Labs iespaids. Cenas kvalitāte.

Rakstīts: 1 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 23 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s atpū tā mies no 2017. gada 16. aprī ļ a lī dz 23. aprī lim Lords Hotel Sharjah 4 *. Viesnī ca laba, tī ra katru dienu, ja atstā j dzeramnaudu, mē ģ inā ja vē l vairā k. Mums bija HB ē dienreizes (brokastis + vakariņ as), bet viņ i drī kstē ja mainī t vakariņ as ar pusdienā m. Ē diens bija garš ī gs, bet vienmuļ š . Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs. Bet viņ i slikti runā krieviski, lai gan viesnī cā dzī voja tikai krievu tū risti.
Viesnī cas teritorija nav liela, ir baseins, bet ap to nav daudz sauļ oš anā s krē slu, ir mini baseins bē rniem. Viesnī cas teritorijā atrodas suvenī ru veikals, š ī ir tuvā kā vieta, kur var iegā dā ties jebkā dus suvenī rus, t-kreklus, cepures, somas utt. Lī dz tuvā kajam lielveikalam ejiet 5 minū tes.
Viesnī cai nav savas pludmales. Ir vairā kas iespē jas: vai nu iegā dā jaties caurlaidi mū su viesnī cas reģ istratū rā , uz Beach Hotel pludmali, (stā v pretī ), par 30 dirhamiem uz visu dienu (sauļ oš anā s krē sli, saulessargi), vai bezmaksas pludmalē , kas atrodas lī dz plkst. pa labi no viesnī cas, ejiet 8-10 minū tes . Brī vdienā m ar bē rniem labā k izvē lē ties viesnī cu ar savu pieeju pludmalei, jo nav ī paš i ē rti ar bē rnu doties uz sveš u pludmali.

Ekskursija tika rezervē ta tieš i viesnī cā . Gide pie letes ar zinā mu spriedzi visu izstā stī ja. Visa informā cija bija jā prasa. Bet mē s tam nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu un iegā dā jā mies ekskursiju uz Abū Dabī . Bet velti, jo visa ekskursija ritē ja tā dā paš ā garā : gids bija neprasmī gs, runā ja ļ oti lē ni un vienmuļ i, neko nedzirdē jā m ne autobusā , ne objektos. Mums ļ oti patika Abū Dabī emirā ts, ī paš i š eiha reģ istrē š anā s moš eja, tač u mums tas patiktu vē l vairā k, ja nebū tu garlaicī gā gida.
Š ā rdž ā labā k izvē lē ties taksometru ar zaļ u jumtu - tie ir vietē jie taksometri, viņ i labā k zina ceļ u un ir godī gā ki samaksas ziņ ā . Ar sarkanu taksometru ir ļ oti iespē jams, ka taksometru vadī tā ji jū s brauks, nezinot ceļ u un uzvilks jū s uz skaitī tā ja.
Bija daudzos Š ā rdž as tirdzniecī bas centros, bet visvairā k man patika pilsē tas centrs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu