Patika viesnīca

Rakstīts: 21 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 20 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kompleksajā tū rē , pateicoties tū roperatoram, viesnī ca pilnī bā atbilda mū su prasī bā m. Numurs ir plaš s, mā jī gs un ļ oti gaiš s ar balkonu, no kura paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Bija viss nepiecieš amais, ieskaitot tē jkannu, mini bā ru (kuru neizmantojā m un lū dzā m izņ emt, lai atbrī votu vietu ledusskapjos) Istabu uzkopš ana katru dienu, tī ri sakopta.
Komplektā bija iekļ autas tikai brokastis. Parasti mē s vienmē r pasū tī jā m istabā bija garš ī gi un daudzveidī gi. Pusdienā s un vakariņ ā s mē s devā mies uz daž ā diem restorā niem, tostarp viesnī cā . Bet mums nedaudz apnika vietē jā virtuve un Al Seef viesnī cā atradā m Kazaņ as restorā nu, ar krievu un tatā ru virtuvi un lielisku cenu. Ē dieni vienmē r bija ļ oti garš ī gi gatavoti, ī paš i mums garš oja gaļ a - tie ir š aš liku kebabi, kebabi, viss bija sulī gs.
Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā , sava pludmale, (tī ra) un jū ra bija ļ oti silta un caurspī dī ga un viļ ņ i nelieli. No istabas vē roja brī niš ķ ī gus saulrietus. Ir bezmaksas transports uz centru un Dubaiju, mē s daudz iepirkā mies.

Apskatī jā m apskates vietas, nopirkā m ekskursijas no firmas, patika, ka mazā s grupas un ē rti autobusi. Gids bija interesants un izklaidē još s. Apskates ekskursija pa Abū Dabī ienira maģ iskajos Emirā tos, apmeklē ja arī tuksneš a safari. Kamieļ u vizinā š anā s dž ipos ieguva adrenalī nu un daudz iespaidu. Mē s iemī lē jā m š o grezno valsti, domā ju, ka atgriezī simies vē l ne reizi vien.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu