labi, bet varētu būt labāk

Rakstīts: 5 novembris 2011
Ceļošanas laiks: 28 oktobris — 4 novembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s 28.10. 2011-04.11. 2011. gads ar sievu un 15 gadus veco meitu. Iespaids par pā rē jo veidojas ne tikai no viesnī cas, tā pē c aprakstī š u visu, ko atceros. Cerams, ka pā rskats ir noderī gs.
Tū risma aģ entū ra "Braucam ar mums". Ceļ ojumu aģ entū ras vē rtē jums 7 (no 10) - mani satrauca ar papī riem.
Vadī tā js "Tuksneš a piedzī vojums" - 3/10. Lidostā mū s jau sagaidī ja uz ielas pa ceļ am uz taksometru pieturu. Daudzi citi uzņ ē mumi satika "savē jos" uzreiz pē c izkā pš anas no lidmaš ī nas. Fakts ir tā ds, ka Š ā rdž a ir galvenais tranzī ta punkts ceļ ā no Eiropas uz Indiju. Š ajā sakarā galvenā cilvē ku plū sma no lidmaš ī nas nekavē joties metā s nolaisties tā lā k. Mē s palikā m terminā ļ a vidū , izmisī gi lasot zī mes uz zī mē m. Palī dzē ja kā ds nejauš s pavisam citas firmas pā rstā vis. Viņ š mums parā dī ja rindu uz acu skenē š anu (tā bija pirmā reize manā dzī vē , Ukrainā š ā das procedū ras nav).

Tad pasu kontrole (pā rbauda pasi un ieliek zī mogu pasē un uz vī zas kopijas), tad kaut kā da pasu kontroles pā rbaude (atkal paņ ē ma pases un pā rbaudī ja zī mogus), tad bagā ž as izņ emš ana, tad visticamā k, muita (atkal lietas spī d cauri un "shmanat" kabatas). Pie izejas satikā m - jū s domā jat tikš anā s puses pā rstā vis, tā tur nebija - kā rtē jo "pazuduš o" tū ristu. Un tikai tad, kad izgā jā m no lidostas ar nolū ku noķ ert taksi, it kā no zem zemes parā dī jā s vī rietis "DA" un pasniedza mums aploksnes ar viesnī cu rezervā cijā m un pavadī ja lī dz autobusam. Arī viesnī cā (Miroslava) atbraukusī "DA" pā rstā ve nebija sajū smā - viņ a stingri piedā vā ja ekskursijas par pasakainā m cenā m. Un man paš am patī k ceļ ot pa valsti. Tā pē c viņ š viņ u nomocī ts ar jautā jumiem – kā vislabā k tur nokļ ū t un kur atrodas tuvā kā metro stacija un kurā lielveikalā labā k pirkt pā rtikas preces.
Sapratusi, ka ar mani naudu nenopelnī si, viņ a negribī gi atbildē ja uz jautā jumiem stilā : "apturiet taksi un pasakiet adresi. "
Pē dē jā lieta, pirms pā riet uz viesnī cas aprakstu. Lidojums Kijeva-Š ā rdž a-Kijeva bija ar Airarabia. Viss ir super, izņ emot vienu - lidmaš ī nā viss ir samaksā ts, ieskaitot visus ē dienus un dzē rienus, atliek uztaisī t maksas tualetes. Dā rgi un bezgarš ī gi. Jū s varat ietaupī t naudu (pē c sludinā jumiem), pasū tot ē dienu pie viņ iem www. airarabija. com pirms lidojuma.
Viesnī ca. Pilsē tas. Skaistajā krastmalā . Brī niš ķ ī ga zā le, kur, kā izrā dī jā s, vakaros dzī vā mū zika.
Krievvalodī gā meitene Anija ā tri un bez papildu stimulā cijas izsniedza istabu ar skatu uz lagū nu. Bet (jū s arī domā jat, ka es plosī jos? ) nez kā pē c aizmirsu pateikt, kad un kur ir brokastis un ka ir transfē rs uz pludmali un uz Dubaiju. Pateicoties š ai vietnei.
Istaba ļ oti laba (1105), nesmē ķ ē tā ju 11 stā vā . Brī niš ķ ī gs skats pa logu. Jaunas mē beles. Visi vienā stilā.

Vairā ki spoguļ i, kumode, galds, skapis, krē sls, atzveltnes krē sls, naktsgaldiņ i, TFT TV, kondicionieris, seifs, gludeklis ar gludinā mo dē li, svari, tē jkanna papī rs beigsies plkst. negaidī ts brī dis), vannas istaba ar duš u, bidē . Viss ir vislabā kajā veidā . Starp trū kumiem: balkona trū kums un neliela sē nī te stū rī vannas istabā , kā rezultā tā nepietiekama ventilā cija - logi neveras, tikai kondicionieris un nosū cē js - peldkostī mi gandrī z než ū st. Vienkā rš i Ļ OTI dā rgs internets. Biju ar portatī vo datoru, bet nekad neesmu lietojis - nevaru novē rtē t kvalitā ti. Bē rnam atnesa caurainu gultiņ u, kura salocī jā s, tiklī dz uzsē dos. Tā pē c mē s trī s gulē jā m uz 2 gultā m, par laimi, tā s ir ļ oti platas. Gultiņ u lū dza nekavē joties izņ emt no istabas.
Acī mredzot 3. gultas trū kums lika apkopē jā m katru dienu neziņ ot par 3. ū dens pudeli un 3. dvieļ u komplektu, lai gan es pat nenopirku 2 + 1, bet 3 pilnus pieauguš o talonus.
Pludmale. Kā jū s droš i vien jau sapratā t, viesnī ca ir pilsē tas, tas ir, jums ir jā dodas uz pludmali ar transportu. Jā saka, ka Š ā rdž ā sabiedriskā transporta tikpat kā nav – valsts ir bagā ta un katrs tur nokļ ū st ar savā m maš ī nā m. Ielas nav paredzē tas negā jē jiem - ietvju maz un pā reju un luksoforu tikpat kā nav. Ceļ a š ķ ē rsoš ana ir vē sture. Ī sā k sakot, jums jā dodas uz pludmali - vai nu ar viesnī cas autobusu, vai ar taksi. Brauciet 5-7 minū tes. Transfē rs pulksten 8 un 9 uz pludmali un atpakaļ pulksten 13:00. Tū risti pā rsvarā ir mū sē jie. Ieradā mies AAE, lai gozē ties uz baltajā m smiltī m. Pie autobusa ir simpā tija. Nepatī kami. Taksometrs uz pludmali - 10 dirhami (maksa 3.66 dirhami par 1 USD valū tas maiņ as punktā un 3.48 viesnī cā )
Mū s aizveda uz Beach Shardja viesnī cas pludmali. Jū ra ir tī ra, 28-30 grā di. Smiltis ir baltas.
Lai saņ emtu dvieļ us, katru dienu pirms izbraukš anas viesnī cā ir jā saņ em ī paš i kuponi un tie jā nodod pludmales viesnī cā . Pludmale ir rosī ga, bet "puikas" steidzas pa pludmali. Tā tad jū s nepaliksit bez sauļ oš anā s krē sla vai matrač a. Kā dreiz mums vienkā rš i nebija lietussarga.

Viesnī cas kontingents, kā minē ts iepriekš , galvenokā rt ir no NVS valstī m. Bet ir vā cieš i, arā bi un citi. Pastiprinā ta uzmanī ba š ajos citos un kaut kā ds negatī visms vai nevē rī ba pret krievvalodī gajiem netika manī ts. Vienmē r nevainojama pieklā jī ba.
Uzturs. Mums bija tikai brokastis. Par pavā ra mā kslu varu spriest tikai pē c citu tū ristu atsauksmē m. Garš ī gi, bet pikanti. Brokastis bija tieš i tā das paš as 7 reizes, bet bagā tī gas un garš ī gas. Labā k par jebkuru "Ē ģ ipti / Tī tari" noteikti. No Eiropas, iespē jams, labā kā s brokastis, ko ē du Vā cijā un pē c tam uz ceptu cū kgaļ as desu rē ķ ina, kas š eit nevar bū t pē c definī cijas.
Jū s sagaida pie ieejas restorā nā , apsē dā s pie galda, ielej sulu, kafiju, tē ju. Netī rie trauki tiek iztī rī ti ļ oti ā tri. Kad cilvē ku bija maz, korejieš u puika skrē ja pie mums pē c olu kulteni. Kopā ir 4 istabas - 2 1. un 2. stā vā . Viss citā stilā . Bija 3 no tā m. Patī kama mū zika. Noteikti "+". Paš apkalpoš anā s ir iespē jama daudzos restorā nos un ē stuvē s. Pā rsvarā ē dā m ā trā s uzkodas. Reiz bijā m restorā nā "KAZAN" netā lu no pludmales. Ē dienu gatavoš anas kvalitā te ir vidē ja. Cena ir augsta. Serviss labs. Viņ i nepieņ em kartes - tikai skaidru naudu. Veikali ir pilni. Jebkurš stends tiek saukts par lielveikalu. Viņ i visur pieņ em dolā rus, bet katram ir savs valū tas kurss un ne jums par labu. Mē ģ iniet norē ķ inā ties ar karti vai mainī t iepirkš anā s centros. Mē s izvē lē jā mies doties uz "Carrefour" - 10 min no viesnī cas. Vakariņ as viesnī cā.3 personā m uz 7 dienā m mums bū tu izmaksā juš as papildus 500 USD. Mē s galu galā iztē rē jā m 200 USD par pā rtiku.
Apsveriet paš i, vai ir vē rts blē ņ oties vai labā k nekavē joties doties uz viesnī cu.

Papildus izklaide. Nav animā cijas. Bet man tas nav vajadzī gs, un tas ir pat lieliski, ka tā ir. Viesnī cas 3. stā vā ir 2 privā tie baseini, somu un turku pirtis, š ū puļ krē sls. Bija reiz. Nekas ievē rī bas cienī gs. Nekas nav salī dzinā ms ar pludmali. "Izspiedē ju" pludmalē - ū dens motocikli (30 USD par 20 minū tē m), slē poš ana (30 USD par 15 minū tē m), makš ķ erē š ana (65 USD no personas).

Un tā lā k.
Bija akvaparkā "WildWadi". Pieauguš ā biļ ete 205 AED + 25 AED par bagā ž as kasti, ja nepiecieš ams. Pie ieejas tiek konfiscē ts ū dens un pā rtika. Visu var nopirkt iekš ā , bet attiecī gi dā rgi. Cilvē ku ir daudz – viegli palikt bez solā rija, labā k ierasties agri. Izmantojiet bezmaksas transporta pakalpojumus no mū su viesnī cas (atiet plkst. 11:00.17 un 21:00) uz Deiras pilsē tas centru, pē c tam ar metro lī dz stacijai Mall of the Emirates (no mū su autobusu pieturas š ķ ē rsojiet ceļ u un ejiet 100 metrus tā lā k - nobrauciens, kā pa apakš pā reju, uzraksts jau iekš ā "Vilciens"), tad ar taksi.
Vai no "Deiras pilsē tas centra" uzreiz ar taksometru.
"Dziedoš ā s strū klakas" (no 18-00 ik pē c pusstundas 1 skaņ darbam), Burj Khalifa (augstā kā ē ka pasaulē ), Dubai Mall (iepirkš anā s, akvā rijs) - Brauciet no mū su viesnī cas ar bezmaksas marš ruta autobusu (atiet plkst. 11.00. 17-00 un 21-00 ) uz "Deira City Center", tad ar metro lī dz stacijai "Burj Khalifa / Dubai Mall".

Un tā lā k.

Vakarā nokavē jā m pē dē jo viesnī cas autobusu (no Derra City atiet 21-30). Un es jau biju gatavs izdrā zt taksometra vadī tā ju braucienam uz kaimiņ u emirā tu, bet mana sieva atrada labā ko risinā jumu (un kā pē c, pretē jā gadī jumā , ir vajadzī gas sievas). Mē s tikko atradā m nezinā mas viesnī cas autobusu Š ardž ā , kas stā vē ja netā lu no Deiras pilsē tas. Tū risti vienalga viens otru nepazī st, š oferi, it ī paš i. Viņ i brauca uz kā da cita viesnī cu Š ā rdž ā , un no turienes ar taksi uz savē jo. Viss prieks 10 dirhami))). Tā pē c, ja kavē jat, nekrī tiet izmisumā , "Seef beach hotel" un vairā ki citi autobusi atiet pulksten 22-00.

Rezultā ts.
Pā rē jais man patika, bet ir ko uzlabot. Rakstiet, atbildē š u uz jautā jumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu