Laba četrzvaigžņu viesnīca.

Rakstīts: 24 marta 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 14 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba pilsē tas viesnī ca. Ī ss video par viņ u: https://www.youtube.com/watch? v=zn4wS9bWhv8 Uzturē jā s no 7. -14.03. 2017. Reģ istrē š anā s viesnī cā.14-00, izrakstī š anā s 12-00. Reģ istratū rā var aprunā ties un pagarinā t izrakstī š anā s laiku 2 stundas vē lā k, personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, cenš as visiem palī dzē t un dodas uz tikš anos. Ir meitene, kas runā krieviski. Ja izrakstā ties vē lu, bagā ž u varat atstā t viesnī cā bez maksas. Viņ i ā tri reģ istrē jā s, neņ ē ma depozī tu ne par istabu, ne par kontaktligzdas adapteri, kas jums jā jautā reģ istratū rā . Trī s pacē lā ji. 816. telpa 8. stā vā , atveras ar atslē gas karti. Skats no istabas uz blakus ē ku. Istaba plaš a, tī ra. Apgaismojums ir nedaudz vā jš . Gultas ē rtas, gulta tī ra. Istabā ir skapis ar pakaramiem, tajā ir seifs (bez maksas). Elektriskā tē jkanna (tī ra), divas krū zes, divi kafijas maisiņ i, divi tē jas maisiņ i, divas pudeles ū dens, viss bez maksas, tiek pievienots katru dienu. Minibā rs ar minimā lu sortimentu, par maksu. Gludinā š anas iespē jas nav, iespē jams jautā t reģ istratū rā un palī dzē t visā di. Trokš ņ a izolā cija laba, kaimiņ us nedzird, ielu nedaudz dzird, bet ne kritiski. Kondicionē š anas sistē ma ir centrā lā , pie ieejas durvī m sienā , iebū vē ts vadī bas panelis. Wi-Fi istabā , labs, bezmaksas, parole reģ istratū rā . Televizors nebija ieslē gts, pē c informā cijas tas rā da pirmo kanā lu krievu valodā . Vannas istaba tī ra, ar lielu spoguli, vannasistaba ar jaucē jkrā nu un divā m lejkannā m, stikla aizkars, kas neaizsedz visu vannas istabu, uz grī das nebija peļ ķ u, bet nedaudz ū dens tomē r izlija, karsts, auksts ū dens bez pā rtraukums. Santehnika strā dā ja pareizi, neliela sū dzī ba par izlietni, ū dens ne vienmē r labi izgā ja. Divi dvieļ i rokā m, divi lieli duš ai, viens kā jā m. Š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, visi piederumi bija klā t. Fens netika atrasts. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Uzturs. Brokastis no 6:30 lī dz 10:30. Pusdienas no 12:30 lī dz 15:30. Vakariņ as no 18-30 lī dz 22-30. Bufete. Ē diens bez volā niem, labs, tiek prezentē ts galvenais klā sts. Brokastī s, kafija, tē ja, sula, ū dens, bez maksas. Vakariņ ā s tikai ū dens par brī vu, personā ls nā ks pie tava galda un uzlej, kafija, tē ja par maksu, alkohola nav vispā r. Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Vakariņ as var mainī t uz pusdienā m. Vienreiz mainī ja, uzskaites sistē ma vienkā rš a, paprasa istabas numuru un ievada datorā , ja atnā ksi vakariņ ā s, pē c istabas numura sapratī s, ka mainī ji ē dienreizes.
Pakalpojumi. Trenaž ieru zā le, spa, jumta baseins, privā ta pazemes autostā vvieta (bezmaksas). Autobuss uz Royal Beach viesnī cas pludmali pulksten 10:00, atpakaļ pulksten 15:00 (pludmale tiek apmaksā ta). Autobuss uz bezmaksas publisko pludmali pulksten 12:00, atpakaļ pulksten 17:00. Autobuss uz Sahā ras centru 15-30, atpakaļ.18-30. Visas transfē ra biļ etes ir jā iegā dā jas iepriekš reģ istratū rā .

Orientē š anā s. Lī dz viesnī cai Golden Tulip, naudas maiņ a, pa labi pa krastmalu lī dz viesnī cai ap 20 min. Tuvā k ir siltummainis, 5 minū š u gā jienā , no viesnī cas aizmugures divas ielas tā lā k bū s liels, labs lielveikals, nejauciet, blakus ir benzī ntanks, strā dā.24h , ir siltummainis. Uz autoostu, pa kreisi pa krastmalu, dodieties uz tiltu un ejiet taisni, labajā pusē ir zelta tirgus ("vilcieni"), tieš i otrā di, tilta kreisajā pusē ir autoosta, staigā t apmē ram 20-25 minū tes (kā nokļ ū t ar autobusu uz Dubaiju es atbildē š u lapā VC). Pirms strū klaku š ova, kā arī pirms Zelta tulpes, gar krastmalu, tikai nedaudz tā lā k, orientieris ir moš eja. Lī dz publiskajai pludmalei ejiet apmē ram 25 minū tes.
Viesnī ca atstā ja labu iespaidu, paldies.
Jajumsirkādijautājumi,esmēģināšuatbildēt : https://vk.com/sergey. sokolnikov
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu