Copthorne Hotel Sharjah 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.310
№32 viesnīcas reitingā Šārdža
7.5 Numurs
7.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Šārdžas centrā, tuvu Al Jazeera parkam un Al Noor mošejai. Netālu atrodas arī Al Qasba promenāde un Sharjah Gold Souq. Atvērts 2013. gadā. Sastāv no galvenās 18 stāvu ēkas. Piemērots pludmales un ekskursiju brīvdienu, kā arī darījumu braucienu apvienošanai.Vairāk →
аватар Nina_Yarina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gada beigā s nolē mā m atpū sties AAE. Izvē le krita uz viesnī cu Sharjah Copthorne Hotel Sharjah 4 * Tā kā pirms gada jau atpū tā mies tur un mums viss patika. Biļ ete bija no 25.12. 2019.2. 01.2020 ar NB ē dinā š anu (brokastis + vakariņ as) ar divā m gultā m. … Tomēr ▾ Gada beigā s nolē mā m atpū sties AAE. Izvē le krita uz viesnī cu Sharjah Copthorne Hotel Sharjah 4 * Tā kā pirms gada jau atpū tā mies tur un mums viss patika. Biļ ete bija no 25.12. 2019.2. 01.2020 ar NB ē dinā š anu (brokastis + vakariņ as) ar divā m gultā m. Vecgada vakara svinī gā s vakariņ as divā m personā m tika apmaksā tas atseviš ķ i. Mē s devā mies no tū roperatora_- Travel Professional Group. Ierodoties 26.12. 2019 agri no rī ta tikā m reģ istratū rā , noskaidrojā m par vakariņ ā m 25.12. 2019, par kuru samaksā jā m un pazuda novē lotas ieraš anā s dē ļ , lū dzā m menedž eri Ališ eru pā rskaitī t no 25.12. 201.01. 01.2020.  gads, jo tas tika apmaksā ts pie mums. Ališ ers pā rcē la vakariņ as uz 1.01. 2020, veicot attiecī gus ierakstus. Pē c tam tikā m izmitinā ti 1114 istabā , liela istabiņ a, bet ļ oti tumš a, drū ma, logi pavē rā s pret sienu un attiecī gi istabā vienmē r bija tumš s, duš as telpā ū dens ar zemu spiedienu un knapi silts , matu fē ns nebija darba kā rtī bā , nebija peldmē teļ u Tā bija. Pē c pieprasī juma fē ns tika salabots un nā kamajā dienā atnesti peldmē teļ i.
No rī ta lū dzā m mainī t istabu visu iepriekš uzskaitī to neē rtī bu dē ļ.

Menedž eris Alisher mums teica, ka viņ i var mainī t numuru 2 dienu laikā . Ierodoties noteiktajā laikā pē c 2 dienā m, citi menedž eri atteicā s mainī t istabu, un mē s palikā m dzī vot š ajā istabā . Kā ds bija mū su saš utums, kad vakarā atradu kļ ū du savā gultā !! ! ES biju š okē ts! ! Gultas blaktis č etrzvaigž ņ u viesnī cā ! Es devos uz reģ istratū ru pidž amā ar blakti rokā , manam saš utumam nebija robež u! . Viesnī cas menedž eris nofotografē ja blakti mobilajā , atnā ca krieviski runā još ais menedž eris Ališ ers, kuram izstā stī ju visu notikuš o, viņ š jautā ja, kā pē c mū s š odien nepā rcē la uz citu istabu? pē c mū su lū guma iepriekš , uz kuru mē s viņ u informē jā m, ka mums ir liegta pā rmitinā š ana.
15 minū š u laikā mums tika atrasta jauna istabiņ a 4. stā vā , daudz mazā ka par iepriekš ē jo, ar vienu gultu un ar visiem piederumiem vienam cilvē kam, tomē r ar skatu uz lagū nu (negribē ju skatī ties pie lagū nas, nebija garastā vokļ a, un loga stikls bija viss ir darī ts ar putnu izkā rnī jumiem). Pā rvā cā mies uz istabu ar vienu gultu, istabas numurs 1418, jo negribē jā m palikt blaktē.1114!

Pā rē jais bija sabojā ts, sapnis pazuda, jo likā s, ka blaktis rā po un kož . Neviens no viesnī cas vadī bas nenā ca klajā ar atvainoš anos. Viesnī cas vestibilā sē ž tū roperatora Travel Professional Group-Jana pā rstā ve, es piegā ju pie viņ as un aprakstī ju visu situā ciju, pieprasot no viesnī cas morā lā kaitē juma kompensā ciju naudas atmaksas veidā par svinī gajā m vakariņ ā m. Yana sazinā jā s ar menedž eri, viņ ai teica, ka viņ i to nevar izdarī t, nauda nā k no Ukrainas, un aprē ķ ins nebija tieš i viesnī cā , atmaksa varē tu bū t no summas, ko ceļ ojumu aģ entū ra pā rskaitī ja par ceļ ojumu.
Yana apsolī ja, ka sazinā sies ar sū tī tā ju. Nā kamajā dienā mums pateica, ka kompensā cijas veidā esam pā rcelti uz citu numuru ar uzlabotiem nosacī jumiem pē c viesnī cas, kam mē s nepiekrī tam! Pē c dzirdē tā lū dzā m tikš anos ar viesnī cas administratori un tikai dienu vē lā k, 31.12. 2019.  gadā mē s ar viņ u tikā mies viesnī cas vestibilā . Mē s stā vē jā m zā les vidū , un viņ a mums teica, ka nesaskata neko nepareizu tajā kukaiņ ā , kuru acī mredzot atnesa mums priekš ā esoš ie tū risti, kas dzī voja š ajā istabā . Bijā m š okē ti par administratores reakciju, kura mums mī ļ i uzsmaidī ja! Viņ a teica, ka nomainī ja tavu numuru, viss kā rtī bā …….

Mē s teicā m, ka iepriekš esam lū guš i mainī t istabu, jo mū su istabā.1114 bija problē mas ar ū deni utt. Administrators vienkā rš i noklausī jā s š o informā ciju. Un viņ a teica, ka varam uzrakstī t vē stuli Travel Professional Group ar sū dzī bu.
Visai š ai procedū rai nā cā s pavadī t atvaļ inā juma laiku pludmalē , kas mū s vē l vairā k saš utinā ja, jo uz vietas bija administratore, viņ iem ir fotogrā fijas, mē s bijā m uz vietas viesnī cā . Mē s teicā m, lai viņ i paš i atrisina š o problē mu bez mums lī dz pusdienā m, kamē r bijā m pludmalē . Administrators teica labi, bet, atgriež oties viesnī cā pē c pludmales, neviens neko neizlē ma, un mē s nekad vairs neredzē jā m administratoru.

Mū s ieraudzī ja Travel Professional Group tū roperatora pā rstā ve Yana un teica, ka mū su jautā jumu risina pā rā ki cilvē ki no viesnī cas un no tū roperatora, ka tuvā kajā laikā viss bū tu jā atrisina! Tā bija kā rtē jā krā pniecī ba! . Š opē cpusdien vakariņ u vietā devā mies pusdienā s, mainot vakariņ as ar restorā na administratora atļ auju (vakariņ as ir dā rgā kas par pusdienā m), protams, viņ š neiebilda, jo daudzi viesi to dara bez problē mā m.
Ē diens viesnī cā ir ļ oti slikts, un daudzi tū risti, kas tur ē da, to var teikt, izsakot savu saš utumu reģ istratū rā un paš ā restorā nā , arī restorā na stā voklis vē las bū t labā ks, jo visas mē beles jau ir netī ras un sienas arī , kas nav viesnī cas 4 zvaigž ņ u cienī gi. Ekskursijas komplektā bija brokastis un pusdienas, par biļ eti brokastī s un vakariņ ā s piemaksā jā m 40$!

Pē c izrakstī š anā s 1.01. 2020, reģ istratū rā lū dzā m laiku koferu paņ emš anai lī dz plkst. 18.00, jo daudz laika un pū ļ u tika pavadī ts visu konflikta apstā kļ u noskaidroš anai. (cita starpā ieč ekojā mies veselu dienu vē lā k, nevis 25.12. 19 -26.12. 19, ī paš i, kad mū su tū risma firma rakstī ja un jautā ja par to, rezervē jot viesnī cu) No 18.00 1.01. 2020 – 00.20 2.01. 2020, mē s sē dē jā m tumš ā zā lē bez komunikā cijā m, bez interneta un gaidī jā m transfē ru uz lidostu lī dz 00:20. Par visu notikuš o mē s pieprasā m atmaksā t USD 200.

P. S. Sliktā kais, ka viesnī cas administrā cija, tū re.
operatoram nerū p cilvē ki, kas ierodas viesnī cā , viņ u veselī ba, atpū ta. Turklā t 1114. telpa, kurā atradā m blakti, nebija slē gta dezinfekcijai ..... , bet tajā tika izmitinā ti citi tū risti no Krievijas, kas mū s š okē ja! . Tas nav svarī gi viesnī cas reputā cijai, tū ristu atsauksmē m, viesnī cas reitingam ..... tā dus secinā jumus izdarī jā m no visas situā cijas un reakcijas uz visu notiekoš o.!!! ! Ļ oti skumji un skumji!
Laimī gu Jauno gadu kungi!
укусы халаты окно грязь битые кружки клопы
аватар superveresk2017
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nesen atgriezā s. Pirmo reizi AAE. Lidojā m ar muš u-Dubaju no Ž uljanas. Valdes cienī gs. Bet esiet gatavi tam, ka ē diens ir samaksā ts vai uzkodas. Krē sli ir cieš i. Katram ir savs monitors lidojuma izsekoš anai, regulē jams galvas balsts. Jauks apgaismojums uz kuģ a. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā s. Pirmo reizi AAE. Lidojā m ar muš u-Dubaju no Ž uljanas. Valdes cienī gs. Bet esiet gatavi tam, ka ē diens ir samaksā ts vai uzkodas. Krē sli ir cieš i. Katram ir savs monitors lidojuma izsekoš anai, regulē jams galvas balsts. Jauks apgaismojums uz kuģ a. Ierados 6:00, viesnī cā ap 9:00. Bet norē ķ inā š anā s joprojā m nav agrā k par 13-14h. Brokastis nepaē da, tā da ekonomiska koncepcija no viesnī cas vadī bas. Nakts lidojumu neiesaku, vienalga tusē sies kā nabaga radinieki. Neaizmirstiet rokas bagā ž ā ielikt maiņ as drē bes. Cenas bā rā un apkā rtnes veikalos ir iespaidī gas. Gids redzē ts 1 reizi, ekskursijas dā rgas. Ņ emot vē rā , ka viesnī cā ir Wi-Fi bez interneta, un viber nedarbojas vairā k, kā darbojas, krā jiet WhatsApp, pretē jā gadī jumā tā bū s katastrofa. Ir interneta istaba, bet nav krievu valodas. Kopumā sagatavojieties informā cijas vakuumam. Ē diens – pietiekami daudz HB. Grafikā bija par maz, lai pulksten 11 dotos uz pludmali, jo. lī dz plkst. 10 visi cilvē ki nebija ievietoti. Un paliek izvē les priekš ā - vai nu 38* karstumā ar kā jā m 20-30min (nevis 10min) vai taksi 11-15 dirh vai izbraukš ana 12h. Mē s apstā jā mies gandrī z neapstrā dā tajā lietotajā / apmaksā tajā pludmalē Lou Lou. Atpū ta zem palmā m. Milzī ga balto smilš u pludmale. Vairā kas dienas bija neliela vē tra, peldē ties netraucē ja. Nekā das ekskursijas. neviens birojs uz ielā m netika atrasts, nejauš s "gids" Vohids pat neieradā s norunā tajā laikā . Rustems (tur dzī vojoš s tadž iks), kuru konsultē ja reģ istratū rā , paspilgtinā ja mū su atvaļ inā jumu. Sarī kotas brī niš ķ ī gas ekskursijas uz Dubaiju un Abū Dabī . Bija arī moš ejā -ziedē un š eiha pilī , un Ferrari parkā ; pie Sail, uz Dž umeiras, pie Atlantī das, uz Dubaijas Venē cija Principā viesnī ca ir normā la, tikai karstumā jums ir ierobež otas kustī bas. Viesnī cā nav pieejami transporta pakalpojumi uz Dubaiju. Personā ls ir izpalī dzī gs un pieklā jī gs. . Superior istabiņ a, liela, garderobes un tē jas-kafijas zona (niš ā ) ar apgaismojumu, ledusskapis ļ oti ā tri nomainī ts uz strā dā još u. Paldies krievvalodī gajā m meitenē m - Darijai un pē c tam Anai. Pirmo reizi naktsgaldiņ u vietā redzam ar konsoli savienotus galdus. Š ī iemesla dē ļ kastu ir maz, tač u tā s pielā gojā s. Bijā m gatavi vietē jam apgaismojumam, kā Ē ģ iptē . No rī tiem, kad ļ ā va gaisa temperatū ra, izvē dinā ja telpu (nedaudz pelē juma smaka). Telpā ir saliekams ž ā vē tā js un virve virs vannas, fē ns nostiprinā ts galdiņ ā . Viss strā dā ja. Ļ oti ē rti matrač i un galvgalis. Mē beles ir jaukas un jaunas. Pā ris reizes apmeklē jā m sporta zā li un baseinu. No restorā na paveras lielisks skats uz lī ci. Istaba bija vē rsta uz "nekurieni", uz blakus ē ku, bet tas mū s netraucē ja. Tā da ir dzī ves filozofija Š ā rdž ā . 25-30min gā jienā no Copthorne Gold Market, augļ u tirgus un autoostas (nebija laika to izmantot), ir arī parks un krastmala. Rustem mums ieteica City tī kla veikalu, tā pē c tur ir lē ti augļ i un daž i sī kumi, tas ir pilns ar daž ā da profila veikaliem ar daž ā du cenu lī meni. Man nepatika, ka tika bloķ ē tas pā rejas uz vē sturi. zonā , pussalā . Ar kā jā m nav iespē jams apiet lī ci (lagū nu). Tur bija slē gti pasā kumi saujiņ ai arā bu. It kā viss ir blakus, bet tevi tur nelaidī s. Lagū nā ir strū klaka ar apgaismojumu, bet mē s nesapratā m tā s grafiku. Starp citu, viesnī cai nebija nekā du problē mu ar vietē jiem iedzī votā jiem. viss savstarpē jā cieņ ā . Vispā r es iemī lē jos Š ā rdž ā . Es joprojā m esmu tur. Aiziet. Š o krā su un oriģ inalitā ti ir vē rts redzē t. Maiami nospļ auties tē ls, tikai ar moš ejā m.
аватар Kipreot
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba pilsē tas viesnī ca. Ī ss video par viņ u: https://www.youtube.com/watch? v=zn4wS9bWhv8 Uzturē jā s no 7. -14.03. 2017. Reģ istrē š anā s viesnī cā.14-00, izrakstī š anā s 12-00. Reģ istratū rā var aprunā ties un pagarinā t izrakstī š anā s laiku 2 stundas vē lā k, personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, cenš as visiem palī dzē t un dodas uz tikš anos. … Tomēr ▾ Laba pilsē tas viesnī ca. Ī ss video par viņ u: https://www.youtube.com/watch? v=zn4wS9bWhv8 Uzturē jā s no 7. -14.03. 2017. Reģ istrē š anā s viesnī cā.14-00, izrakstī š anā s 12-00. Reģ istratū rā var aprunā ties un pagarinā t izrakstī š anā s laiku 2 stundas vē lā k, personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, cenš as visiem palī dzē t un dodas uz tikš anos. Ir meitene, kas runā krieviski. Ja izrakstā ties vē lu, bagā ž u varat atstā t viesnī cā bez maksas. Viņ i ā tri reģ istrē jā s, neņ ē ma depozī tu ne par istabu, ne par kontaktligzdas adapteri, kas jums jā jautā reģ istratū rā . Trī s pacē lā ji. 816. telpa 8. stā vā , atveras ar atslē gas karti. Skats no istabas uz blakus ē ku. Istaba plaš a, tī ra. Apgaismojums ir nedaudz vā jš . Gultas ē rtas, gulta tī ra. Istabā ir skapis ar pakaramiem, tajā ir seifs (bez maksas). Elektriskā tē jkanna (tī ra), divas krū zes, divi kafijas maisiņ i, divi tē jas maisiņ i, divas pudeles ū dens, viss bez maksas, tiek pievienots katru dienu. Minibā rs ar minimā lu sortimentu, par maksu. Gludinā š anas iespē jas nav, iespē jams jautā t reģ istratū rā un palī dzē t visā di. Trokš ņ a izolā cija laba, kaimiņ us nedzird, ielu nedaudz dzird, bet ne kritiski. Kondicionē š anas sistē ma ir centrā lā , pie ieejas durvī m sienā , iebū vē ts vadī bas panelis. Wi-Fi istabā , labs, bezmaksas, parole reģ istratū rā . Televizors nebija ieslē gts, pē c informā cijas tas rā da pirmo kanā lu krievu valodā . Vannas istaba tī ra, ar lielu spoguli, vannasistaba ar jaucē jkrā nu un divā m lejkannā m, stikla aizkars, kas neaizsedz visu vannas istabu, uz grī das nebija peļ ķ u, bet nedaudz ū dens tomē r izlija, karsts, auksts ū dens bez pā rtraukums. Santehnika strā dā ja pareizi, neliela sū dzī ba par izlietni, ū dens ne vienmē r labi izgā ja. Divi dvieļ i rokā m, divi lieli duš ai, viens kā jā m. Š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, visi piederumi bija klā t. Fens netika atrasts. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Uzturs. Brokastis no 6:30 lī dz 10:30. Pusdienas no 12:30 lī dz 15:30. Vakariņ as no 18-30 lī dz 22-30. Bufete. Ē diens bez volā niem, labs, tiek prezentē ts galvenais klā sts. Brokastī s, kafija, tē ja, sula, ū dens, bez maksas. Vakariņ ā s tikai ū dens par brī vu, personā ls nā ks pie tava galda un uzlej, kafija, tē ja par maksu, alkohola nav vispā r. Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Vakariņ as var mainī t uz pusdienā m. Vienreiz mainī ja, uzskaites sistē ma vienkā rš a, paprasa istabas numuru un ievada datorā , ja atnā ksi vakariņ ā s, pē c istabas numura sapratī s, ka mainī ji ē dienreizes.
Pakalpojumi. Trenaž ieru zā le, spa, jumta baseins, privā ta pazemes autostā vvieta (bezmaksas). Autobuss uz Royal Beach viesnī cas pludmali pulksten 10:00, atpakaļ pulksten 15:00 (pludmale tiek apmaksā ta). Autobuss uz bezmaksas publisko pludmali pulksten 12:00, atpakaļ pulksten 17:00. Autobuss uz Sahā ras centru 15-30, atpakaļ.18-30. Visas transfē ra biļ etes ir jā iegā dā jas iepriekš reģ istratū rā .
Orientē š anā s. Lī dz viesnī cai Golden Tulip, naudas maiņ a, pa labi pa krastmalu lī dz viesnī cai ap 20 min. Tuvā k ir siltummainis, 5 minū š u gā jienā , no viesnī cas aizmugures divas ielas tā lā k bū s liels, labs lielveikals, nejauciet, blakus ir benzī ntanks, strā dā.24h , ir siltummainis. Uz autoostu, pa kreisi pa krastmalu, dodieties uz tiltu un ejiet taisni, labajā pusē ir zelta tirgus ("vilcieni"), tieš i otrā di, tilta kreisajā pusē ir autoosta, staigā t apmē ram 20-25 minū tes (kā nokļ ū t ar autobusu uz Dubaiju es atbildē š u lapā VC). Pirms strū klaku š ova, kā arī pirms Zelta tulpes, gar krastmalu, tikai nedaudz tā lā k, orientieris ir moš eja. Lī dz publiskajai pludmalei ejiet apmē ram 25 minū tes.
Viesnī ca atstā ja labu iespaidu, paldies.
Jajumsirkādijautājumi, esmēģināšuatbildēt:https://vk.com/sergey. sokolnikov
аватар Argeny
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca ir laba. Mums ļ oti patika istaba - liela, tī ra, labi mē belē ta. Ē diens labs, paē dā m brokastis un vakariņ as. Teritorijā daž ā das izklaides bē rniem, peldbaseini. Mī nuss, protams, ir attā lums no jū ras, bet uz pilsē tas pludmali mū s aizveda ar bezmaksas autobusiem. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba. Mums ļ oti patika istaba - liela, tī ra, labi mē belē ta. Ē diens labs, paē dā m brokastis un vakariņ as. Teritorijā daž ā das izklaides bē rniem, peldbaseini. Mī nuss, protams, ir attā lums no jū ras, bet uz pilsē tas pludmali mū s aizveda ar bezmaksas autobusiem.
Pat no š iem svē tkiem palika patī kamas atmiņ as par Ferrari parka apmeklē jumu. Mē s devā mies ekskursijā uz š o atrakciju parku, kā arī Yas Watervold akvaparku. Ekskursija aizņ ē ma veselu dienu, tač u, pateicoties labai organizā cijai, nesanā ca nogurt pat garos ceļ ojumos, jo mū su gids mū s izklaidē ja, cik varē ja, stā stī ja daudz interesanta, pat bē rni viņ u klausī jā s ar prieks.
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jaunā viesnī ca tika atvē rta 2013. gada septembrī . Blakus atrodas lielveikals, aptieka, kafejnī ca. No numura paveras skats uz lī ci. Brauciet ar autobusu uz pludmali, par pludmali maksā.20 AED. Numurā nav fē na. Depozī ts 50 USD dienā . Ir standarti bez balkona un ar balkonu. … Tomēr ▾ Jaunā viesnī ca tika atvē rta 2013. gada septembrī .
Blakus atrodas lielveikals, aptieka, kafejnī ca.
No numura paveras skats uz lī ci. Brauciet ar autobusu uz pludmali, par pludmali maksā.20 AED.
Numurā nav fē na.
Depozī ts 50 USD dienā .
Ir standarti bez balkona un ar balkonu.
Ē diens ir labs.
Standarti ir plaš i, maksimā lā noslogojums 2+2.
стандарт стандарт вид Superior Superior
аватар
NEIESAKU!!! ! Kopumā patika, bet bija trī s muš iņ as, kas beigā s sabojā ja visu iespaidu par viesnī cā m. Sā kš u pē c kā rtas. Atpū tā s ar sievu un bē rnu laika posmā no 22.05. 11. lī dz 29.05. 11. Ieradā mies vē lu vakarā , labi satikā mies. … Tomēr ▾ NEIESAKU!!! ! Kopumā patika, bet bija trī s muš iņ as, kas beigā s sabojā ja visu iespaidu par viesnī cā m. Sā kš u pē c kā rtas. Atpū tā s ar sievu un bē rnu laika posmā no 22.05. 11. lī dz 29.05. 11. Ieradā mies vē lu vakarā , labi satikā mies. Mani pā rsteidza, ka pulksten 23 sastrē gumi, pareizā k sakot, nevis sastrē gums, bet ļ oti blī va satiksme ar ā trumu 40 km/h. Kad viņ i iekā rtojā s, viņ i uzreiz prasī ja skatu uz kanā lu, pirms izbraukš anas atsauksmē s lasī ja, ka otrā pusē ir bū vlaukums un moš eja ar mullas dziedā jumiem. Viņ i to iedeva bez problē mā m, starp citu, numurs ir lielisks, diemž ē l bez balkona, bet principā viņ i nav š ajā viesnī cā , kā vairumā citu AAE viesnī cu. Man likā s, ka viesnī ca ir aizņ emta par 25-30 procentiem. Kontingents mū su uzturē š anā s laikā bija 50/50 krievi/arā bi. Eiropieš u tikpat kā nebija. Visvairā k kaitinā ja arā bu klā tbū tne, tik nekaunī gus un neaudzinā tus cilvē kus nebiju redzē jis. Visur viņ i uzkā pj bez rindas, vai tas ir brokastu autobuss vai lifts. Apkalpojoš ais personā ls lielisks, visi smaidī gi, ļ oti draudzī gi, tik patī kami atstā t dzeramnaudu, ko pieņ em ar lielu pateicī bu. No izklaidē m ir tikai peldbaseins un pirts, teritorijas nav vispā r. Abi baseini atrodas uz terasē m, austrumu un rietumu pusē s, ir ļ oti ē rti, vienmē r no vienas puses ir saule vai ē na, kam ko vajag. Ū dens baseinos ir 32-33 grā du karsts. Kā jau š eit rakstī ts, balinā tā ju praktiski nejū t, ja to ir ļ oti maz. Viņ i jū s aizvedī s uz pludmali ar viesnī cas autobusu pulksten 10:00, atved un izvedī s pulksten 16:00. Maksimums varē tu izturē t tikai lī dz 14-00, tad saule nav iespē jama. Tā pē c mē s vienmē r atgriezā mies ar taksometru, par mū su naudu brauciens vienā virzienā ir ne vairā k kā.80 rubļ i vai 7-10 derhami. Iesaku lī dz 9-00 doties uz pludmali un arī braukt ar taksi, 10-00 sauļ oš anā s krē sli nebū s. Tā kā pludmale pieder citai viesnī cai (š ķ iet, ka Carlton ir nosaukums) un ir atpū tnieki, kas no rī tiem mē dz aizņ emt visus sauļ oš anā s krē slus. NEAIZMIRSTI izrakstī t kuponus savā s viesnī cā s, pretē jā gadī jumā viņ i jū s nelaidī s pludmalē . Kas attiecas uz pieejamu zeltu, tas ir mī ts, dā rgā ks nekā Krievijā . Lietas ir lē tā kas, bet ne pā rsteidzoš i 15-30%. Droš i vien tur ir patieš ā m interesanti, kad pā rdoš anas periods. Tirdzniecī bas centri ir iespaidī gi savā izmē rā , kaudzi kā ju laukumu, taksometru, elektromobiļ u. Dubaijas tirdzniecī bas centrā ir vē rts aiziet uz akvā riju, uz kotoku (visu hokeja stadionu viņ i ieslē dza iepirkš anā s kompleksā ). Bet pats interesantā kais ir dziedoš ā s strū klakas. Izrā de ir super, sā kas 18-00 un katru pusstundu ir cits priekš nesums. Ū dens, gaismas un mū zikas straumes ir tā apvienotas, ka, manuprā t, tas ir interesantā k un skaistā k par salū tu. Burj Khalifa (augstā kā ē ka pasaulē.828 metri), kas atrodas blakus molam, mē s netikā m iekš ā , 3 dienas pirms izlidoš anas visas biļ etes tika pā rdotas. Tā pē c, ja jū s interesē , rezervē jiet biļ etes nekavē joties. Ir iespē ja iekļ ū t bez rindas, bet cena vienai personai pieaug 4 reizes. Standarta 100 derhami, bez rindas 400, un tas ir 3200 rubļ u par braucienu ar liftu, kaut kā nedaudz dā rgi. Kurš neko ī paš u neteica par skatu no lidmaš ī nas nosē š anā s brī dī . Emirates Mall visinteresantā kais ir ziemas parks. Slē poš anas trase, bē rnu slidkalniņ i, ļ oti forš i un salī dzinoš i lē ti. Interesants metro, kur vilcieni kursē bez š oferiem, visu vada dators. Biļ ete ir derī ga visu dienu ne tikai metro, bet arī autobusā , un pats galvenais, bez tā s nevar izkļ ū t, tā pē c nemetiet to, pretē jā gadī jumā jū s netiksiet cauri turniketi pie stacijas izejas. Ir atseviš ķ i VIP vagoni, tie laikam ir dā rgā ki, bet neteikš u cik, ir skā rda sē dekļ i cilvē kiem ratiņ krē slos un atseviš ķ i rati sievietē m un bē rniem. Pats redzē ju, kā kā ds metro darbinieks pavadī ja vī rieš us no maš ī nas. Tas pats stā sts ar autobusu, pirmā s durvis sievietē m un bē rniem un pā rē jā s pa atlikuš ajā m divā m. Starp citu, sieviete pē c saviem ieskatiem var iet ar visiem. SOLĪ TĀ S TRĪ S KAROTES OAR1. Internetā viņ i saka, ka AAE ir ļ oti lieli naudas sodi par atkritumiem, acī mredzot tas ir mī ts. Tu sper tieš i soli uz sā niem no ielas alejā starp mā jā m un saproti, cik š eit ir tī rs un brī niš ķ ī gs. Sen nebiju redzē jis tā dus netī rumus un atkritumus, uzreiz atcerē jos Kairu, kas bija netī ra lī dz neiespē jamī bai. Vietē jie iedzī votā ji no garā mbraucoš ā m automaš ī nā m izmet pudeles un cigareš u paciņ as. Ū dens kanā los, kuru Š ardž ā ir vairā ki, pakas, pudeles, picu pludiņ š , vā rdu sakot, tur var sastapt jebko. Tā pat, visticamā k, tajos tiek novadī ti vai nu notekū deņ i, vai kā ds tehniskais ū dens, jo no rī ta no istabas novē rojā m kū stoš u lagū nu un putojoš us traipus. Man par pā rsteigumu tur daž as zivis. 2. Viesnī ca nodroš ina autobusu (kā viņ i to lepni sauc par marš ruta autobusu), kas nogā dā s jū s no Š ā rdž as uz Dubaiju. Tie tiek aizvesti uz diviem punktiem City Center (tas arī ir Mall, bet pē c izmē ra tuvā ks mums) un Diera Tower. Ir grafiks. Mū s kaut kā izkrauja 200 metrus tā lā k par parasto autobusu pieturu, jo tika veikti remontdarbi un vilka kaut kā du kabeli. Noskaidroju ar š oferi, ka noteikti savā ks no jaunas vietas, viņ š visiem apliecinā ja, ka tur, kur izlaidī s, tur arī paņ ems. Rezultā tā.21-45 mū su autobuss aizlidoja mums garā m bez apstā jas, dzenā š ana ceturtdaļ u neko nedeva. Kā vē lā k izrā dī jā s, š oferis mainī jā s un aizmirsa jaunajam pateikt, kur uzņ emt tū ristus. Mē s ar vē l vienu tū ristu no Krievijas paņ ē mā m taksi, ieradā mies viesnī cā un lū dzā m atlī dzinā t raduš os izdevumus. Nauda nav liela, ap 500 rubļ iem, bet pats princips. Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka problē ma tiks atrisinā ta un mū su nauda tiks atgriezta rī t pulksten 10:00. . Ī sā k sakot, es sniedzu paskaidrojumus vē l divas reizes, un tā pē c mums nekas netika atgriezts. 3. Un tagad pats interesantā kais. Trī s dienas pirms izbraukš anas autobusā atrodu fotoaparā tu koferī . Bildē s redzams, ka š ajā viesnī cā laika posmā no 13. -17. aprī lim atpū tusies sieviete ar trim bē rniem un acī mredzot viņ as mamma, varbū t vairā k, bet pē dē jā bilde bija 17. Aizgā ju uz reģ istratū ru un paziņ oju par atradumu, man teica, ka nevienam nav bijis. pazaudē ja kaut ko deklarē to. Palū dzu uz norā dī to laiku viesu sarakstos redzē t ģ imeni ar 3 bē rniem, kura š obrī d ir reti apmierinā ta un visticamā k arī nejauš ī bu nebū s. Viņ i man apliecinā ja, ka noteikti noskaidros un pateiks uzvā rdu, jo, atgriež oties mā jā s, nolē mā m kameru atdot ī paš niekam. Katru dienu piegā ju klā t un interesē jos, bet viņ i turpinā ja barot ar brokastī m, kā tas ir ar autobusu. Izbraukš anas dienā , kad lī dz pā rsē š anā s bija palikuš as 40 minū tes. Vē lreiz devos uz reģ istratū ru, tad dež urē ja Varvara (forumos par viņ u biež i raksta), treš o reizi viņ ai visu paskaidroju. Viņ a sā ka aktī vi meklē t. Kā dā brī dī pienā ca kā ds krieviski runā još s arā bs, dzirdē ja sarunu par atrasto kameru, sā kumā nepieš ķ ī ra nekā du nozī mi, bet tad, ieraugot man ap kaklu Nikon spoguļ kameru, acis mirdzē ja. Viņ š domā ja, ka esam viņ u atraduš i, un sā ka uzstā t, lai mē s nododam kameru pret viņ a parakstu un viņ i paš i to atdos ī paš niekam. Paskaidroju, ka tā kā viņ i tika galā ar mū su problē mu ar autobusu, es viņ iem neticu un netaisos neko atstā t, tas jau bija principa jautā jums. Un tad tas sā kā s. Arā bs piezvanī ja droš ī bas dienestam, atskrē ja bars cilvē ku, katrs uzskata par savu pienā kumu mums pateikt, ka mums vienkā rš i ir pienā kums atrast atradumu, pretē jā gadī jumā pē c Š ā rdž as likumiem tiksim arestē ti. Kad lī dz pā rsū tī š anai bija palikuš as