Occidental Sharjah Grand 4*– Atsauksmes

42
Novērtējums 5.010
№31 viesnīcas reitingā Šārdža
5.2 Numurs
5.3 apkalpošana
5.5 Tīrība
8.3 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai pludmalei Šardžā, Persijas līča krastā. Atklāta 1982. gadā, 2019. gadā veikta daļēja renovācija. Piemērots ģimenes un biznesa ceļojumiem.Vairāk →
аватар yuliya.gryunberg
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki visiem! No 10. lī dz 11. augustam biju Š ardž ā . Tā pē c es nolē mu palikt š ajā viesnī cā . Ne tikai sniegto pakalpojumu kvalitā te atstā j daudz vē lamo, proti: 1. Trokš ņ ains gaisa kondicionē tā js (ļ oti grū ti aizmigt) 2. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!

No 10. lī dz 11. augustam biju Š ardž ā . Tā pē c es nolē mu palikt š ajā viesnī cā . Ne tikai sniegto pakalpojumu kvalitā te atstā j daudz vē lamo, proti:

1. Trokš ņ ains gaisa kondicionē tā js (ļ oti grū ti aizmigt)
2.  Salauzta santehnika (skaļ i noplū st)
3. Smaka telpā (nav skaidrs, kā pē c)
4. Remontdarbi visur

Visam virsū...

Viesnī ca iekasē ja no kartes divreiz lielā ku summu par rezervā ciju.

Es viņ iem par to rakstī ju. Viņ a sniedza bankas izrakstus, visus kodus, lai pā rbaudī tu starptautiskos kontus, debeta datumus utt. Uz ko viesnī ca man rakstī ja, ka nenoraksta un vienkā rš i pā rtrauca man atbildē t.

Tagad es cenš os tikt uzklausī ts. Es rakstu un brī dinu visus!
аватар belleza.61
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man tas patika. Viss ir kompakts: peldbaseins, dž akuzi, pludmale - viss ir pastaigas attā lumā . Personā ls ir lielisks. Istabas ir labas. Ir aplikā cija un visas problē mas var atrisinā t neizejot no telpas. Internets ir visur. Labas brokastis visā m gaumē m. Viss ir tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Man tas patika. Viss ir kompakts: peldbaseins, dž akuzi, pludmale - viss ir pastaigas attā lumā . Personā ls ir lielisks. Istabas ir labas. Ir aplikā cija un visas problē mas var atrisinā t neizejot no telpas. Internets ir visur. Labas brokastis visā m gaumē m. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Baseinā martā bija 29°, dž akuzi - 37°. Un pat ū dens duš ā pludmalē bija silts un ē rts. Dvieļ i tika izsniegti no pulksten 6:00. Topchanu ir daudz un nekad nav bijis nekā du problē mu. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Mē s pā rcē lā mies uz istabu ar skatu uz jū ru. Vairā kas reizes dienā kursē ja bezmaksas transports uz centru. Un Dubaijā.15:00. Blakus atrodas 2 lieli veikali. Un tagad 15 min. uzbū vē ja lielu Nesto. Biju kopā ar meitas ģ imeni un visiem ļ oti patika.
аватар Tatjana253171
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca 1. lī nijā . Tā s tī ra un labi kopta pludmale. Ja stā vat jū rā , tad Burj Khalifa ir redzams labajā pusē , pavisam netā lu no Dubaijas. Ē diens ir daudzveidī gs un pastā vī gi mainā s. Bet tiem, kam nav "viss iekļ auts" - nav nekā du dzē rienu, izņ emot kolu, kas atrodas istabā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca 1. lī nijā .
Tā s tī ra un labi kopta pludmale. Ja stā vat jū rā , tad Burj Khalifa ir redzams labajā pusē , pavisam netā lu no Dubaijas.
Ē diens ir daudzveidī gs un pastā vī gi mainā s.
Bet tiem, kam nav "viss iekļ auts" - nav nekā du dzē rienu, izņ emot kolu, kas atrodas istabā . Tā pē c labā k sagatavoties iepriekš )
Ja nā kat ar vē lmi arī atpū sties pludmalē - noteikti nā ciet š eit! Ieteicams!
аватар saltanatbiss77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmkā rt, viesnī ca tiek remontē ta, visā istabā smird un smarž o pē c krā sas. Otrkā rt, nestrā dā ja bē rnu istaba. Treš kā rt, ne zobu birstes, ne č ī bas, ne peldmē teļ i, ne roku ziepes, visi ubagoja. Ceturtkā rt, viņ i katru dienu baro vienu un to paš u, vispā r nulle iztē les, augļ i kā kaķ is raudā ja. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, viesnī ca tiek remontē ta, visā istabā smird un smarž o pē c krā sas.
Otrkā rt, nestrā dā ja bē rnu istaba.
Treš kā rt, ne zobu birstes, ne č ī bas, ne peldmē teļ i, ne roku ziepes, visi ubagoja.
Ceturtkā rt, viņ i katru dienu baro vienu un to paš u, vispā r nulle iztē les, augļ i kā kaķ is raudā ja.
Piektkā rt, mū su dē la lietas ir pazuduš as, nevis viena, bet trī s lietas, labi, viena kaut kur izdomā ta, bet trī s gandrī z jaunas lietas!!!? ? ? Un darbinieki reaģ ē tā , it kā mē s to visu bū tu izdomā juš i, ar tā du saš utumu ! ! ! Sazinieties ar mani, ja atrodat mū su preces!! !
Viesnī cas vē rtē jums ir vā jš - 2, cenas dzē rieniem un saldē jumam kopumā ir kapetes, un, ja jū s dodaties uz restorā nu ar savu dzē rienu, jums bū s lielas problē mas, tā pē c pie mums pienā ca viesmī lis restorā nā un teica! Un pats galvenais, jū ra bija netī ra no tur peldoš ajiem atkritumiem, pudeļ u korķ ī š iem, plastmasas glā zē m, nemitī gi peld kaut kas cits, kas nav skaidrs un nav patī kams!
аватар Gigiroma
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lai atvaļ inā jums bū tu veiksmī gs, jā izvē las ī stā vieta un ī stais tū risma operators. Mū su tū roperators bija TPG, viesnī cu izvē lē jā s Occidental Sharjah Grand. Š ī ir luksusa viesnī ca, kas atrodas pirmajā jū ras lī nijā , un tai ir pā rsteidzoš i skaista smilš u pludmale ar labu ieeju ū denī bez oļ iem. … Tomēr ▾ Lai atvaļ inā jums bū tu veiksmī gs, jā izvē las ī stā vieta un ī stais tū risma operators. Mū su tū roperators bija TPG, viesnī cu izvē lē jā s Occidental Sharjah Grand. Š ī ir luksusa viesnī ca, kas atrodas pirmajā jū ras lī nijā , un tai ir pā rsteidzoš i skaista smilš u pludmale ar labu ieeju ū denī bez oļ iem. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Ū dens jū rā ir kristā ldzidrs, tirkī za nokrā sa. Mums paveicā s iegū t istabu ar skatu uz jū ru un baudī jā m to katru rī tu un vakaru. Mums ļ oti patika istaba, ē rta, labas mē beles, santehnika un tehnika Par tī rī š anu pat nav ko teikt, vienmē r ideā li tī ra. Viesnī cas restorā ns ir mazs, bet visi viesi atradā s labā vietā . Viss iekļ auts ē diens ir pā rsteidzoš s. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, zivis, gaļ a, vista visdaž ā dā kajā s gatavoš anas variā cijā s. Viesnī cā ir kluss, mierī gs un nereā li patī kami atpū sties.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu internetā , es pat nezinu, kā pē c. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, viss ir ļ oti labi un visi apmierinā ti. Parasta standarta istabiņ a, mazliet apnikusi gan, remonts tur veikts jau sen, bet viss diezgan pieņ emams, tī rs un labs. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu internetā , es pat nezinu, kā pē c. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, viss ir ļ oti labi un visi apmierinā ti. Parasta standarta istabiņ a, mazliet apnikusi gan, remonts tur veikts jau sen, bet viss diezgan pieņ emams, tī rs un labs. Mums patika viss. Ā rpus viesnī cas ī sti negā jā m, jo ​ ​ tā lā k ir ceļ š . Un viesnī cas teritorija ir maza un ļ oti ē rta, vietas pietika visiem. Liels pluss ir tas, ka jū s tieš i izejat no viesnī cas no baseina un jū ras ar pludmali. Viņ i saka, ka nulle metru no jū ras lī dz pludmalei, tā ir taisnī ba. Apkalpoš ana un ē diens š eit ir lielisks. Vienī gais, ko varu ieteikt, nav jā bū t mantkā rī gam un jā ņ em viss iekļ auts. Tā kā atš ķ irī ba starp "viss iekļ auts" (un š ī ir diennakts apkalpoš ana numurā , jū s pasū tā t un viss tiek atnests uz jū su istabu, ko vien vē laties) un tikai pilnu pansiju mums visiem bija aptuveni 400 un 500 dolā ri, ir ņ emot vē rā to cenas, ja pē rkat produktus atseviš ķ i, tas ir atmaksā jies vairā kkā rt. Kaut kā š ķ iet, ka ietaupī si, ja ņ emsi viss iekļ auts, bet tikai ū dens pudele, piemē ram, maksā.3 dolā rus, bet gribas nedaudz, kā arī saldē jumu utt. . Tad jā ņ em viss iekļ auts, tad ļ oti augsta lī meņ a serviss.
аватар zaporogstroi2002_ukr.net
Viesnī ca tika izvē lē ta caur internetu un nekļ ū dī jā s. Mā jī gs, mazs, pā rspē ja cerī bas gan apkalpoš anas lī meņ a, gan personā la attieksmes pret viesiem ziņ ā . Iekā rtojā mies ā tri bez problē mā m (atbraucā m ap 22:00), 15 minū š u laikā tika uzstā dī ta papildu gulta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta caur internetu un nekļ ū dī jā s. Mā jī gs, mazs, pā rspē ja cerī bas gan apkalpoš anas lī meņ a, gan personā la attieksmes pret viesiem ziņ ā . Iekā rtojā mies ā tri bez problē mā m (atbraucā m ap 22:00), 15 minū š u laikā tika uzstā dī ta papildu gulta. Istaba nav liela, bet ē rta. Apkalpoš ana numurā.24/7 - vienkā rš i paņ emiet telefonu un pasū tiet no ļ oti daudzveidī gas ē dienkartes - viss bū s istabā , kad tas bū s gatavs. Arī serviss pludmalē ir neslavē jams - augļ i, sulas, saldē jums utt. aiznesa taisni uz ū deni. Galvenais, pē rkot tū ri, nebū t mantkā rī gam – ņ em All Inclusive – cenu starpī ba atmaksā sies daudzkā rt.
Sirsnī ga, tī ra, debeszila jū ra (nav jā melo par mazutu), laba pludmale. Kam auksti jū rā (ū dens 20-22) - baseinā (30-32) vai dž akuzi. Daudz iespaidu no ekskursijā m, iesaku - panorā mas skats uz Dubaiju, Ferrari Park, Warner Brothers Park - patiks gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
аватар Alena_rav4
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Standarta numuri ar skatu uz jū ru ir tikai 1-2 stā vos, t. i. skats nav uz jū ru, bet uz baseinu. (istabas vecas. Istabas uzkopš ana ir tik tā , pelnutrauks tika izkratī ts no balkona 1 reizi. Dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s, ja ne visi iekļ auti, 28 dirhami par glā zi, ļ oti dā rgi, vispirms izlej, tad nes rē ķ inu. … Tomēr ▾ Standarta numuri ar skatu uz jū ru ir tikai 1-2 stā vos, t. i. skats nav uz jū ru, bet uz baseinu. (istabas vecas.
Istabas uzkopš ana ir tik tā , pelnutrauks tika izkratī ts no balkona 1 reizi.
Dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s, ja ne visi iekļ auti, 28 dirhami par glā zi, ļ oti dā rgi, vispirms izlej, tad nes rē ķ inu. Tie, kas nezina, ir ļ oti pā rsteigti. Pludmale.....sauļ oš anā s krē sli droš i vien aizņ em rī tausmā un visa diena var arī nepienā kt. Un pats trakā kais ir mazuts ū denī . pē das nav mazgā tas, sā kumā nevarē ja saprast kas tas ir. . . š ausmī ga benzī na smaka, laikam no rū pnī cas kas redzama netā lu no viesnī cas. Man nepatika(((
аватар fedorova.vesko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi apmeklē jā m AAE. Bija nedaudz biedē još i, valsts ir musulmaņ u, nekas nav pazī stams. Pa ceļ am atpū tā mies. Tū risti š eit ir acī mredzot neredzami, daudz krievvalodī go! Viesnī cu izvē lē jā mies kopā ar tū risma aģ entu, esam apmierinā ti ar izvē li, nemaldī jos. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē jā m AAE. Bija nedaudz biedē još i, valsts ir musulmaņ u, nekas nav pazī stams. Pa ceļ am atpū tā mies. Tū risti š eit ir acī mredzot neredzami, daudz krievvalodī go! Viesnī cu izvē lē jā mies kopā ar tū risma aģ entu, esam apmierinā ti ar izvē li, nemaldī jos. ) Viesnī ca liela, atrodas 1. lī nijā , sava pludmale, tas ir svarī gā kais. Istabas labas, ir balkoni, no logiem paveras skaists skats uz jū ru. Tī rī š ana veikta labi, vannas istabas piederumi tika mainī ti katru dienu, kā arī dvieļ i, vē l divas pudeles ar 0.5 ū dens tika atstā tas. Man patika pludmale, tī ra, tī rī ta katru dienu, labi darī ts. Lietussargu ir pietiekami daudz, bet labā k nā kt laicī gi, ļ oti ā tri kļ ū st karsts. Tā pat iesaku bū t uzmanī giem ekskursijā s. Labā k ir ņ emt vakara, lai gan, protams, labā k ir doties uz daž ā m vietā m dienas laikā . Laika ziņ ā man patika Shan Tours tū res aģ entū ra, vakara ekskursijā s braucā m uz Dubaiju un dienas braucieniem uz Abū Dabī . Protams, var vienkā rš i pats aizbraukt uz Dubaiju, pastaigā ties tur, apskatī t strū klaku š ovu, viss ir ļ oti skaisti.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista austrumnieciska viesnī ca SHARJAH GRAND HOTEL, piemē rota atpū tai gan pā rim, gan visai ģ imenei. Kopā ar vī ru atpū tā mies medusmē neš a apartamentā , ieejot istabā , bija ļ oti skaisti un grezni. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Skaista austrumnieciska viesnī ca SHARJAH GRAND HOTEL, piemē rota atpū tai gan pā rim, gan visai ģ imenei. Kopā ar vī ru atpū tā mies medusmē neš a apartamentā , ieejot istabā , bija ļ oti skaisti un grezni. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales. Un jū s varat atrast nodarbī bas katrai gaumei, ieturē t gardu maltī ti vai atpū sties spa pē c treniņ a sporta zā lē , ir bē rnu istaba, peldbaseins un rotaļ u laukumi. Netā lu no viesnī cas varat apmeklē t apskates vietas, slaveno Š ā rdž as akvā riju un daudz ko citu. Atradā m sev Kazaņ as restorā nu, patī kamu komfortablu vietu ar krievu-tatā ru virtuvi. Restorā nā ir pat veģ etā rā ē dienkarte. Cenas nav ļ oti dā rgas, salī dzinot ar citiem tuvumā esoš ajiem restorā niem. Mē s ļ oti iesakā m apmeklē t š o iestā di. Viesnī cā ir ļ oti laba virtuve, bet mē s ne vienmē r gribē jā m ē st viesnī cā , jo tuvumā ir daudz iestā ž u un gribē jā m uz visu tikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums shaki8_68
braucam atvaļinājumā ar meitām, gan pīpējam, gan dzeram alu. Vai varat to ņemt līdzi savā numurā Dubaijā un vai pludmalē ir noteiktas smēķēšanas zonas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums stavpil
viesnīcu zinātāji stāsta kurā stāvā labāk rezervēt istabiņu, gribam ar skatu uz jūru, pie mums divi bērni 6 gadi. mēs domājam no 2 līdz 3. Un varbūt vēl kāds zina par vietējā tirgus klātbūtni Šārdžā, es gribētu tur paskatīties.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums den05
ar krievijas tiesibm var nomt auto un nebuus problemas??
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums den05
mēs ceļojam ar bērniem vecumā no 2 un 7 gadiem kur un cik maksā ēšana ( normāli )
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sale996
‹ Viesnīca Occidental Sharjah Grand 4*

Отель расположен рядом с собственным пляжем в Шардже, на берегу Персидского залива. Открыт в в 1982 году, в 2019 году проведён частичный ремонт. Подходит для семейного и делового туризма.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Шарджи — 16 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem Детский бассейн с водными горками.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле 221 номер. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (1), номера connect (23). Все номера для некурящих.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, бесплатный Wi-Fi, мини-бар. В ванной комнате предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, бесплатный Wi-Fi, мини-бар. В ванной комнате предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • balkons/terase
Adrese Al Meena Street, Al Khalidiah Area, Sharjah Emiratos Árabes Unidos
Tālruņi: + 9716-5937979
Tīmekļa vietne: Occidental Sharjah Grand
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.