Aryana Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№30 viesnīcas reitingā Šārdža
7.5 Numurs
7.2 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
No šīs četrzvaigžņu viesnīcas paveras panorāmas skats uz Mamzar lagūnu. Viesnīca atrodas tikai 500 metru attālumā no Šardžas tirdzniecības un izstāžu centra. Smēķēšana ir aizliegta visā viesnīcā un numuros. Viesnīca uzcelta 2012. gadā. Tā ir moderna 27 stāvu ēka. Viesnīca Aryana piedāvā panorāmas skatu uz Mamzar lagūnu. Rajons Al Khan ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē muzeji, atpūšanās un budžeta ceļojumi.Vairāk →
аватар aa.romashkan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav paredzē ta ilgstoš ai uzturē š anā s laikam, es saku uzreiz. Diezgan nolietots un vecs. Pirms pā ris gadiem mani iespaidoja vairā k nekā tagad. Kopš tā laika remonts nav veikts. Telpas ir ļ oti daž ā das. Mums vispirms iedeva istabiņ u ar mazu logu, knapi nopratinā ja, lai nomainī tu pret parastu! Pē c nomaiņ as viņ i pieš ķ ī ra elegantu, plaš u istabu ar panorā mas logu un skatu uz lagū nu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav paredzē ta ilgstoš ai uzturē š anā s laikam, es saku uzreiz. Diezgan nolietots un vecs. Pirms pā ris gadiem mani iespaidoja vairā k nekā tagad. Kopš tā laika remonts nav veikts. Telpas ir ļ oti daž ā das. Mums vispirms iedeva istabiņ u ar mazu logu, knapi nopratinā ja, lai nomainī tu pret parastu! Pē c nomaiņ as viņ i pieš ķ ī ra elegantu, plaš u istabu ar panorā mas logu un skatu uz lagū nu. Viss bija istabā . Tī rī š ana, ja to tā var nosaukt, bija katru dienu. Patiesī bā š ī ir tikai dvieļ u maiņ a, tē jas/kafijas pievienoš ana utt. un 0.5 ū dens vienai personai. Smiltis ir visur, AAE tā s ir ļ oti smalkas un lipī gas. Lī dz pilsē tas pludmalei ir garš gā jiens, kursē marš ruta autobuss. Pludmales zonā otrajā lī nijā ē dā m krievu-tatā ru restorā nā Kazaņ a, mē s to zinā m un mī lam, vajadzē ja apmesties tuvā k. Viesnī cas ē diens ļ oti vienmuļ š , nabadzī gs un nav tā s naudas vē rts! No pā rē jiem iespaidi ir sajaukti. izklaidē jā s pē c iespē jas labā k, lai aizmirstu par viesnī cas negatī vismu.
аватар yagafarow.art
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aizbraucu uz Š ardž u darba dē ļ , rezervē ju istabiņ u Arjanā , daudzā s citā s viesnī cā s brī vdienu dē ļ bija noslogots. Bija mazliet jā gaida lī dz reģ istrē š anā s brī dim, bet man tā nebija problē ma. … Tomēr ▾ Aizbraucu uz Š ardž u darba dē ļ , rezervē ju istabiņ u Arjanā , daudzā s citā s viesnī cā s brī vdienu dē ļ bija noslogots. Bija mazliet jā gaida lī dz reģ istrē š anā s brī dim, bet man tā nebija problē ma. Viesnī cā ir ā trs, bezmaksas wi-fi, kas nepiecieš ams darbam. Man bija divvietī ga istaba ar skatu uz Al Kasbah rajonu. Bija visas ē rtī bas un pakalpojumi.

Man bija laiks tikai brokastī s viesnī cā . Viesnī cas restorā nā bija bufete ar daž ā diem piedevā m, olā m, augļ iem, musli, sā tī ga, garš ī ga. Bū tī bā pusdienoju un vakariņ oju daž ā dos restorā nos, vienā no tiem - restorā nā "Kazaņ a" bija biznesa pusdienas. Š is restorā ns atrodas viesnī cā Al Seef (10 minū tes ar automaš ī nu no Arjanas), kur man bija tikš anā s. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, ē dieni visi gatavoti kvalitatī vi, kebabi un ribiņ as sulī gi un garš ī gi. Apkopes personā ls dara lielisku darbu.

Viesnī cas atraš anā s vieta man bija piemē rota, apkā rt ir daudz veikalu, ī rē ju auto, viesnī cai ir sava privā tā autostā vvieta (bez maksas).
Pludmale apmē ram 10 minū š u gā jiena attā lumā , neesmu biež i tur bijusi, bet pludmale ir tī ra, jū ra silta. No rī tiem gā ju uz baseinu, te ir iekš telpā s, ar krā š ņ u skatu ir arī trenaž ieru zā le.

Ceļ ojuma beigā s es apmeklē ju kalnu un tuksneš a safari. Neaizmirstami ir izjā des pa sausā m upju gultnē m, beduī nu ciemata apmeklē jums, peldē š anā s tī rā kajos ezeros un austrumu dejas no skaistulē m. Mans kolē ģ is dzī voja viesnī cā Summer Land (5 minū š u gā jienā no Kazaņ as restorā na), un viņ š man konsultē ja uzņ ē mumu, kas atrodas š ajā viesnī cā , un es no viņ as nopirku ekskursijas. Pieklā jī ga tū risma kompā nija, interesanti un atbildī gi gidi.
аватар AnnaSolodovnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar manu tē vu 2016. gada novembrī Š ā rdž ā , Aryana Hotel 4 *. Mans tē vs vairs nav jauns puika, tā pē c ļ oti gribē ju, lai viņ š atpū š as miesā un dvē selē , lai varē tu izbaudī t AAE atmosfē ru, š is ir viņ a pirmais ā rzemju brauciens. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar manu tē vu 2016. gada novembrī Š ā rdž ā , Aryana Hotel 4 *. Mans tē vs vairs nav jauns puika, tā pē c ļ oti gribē ju, lai viņ š atpū š as miesā un dvē selē , lai varē tu izbaudī t AAE atmosfē ru, š is ir viņ a pirmais ā rzemju brauciens. Sā ku plā not ceļ ojumu iepriekš , gribē ju viņ am uzdā vinā t tā du dā vanu dzimš anas dienā . Savu viesnī cas izvē li es uztvē ru ļ oti nopietni. Galvenais kritē rijs bija viesnī cas atraš anā s vieta, tomē r gribē jā s nevis nekurienes vidū , bet tuvā k centram. Attā lums lī dz jū rai man bija svarī gs, jo braucā m ne tikai tā pē c, lai visu nedē ļ u peldē tos baseinā . Jū ra nebija tā lu no viesnī cas, pludmales tī ras, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli viss bija, bet mī nuss - maksas saulessargi un krē sli. Tā kā manam tē vam ir grū ti daudz staigā t, viesnī ca nodroš ina bezmaksas transportu uz jū ru. Ē dā m kauš anai, uz nedē ļ u atpū tu pieņ ē mos svarā par 3 kg, kas mani š okē ja, bet tas ir tā vē rts. Daž ā das ē dienu iespē jas, visi garš ī gi, daudz augļ u. Devā mies apskates ekskursijā pa Dubaiju. Iesaku visiem.
аватар berladina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izbraucā m no Kijevas 24. janvā rī uz AAE. Ekskursija ieteica Ariana in Sharjah 4 *, ļ oti laba viesnī ca. Viesnī cā nav pirmā svaiguma, mē beles mazliet nobruž ā tas, pē cpusdienā iztī rī ja. Wi-fi istabā , paroli paņ ē ma reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Izbraucā m no Kijevas 24. janvā rī uz AAE. Ekskursija ieteica Ariana in Sharjah 4 *, ļ oti laba viesnī ca. Viesnī cā nav pirmā svaiguma, mē beles mazliet nobruž ā tas, pē cpusdienā iztī rī ja. Wi-fi istabā , paroli paņ ē ma reģ istratū rā . Internets darbojā s labi, pa tv nebija krievu kanā ls.
Pā rskatos baidī jā s, ka no mū su ieraš anā s 13. istabā tiks izmitinā ti krievi un ukraiņ i, 15 cilvē ki, tur neviens netika izmitinā ts.
Viesnī ca atrodas netā lu no Emirā tu rata acs. Blakus ir krā saina strū klaka Shaoji, 20.00 un 21.00 lā zerš ovs. Pa kreisi no viesnī cas ir saudzē još s lielveikals, kurā var iegā dā ties pā rtikas preces, pienu, salā tus, gardu vistu. Viesnī cā s paņ ē ma brokastis. pavisam normā li, katru dienu auzu putra un daž i arā bu virtuves ē dieni, augļ i, musli. 6. stā vā atrodas neliels peldbaseins un trenaž ieru zā le. Ir autobuss uz pludmali, tur bija maksas un bezmaksas. Maksā ja 30 derhamus, kaut kur ap 60 grivnā m no cilvē ka. Nu sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli. Nekas par velti. . .
uz Dubaiju devā mies paš i (pateicoties Dmitrija Solovina atsauksmei, atvainojos, ja nepareizi uzrakstī ju savu uzvā rdu)): taksometrs lī dz Sahā ras molam ir 10 derhami, tad devā mies cauri rež ģ im un atkal taksis, bet jau Dubaija uz Stadiona metro un pē c tam ar metro. Metro ir ļ oti vienkā rš s. izdomā jiet. Š ā rdž a devā s kā jā m un paņ ē ma taksometru.
Maksimums uz letes bija 15 derhami. . Ekskursija mū s iepriecinā ja, ī paš i Nataš a, kura par mums rū pē jā s Š ā rdž ā . . Gudra, skaista.
Vispā r man visvairā k patika Š ā rdž a, bet vajag apskatī t Dubaiju, ī paš i strū klaku.
Ceru, ka apskats noderē s. Jaukas brī vdienas
аватар arlamova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Visi krievvalodī gie vispirms tiek ievietoti telpā s ar numuru 13 beigā s. Logs tajā ir mazs un atrodas starp abā m viesnī cas sienā m. Jums liekas, ka esat ieslē gts kapenes. Sazinoties ar viesnī cas vadī tā ju ar sū dzī bu, viņ i nepā rvietojā s uzreiz, atsaucoties uz istabu trū kumu, bet tikai pē c daž ā m dienā m. … Tomēr ▾ Visi krievvalodī gie vispirms tiek ievietoti telpā s ar numuru 13 beigā s. Logs tajā ir mazs un atrodas starp abā m viesnī cas sienā m. Jums liekas, ka esat ieslē gts kapenes. Sazinoties ar viesnī cas vadī tā ju ar sū dzī bu, viņ i nepā rvietojā s uzreiz, atsaucoties uz istabu trū kumu, bet tikai pē c daž ā m dienā m. Brī vdienas beigā s viņ i atklā ja ziemas cepures un ziemas apavu nozaudē š anu. Bet tie joprojā m ir ziedi. Pie mums viesnī cā apmetā s divas jaunas sievietes ar mazu meitiņ u, tā pē c pazaudē ja visus ziemas apavus. Un Novosibirskā -20. Izsauca policiju, Tez tour pā rstā vjus, bet viss beidzā s nekā da labuma. Joprojā m nav skaidrs, kam AAE bija vajadzī gs ziemas apģ ē rbs? Viss pā rē jais principā man patika.
аватар naplot-74
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 28.11. lī dz 4.12. Izbraukš ana no ROSTOVAS, operators Tez tū re. Izmaksa diviem plus bē rnam bija 2.000, neskaitot vī zas. Diezgan smieklī ga nauda par š o viesnī cu. Nakts lidojums, nedaudz nogurdinoš i. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 28.11. lī dz 4.12. Izbraukš ana no ROSTOVAS, operators Tez tū re. Izmaksa diviem plus bē rnam bija 2.000, neskaitot vī zas. Diezgan smieklī ga nauda par š o viesnī cu. Nakts lidojums, nedaudz nogurdinoš i. Robež š ķ ē rsoš ana, tī klenes skenē š ana - nekavē joties, bez kavē š anā s. Tas viss aizņ ē ma apmē ram stundu. Pā rsū tī š ana - bez problē mā m. Mē s ieradā mies 10:00 un gaidī jā m reģ istrē š anos lī dz 13:30. Istabas standarta 22 kv. m. Plaš a. Santehnika ir jauna. Saņ ē mā m istabu ar daļ ē ju skatu uz lī ci. Istaba 2408. Skats no istabas ir burvī gs. Istabā ir tē jkanna, visi piederumi. Depozī ts netiek ņ emts. Viss darbojas pareizi.