aptuveni 15 minū tes, situā cija saasinā jā s lī dz maksimumam, sā ka saukt it kā policiju. Es paņ ē mu savas mantas un ģ imene devā s uz izeju no viesnī cas, viņ i kautrī gi mē ģ inā ja mani apturē t, bet acī mredzot mans niknais skatiens lika saprast, ka labā k mani neaiztikt ar rokā m. Iekā pā m taksī , bet tajā brī dī viesnī cas darbinieki viņ am kaut ko teica, un š oferis atteicā s mū s vest. Pā rcelts uz citu, to paš u stā stu. Paņ ē mā m mantas un pagā jā m simts metrus no viesnī cas, noķ ē rā m citu taksi un devā mies uz lidostu. Braucot garā m viesnī cai, tika fiksē ts mū su taksometra numurs, un, ja nebū tu briesmī go sastrē gumu, kas š eit notiek katru piektdienu, mē s bū tu gaidī juš i vajā š anu. Lidosta atradā s Dubaijā , un tas jau ir cits š tats, un droš i vien kameras atraš ana nav tik noziegums, lai ar to nodarbotos cita š tata policija. ps vē los piebilst, ka aizejot atstā ju savu e-pastu Varvarai, un pē c daž ā m dienā m viņ a mums atsū tī ja paredzē to viesu vā rdus (vē lreiz paldies viņ ai). Tie bija tautieš i no Maskavas. Ar interneta starpniecī bu varē jā m viņ us atrast, sazvanī t un pē c brī vdienā m plā nojam sū tī t fotiku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i, viss ir vienkā rš i ideā li! IESAKAM VISIEM! netā lu no parka, kur var pastaigā ties vakarā . Ē dinā š ana tika ieturē ta puspansijā , brokastis labas, bet vienmuļ as, un vakariņ as vienkā rš i nav vā rdos! LIELISKI! ! ! Pludmales viesnī cas Carlton un Grand, kur mū s aizveda uz pludmali, nestā vē ja blakus mū su Millenium!. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i, viss ir vienkā rš i ideā li! IESAKAM VISIEM! netā lu no parka, kur var pastaigā ties vakarā . Ē dinā š ana tika ieturē ta puspansijā , brokastis labas, bet vienmuļ as, un vakariņ as vienkā rš i nav vā rdos! LIELISKI! ! ! Pludmales viesnī cas Carlton un Grand, kur mū s aizveda uz pludmali, nestā vē ja blakus mū su Millenium!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Sveiki, Laipni lū dzam Millennium Hotel Sharjah Es tikai vē los sniegt papildu informā ciju, lai jū s varē tu papildinā t aprakstu: mums ir krieviski runā još i darbinieki, un mē s vedam uz pludmali uz Grand Hotel Sharjah - bez maksas Ja nepiecieš ama informā cija, lū dzu sazinieties. … Tomēr ▾ Sveiki,

Laipni lū dzam Millennium Hotel Sharjah

Es tikai vē los sniegt papildu informā ciju, lai jū s varē tu papildinā t aprakstu: mums ir krieviski runā još i darbinieki, un mē s vedam uz pludmali uz Grand Hotel Sharjah - bez maksas

Ja nepiecieš ama informā cija, lū dzu sazinieties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Nik58
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель располагается в сердце города Шарджа, неподалеку — Парк Аль Джазейра и Мечеть Аль-Нур. Также поблизости находится набережная Al Qasba и Sharjah Gold Souq. Был открыт в 2013 году. Состоит из главного 18 этажного здания. Подходит для совмещения пляжного и экскурсионного отдыха, а также бизнес-поездок.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Шарджа находится в 18 км.
Pludmales apraksts Бесплатный доступ на пляж Аль-Хан и бесплатный транспорт. Доступ на пляж Карлтон — платно с бесплатным транспортом.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда и отъезда, камера хранения багажа, V.I.P. услуги, услуги по глажке одежды, room service: круглосуточно (платно), 4 конференц-зала (платно), 2 ресторана, 1 открытый бассейн с контролируемой температурой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле проводится прямая трансляция спортивных мероприятий, тематические вечера, кулинарные мастер-классы, играет живая музыка. За дополнительную плату гостям предоставляются услуги массажа.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 255 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Гостям предоставляются бесплатно тапочки и халаты.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Corniche Al Buhaira, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 593 05 55
Tīmekļa vietne: Copthorne Hotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.