienā kusi izbraukš anas diena. Brī dinā m visus tū ristus, ka Emirā tos tū risti ne vienmē r ir informē ti par izbraukš anas laiku. Iepriekš ē jā reizē vairā kas stundas pavadī jā m viesnī cā , gaidot transfē ru, un, kad tikā m pie tū roperatora, saņ ē mā m pā rmetumus, jo tū ristu sū tī š ana viņ ai nebija rū pes. Š oreiz š o tē mu ī paš i apspriedā m ar viesnī cas gidu.
"Ural Airlines" atradā s "augstumā ". Tika mainī ts ne tikai izbraukš anas laiks no 11.00 uz 9.00. Izlidoš anas emirā ts ir mainī ts: Dubaijas vietā lidojam no Ras Al Kaiman. Izbraukš ana no viesnī cas 4.00 (un tas ir ar mazu bē rnu). Lī dz lidostai bija vajadzī gas apmē ram divas stundas. Lidosta gandrī z tukš a. Lidmaš ī nas tur lido reti. Mū su lidmaš ī na bija š aurā ka, ar š aurā m ejā m un pilna ar pasaž ieriem. Š oreiz mums iedeva padzerties, un tad iedeva brokastis, kas sastā vē ja no bulciņ as plaukstas lielumā , plā na desas gabala un gurķ a. Tā bija neaizmirstama Ural Airlines izsmalcinā tī ba. Bravo, Urā lu puiš i!
Neskatoties uz daž iem nepatī kamiem atpū tas organizē š anas brī ž iem, manuprā t, mū su brauciens bija izdevies. Viņ i visi atgriezā s atpū tuš ies, iedeguš i, peldē juš ies pā rpilnī bā . Sazinā jā s ar ļ oti viesmī lī giem, simpā tiskiem, labsirdī giem un mierī giem cilvē kiem. Uzzinā jā m daudz jauna par smaidī go valsti, kura pā rspē ja visus Ginesa rekordu grā matas rekordus. Priecī gus ceļ ojumus jums visiem!
Отель Бассейн Детский бассейн под тентом. Игровая площадка для детей.
аватар valentinaamel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Marta beigā s kopā ar vī ru apmetā mies viesnī cā . Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi - galvenais atlasē bija: pludmales klā tbū tne pie viesnī cas, labs ē diens. Sā kumā viņ i plā noja Ras al-Kheima, bet ceļ ojumu aģ ents pierunā ja mani uzņ emt Karltonu Š ā rdž ā . … Tomēr ▾ Marta beigā s kopā ar vī ru apmetā mies viesnī cā . Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi - galvenais atlasē bija: pludmales klā tbū tne pie viesnī cas, labs ē diens. Sā kumā viņ i plā noja Ras al-Kheima, bet ceļ ojumu aģ ents pierunā ja mani uzņ emt Karltonu Š ā rdž ā . Patieš ā m, viesnī ca izrā dī jā s laba - mums bija standarta numurs viesnī cas galvenajā ē kā , ar skatu uz jū ru.
Viesnī ca, lai arī nebija jauna, istabā bija tī ra, un viņ i nā ca to tī rī t katru dienu, bez atgā dinā jumiem; Regulā ri tika mainī ti arī dvieļ i.
Personā ls viss draudzī gs, vienmē r smaidī gs, dzeramnaudu neprasa. Mū su istabā saplī sa jaucē jkrā ns, tā pē c reģ istratū ra nekavē joties atsaucā s un atsū tī ja mums meistaru, kurš ā tri visu salaboja.
Viesnī cai ir sava pludmale. Maigs Persijas lī cis, siltas smiltis (tī ras, bet bija izsmē ķ i). Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, sauļ oš anā s krē sli pie baseina gandrī z vienmē r ir aizņ emti, bet mē s tos vienmē r atradā m smiltī s pie jū ras. Padoms - saule ir ļ oti mā nī ga Emirā tos, ņ em saules aizsargkrē mu 50+, 20s nepalī dz.
Brokastis un vakariņ as paē dā m viesnī cā , pusdienā m pā rtiku pirkā m lielveikalā (lai tiktu ne tā lu, pā ri ceļ am uz Ivan Hotel). Ir arī augļ i un sulas, piens, sieri.
No viesnī cas kursē bezmaksas autobusi uz pilsē tu, devā mies uz pilsē tas centru. No pilsē tas centra var aizstaigā t lī dz skaistam parkam ar palmā m, apskatī t strū klakas un pastaigā ties pa promenā di ar kafejnī cā m. Mums nebija laika atgrieš anā s autobusam - mē s braucā m ar taksometru, to bija ļ oti viegli noķ ert - mē s devā mies uz ceļ a malu un pacē lā m roku - taksis apstā jā s. No parka lī dz viesnī cai samaksā ja apmē ram 16 dirhamus.
Mē s devā mies vienā tū rē - Dubaijas apskates tū rē , pirkta Andž elas lielveikalā , kur pirkā m pā rtikas preces. Patika ekskursija, labs gids.
пляж ресторан
аватар svetla.morozova2014
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta Š ardž ā palika atmiņ ā uz ilgu laiku, karstā saule ir skaists rajons. Viesnī ca ir ī sts brī nums, mā jī ga un klusa. Interjers patiks ikvienam, viss ir savā s vietā s. Istabā ir viss, krievu TV. Kondicionieris, ledusskapis. … Tomēr ▾ Atpū ta Š ardž ā palika atmiņ ā uz ilgu laiku, karstā saule ir skaists rajons. Viesnī ca ir ī sts brī nums, mā jī ga un klusa. Interjers patiks ikvienam, viss ir savā s vietā s. Istabā ir viss, krievu TV. Kondicionieris, ledusskapis. Vannas istaba ir lieliska. Istaba ir labi iztī rī ta un arī visa viesnī ca.
Viesnī cai ir sava pludmale, kas ir ļ oti patī kami. Par ē dienu neko daudz nevaru pateikt, tas ir diezgan vienmuļ š . Labi, ka pie manas viesnī cas bija krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a. Atrodas viesnī cā Al Seef. Labs un pazī stams ē diens, ar lieliskā m porcijā m.
Pā rē jā viesnī ca ir ideā la, š iki veikali, sauna, tenisa korts ar apgaismojumu. Trenaž ieru zā le, pastaigas ir prieks. Labs peldbaseins. Iesaku visiem, kas nekad nav bijuš i AAE, atpū sties kā nā kas, ī paš i, ja patī k pludmales brī vdienas un saule.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru ļ oti ilgu laiku nedevā mies atvaļ inā jumā maza bē rna dē ļ . Bet tad radā s iespē ja. Atpū tā mies Carlton Sharjah Hotel, 4* viesnī cā , ļ oti patika tā s atraš anā s vieta, netā lu no pludmales un daudzā m vietā m, kur var aiziet vakarā un pa dienu, liels skaits veikalu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ļ oti ilgu laiku nedevā mies atvaļ inā jumā maza bē rna dē ļ . Bet tad radā s iespē ja. Atpū tā mies Carlton Sharjah Hotel, 4* viesnī cā , ļ oti patika tā s atraš anā s vieta, netā lu no pludmales un daudzā m vietā m, kur var aiziet vakarā un pa dienu, liels skaits veikalu. Istabas tī ras, biež i tī rī tas, vienmē r var sazinā ties ar reģ istratū ru, istabā ir kondicionieris, TV ar krievu kanā lu, ledusskapis-bā rs. Viesnī cā ir savs restorā ns, tiek piedā vā ta zviedru galds, bet pē c viesnī cas tuvumā esoš ā s teritorijas izpē tī š anas, Al Seefā atradā m brī niš ķ ī gu krievu restorā nu Kazan ar labu ē dienu izvē li un ļ oti garš ī gu. Ir pat ē dienkarte veģ etā rieš iem. Restorā nā ir jauks interjers, mierī gs un mā jī gs. Pā rē jā laikā mē s ar vī ru brokastojā m, pusdienojā m viesnī cā un vakariņ ojā m š ajā brī niš ķ ī gajā restorā nā . Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, Š arda ir ļ oti forš a vieta gan pludmalei, gan ģ imenes atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар radmilanic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Parasta pludmale tieš i blakus pludmales peldbaseinam, kas tiek apsildī ts, ja nepiecieš ams, turpat tenisa korts basketbola laukums. Viss ir ļ oti ē rti. Diezgan daudz sauļ oš anā s krē slu. Uzreiz pie izejas no pludmales ir labs rotaļ u laukums ar mī kstu segumu un nojumi. … Tomēr ▾ Parasta pludmale tieš i blakus pludmales peldbaseinam, kas tiek apsildī ts, ja nepiecieš ams, turpat tenisa korts basketbola laukums. Viss ir ļ oti ē rti. Diezgan daudz sauļ oš anā s krē slu. Uzreiz pie izejas no pludmales ir labs rotaļ u laukums ar mī kstu segumu un nojumi. Uzreiz ieejot sporta zā les ē kā . Kopumā viss pa ceļ am pa ceļ am, kas ir ļ oti ē rti un praktiski. Nakš ņ oš ana galvenajā ē kā un kotedž ā . Mē s dzī vojā m vienā no tiem. Istaba jauka un sakopta. Normā las mē beles. Istaba tiek papildinā ta ar kafiju, tē ju un ū deni. Ir tē jkanna. Ir maksas mini bā rs. Lieto kā ledusskapi) Diezgan liela vannas istaba, ir pat bidē un liela vanna. Ja pie ieejas bū tu logi, nevis daļ a no stikla sienas, tad telpu varē tu saukt par izcilu tā s vē rtī bas ziņ ā . Bet, tā kā viņ i gribē ja ietaupī t naudu, viņ i izvē lē jā s š o iespē ju. Kopumā viss, lai arī ļ oti vienkā rš i bez patosa, bet visu vajadzī go dabū jā m. Š eit sakopta ļ oti labi, bez sū dzī bā m. Seifs istabā bez maksas, kas arī iepriecinā ja) Ir neliels skapis ar pakaramiem. Durvis gan mazliet č ī kstē ja. . Viņ i pateica reģ istratū rā , un meistars ieradā s burtiski pē c divā m stundā m un visu salaboja. Kopumā pakalpojums ir diezgan labs. Darbinieki vienmē r ir gatavi ar jums satikties. Viesi ir ļ oti labi izturē ti, paldies par rū pē m. Internets viesnī cā ir maksas, bet mē s to gandrī z neizmantojā m. Ē diens viesnī cā kopumā nav slikts un gatavo normā li, lai gan daž ā dī ba ir ļ oti vā ja. Sulas no iepakojumiem. Laba kafija. Bet vispā r par oae un par tā du cenu, manuprā t, ir diezgan labs. Jā , viņ i dod daudz augļ u. No viesnī cas tiek nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi. Ekskursijas tika veiktas uz vietu, kas nav viesnī ca. Es pat neatceros, vai tie tiek piedā vā ti š eit) Kopumā no viesnī cas un valsts ir tikai pozitī vi iespaidi. Ja nā ksim vē lreiz, tad visticamā k te piestā sim, cenas pieņ emamas ekonomiskam tū ristam)
Parādīt vairāk »


iemiesojums daramasha
Sveiki. Cik maksā Wi-Fi pakalpojums?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tatakowalenko1
Vai standarta numuriņos ir fēns, seifs (maksa vai nav), minibārs (maksa vai nav) ???Dzērieni ar FB sistēmu (pilna pansija) par papildus samaksu vai ne?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums vilushkina
Sakiet, vai visa mūža pavadīšana pludmalē ir apmaksāta vai nē?Vai arī ņemiet savus matračus.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums kamilyanov
lūdzu, pastāstiet man, no kuras vietnes vislabāk ir rezervēt AAE ēdienu ekskursijas uz Šardžu kopā ar sievu 09.07.2013.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums carltonh
‹ Viesnīca Sharjah Carlton Hotel 4*

Отель для бюджетного пляжного отдыха, простые номера. Компактная территория, главные достоинства — большой бассейн и чистейшее море. Открыт в 1973 году, последняя реновация номеров в главном здании проводилась в 2018 году. Состоит из главного 7-этажного здания, есть 2 лифта и 2 дополнительных зданий. Расположен на побережье Персидского залива, в 5 км от центра Шарджи.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье Персидского залива, в 3 км от центра Шарджи, в 20 км от аэропорта Шарджи и в 17 км до международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Собственный пляж протяженностью 200 м, пляжные полотенца предоставляются бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глаженью одежды (платно), room service (платно), интернет кафе (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей теннисный корт (ракетки и мячики, освещение теннисного корта — платно), баскетбол, пляжный волейбол.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 173 номера. Есть номера connect (11) и номера для некурящих (18).

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, бесплатный Wi-Fi, сейф, утюг и гладильная доска, мини-бар, набор для кофе и чая (бесплатно), балкон. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box: 1198, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 528 3711
Tīmekļa vietne: Sharjah Carlton Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.