Lielas gultas!

Rakstīts: 26 marta 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 16 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ajā skaistajā viesnī cā mē s ar sievu atpū tā mies 10 dienas! Un kā jau jauniem, enerģ iskiem un azartiskiem cilvē kiem pienā kas, š ajā viesnī cā pavadī jā m diezgan daudz laika, tač u arī š ajā laikā viņ š atstā ja par sevi daudz pozitī vu emociju! Iespē jams, ja š ī viesnī ca atrastos pirmajā piekrastē , tad tai nebū tu slavē jamu atsauksmju un cenu limita! Pirmkā rt, vē los atzī mē t ļ oti laipnu, simpā tisku, smaidī gu utt. darbinieki! Otrkā rt, telpu tī rī ba, kas paliek jums pē c garas un nogurdinoš as ekskursijas - izbaudiet mā jī gā gultā ! Kā lielu plusu vē los iekļ aut to, ka no š ī s viesnī cas sā kas atvaļ inā jumu tū ristu vā kš ana, tā pē c jums ir nodroš inā tas labā kā s sē dvietas autobusos! )
Tač u neveiksmī gā Sanobar zivju restorā na izvē le, kas atrodas netā lu no viesnī cas, nedaudz apbē dinā ja pā rē jo, kur mums atnesa negatavu zivi, par to bija jā pastā sta viesmī lim, tad jā gaida vē l. Turklā t mē s ar sievu pamanī jā m, ka pa grī du rā po ķ irzaka, kopumā sajū ta nebija patī kama.
Viesnī cai patieš ā m ir daudz plusu, un ir pā rā k slinks tos visus uzskaitī t! Vienkā rš i ej, atpū ties un netraucē ! ) Lai visiem veicas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu