punkts pa punktam

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 23 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
1. Viesnī ca netā lu no lidostas, apmē ram 20-30 minū š u brauciena attā lumā .
2. Tiekoties ar viesnī cu, pirmais, kas krī t acī s, ir netī rā ē kas fasā de un netī rie stikla logi.
3. Reģ istratū rā viņ i uzreiz piedā vā ja labu numuru par dzeramnaudu. Skats bija uz lī ci, bet caur augsto ž ogu skaistums bija daļ ē ji aizvē rts no acī m, daž ā m istabā m bija loga izeja uz koridoru ("Uz koridoru, KARL"). Š ī iemesla dē ļ viņ u istabas pastā vī gi bija tumš as vai garā mgā jē ju sejas, kas tur ieskatī jā s, mirgoja.
3. a) Wi-Fi ir bezmaksas, labs, bet daž reiz tas izslē dzas pats no sevis un jums ir atkā rtoti jā ielogojas ar savu pieteikumvā rdu un paroli.
4. Istaba bija liela un plaš a.

5. Paturiet prā tā , š ampū ns nav iekļ auts tualetes komplektā , tikai ziepes, matu vā ciņ š , ķ ermeņ a losjons.
5. a) Telpā ligzdas ir specifiskas, vajag adapteri, par kuru prasī s 5 dirhamus, ir USB izeja, BET nez kā pē c nelā dē jas pē c 20 sekundē m. Ir ledusskapis, kas tikai salst, gaismas rež ī ma nav.
6. Pē c lietus visur, kur ir caurspī dī gs jumts, viss tek: det. rotaļ u laukums, baseins, sanā ksmju telpa ar gidu, gaiteņ a otrais stā vs.
7. Baseins mazs, smird pē c balinā tā ja, 1 sauļ oš anā s krē sls un 2 krē sli, ģ ipsis nosists, it kā sā kuš i facelift un aizmirsuš i.
8. Virtuve. Brokastis vienmuļ as, katru dienu viens un tas pats, tikai kartupeļ i mainī juš ies (reizē m nedaudz cepti, tad vā rī ti un nedaudz jē li), bez desā m, bez siera. No augļ iem, datelē m un kā dreiz ā boliem, no deserta tikai pankū kas. Sula no iepakojuma. Pusdienas bija labā kas, gaļ u deva pā rsvarā vistu, desertā jau parā dī jā s augļ u salā ti vai suflē , bez sulā m. Vakariņ as ir gandrī z kā brokastis, bet tā pat kā pusdienas, bez sulā m. Ē diens nebija ī paš i garš ī gs, bet izsalcis nebiju, pē c nesaprotama principa ienesa zā lē ē dienu, atnā cu ar vienas ē dienreizes atvē rš anu desertā , atnā cu stundu pirms slē gš anas, deserta nebija, tikai pā rpalikumi , palū dzu uzpildī t, atnesa pavisam ko citu kā bija no sā kuma, salā ti bija beiguš ies pagaidā m ja neprasi, neatjauninā s, bet atjauninā s, bet atnesī s jau cits. Ē st pē c istabas numura ierakstiem ž urnā lā , otrreiz iziet no ē damistabas nebija atļ auts.

9. Agrā k viesnī cā bija suvenī ru veikali, bet tagad tie ir slē gti, nezinu kā pē c.
10. Pludmale. Ir divas pludmales, viena pā ri ceļ am (ž ogā ir bedre, bet tas ir netī rs, pilns ar atkritumiem un nekopts) un tur ir 200 metri publiski un tī ri. Pludmale ir smilš aina, tiek nodroš inā ti dvieļ i, pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu.
11. Kurss viesnī cā ir zemā ks nekā veikalā vai bankā , attiecī gi 350 un 365 par 100 dolā riem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu