Tagad tikai šeit.

Rakstīts: 11 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 10 — 21 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es mī lu Emirā tus, valsts pā rsteidz ar savu greznī bu un kultū ru. Iepriekš ē jā reizē atpū tā mies viesnī cā bez pludmales, bet draugi mums ieteica, izmaksas ir nelielas un ir privā ta pludmale. Netā lu mū su mī ļ ais Kazaņ as restorā ns no pirmā brauciena, tas atrodas Al Seef viesnī cā . Mē s vakariņ ojā m š eit uz dzelzceļ a. Ē diens ir lieliski pagatavots, tā pat kā mā jā s.
Ā tri iekā rtojā mies, mū s uzreiz sū tī ja pusdienā s, ē diens diezgan garš ī gs, daž ā dī ba maza, bet izsalcis nepaliksi. Pē c pusdienā m uzreiz metā mies uz pludmali, aprī koti, viss ir, tī rs. Kopumā Emirā tos pludmalē m ir baltas smiltis, dzidrs ū dens un maigs smilš ains dibens.
Paņ emiet alkoholu beznodokļ u sistē mā , tad neatradī siet, kur to nopirkt. Ekskursijas Es varu ieteikt lē tas un labi organizē tas uzņ ē mumā "Shan Tours". Viņ u tirdzniecī bas vieta atrodas Summer Land viesnī cas 1. stā vā . Un viņ u ceļ vež i ir ļ oti interesanti pastā stī t, viss ir skaidri organizē ts.

Mē s devā mies uz Dubaiju, izstaigā jā m neskaitā mus tirdzniecī bas centrus, nopirkā m daudz lietu un dā vanas, lietas ir ļ oti kvalitatī vas, tika pā rdotas.
Mē s devā mies ekskursijā uz Abū Dabī , greznā š eiha Zajeda baltā moš eja mani vienkā rš i pā rsteidza, skaistā kā lieta, ko esmu redzē jis savā dzī vē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu