Ģimenes viesnīca pirmajā rindā

Rakstīts: 19 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 15 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca patiks pā riem ar maziem bē rniem un sirmgalvjiem ar sā poš ā m kā jā m, jo ​ ​ atrodas pirmajā lī nijā , turklā t tuvu jū ra.
Kā ds iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja, ka Wi-Fi š eit ir bez maksas tikai 7 dienas, bet atlikuš ajā m uzturē š anā s dienā m man iedeva bezmaksas paroli - varbū t tā pē c, ka pasmaidī ju reģ istratū rā m un neaizmirsu viņ ā m pasveicinā ties? Austrumu cilvē ki to ļ oti novē rtē . Un vē l viena lieta: nesitiet savus mazos bē rnus arā bu priekš ā , viņ i to uzskata par faš ismu, un vē l ļ aunā k, es redzē ju viņ u sejas. Kopumā viņ iem ir zems viedoklis par krievu vī rieš iem. . . burtiski: "Krievu vī rieš i nenovē rtē un neciena sievietes, un tajā paš ā laikā viņ iem ir zemi ienā kumi. "
Sesto istabu dabū ju no jū ras, tā pē c gandrī z nedzirdē ju, ka caurules, acī mredzot no ū dens sū kņ a, zumē ja dienu un nakti, bet jū tu lī dzi tiem, kam "paveicā s" iekļ ū t telpā s pie tā s. . . š is troksnis ir nepanesams.

Brokastis garlaicī gas, tikai uz 3*, izvē le maza, bet viss garš ī gi.
Istabas ATSLĒ GA nav elektroniska, bet dzelzs, un tai ir pievienots milzī gs metā la atslē gu piekariņ š , ar istabas numuru)))) Sen nebiju redzē jis...vecmodī gi un smieklī gi)) ). Jū ra ir sekla, smilš aina, biež i ir viļ ņ i, bet nav animā cijas, nezinu, vai tas ir labi vai slikti, kam tas interesē .
80% atpū tnieku ir krievi. Es redzē ju somus un vā cieš us.
VIESNĪ CAS PRIEKŠ ROCĪ BAS
Viesnī cas plusi: pirmā lī nija; bezmaksas fi-fi; pludmales dvieļ us var mainī t vairā kas reizes dienā ; nehlorē ts baseins; pieklā jī gi atsaucī gi un centī gi darbinieki; laba tī rī š ana.
VIESNĪ CAS Mī nusi
Viesnī cas mī nusi: cauruļ u dū koņ a nepā rtrauktā rež ī mā ; tik ļ oti tuvu pludmales sauļ oš anā s krē sli uz tā ir uzstā dī ti cieš i; gandrī z nav teritorijas; trokš ņ ainu bē rnu pā rpilnī ba; kaitī gie ierobež oti prā tī gie dū mi noplucis Eiropas pensionā ri.
Vai es atgriezī š os vē lreiz? Es neesmu pā rliecinā ts, es domā ju, ka viesnī ca ir dā rga, bet tas ir mans personī gais viedoklis. Es tur satiku krievus, kuri daudzkā rt ierodas š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu