Radisson Blu Resort Sharjah 5*– Atsauksmes

78
Novērtējums 7.410
№4 viesnīcas reitingā Šārdža
7.2 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Populāra viesnīca ģimenēm, plaša pludmales un sporta aktivitāšu izvēle. Viesnīcas vestibilā ir rosīgs tropu dārzs ar strautiem, kur dzied putni un peld dekoratīvās zivis. Ir krieviski runājoši darbinieki. Viesnīca tika atklāta 1982. gadā, kopš 2018. gada atrodas renovācijas procesā. Tā sastāv no 14 stāvu ēkas un vienstāva ēkas ar Cabana numuriem. Atrodas Persijas līča krastā, 10 minūšu brauciena attālumā no Šārdžas veikaliem, apskates objektiem un izstāžu centra. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām, tostarp ar bērniem, kā arī biznesa konferencēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nā cā s gaidī t reģ istrē š anos, bet ne ilgi. Ē diens bija briesmī gs, izvē les nebija. Cilvē ku bija daudz, pā rtikas nepietika. Bija agresī va uzvedī ba, ja atnā c ar savu dzē rienu, bet paš i nepiedā vā , pat par naudu. … Tomēr ▾ Nā cā s gaidī t reģ istrē š anos, bet ne ilgi. Ē diens bija briesmī gs, izvē les nebija. Cilvē ku bija daudz, pā rtikas nepietika. Bija agresī va uzvedī ba, ja atnā c ar savu dzē rienu, bet paš i nepiedā vā , pat par naudu. Brokastī s bija tē ja un kafija, bet ne pusdienā s un vakariņ ā s. Pludmale ir kā pludmale, klusa osta, kā da osta nav tā lu. Ap kaut kā diem bomž iem, ielas netī ras, paciņ as lido.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens š iks, patika viesnī cas interjers, lieliska pludmale, jū ra. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viesnī ca ir veca. Pastaigas attā lumā nekas ī paš s nav, bet viesnī cas teritorijā visa kā pietiek. Ar lielu prieku dotos uz š o viesnī cu vē lreiz. … Tomēr ▾ Ē diens š iks, patika viesnī cas interjers, lieliska pludmale, jū ra. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viesnī ca ir veca. Pastaigas attā lumā nekas ī paš s nav, bet viesnī cas teritorijā visa kā pietiek. Ar lielu prieku dotos uz š o viesnī cu vē lreiz.
аватар lizayasenetskaya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti forš a viesnī ca. Mē s to izvē lē jā mies pē c ieteikuma un nekļ ū dī jā mies. Lielisks piecinieks Persijas lī č a krastā . Tā atrodas tikai 15 kilometrus no Š ardž as starptautiskā s lidostas, tā pē c ieradā mies ā tri pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca. Mē s to izvē lē jā mies pē c ieteikuma un nekļ ū dī jā mies. Lielisks piecinieks Persijas lī č a krastā . Tā atrodas tikai 15 kilometrus no Š ardž as starptautiskā s lidostas, tā pē c ieradā mies ā tri pē c ieraš anā s. Viņ i mū s uzreiz iekā rtoja, vienos pē cpusdienā bijā m viesnī cā .
Numurs ar skatu uz pludmali ļ oti forš s, ar balkonu, plaš s! Ē rtas mē beles, viss skaisti, kā bildē , nemelo! Serviss ļ oti piemē rots, katru dienu tī rī ja no iekš puses un ā rpuses, pat nolika lietas.
Arī ē diens mū s un bē rnus iepriecinā ja. Sā tī gas brokastis. Vakariņ as ir daž ā das.
Pa dienu devā mies ekskursijā s.

Viesnī cas personā ls ir ļ oti uzcī tī gs, jebkurš lū gums tika izpildī ts ar zvanu uz reģ istratū ru. Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, atgriezī simies, forš a viesnī ca.
аватар Alfina_G
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s plā nojā m ceļ ojumu uz Š ardž u. Izvē le krita uz Radisson Blu Resort Sharjah 5 *, viesnī cu pilsē tā ar savu pludmali. Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudzas atsauksmes, kas bija pretrunī gas. Bet mē s nolē mā m doties, un uzreiz pē c atgrieš anā s vē los izteikt savus iespaidus par š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s plā nojā m ceļ ojumu uz Š ardž u. Izvē le krita uz Radisson Blu Resort Sharjah 5 *, viesnī cu pilsē tā ar savu pludmali. Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudzas atsauksmes, kas bija pretrunī gas. Bet mē s nolē mā m doties, un uzreiz pē c atgrieš anā s vē los izteikt savus iespaidus par š o viesnī cu.

GAISA PĀ RVADĀ TĀ JS. Atpū ta 19.08-26.08. 2019. Izlidoš ana no lidostas "Borispol" (Kijeva) plkst. 19.20, AS "UIA" (Ukraine International Airlines). Lidojums ilga apmē ram 5 stundas, lidojums aizkavē jā s par 20 minū tē m un Vā rtu atraš anā s vieta lidostā tika pā rcelta uz tablo pie reģ istrā cijas, kas deva pamatu skriet un nervozē t. Tika iesniegts ļ oti neē rts dē lis. Attā lums starp sē dekļ iem minimā ls, netī rs salons. Viņ i lidoja ar grū tī bā m, mugura un kā jas vienkā rš i nokrita.
Atpakaļ - izlidoš ana 3.20 no Dubaijas lidostas, lidojums kavē jas par 30 minū tē m, tika apkalpota ē rtā ka un tī rā ka lidmaš ī na, bija iespē ja izstaipī t kā jas un nedaudz pagulē t.
Uz UIA klā ja ē diens saskaņ ā ar ē dienkarti (par eiro) vai pusdienas saskaņ ā ar viņ a rezervā ciju aviobiļ etē . Bez maksas tiek nodroš inā ts tikai ū dens.
24 stundas pirms izlidoš anas, reģ istrē joties lidostā , ir jā reģ istrē jas a/c mā jaslapā un jā uzrā da iekā pš anas karte elektroniskā vai papī ra formā tā . Mē ģ inot mainī t elektroniskā s reģ istrā cijas laikā izsniegtā s sē dvietas salonā , vietne rā dī ja bezmaksas iespē jas, tač u š ī s iespē jas izmaksas bija eiro - no 6 lī dz 14 par vietu, ja biļ etes tika ņ emtas caur ceļ ojumu aģ entū ru. Emirā tos nebija iespē jams reģ istrē ties gaisa kondicionē š anas vietnē , tī kls radī ja kļ ū du. Tač u problē mu nebija – lidosta izsniedza iekā pš anas karti bez reģ istrā cijas un ar labā m sē dvietā m.

VADĪ TĀ JS. Tuksneš a piedzī vojumu kompā nija. Tikā mies lidostā , uzreiz noformē jā m transfē ru uz 8 cilvē kiem. Mū su viesnī ca bija pirmā , mē s bijā m klā t pē c 20 minū tē m. Atpakaļ arī viss operatī vi - transfē rs ieradā s laicī gi, lī dz minū tei, š oferis aizbrauca uz lidostu, palī dzē ja izkraut mantas.
Gide Natā lija bija nā kamajā dienā pē c mū su ieraš anā s viesnī cā , ekskursijā s nebraucā m, tā pē c nevaru pateikt par to izmaksā m, kas arī nav norā dī tas firmas bukletā . Mē s vairs neredzē jā m ceļ vedi.

VIESNĪ CA. Radisson Blu Resort Sharjah 5 * tika atvē rts tā lajā.1982. gadā . Š ī ir viena no vecā kajā m viesnī cā m emirā tā , kas atrodas Corniche ielā , vecā s Š ā rdž as rajonā , kur galvenie iedzī votā ji ir pakistā nieš i un hinduisti. Lielā moš eja Al Noor atrodas blakus viesnī cas ē kai. Viesnī cas ē kai trapecveida formā ir 15 stā vi un aptuveni divi desmiti bungalo pie baseina zonas. Vestibils (uz lifta pogas L burts) ir skaisti noformē ts un redzams, ka š ī zona tiek nemitī gi atjauninā ta. G stā vā atrodas ziemas dā rzs ar skaistu ū denskritumu un zivī m. Š ī ir viesnī cas iezī me, jo tā izskatā s lieliski.
Reģ istrā cija aizņ ē ma 10 minū tes. Neņ ē ma depozī tu. Mū s iekā rtoja 10. stā vā , nesmē ķ ē tā ju istabā.

Numurs - Standarta skats uz jū ru, ar platī bu aptuveni 35 m2.
Tajā ir divas atseviš ķ as gultas (ļ oti ē rtas ar lielisku veļ u), plazmas televizors ar 62 kanā liem (3 krievu valodā ), galds, divi atzveltnes krē sli, naktsgaldiņ š , vairā kas lampas, gaisa kondicionieris, tē jkanna, tē jas/kafijas komplekti, seifs un mini bā rs (pievienots fotoattē la numurs). Reģ istrē joties tiek izsniegtas divas elektroniskā s telpas atslē gas. Nedaudz neē rti, ka skapis atrodas blakus tualetes telpai un duš as telpai. Redzams, ka santehnika ir jauna (bet duš ā bija problē mas ar notekcauruli), kā arī jā atjauno istabas mē beles (uz tā s redzami skrā pē jumi un š ķ embas). Logs ir netī rs un netiek atvē rts. Lietu ž ā vē š ana prasa ilgu laiku.

Uz istabas grī das bija traipi. Vannas istabā , reģ istrē joties, bija vairā kas pudeles duš as ž elejas, š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a losjons, viens dvielis kā jā m, rokā m un duš ai. Nebija peldmē teļ u, ziepju, č ī bu, adaptera, zobu birstes, sū kļ a/zobu bakstā mo komplektu, asmeņ u, duš as vā ciņ u, kam vajadzē tu bū t obligā tam pieczvaigž ņ u viesnī cā m.
Lai tas viss bū tu telpā vai tā s tī rī š anai, telefonā jā nospiež poga One Touch Service. Viss tika atvests ļ oti ā tri, un tī rī š ana tika veikta virspusē ji visas mū su atvaļ inā juma dienas, putekļ i bija uz mē belē m, lampā m, TV.

Blakus reģ istratū rai, labajā pusē , varat bez maksas paņ emt karti un ceļ vedi uz Š ardž u.

INTERNETS. Wi-Fi darbojas visā viesnī cā , bez paroles, pat pludmalē . Par viņ a darbu sū dzī bu nav.

UZTURS. Mums bija brokastis, pusdienas un vakariņ as bija pilsē tā vai istabā . Brokastis tiek pasniegtas kafejnī cā Cafe at the Falls, viesnī cas ziemas dā rzā (pievienots fotoattē ls), kas atrodas G stā vā , no pulksten 6:30 lī dz 11:00. Ja plā nojat sē dē t pie ū denskrituma, esiet uzmanī gi, jo laminā ts pie galdiem no mitruma nedaudz deformē jā s.
Par visā m atpū tas dienā m mums ir jā slavē š efpavā rs, stabilitā te ir viņ a kredo - visas dienas brokastis bija vienā das, un tā s ir: č etru veidu sulas (tomā tu, tropu, ā bolu un apelsī nu), gurķ u izcirtņ i, tomā ti un salā ti, trī s veidu musli , piens, divu veidu auksti gaļ as un siera gabali, vā rī tas olas, kukurū zas putra, desiņ as, rī si ar dā rzeņ iem, pupiņ as sarkanajā mē rcē , trī s veidu saldie konditorejas izstrā dā jumi, kafija, tē ja, arbū zs, melone un augļ u maisī jums. Viņ i arī gatavo pankū kas, vafeles un olu kulteni.

Daž kā rt daž ā dī bu ieviesa ē dieni ar marinē tiem gurķ iem un burkā niem, konservē ti persiki un limonā des tū biņ a. Izvē le it kā ir tā da, kā da ir un izsalcis nepaliksi, bet viss ir vienmuļ i. Ja pusdienojat un vakariņ ojat viesnī cā , nepiesaistoties ekskursijai, tad tā s cena bū s attiecī gi 132 un 145 dirhami vienai personai. Vai viesnī cā ir arī diennakts Chill Out kafejnī ca? ar dzē rieniem, konditorejas izstrā dā jumiem un vieglā m uzkodā m, kā arī Caf? Calypso baseina zonā pludmales klubā.
Mē s arī pamanī jā m, ka mū su brī vdienu dienā s viesnī ca bija ļ oti maz noslogota.

PLUDMA. Viesnī cas L stā vā ir ieeja trenaž ieru zā lē , Spa, Beach Club, kas ir atvē rti no 6:00 lī dz 20:30. Daudzā s atsauksmē s par jū ru un augu netā lu no pludmales tika rakstī ts neviennozī mī gi. Kopumā ar pludmali bijā m apmierinā ti. Mū su atvaļ inā juma laikā ū dens tajā bija dzidrs, patī kams, ieeja tajā bija rupjas baltas smiltis. Cilvē ku praktiski nebija, klusums. Peld zivis, pa pludmali staigā gā rņ i un lielā s kaijas, pī les. Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta, gultas ir jaunas. Smiltis tika izsijā tas, arī bez gruveš iem.

