Jauka klusa ģimenes viesnīca

Rakstīts: 8 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 30 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Marta beigā s kopā ar vī ru apmetā mies viesnī cā . Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi - galvenais atlasē bija: pludmales klā tbū tne pie viesnī cas, labs ē diens. Sā kumā viņ i plā noja Ras al-Kheima, bet ceļ ojumu aģ ents pierunā ja mani uzņ emt Karltonu Š ā rdž ā . Patieš ā m, viesnī ca izrā dī jā s laba - mums bija standarta numurs viesnī cas galvenajā ē kā , ar skatu uz jū ru.
Viesnī ca, lai arī nebija jauna, istabā bija tī ra, un viņ i nā ca to tī rī t katru dienu, bez atgā dinā jumiem; Regulā ri tika mainī ti arī dvieļ i.
Personā ls viss draudzī gs, vienmē r smaidī gs, dzeramnaudu neprasa. Mū su istabā saplī sa jaucē jkrā ns, tā pē c reģ istratū ra nekavē joties atsaucā s un atsū tī ja mums meistaru, kurš ā tri visu salaboja.

Viesnī cai ir sava pludmale. Maigs Persijas lī cis, siltas smiltis (tī ras, bet bija izsmē ķ i). Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, sauļ oš anā s krē sli pie baseina gandrī z vienmē r ir aizņ emti, bet mē s tos vienmē r atradā m smiltī s pie jū ras. Padoms - saule ir ļ oti mā nī ga Emirā tos, ņ em saules aizsargkrē mu 50+, 20s nepalī dz.
Brokastis un vakariņ as paē dā m viesnī cā , pusdienā m pā rtiku pirkā m lielveikalā (lai tiktu ne tā lu, pā ri ceļ am uz Ivan Hotel). Ir arī augļ i un sulas, piens, sieri.
No viesnī cas kursē bezmaksas autobusi uz pilsē tu, devā mies uz pilsē tas centru. No pilsē tas centra var aizstaigā t lī dz skaistam parkam ar palmā m, apskatī t strū klakas un pastaigā ties pa promenā di ar kafejnī cā m. Mums nebija laika atgrieš anā s autobusam - mē s braucā m ar taksometru, to bija ļ oti viegli noķ ert - mē s devā mies uz ceļ a malu un pacē lā m roku - taksis apstā jā s. No parka lī dz viesnī cai samaksā ja apmē ram 16 dirhamus.
Mē s devā mies vienā tū rē - Dubaijas apskates tū rē , pirkta Andž elas lielveikalā , kur pirkā m pā rtikas preces. Patika ekskursija, labs gids.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu