Saņem manu viedokli.

Rakstīts: 22 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 25 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
2017. gada martā atpū tā mies trī s - mamma, 11 gadus vecais dē ls un es paš i rezervē jā m biļ etes, un viesnī ca caur Coral izrā dī jā s lē tā ka. Ieradā mies 21-00, gaidī jā m transfē ru uz viesnī cu no Coral, viesnī ca bija par 2-3 tū kstoš iem dā rgā ka. Nokā rtots uzreiz, personā ls pieklā jī gs, uzmanī gs, visi pieprasī jumi tiek atrisinā ti 15 minū š u laikā . Numurs 10. stā vā . Viesnī cā ir daudz vietē jo (pā rsvarā brī vdienā s) un bija pat 2 kā zas.
Gultas 2gab, eiro izmē rs, veļ as maiņ a katru dienu, bā rs uzreiz tika slē gts (tad depozī tu neņ em). Veļ as, dvieļ u maiņ a katru dienu, ieskaitot ziepju piederumus, tualetes papī ru. Telpā ir vairā ki krievu kanā li, kafijas un tē jas komplekts.
Al Khalidiya tū res tiek pā rdotas 1 stā vā , neiesaku ņ emt, cenas ļ oti augstas, un gidi ir garlaicī gi un neinteresanti, var aizmigt, viņ i nezina atbildes uz lielā ko daļ u jautā jumu tas ir kaut kā dī vaini. . .

Viesnī cā ir jauka zaļ a, kopta teritorija, daudz kaķ u. Pludmale un baseini ir tī ri. Viesnī ca atrodas tieš i pie ū dens. Ir sauļ oš anā s krē sli. Netā lu no moš ejas, bet skaņ as izolā cija ideā la, neko nevar dzirdē t. Lieliska trenaž ieru zā le un sauna. Lē tā k ir braukt ar taksi ā rpus viesnī cas par 10-15 dirhamiem. Paņ ē mā m tikai brokastis, nemaz nenož ē lojā m, ieradā mies vē lu un paē dā m iepirkš anā s centrā vai kaut ko nopirkā m lielveikalos (iznā k santī ms, bet ar mū su ē dienu nevar salī dzinā t). Pā rskaitī jumi strā dā stingri laicī gi, nedaudz vē lu un tur nokļ ū stat pats.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu