Four Points by Sheraton Sharjah 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.210
8.1 Numurs
7.1 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.1 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Four Points by Sheraton Sharjah atrodas lieliskā vietā pilsētas centrā, netālu no iepirkšanās, izklaides un kultūras un biznesa centriem. Viesnīcas atklāšana paredzēta 2019. gada februārī. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ekskursijām, gan biznesa braucieniem. Augstākā ēka šajā rajonā ar skatu uz Zilo bazāru un Khalid lagūnu .Vairāk →
аватар otorva0411
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies Š ā rdž ā , lai sagaidī tu Jauno gadu. Mē s tikā m apsē duš ies, tiklī dz ieradā mies pulksten 7:00. Ī paš s paldies par to, negaidī ju lī dz 14 stundā m. Lieliska viesnī ca, patika. Uzreiz skaidrs, ka celts nesen, viss darī ts mū sdienī gi. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Š ā rdž ā , lai sagaidī tu Jauno gadu. Mē s tikā m apsē duš ies, tiklī dz ieradā mies pulksten 7:00. Ī paš s paldies par to, negaidī ju lī dz 14 stundā m. Lieliska viesnī ca, patika. Uzreiz skaidrs, ka celts nesen, viss darī ts mū sdienī gi. Daudz skapju, visas lietas der, liels galds darbam. Ja jums nav adaptera, varat uzlā dē t savus sī krī kus, izmantojot USB izeju. Pie sienas ir plazma, bet tikai 2 krievu kanā li: Russia 24 un Dom Kino. Numuri ir pieejami ar un bez balkona. Arī ar gultā m: viena liela vai divas. Mums bija divas istabas: viena ar vienu gultu un balkonu, otra bez balkona ar divā m gultā m. Vannas istabā ir liela duš as telpa, tajā ir elastī ga duš a un liela duš a griestos - lietus efekts. Uz elastī gas duš as 4 rež ī mi. Uz sienas dozatori ar ž eleju un š ampū nu. Izlietnē ir mazas ziepes un nekas cits. Ja nepiecieš ams matu kondicionieris un balzams, ņ emiet lī dzi savu. Arī vannas istabā ir tualete, bidē un spogulis ar apgaismojumu. Fē ns, gludinā mais dē lis, gludeklis.
Arī skapī ir pietiekami ietilpī gs seifs, portatī vais dators komplektā . Istabā ir tē jkanna, katru dienu tiek papildinā ta tē ja, kafija, sausais krē jums, cukurs, ū dens. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, bet gulta nav mainī ta pat reizi 8 dienā s, bet mums nav sū dzī bu. Tī rī ts katru dienu. Visi raksta, ka brokastu ē diens ir vienmuļ š un nav ko ē st. Jā , ē diens tieš ā m katru dienu ir viens un tas pats, bet izvē le liela. Š odien var ē st vienu, rī t citu, tikai slinkais paliks izsalcis. Jū s varē tu domā t, ka brokastī s gatavojat foie gras. Zā lē ir 2 kafijas automā ti, kas pagatavo 6 kafijas veidus. Kafija ir laba. Tē ja ir gatava ar pienu vai var pagatavot maisiņ u, ir 9 veidu tē jas. Tē ja arī garš ī ga. Visā di dā rzeņ i, augļ i, desiņ as, cepts speķ is (kas š ajā valstī ir apbrī nojami). Ceptu ar ceptā m olā m, pagatavo omleti. Robots skraida pa ē damistabu, nes tos pie jū su galda. Viņ i arī gatavo pankū kas. Ko vē l vajag brokastī s? Wi-Fi ir pā rsteidzoš s visā viesnī cā , pat braucot ar autobusu uz pludmali.
Trī s reizes no ieejas viesnī cā ved uz pludmali, atved arī . Tikai pē dē jais autobuss no pludmales atiet agri. Ja vē laties ilgā k uzkavē ties pludmalē , tad varat staigā t ar kā jā m, lai gan tā lu, mē s gā jā m apmē ram stundu. Vai ar taksometru viņ i stā v pie ieejas pludmalē . Pastā stiet maš ī nistam uz vilcieniem, tas maksā.15 dirhamus. Tur ceļ š š ķ ē rsoš anai un viesnī ca. Un ja nosauc viesnī cu, tā brauks pa apli (viņ iem ir tā das dakš as) un attiecī gi izmaksas ir dā rgā kas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene, ļ oti labi palī dz. Netā lu no ieejas viesnī cā ir veikals, kurā augļ us un dā rzeņ us nopirkā m lē tā k nekā tirgū . Š ķ iet, ka tas ir aprakstī jis visu. Esam jau daudzkā rt bijuš i Emirā tos, Š ardž ā ne pirmie, viesnī cas ir redzē tas. Man tā viesnī ca patika visā dā ziņ ā . Iesakā m atpū tai.
аватар Tatjana357545
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cenas / kvalitā tes attiecī ba. Ir daudz labā kas viesnī cas, bet ko meklē ju, š eit atradu visu. Š ī ir pilsē tas viesnī ca. Tas ir tā lu no pludmales, bet š eit viņ i uz pludmali ved tā s paš as ķ ē des 5 zvaigž ņ u viesnī cu. … Tomēr ▾ Cenas / kvalitā tes attiecī ba. Ir daudz labā kas viesnī cas, bet ko meklē ju, š eit atradu visu. Š ī ir pilsē tas viesnī ca. Tas ir tā lu no pludmales, bet š eit viņ i uz pludmali ved tā s paš as ķ ē des 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Š eit jū s varat viegli reģ istrē ties pā rskaitī jumam, ar to nav problē mu. Ir smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju numuri. Mums iedeva labu istabu, visu atveda. Š ī nav pludmales viesnī ca, un, ja vē laties redzē t Š ardž u un Dubaiju, ir pat bezmaksas transporta pakalpojumi. Bet es tur negā ju, es vienkā rš i staigā ju pa vietu. Bet š eit ir vajadzī gas angļ u valodas zinā š anas, jo darbinieki nerunā krieviski.
аватар vasyl2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brokastis bija labas. Viesnī ca ir pilnī gi jauna, vē l nav pievilkta. Numuri ir grezni, vannas istabas. Mana sieva vienkā rš i nebija ļ oti priecī ga, ka atveda tikai zaļ o tē ju, nevis melno, bet tas tā . Mū s aizveda uz pludmali, ļ oti ē rti, vismaz 10-15 minū tes lī dz pludmalei. … Tomēr ▾ Brokastis bija labas. Viesnī ca ir pilnī gi jauna, vē l nav pievilkta. Numuri ir grezni, vannas istabas. Mana sieva vienkā rš i nebija ļ oti priecī ga, ka atveda tikai zaļ o tē ju, nevis melno, bet tas tā . Mū s aizveda uz pludmali, ļ oti ē rti, vismaz 10-15 minū tes lī dz pludmalei. Mē s bijā m centrā , netā lu no mums bija visas izklaides vietas. Pē c brokastī m vienmē r devā mies uz pludmali, pē c pludmales vakariņ ot un tad pastaigā ties. Paspē jā m izbraukā t ekskursijā s, cenas diezgan pieņ emamas. Mē s esam bijuš i daudzā s vietā s, un š eit ir diezgan labi. Moderna stilī ga viesnī ca.
аватар morla2006
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š obrī d atpū š amies. Jauna viesnī ca, ar ļ oti uzmanī gu, neuzbā zī gu personā lu. Paņ ē ma brokastis + vakariņ as. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Tī rī š ana katru dienu. Transfē rs uz pludmali ir arī katru dienu (bet jā piesakā s iepriekš ē jā dienā ), no viesnī cas pulksten 10. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies. Jauna viesnī ca, ar ļ oti uzmanī gu, neuzbā zī gu personā lu. Paņ ē ma brokastis + vakariņ as. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Tī rī š ana katru dienu. Transfē rs uz pludmali ir arī katru dienu (bet jā piesakā s iepriekš ē jā dienā ), no viesnī cas pulksten 10.00 atved autobuss ar gaisa kondicionē tā ju un atved to uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Atpakaļ pulksten 16.30. Daudziem tā var bū t ilga uzturē š anā s, bet mums tā ir ideā la. Noteikti iesaku š o viesnī cu, ja vē laties pavadī t brī vdienas Š ā rdž ā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Four Points by Sheraton Sharjah идеально расположен в центре города, недалеко от магазинов, развлечений, а также культурных и деловых центров. Открытее отеля планируется на февраль 2019 года. Отель отлично подойдет как для экскурсионных, так и для деловых поездок. Самое высокое здание в окрестностях с видом на Голубой базар и лагуну Халида

Atrašanās vieta Расположенный прямо в новом деловом и развлекательном центре Шарджи с легким доступом к аэропортам и Дубай Сити. Международный Аэропорт Шарджи в 17 км от отеля.
Viesnīcā

Начните день с хорошего завтрака в ресторане Yasmina, который работает в течение всего дня. Отдохните в библиотечном кафе, чтобы перекусить. Если вы настроены на экзотику, в отеле работает ресторан азиатской кухни Fusion для ужина. 6 конференц-залов, общей площадью 2895 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Займитесь спортом в специализированных фитнес-центрах для мужчин и женщин и просторной террасе у бассейна.
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 225 просторных номеров и люксов.

Istabās

Бесплатный высокоскоростной Wi-Fi. К услугам гостей просторные ванные комнаты с душем. Также в номере есть сейф (под депозит), чай и кофе, чайник, балкон,телефон, мини-бар, телевизор и кондиционер.

Adrese Улица короля Фейсала, Аль Касимия, Шарджа, 61387 Объединенные Арабские Эмираты
Tālruņi: +971 6 513 1000
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.