Radā s problē ma: tē jkannas pievienoš ana — nepiecieš ams adapteris. Meitene reģ istratū rā to atrisinā ja piecu minū š u laikā . Tikai ar

jautā jiet: adapteris. nebija jā gaida. Visus jautā jumus par viesnī cu iesaku risinā t ar krieviski runā još u puisi vā rdā : Beks. Pozitī vs cilvē ks palī dzē s it visā . Jā , un Teza pā rstā vji visi palī dzē ja ar informā ciju par pilsē tu, par iekā rtoš anos.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , netā lu promenā de, kafejnī cas. paņ ē mā m tikai brokastis, jo plā nos nebija iekļ auta pieķ erš anā s viesnī cai. Brokastis ir pienā cī gas. Vienmē r bija arbū zi, melones, konservē ti ananā si, pankū kas, gaļ a, sieri, olu kultenis. Vienī gais negatī vais: lai iedzertu tē ju, kafiju, vajag piezvanī t viesmī lim. Bet tas nebojā viesnī cas kopē jo ainu.
Pludmale atrodas desmit minū š u attā lumā no viesnī cas. Ir maksas un bezmaksas. Esam apmeklē juš i abus. Transfē rs plkst. 9.00. Vispirms viņ i to atnes uz brī vi tī ru, bez sauļ oš anā s krē sliem, klā ja krē sliem. Maksa par samaksā tu 20 dirhamu. Š eit ir pilns komplekts: duš a, sauļ oš anā s krē sli, baseins. Apmaksa viesnī cā .
Netā lu no pludmales ir akvā rijs, desmit minū š u gā jienā , ceļ a labajā pusē . ļ oti cienī gs. Mē s bijā m brī vdienā s, tā pē c ieeja bija bez maksas. Prieks bē rniem, un arī pieauguš ie ir zinā tkā ri. Jū s varat nokļ ū t pludmalē ar taksometru: maksa ir 10 dirhami. Es neiesaku jums tur nokļ ū t paš iem: tā kā pludmale ir š ķ ietami tuvu, noteikti ejiet ar kā jā m pusstundu.
Es neiesaku doties ekskursijā s ar operatoriem. Jū s varat redzē t visu patstā vī gi pat Š ardž ā vai Dubaijā . Cenas ir pā rā k augstas. Un ir jē ga maksā t par to, ko varat redzē t pats.
No viesnī cas pulksten 16.00 kursē autobuss uz Dubaiju uz Deiras pilsē tu. Atpakaļ pulksten 21.00. Sē ž am metro, labā k paņ emt karti visai dienai, tā s izmaksas ir 16 dir. , un paš i visu skatā mies. Dubaijas tirdzniecī bas centrs, Burj Khalifa, Emirates Towers — viss vienā filiā lē . bet, lai uzkā ptu Burj Khalifa, biļ etes jā rezervē daž as dienas iepriekš . Ir vietne, viss ir viegli un vienkā rš i. Ierodoties nomainā m biļ etē m elektronisko izdruku. Izmantojot š o opciju, pacelš anas izmaksas 100 rež . BET var uzreiz bez rezervā cijas, vietā , maksa 400 dir. Izlem tu. Skats no augš as ir burvī gs.
Iesaku apmeklē t š eiha Zajeda moš eju ABUDABI. Mē s veicā m š o ekskursiju bezmaksas pludmalē par 50 dolā riem. Puiš i nav uzbā zī gi, patī kami runā t. Visi krievvalodī gie. TESA ir dā rgā ka. Cenā iekļ autas pusdienas. Moš eja ir jā redz savā m acī m. To ir grū ti aprakstī t.
Š ā rdž ā jū s varat un vajadzē tu redzē t dziedoš ā s strū klakas, kas atrodas lī cī . Tos pavada lā zera gaismas š ovs. Jū su acu priekš ā visa valsts vē sture 20 minū tē s. Brī vdienu sā kums bija pulksten 20.00.
Jū s varat doties uz tirgu: vilcieni magnē tiem, zī da utt. š eit labā k braukt ar taksi. Mazliet tā lu: no viesnī cas samaksā jā m 13 dir. No pulksten 14 lī dz 16 ir pā rtraukums.
Brauciena rezultā ts: pā rē jais bija veiksmī gs. Viesnī ca ir pelnī jusi č etrinieku. Nav pompozs, bet diezgan pieklā jī gs.

Izbraukš ana 4.12. 2012 plkst. 22.40. Pā rskaitī jums 19.20 bez pretenzijā m.
Kas mani sarū gtinā ja, lidojot mā jā s: cilvē ku grupas uzvedī ba uz kuģ a, piemē ram, tagils, stū rē . Domā ju, ka tā ir pagā tnes relikts!
VEIKSMĪ GI ATPŪ TAS VISI.
променад Шарджа вид с Бурдж Халиф
аватар EmilyUA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikai 41 gada laikā jū s varat izveidot pasaku...tuksnesis atdzī vosies ar skaistā m oā zē m un pacelsies ar visneparastā kajiem debesskrā pjiem, lieliskā m lagū nā m, neparasti liela izmē ra viļ ņ lauž iem.... lai jū s bū tu pā rsteigti un ATGRIEZTIES atkal un atkal. … Tomēr ▾ Tikai 41 gada laikā jū s varat izveidot pasaku...tuksnesis atdzī vosies ar skaistā m oā zē m un pacelsies ar visneparastā kajiem debesskrā pjiem, lieliskā m lagū nā m, neparasti liela izmē ra viļ ņ lauž iem.... lai jū s bū tu pā rsteigti un ATGRIEZTIES atkal un atkal...
Tā tad pats ceļ ojums
Dienu skaits: 5 dienas, 4 naktis
Emirā ts: Š ā rdž a
Viesnī ca: Ariana 4*
IERADĪ Š ANĀ S: Dubaijas lidostā ieradā mies piektdien, 30. , š ajā dienā Emirā tos lija lietus ar pē rkona negaisu, mē s nolaidā mies nedaudz riņ ķ ī virs lidostas))) Ī PAŠ I NERVOTI lasā m lū gš anas))) Mē s ar vī ru mierī gi skatī jā mies ā rā pa logu )) skaistums ir neaprakstā ms, viss deg vienmē rī gā s lī nijā s, it kā viņ i visi zī mē tu zem lineā la)))) un zem kompasa))) ZIBENS dzirkstī ja ar viņ iem un EMIRĀ TI)
LIDOSTA: teikt, ka tas ir liels, ir neteikt neko))) varat noī rē t mazo automaš ī nu ar jū su bagā ž a tiks piegā dā ta ā trā k, lentes kā skrejceliņ i, ja kā jas ir noguruš as, vai skriet ar koferi vecajā pā rbaudī tajā ukraiņ u veidā ) ))
TIEKŠ ANĀ S puse: no Ukrainas mū s biedē ja ar š ausmu stā stiem, ka tikš anā s puse varē tu bū t citā da, tas ir, kaut kā das viņ u mā jas. Tač u š ausmu stā sti neapstiprinā jā s. TEZ TOUR mū s sagaidī ja un nodroš inā ja transfē ru. Galvenais ir nepalaist garā m cilvē kus ar zī mē m. tiklī dz iziesi no ē kas vajag pagriezt galvu pa kreisi tur un bū s miljons cilvē ku ar zī mē m un ja lidosi kā mē s caur TEZ TOUR tad problē mu nebū s.
! ! ! Pie meitenes lidmaš ī nā es redzē ju kaut ko, par ko mans aģ ents runā ja ar kaut kā diem tū roperatoriem PATIESĪ BA, TIEKŠ ANĀ S PULSĒ TĀ S KOMPĀ NIJA IR CITA! ! ! atceries nosaukumu) un es arī neatcerē jos tū roperatoru...tā pē c labā k uzreiz pajautā aģ entam, KAS TEVI SATIKS, JO NEVIENS AR TEVI NESĪ S AR IERAIDĪ Š ANU. TAS NETIKTU VISĀ LIDOSTĀ , kā daž i to darī ja. . .
PĀ RSKATS: Nu, š eit viss ir skaidrs. Forš s autobuss ar kondicionē tā ju, brauciens lī dz viesnī cai ne vairā k kā.15 minū tes. Ļ oti ā tri nonā cā m Š ā rdž ā . ATGĀ DIEM TURCIJU un 3.5 stundas lī dz UTOPIJAI ALANJĀ!! ! ! š is pā rskaitī jums bija zibens ā trs. . . nebija laika apsvē rt.........visi jau ir ieraduš ies.
VIESNĪ CA: ARIANA HOTEL 4* Š ā rdž a.
PROS: viesnī ca atrodas Ļ OTI izdevī gā vietā Al Kasbah lagū nā , lieliska vieta vakara pastaigā m gar kanā lu, kur var braukt ar abra laivu, parka zona. EYE OF THE EMIRATES (Eye of the Emirates) panorā mas rats, pē c mū sē jā , ir redzams tieš i no loga, kajī tē s tajā ir gaisa kondicionē tā js. . . brī nums. Vakarā ir daudz kafejnī cu un atrakciju, gar krastmalu un bē rnu pilsē tiņ as un brī niš ķ ī gi veikali.
KĀ ORIENTĒ TIES: IZJIET NO VIESNĪ CAS PAGROZIET GALVU UZ LABĀ EMIRĀ TU ACIS, ko redzē siet, virzieties taisni uz to. jū su priekš ā bū s grezna ē ka austrumu stilā , tā ir gara. SĀ KUMĀ DOMĀ JĀ M VIESNĪ CU, bet nē , tā ir atdaloš ā siena, kurā otrā pusē ir kafejnī cas un veikali.
NUMURS: dabū jā m istabu 17 stā vā , zinot ciparus internetā , man palika bail! ! ! MŪ SU ISTABĀ NAV LOGA! ! ! pē c 3 minū tē m vī rs atrada viņ u (kaut kā ) mazu, kā Savdepova vannasistabā , lai saprot izmē ru. Negribī gi izkā rtojā m lietas ( BET es neizturē ju un devos uz reģ istratū ru. PIEKLĀ JĪ GI palū dza mainī t istabu un bez problē mā m un naudas saņ ē mu istabu ar vienu gultu un MILZĪ GU logu 18. stā vā . Istaba ar skatu uz lagū na un EMIRĀ TU ACIS! ))))
PĀ RTIKA: tā nav TURCIJA, es uzsveru ! ! ! kas dzī voja turku pieciniekos kā UTOPIA WORLD mani sapratī s. Es nevaru pateikt, vai bū siet pilns, es tikai uzskaitī š u ē dienkarti.... izlemiet paš i
MUMS IR TIKAI BROKASTIS Nav jē gas ņ emt vakariņ as, vē l nevar atgriezties no ekskursijā m.
BROSTAS: piens, musli, ola (vā rī ta, cepta), auzu pā rslu putra, pupiņ as, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i), sasmalcinā ti sī poli, kruasā ni (tiem), arā bu plā tsmaizes tiem, mē rces, ceptas desiņ as, tē ja, kafija, asorti sulas no automā tiem. Var nokaltē t sev grauzdiņ us vai uzcept PENCŪ KU un pā rliet ar sī rupu (Ļ OTI GARŠ Ī GI) vajag tikai pieiet pie aparā ta un nospiest OK 2 pankū kā m izskatā s pē c pankū kā m)
TELPAS UZKOPŠ ANA: katru dienu tiek papildinā ti tualetes piederumi.
BASEINS: atrodas viesnī cas vidū , neko nevarē jā m pateikt. VIESTIEKS ļ oti pieklā jī gs, skaists! Internets darbojas. Gan istabā , gan vestibilā par brī vu!!! !
Cits GALVENAIS PLUSS: dienu pirms izbraukš anas uz istabu tiek atnests fakss, kad atrodaties vestibilā . Faksā ir norā dī ts tavs numurs, uzvā rds un laiks. Ē RTI. JA IZDALĪ Š ANĀ S UZ STUNDĀ M TĀ DĀ M 7 UN VĒ LATIES VĒ L PELDOTI Š ODIEN VAR VIENKĀ RŠ I LŪ DZĪ T LĪ DZ 13.30 - 14.00 MAKSIMĀ LI - pieklā jī gi! ! ! - ATĻ AUTS UN NEŅ EMSI PAPILDU MAKSĀ JUMU!! ! ! pē c tam jū s varat atstā t savas mantas pie reģ istratū ras un vē lreiz doties pastaigā pa Al Kasbah lagū nu, ko mē s arī izdarī jā m.
PADOMI: viņ i neuzstā j, bet ir ļ oti priecī gi.
MINUSI: TŪ LĪ T TEIKŠ U, VIESNĪ CA NAV Ā TRĀ KĀ . JA ESAT VIENS NO TIEM, KAS REDZ LUVUMUS uz tapetes, vai kļ ū das apmetumā - JUMS Š EIT NAV KO DARĪ T. VISAS VIESNĪ CAS TIEK BŪ VĒ TAS PAR REKORDAKTIEM. . . cieš iekš darbu kvalitā te. TELPA BIJA TĪ RA, logs vaļ ā , kas ir svarī gi. . . gultas veļ a balta un kraukš ķ ī ga. VISI TUALETES PIEDERUMI. BET VIESNĪ CA IR BUDŽ ETS.
AUTOBUSS UZ PLUDMU: ir bet tikai viens, ja gribi tikt laicī gi, pasteidzies tieš i 9:00 SAPROTU NE 9:0.9:02 bet tieš i 9:00 atiet. Š Oferis izbrauc stingri uz pulkstenis. Tā pē c jums ir jā bū t punktuā lam. Ņ emiet lī dzi paš valdī bas pludmali 10 minū š u attā lumā . ieeja bez maksas, dvieļ i lī dzi, vai viesnī cas CARLTON pludmalē par maksu sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir iekļ auti cenā . SAŅ EMT Stingri LAIKĀ.13:00. TAKSELIS KAVĒ JUMS.
AUTOBUSA DUBAJĀ : atcerieties bū t precī ziem no 16:00 lī dz 21:00. NEVIENS uz Deiras rajonu netā lu no metro. Tad tu esi sava laika saimnieks.
METRO: iegā dā jieties karti par 20 dirhamiem ($ 5), no kuriem 14 ir jū su kontā ($ 3.80), ļ oti ē rti. Visas stacijas ir pietiekami numurē tas, lai atcerē tos numuru. Pie ieejas uzliec karti un paskaties uz kontu, to ē rti papildinā t uzreiz vai tad, kad nauda beigusies.
EKSKURSIJAS: neesam bijuš i nevienā maksas ekskursijā .
VISS PATS AUTObusos UN TAKSOSI
KO MĒ S VARAM REDZĒ T:
-ABUDABI (Š eiha Zajeda Baltā moš eja, Ferrari World - lielā kais iekš telpu parks pasaulē )
- DUBAJA (BURJ KHALIFA, Dubaijas tirdzniecī bas centrs, akvā rijs, ū dens zooloģ iskais dā rzs, elitā rais rajons JUMEIRU, atradā s tieš i pie ieejas viesnī cā BURJ AL ARAB (SAILBOAT), brauca ar metro, vakarā Dubaija)
- FUJAIRAH (KORFAKAN pludmale, kalni, okeā ns, universitā te)
- SHARJAH (strū klaka, Al QASBA lagū na, promenā de, EMIRATU EYE)
EMIRĀ TI ir pasaka. IESPĒ JU JŪ RA no ziņ kā rī gi lī dz kā jā m peldoš ā m zivī m, ū dens neticamā skaistuma un tī rī bas, jū ras zvaigznē m, debesskrā pjiem, izklaidē m un apmeklē tā ju milzī gajā m darba spē jā m. MUMS TĀ IR ATPŪ TA, viņ iem iespē ja nopelnī t iztiku savā m ģ imenē m, pamatiedzī votā jiem š ī ir iespē ja parā dī t, ka MĒ S ESAM VALSTS, KURA 41 GADU PĒ C IR Ā RPUSI PASAULES...jo analfabē tie No tuksneš a iznā kuš ie arā bi, kuri neprot rakstī t, neskaitī t, no kamieļ iem pā rcē lā s uz pasaules dā rgā kajā m maš ī nā m....Arā bi, kuriem valsts maksā par izglī tī bu un medicī nu jebkur pasaulē , arā bi, kas valkā baltu. , ciena Allā hu un slē pj savu sievieš u sejas. DZIĻ I GODĀ SAVU VALSTI UN AR TO LEPOJAS.
AAE ir pasaka, kas ir piepildī jusies!! !
EJ, un tu to nenož ē losi! LABUS JUMS SVĒ TKUS!! ! !
ЛОББИ АРИАНА ОТЕЛЬ ЛОББИ ЛОББИ АРИАНА,18 этаж. НОМЕР. АРИАНА ОТЕЛЬ.ЛИФТ персидский залив, декабрь


iemiesojums dzhafarov1
bērnam 2 gadi ieeja maksas.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 5xafkttg
Vai šai viesnīcai ir āra baseins?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums EmilyUA
Brauciens iekrīt emirātu nacionālajā dienā (2. decembris) ... kurš bija šajos svētkos, sakiet vai būs problēmas ar braukšanu ar taksometru un vispār)))) ko sagaidīt ???? PALDIES
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums EmilyUA
Brauciens plānots decembra sākumā, kādus laikapstākļus mums vajadzētu sagaidīt, kādas lietas ņemt līdzi?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums EmilyUA
Mēs izvēlējāmies Aryana Hotel 4 * Šārdžā. Nulle atsauksmju man saka, kas tur bija. joprojām interesē tālākais 1. cik maksā iebraukšana ski dubai, cik tālu no Sharjah, cik maksā no Ariana taxi hotel, vai ir vēl kāda transporta iespēja. Kas tur bija, sakiet, vai tajā pašā dienā var nopirkt biļeti uz pingvīniem un slēpošanas parku (man liekas, ka tur visu maksā atsevišķi: trases, parks, pingvīni) cik maksā? 2. kas bija nesen, kā klājas ar Burj Khalifa, vai tiešām ir iespējams iegādāties biļetes uz to pašu dienu, bet vēlākā laikā. 3. Kā jūs varat nokļūt no Dubai Mall līdz autoostai, lai dotos uz Abū Dabī liels paldies visiem, kas atsauksies. brauciens plānots decembra sākumā (nokļūstam emirātu starptautiskajos svētkos)
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reserva3336
‹ Viesnīca Aryana Hotel 4*

Этот 4-звездочный отель с панорамным видом на лагуну Мамзар расположен всего в 500 метрах от торгового и выставочного центра Шарджи. Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Построен отель в 2012 году. Представляет собой современное 27-этажное здание. Из отеля Aryana открывается панорамный вид на лагуну Мамзар. Al Khan — отличный выбор, если вам интересны музеи, релаксация и экономичный отдых.

Atrašanās vieta Отель Aryana находится в 2 минутах ходьбы от набережной канала Аль-Касба и в 10 минутах езды от пляжного района Аль Мамзар. За 10 минут легко доехать до торгового центра Sharjah City Centre и торгового района Шарджи. Расположен всего в 500 метрах от магазинов и выставочного центра города Шарджи.
Pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Aryana подают блюда интернациональной кухни и местные фирменные блюда, в том числе арабский хлеб и тушеное мясо со специями. В отеле сервируют завтрак «шведский стол». Производится обслуживание номеров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут отдыхать под зонтиком у бассейна или заниматься силовым спортом с использованием свободных весов в фитнес-центре. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации помогут взять напрокат автомобиль и предоставят информацию о местных достопримечательностях.
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 126 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
Adrese Qant Qasba, Al Khan, Sharjah, 84443, United Arab Emirates
Tālruņi: + 971 6 525 5523
Tīmekļa vietne: Aryana Hotel
FAQ