Ū denī atradā s pā ris medū zu ar gariem taustekļ iem. Var iznomā t laivu izbraucienam ar laivu, pludmales aksesuā rus. Tikai pē dē jā dienā jū rā parā dī jā s eļ ļ as traipi, neliels ū dens duļ ķ ainums un atkritumi, kurus nekavē joties savā ca pludmales darbinieki. Baseini bija ar patī kamu atdzesē tu ū deni, tī ri. Tajā s bija ļ oti ē rti atsvaidzinā ties.
Pateicoties kustī bu sensoriem, jū s varat pā rvietoties pa nepā rtrauktu lietu, izstiept rokas un uzņ emt selfijus, nesamirkstot. Tiklī dz apmeklē tā js š ķ ē rso instalā cijas robež u, ū dens pā rstā j liet pā r viņ u, bet turpina plū st visur ap viņ u. Lietus istaba atrodas Al-Mahhara parkā un ir tumš a pazemes kamera, kurā krī toš ā s ū dens straumes apgaismo tikai prož ektors. Apmeklē tā jiem ir atļ auts 6 personas ik pē c 15 minū tē m. Biļ ete maksā.25 dirhamus. To var pasū tī t iepriekš caur vietni (bet bija atsauksmes, ka nauda no kartes izņ emta, un biļ eš u skenē jumi pastā nenonā ca) vai arī tā , kā mē s to darī jā m: pa ceļ am uz muzeju Islā ma civilizā cija, devā mies uz lietus istabu un nopirkā m divas biļ etes nā kamajā dienā uz 19.00. Jā nā k 10 minū tes pirms starta. Iesaku apmeklē t š o objektu, izbaudī t duš u un uzņ emt skaistas fotogrā fijas piemiņ ai. Objekts strā dā lī dz 21.00.
Skaists ir arī Š ardž as akvā rijs (svē tdienā s slē gts) un tuvē jais Jū ras muzejs.

Izejot no viesnī cas, vienmē r var izsaukt taksometrus.

KAFIJA, TIRDZNIECĪ BAS CENTRI. Netā lu no Radisson Blu Resort Sharjah 5 * viesnī cas atrodas kafejnī ca Kebab Bazar, vairā kas hamburgeru un shawarma tirdzniecī bas vietas. Ielā s ir daudz nelielu indopakistā nas virtuves kafejnī cu. Par sortimentu un cenā m neko neteikš u, tur ē st neuzdroš inā jā mies. Pretī lietus istabai atrodas liels LuLu hipermā rkets (adrese: 7. filiā le, Al Naba's). Tai ir trī s stā vi – pā rtikas tirgus, kancelejas preces, kosmē tika, tehnika un apģ ē rbu grī da. Pretī LuLu atrodas liela valū tas maiņ as vieta. Blakus viesnī cai 20 minū š u laikā atrodas Carrefour City Centre Al Nasseria iepirkš anā s centrs. Visi strā dā lī dz 00.00.

Viesnī ca piedā vā ikdienas transporta pakalpojumus uz Sahara Center, Mega Mall, Sharjah City Center un Dubai Outlet Mall.

SECINĀ JUMS. Radisson Blu Resort Sharjah 5 * viesnī ca principā ir apmierinā ta ar pludmali, vestibila interjera dizainu un ē rtu atraš anā s vietu pilsē tas vē sturiskajā m apskates vietā m un iepirkš anā s centriem.
Tā cena atbilst kvalitā tei. No mī nusiem var atzī mē t: viesnī ca atrodas vecajā Š ā rdž as rajonā , netā lu no industriā lā s zonas, ostas, ar savdabī gu Pakistā nas un Indijas piegarš u, ko ieskauj vairā kas moš ejas. Viesnī cā ir nepiecieš ama istabu skaita atjaunoš ana, telpu skaņ as izolā cija un pastā vī ga pludmales lī nijas tī rī bas uzraudzī ba.
Здание отеля Завтрак Лобби около лифта Номер Номер Номер Номер Музей исламской цивилизации
аватар Nikolaj10950
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mani interesē ja pē c saviem personī gajiem kritē rijiem. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , uzreiz devā mies iekš ā un bez problē mā m iekā rtojā mies. Istaba bija ideā la, bez defektiem. Viesnī cas rajons vienkā rš i super, ļ oti skaists. … Tomēr ▾ Viesnī ca mani interesē ja pē c saviem personī gajiem kritē rijiem. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , uzreiz devā mies iekš ā un bez problē mā m iekā rtojā mies. Istaba bija ideā la, bez defektiem. Viesnī cas rajons vienkā rš i super, ļ oti skaists. Viesnī cai bija sava pludmale, kas bija ļ oti jauka. Bija lielisks internets un labs ē diens. Ar visu biju apmierinā ta, lieliska viesnī ca.
аватар Ljudmla
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā rinda, divas ē dienreizes dienā – tā di ir kritē riji, pē c kuriem izvē lē jos viesnī cu. Brauciens bija manā dzimš anas dienā , viss bija ideā li, viss ir kā rtī bā . Istaba bija vienkā rš a, bez liekumiem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka reģ istrē joties tiek iemaksā ts depozī ts aptuveni 100 USD apmē rā , izrakstoties š ī nauda tiek atgriezta vietē jā valū tā . … Tomēr ▾ Pirmā rinda, divas ē dienreizes dienā – tā di ir kritē riji, pē c kuriem izvē lē jos viesnī cu. Brauciens bija manā dzimš anas dienā , viss bija ideā li, viss ir kā rtī bā . Istaba bija vienkā rš a, bez liekumiem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka reģ istrē joties tiek iemaksā ts depozī ts aptuveni 100 USD apmē rā , izrakstoties š ī nauda tiek atgriezta vietē jā valū tā . Par ē dienu teikš u, ka viss bija kā rtī bā , apmeklē jā m arī Kazaņ as restorā nu, tas nebija tā lu no viesnī cas. Pludmalē - sauļ oš anā s krē sli, saulessargi - bez samaksas, tas ir labi. Vienī gais, ka uz pludmali atpū sties ieradā s tū risti arī no citā m viesnī cā m. Teritorija laba. Ekskursijas ir ļ oti interesantas, tā s iegā dā jā mies restorā nā "Kazaņ a".
аватар Nataali
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Norē ķ ins notika ar divā m pā rvietoš anā m, jo. Viņ i paņ ē ma istabu ar skatu uz Persijas lī ci, un viņ i iedeva istabu ar skatu uz kuģ u bū vē tavu, bet otrajā nedarbojā s gaisa kondicionē tā js. Treš ajā mē ģ inā jumā - viss OK, iekā rtojies rezervē tajā istabā . … Tomēr ▾ Norē ķ ins notika ar divā m pā rvietoš anā m, jo. Viņ i paņ ē ma istabu ar skatu uz Persijas lī ci, un viņ i iedeva istabu ar skatu uz kuģ u bū vē tavu, bet otrajā nedarbojā s gaisa kondicionē tā js. Treš ajā mē ģ inā jumā - viss OK, iekā rtojies rezervē tajā istabā . Padoms: pasū tot istabu, norā diet gultu (dvī ņ i - divi atseviš ķ i vai XL - viens kopī gs). Arā bu valstī tas ir svarī gi.
Viesnī ca laba, pludmale tī ra. Cilvē ku ir maz, jo karstums +43. Ū dens temperatū ra +38. Izglā ba baseinu. Ē diens izcils - jū ras veltes, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. Apkalpoš ana ir normā la. Bija mans draugs - filipī nieš u puiš i ē damzā lē pie ģ itā ras dziedā ja Happy Byzday, un viņ i atnesa istabā kū ku un augļ us, kas ir jauki.
Divas reizes dienā kursē ja bezmaksas autobusi uz tirdzniecī bas centriem Š ā rdž ā un Dubaijā , kas ir ē rta iepirkš anā s vietai.
Izbraucā m 3 ekskursijas: ar dž ipiem pa kā pā m - lieliski, Abū Dabī (Š eiha Zajeda moš eja) - arī ļ oti labi un brauciens ar kuģ ī ti pa Creek uz Dubaijas jahtu piestā tni ar Arab Dow laivu - š is vispā r ir super.
Viesnī cu iesaku, bet uzreiz rezervē jot un reģ istrē joties paskaties uz istabu, lai nav skats uz kuģ u bū vē tavu, bet sajū ta, ka dzī vo ostā .
Netā lu no viesnī cas ir skaista moš eja un Sharjah krastmala, staigā t var tikai vakarā , jo ir ļ oti karsts.
Paš ai viesnī cai ir skaists dā rzs vestibilā , kas man ļ oti patika.
Ja vē laties pludmales viesnī cu AAE ar normā lu cenas / kvalitā tes attiecī bu / tuvumu Dubaijai - jū s esat š eit. Mums patika un noteikti atgriezī simies vē lreiz.
аватар raisapartak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar mammu atpū tā mies Radissonā . Viesnī ca ir izcila par savu cenu, lai arī tā nav jauna, bet apkalpoš ana un ē dieni kvalitatī vi. Viss skaistums sā kas ar lielisku zā li, jū s nokļ ū stat dā rzā tuksneš a un metropoles vidū . … Tomēr ▾ Kopā ar mammu atpū tā mies Radissonā . Viesnī ca ir izcila par savu cenu, lai arī tā nav jauna, bet apkalpoš ana un ē dieni kvalitatī vi. Viss skaistums sā kas ar lielisku zā li, jū s nokļ ū stat dā rzā tuksneš a un metropoles vidū . Milzī gs augums, viss apstā dī jumos un strū klakā s, dī ķ i, putni, zivis, neticams skaistums. Viss viesnī cā ir lieliski, gan atraš anā s vieta, gan tas, ka tai ir sava pludmale. Baseini ir lieliski, daudz vietas, vienmē r tī rs ū dens un nesmarž o pē c ķ ī miskā m vielā m. No viesnī cas pā ris soļ i un jū ra, katru dienu peldē ties. Lī č a un mola dē ļ nav viļ ņ u, tā pē c peldē ties vienmē r ir ē rti. Netā lu ir osta, bet tas mū s netraucē ja. Pludmale vienmē r tika uzturē ta tī ra, mē s paš i redzē jā m, kā tā tiek pastā vī gi tī rī ta. Apkā rtne ir skaista, ir baseins bē rniem, un man ļ oti patika, ka baseini neslē dzas agri vakarā , un var peldē ties zem zvaigznē m. Ir lieliska trenaž ieru zā le un laba sauna, bet masā ž as ir nedaudz dā rgas. Ē dienus brokastī jā m ar vakariņ ā m un nenož ē lojā m. Viss bija lieliski, apkalpoš ana ā tra, brokastis pieticī gas, bet vakariņ as lieliskas. Vakariņ as vienmē r bija iespē jams aizstā t ar pusdienā m, kuras biež i izmantoja, ejot vai dodoties pastaigā pa Dubaiju. Brokastī s vienmē r bija svaigas svaigas sulas, garš ī gi jogurti un pankū kas. Vakariņ as ir arī bufete, daudzveidī ba ir liela, viņ i gatavoja gaļ u un zivis vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Augļ i un dā rzeņ i, sieri, un ļ oti garš ī ga kafija, bet par maksu. Vakariņ ā s ir tikai bezmaksas ū dens. Budž eta pieciniekam tas ir vienkā rš i super. Mē s gribē jā m jū ru un to, lai bū tu viegli apskatī t Dubaiju un apskates vietas. Sā kotnē ji domā juš i, ka par ekskursijā m, lai nokļ ū tu no Š ā rdž as uz Dubaiju, nā ksies krietni maksā t, tač u izrā dī jā s, ka nemaksā ja ne santī ma. Viesnī ca pastā vī gi nodroš ina transporta pakalpojumus uz populā rā kajiem centriem, iepirkš anā s centriem un tikai uz pilsē tu, jū s ierodaties vienā , pastaigā jat un vakarā droš i atgriež aties viesnī cā , nekad nepievils, ļ oti ē rti. Tuvumā ir arī vietas, kurp doties un ko redzē t. Tieš i aiz viesnī cas ir liela skaista moš eja, no rī ta mū s vispirms pamodinā ja, tad pieraduš i. Numuriem ir daž i trū kumi, tač u uz visas viesnī cas un apkalpoš anas fona tie izgaist. Mū s apsē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan bija agrs rī ts. . Visiem numuriem nav balkonu, bet daž i atvē rti logi pē c pieprasī juma. Mū su istaba atradā s ceturtajā stā vā . Mē beles, protams, ir nedaudz vecas, bet istabā viss ir funkcionā ls. Ir paklā js, ir gludeklis un gludinā mais dē lis, TV, fē ns, bet mini bā rs ir maksas. Kopumā mums bija lieliska uzturē š anā s un par saprā tī gu cenu.
аватар vakimova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā nā kam 7 reizes, ar katru gadu paliek sliktā k. Š obrī d esam viesnī cā . Ramadā na dē ļ vakariņ as tika pā rceltas no 18:30 uz 20:00.19:00 musulmaņ i tiek aicinā ti vakariņ ā s, un pā rē jie tū risti dodas vakariņ ā s pulksten 20:00 par to, kas ir palicis pā ri. … Tomēr ▾ Viesnī cā nā kam 7 reizes, ar katru gadu paliek sliktā k. Š obrī d esam viesnī cā . Ramadā na dē ļ vakariņ as tika pā rceltas no 18:30 uz 20:00.19:00 musulmaņ i tiek aicinā ti vakariņ ā s, un pā rē jie tū risti dodas vakariņ ā s pulksten 20:00 par to, kas ir palicis pā ri. Ē dieni vakariņ ā s ir kļ uvuš i ievē rojami mazā ki, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem. Man ir ļ oti nepatī kami, ka vispirms pusdieno musulmaņ i, bet pē c tam visi pā rē jie tū risti. Pagā juš ajā gadā arī iekļ uvā m Ramadā nā , bet tā da dalī juma nebija. Viņ i visi kopā devā s vakariņ ā s. Un tagad nā c un esi apmierinā ts ar to, kas palicis pā ri. Jauni ē dieni netiek izņ emti. Pludmale tiek tī rī ta reti, pē c nelielas vē tras bija ī sta atkritumu izgā ztuve. Atpū tnieki paš i nesa uz krastu lielus atkritumus. Vē lā k parā dī jā s strā dnieks, kurš sā ka izlikties, ka tī ra pludmali. Pilnī ga vilš anā s š ajā viesnī cā . Istabā parā dī jā s divi milzī gi kukaiņ i (piemē ram, milzu tarakā ni) 7 centimetru garumā . Es parā dī ju fotogrā fiju reģ istratū rā - viņ i atvainojā s, viņ i mani pā rcē la uz citu istabu. Viesnī cas galvenā problē ma š ogad ir restorā ns: maz viesmī ļ u, maz desertu, maz augļ u, netī ri trauki uz galdiem stā v 15 minū tes. 10 minū tes gaidī ju brī vu galdiņ u brokastī m. Servisa nav.
аватар lezer
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nav par ko sū dzē ties. Viņ i pat nepaņ ē ma no mums 200 USD reģ istratū rā , kad mē s reģ istrē jā mies, kad pieprasī jā m, lai mū su mini bā rs ir jā iztukš o. Gludeklis un gludinā mais dē lis bija parocī gi. … Tomēr ▾ Nav par ko sū dzē ties. Viņ i pat nepaņ ē ma no mums 200 USD reģ istratū rā , kad mē s reģ istrē jā mies, kad pieprasī jā m, lai mū su mini bā rs ir jā iztukš o.
Gludeklis un gludinā mais dē lis bija parocī gi.
Ja vien telpai nav balkona un logs neveras (tā ds dizains), bet veļ u izkā ra ž ū t vannasistabā uz speciā las virves. Viņ i ieslē dza dzī vokli pie paš iem mī nus +10, aizbraucot uz pludmali, un apakš veļ a tika pilnī bā izsista daž u stundu laikā . Kā kaut kur paskaidrots - tas tiek darī ts, ņ emot vē rā smilš u vē tras. Vē l viena biedē još a lieta ir "naftas platformas" pie paš as viesnī cas un rezultā tā plankumi uz ū dens. Tas arī neizdevā s. Š ī ir kuģ u remonta rū pnī ca, nevis naftas lauks no kaķ a. visu laiku neuzbā zī gs troksnis bija tikai vienreiz uz visiem laikiem. Nav plankumu - jū ra ir tī ra, caurspī dī ga. Pludmale pieder jums — jū s tik ļ oti nekratat par lietā m. Pateicoties ž ogiem, kas izvirzī ti tā lu uz jū ru, ū dens pludmalē ir mierī gs - jū s peldaties kā baseinā . Netā lu no krasta atrodas pontons, kurā nirt. Vispā r bē rniem peldē š ana ir prieks. Pā ris reizes nopeldē jā mies baseinā priekš izrā des - kā ds prieks plunč ā ties balinā tā jā , kad blakus ir silts jū ras ū dens.
Iesaku ņ emt pilnu pansiju, jo. pilsē ta ir akmens dž ungļ i, kas nav paredzē ti gā jē jiem. Kad mē s gā jā m, tas bija neē rti. Viesnī cā ir lieliska virtuve. Ceturtdienas jū ras veltes ir galvenā ceptā s garneles izceltā vieta. Lieliski deserti. No rī ta svaigi spiesta apelsī nu sula. Bet augļ i - tikai grieš ana. Pusdienu, vakariņ u laikā vienmē r tiek uzliets (un papildinā ts) ū dens. Hummus ir atklā ts.
Bezmaksas autobusi kursē no viesnī cas: viens uz tirdzniecī bas centru (to nodroš ina pats tirdzniecī bas centrs) un uz Dubaiju (viesnī cu).
Offtopic tiem, kas vē las apmeklē t Burj Khalifa (augstā kā ē ka pasaulē ) un Burj Al Arab (bura).
Mē s nopirkā m biļ etes uz Burj Khalifa caur internetu - tas ir lē tā k - tas maksā ja trī s 10 tū kstoš us rubļ u.
Viesnī cā pusstundu sasniedzā m Deira Mall un no turienes ar metro uz Dubai Mall staciju, kur atrodas Burj Khalifa.
Paņ emiet vienas dienas metro karti 22 dirhamiem 1 personai. - uz jebkuru rajonu ar metro + autobusu.
Nejauciet Dubai Mall un Mall of Emirates, no kurienes lī dz Souk (tirgum) Madinat Jumeirah - skats uz buru aizņ em pusstunda. Tie ir daž ā di (! ) iepirkš anā s centri un attiecī gi arī metro stacijas. Turklā t Mall of Emirates atrodas treš ajā metro zonā no Deira Mall, kas nozī mē , ka biļ ete ir dā rgā ka.
Kļ ū das dē ļ paņ ē mā m biļ eti tikai uz otro zonu un no Dubai Mall izdomā jā m iet kā jā m. Bet pē c garā mgā jē ju ieteikuma (paldies Dievam) braucā m ar taksi. Taksists ir godī gs, telefonā rā dī ja, ka vē lamais punkts ir 7 km attā lumā . Un tad es sapratu, ko mē s kļ ū dī jā mies. Taksometrs uz Madinatu Dž umeiru maksā ja 35 dirhamus.
Pē c atgrieš anā s turnikets pie izejas mū s nelaida iekš ā . Mē s nopirkā m vienu karti par 21 dirhamu, lai izietu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums seoga007
Sveiki! Dosimies atpūsties 2018. gada septembrī pirmo reizi ģimene uz AAE, līdzi ir 1,5 gadīgs bērns. Ieteikt, ko var redzēt no galvenajām atrakcijām, lai bērnam tas neradītu stresu, jo. viņam nepatīk ilgi braucieni sabiedriskajā transportā.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums seoga007
vai ir vērts lietot HB maltītes veidu šajā viesnīcā? Pirmo reizi plānojam ceļojumu uz AAE. Pēc operatora domām, starpība starp BB un HB ir 23 000 rubļu par 10 naktīm diviem. Cik vidēji izmaksā paēst diviem kafejnīcā, restorānā ārpus viesnīcas? ieteikt kafejnīcas netālu no viesnīcas, kā arī galveno apskates vietu zonā
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums t.kalashnikova
Aprīlī dodamies atvaļinājumā uz šo viesnīcu, lasīju atsauksmes par dubļaino jūru, kurš tur nesen bija, atsaucieties !!)) kā tur situācija?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums anna.kerch
Mēs vēlētos plānot savus ceļojumus. Pastāstiet man brokastu un vakariņu laiku viesnīcā (no kura laika līdz kuram laikam)
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums elena1993
Lūgums padalīties ar maršrutiem no viesnīcas uz tūristu iecienītām vietām, vēlams ar kājām.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Популярный отель для семейного отдыха, большой выбор пляжных и спортивных развлечений. В холле гостиницы живой тропический сад с ручьями, где поют птицы, плавают декоративные рыбки. Есть русскоговорящий персонал. Отель открыт в 1982 году, в процессе обновления с 2018 г. Состоит из 14-этажного здания и одноэтажного корпуса с номерами Cabana. Расположен на побережье Персидского залива, в 10 минутах езды от магазинов, достопримечательностей и выставочного центра Шарджи. Отель подходит для спокойного семейного отдыха, в том числе с детьми, а также для деловых конференций.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье Персидского залива, в 15 км от международного аэропорта Шарджи и в 19 км от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 300 м. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), room service (круглосуточно, платно), услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню (по запросу), 1 ресторан Cafе at the Falls интернациональная кухня: завтрак, обед, ужин – шведский стол и меню a la carte, 1 китайский ресторан A la Carte: Canton Chinese, 3 кафе: Calypso у бассейна; Chillout Cafе 24 часа, в лобби; The Terrace на открытом воздухе, 2 банкетных зала (200–600 чел.), интернет кафе (бесплатно), 8 конференц-залов, 2 открытых бассейна с режимом температурного контроля, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), автобус до торговых центров бесплатно (Sharjah City Center, Dubai Deira City Center, Mega Mall Sharjah, Sahara Center Sharjah,Dubai Outlet Mall, по расписанию), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна с режимом температурного контроля.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта с жестким покрытием, прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, парашют платно, водный мотоцикл платно, банан платно, футбол на пляже бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные лыжи платно, шахматы, массаж платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле всего 305 номеров^

246 Standard Sea View (38 м2, 3-12 и 15 этажи, однокомнатный, с видом на море, без балкона, кровать 1 king-size / 2 queen-size, макс. 3 или 2+2 чел.);

20 Cabana Room (28 м2, однокомнатный, отдельные одноэтажные бунгало возле бассейна, с видом на бассейн, кровать 1 king-size, без балкона, мраморный пол, макс. 2 чел.);

24 Business Class Room (42 м2, 3-8, 10 -12 и 15 этажи, однокомнатный, с видом на море или с частичным видом на море и на город, кровать 1 king-size/ 2 queen-size, без балкона, макс. 3 или 2+2 чел.);

6 One Bedroom Junior Suite (70 м2, 3, 5, 9 этажи, спальня и гостиная без двери, с видом на море или с частичным видом на море и на город, кровать 1 king-size / 2 queen-size, без балкона, макс. 3 или 2+2 чел.);

6 Arabian Suite (120 м2, 14-15 этажи, спальня и гостиная, есть межкомнатная дверь, с балконом, с видом на море или с частичным видом на море и на город, кровать king-size, с балконом, макс. 3 или 2+2 чел.);

2 Presidential Suite (220 м2, 14 этаж, 2 спальни, гостиная, есть межкомнатная дверь, с балконом, с видом на море или с частичным видом на море и на город, 2 ванные комнаты, кровать 1 king-size & 2 queen-size, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Ванна или душ, фен, (бесплатно, по запросу), центральный кондиционер, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi, бесплатно, телевизор, спутниковое ТВ, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), мини-бар платно (прохладительные безалкогольные напитки, орешки, шоколад — пополняется ежедневно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), кофемашина (кроме Standard Sea View и Cabana Room). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно, платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Corniche Street, P.O. Box: 3527, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel .: +971 6 565 7777 Fax: +971 6 565 0090
Tīmekļa vietne: Radisson Blu Resort Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.