Al Seef Hotel 3*– Atsauksmes

44
Novērtējums 6.510
№22 viesnīcas reitingā Šārdža
7.1 Numurs
6.9 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šardžā, netālu no daudzām apskates vietām un netālu no pludmales. Atvērts 1998. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Piemērots relaksējošām brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No sā kuma mū s iekā rtoja ne pā rā k labā istabiņ ā , bet pē c sazinā š anā s ar administratoru (pieklā jī gi un kulturā li) mū s pā rveda uz tī ru, labu istabiņ u. Salī dzinot ar Š arm, viesnī ca jau nogurusi, gribē tos jau remontē t. … Tomēr ▾ No sā kuma mū s iekā rtoja ne pā rā k labā istabiņ ā , bet pē c sazinā š anā s ar administratoru (pieklā jī gi un kulturā li) mū s pā rveda uz tī ru, labu istabiņ u. Salī dzinot ar Š arm, viesnī ca jau nogurusi, gribē tos jau remontē t. Š ī m zvaigznē m pietiek ar nesliktu viesnī cu un tuvu pludmalei. Paē dā m vienas brokastis. Visu laiku viens un tas pats, nav daž ā dī bas. Viņ i deva arbū zu, dateles, brokastu pā rslas ar pienu, vermicelli, olu kulteni, dā rzeņ us, tā da paš a veida desiņ as, kartupeļ us un pankū kas.
аватар Oleg903196
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ai viesnī cai bija laba cena, lē tā ka par viesnī cu Ē ģ iptē , ko mē s apsvē rā m, tā pē c izvē lē jā mies Al Seef Hotel 3 * un devā mies uz Š ardž u. Lidostā mū s sagaidī ja maš ī na, mums patika, jo nedevā mies uz citā m viesnī cā m, vedot citus tū ristus un pē c 20 minū tē m jau bijā m viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai bija laba cena, lē tā ka par viesnī cu Ē ģ iptē , ko mē s apsvē rā m, tā pē c izvē lē jā mies Al Seef Hotel 3 * un devā mies uz Š ardž u. Lidostā mū s sagaidī ja maš ī na, mums patika, jo nedevā mies uz citā m viesnī cā m, vedot citus tū ristus un pē c 20 minū tē m jau bijā m viesnī cā . Reģ istrē š anā s bija lieliska, istabiņ a liela, logs skatī jā s uz gaiteni, bet mums tas nebija svarī gi. Ē diens vienmuļ š , bet mums pietika. Tuvumā jū ra, 200 metri. Mums ar bē rnu bija 4 gadi, pludmalē bija smiltis, viņ am un mums patika. Bija silti. Par personā lu sū dzī bu nav. Viesnī cā bija restorā ns KAZAN, tur varē ja paē st. Ekskursijā nedevā mies, gids man nepatika, gaidī jā m, viņ a nebija, aizgā jā m, jo ​ ​ bē rns gribē ja ē st. Viņ i atnā ca uz restorā nu, un tur kaut kas ir, skaidrs, ka cilvē ks nav jauks. Netā lu bija akvā rijs, lī dz Š ā rdž ai jā dodas 15-20 minū tes ar kā jā m.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir ļ oti lē ta. Š ī ir veca viesnī ca, kurā nav veikta rekonstrukcija. Un to mē s ņ ē mā m, attiecī bā uz cenu viss bija lieliski. Jū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Diezgan labs personā ls. Par š o viesnī cu nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir ļ oti lē ta. Š ī ir veca viesnī ca, kurā nav veikta rekonstrukcija. Un to mē s ņ ē mā m, attiecī bā uz cenu viss bija lieliski. Jū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Diezgan labs personā ls. Par š o viesnī cu nav sū dzī bu. Kas attiecas uz 3 zvaigznē m - š eit viss ir kā rtī bā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bija daž i netī ri logi, tas bija acī mredzami. Jumts bija caurs, lietus laikā visa viesnī ca bija slapja. Izvē loties š o viesnī cu par karstu cenu. Cena ir augstā ka par kvalitā ti. Gribu ieteikt paņ emt savu š ampū nu, jo tie neizdalā s, izņ emot ziepes. … Tomēr ▾ Bija daž i netī ri logi, tas bija acī mredzami. Jumts bija caurs, lietus laikā visa viesnī ca bija slapja. Izvē loties š o viesnī cu par karstu cenu. Cena ir augstā ka par kvalitā ti. Gribu ieteikt paņ emt savu š ampū nu, jo tie neizdalā s, izņ emot ziepes. Jū ra pā ri ceļ am - 300 metri. Bija brokastis-vakars. Monotons ē diens nav ī paš i garš ī gs. Ekskursijas izvē le ir ļ oti atkarī ga no grupas, ja nepieņ emsiet darbā noteiktu cilvē ku skaitu, ekskursija nebū s.
аватар Igor_1989
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Viesnī ca netā lu no lidostas, apmē ram 20-30 minū š u brauciena attā lumā . 2. Tiekoties ar viesnī cu, pirmais, kas krī t acī s, ir netī rā ē kas fasā de un netī rie stikla logi. 3. Reģ istratū rā viņ i uzreiz piedā vā ja labu numuru par dzeramnaudu. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca netā lu no lidostas, apmē ram 20-30 minū š u brauciena attā lumā .
2. Tiekoties ar viesnī cu, pirmais, kas krī t acī s, ir netī rā ē kas fasā de un netī rie stikla logi.
3. Reģ istratū rā viņ i uzreiz piedā vā ja labu numuru par dzeramnaudu. Skats bija uz lī ci, bet caur augsto ž ogu skaistums bija daļ ē ji aizvē rts no acī m, daž ā m istabā m bija loga izeja uz koridoru ("Uz koridoru, KARL"). Š ī iemesla dē ļ viņ u istabas pastā vī gi bija tumš as vai garā mgā jē ju sejas, kas tur ieskatī jā s, mirgoja.
3. a) Wi-Fi ir bezmaksas, labs, bet daž reiz tas izslē dzas pats no sevis un jums ir atkā rtoti jā ielogojas ar savu pieteikumvā rdu un paroli.
4. Istaba bija liela un plaš a.
5. Paturiet prā tā , š ampū ns nav iekļ auts tualetes komplektā , tikai ziepes, matu vā ciņ š , ķ ermeņ a losjons.
5. a) Telpā ligzdas ir specifiskas, vajag adapteri, par kuru prasī s 5 dirhamus, ir USB izeja, BET nez kā pē c nelā dē jas pē c 20 sekundē m. Ir ledusskapis, kas tikai salst, gaismas rež ī ma nav.
6. Pē c lietus visur, kur ir caurspī dī gs jumts, viss tek: det. rotaļ u laukums, baseins, sanā ksmju telpa ar gidu, gaiteņ a otrais stā vs.
7. Baseins mazs, smird pē c balinā tā ja, 1 sauļ oš anā s krē sls un 2 krē sli, ģ ipsis nosists, it kā sā kuš i facelift un aizmirsuš i.
8. Virtuve. Brokastis vienmuļ as, katru dienu viens un tas pats, tikai kartupeļ i mainī juš ies (reizē m nedaudz cepti, tad vā rī ti un nedaudz jē li), bez desā m, bez siera. No augļ iem, datelē m un kā dreiz ā boliem, no deserta tikai pankū kas. Sula no iepakojuma. Pusdienas bija labā kas, gaļ u deva pā rsvarā vistu, desertā jau parā dī jā s augļ u salā ti vai suflē , bez sulā m. Vakariņ as ir gandrī z kā brokastis, bet tā pat kā pusdienas, bez sulā m. Ē diens nebija ī paš i garš ī gs, bet izsalcis nebiju, pē c nesaprotama principa ienesa zā lē ē dienu, atnā cu ar vienas ē dienreizes atvē rš anu desertā , atnā cu stundu pirms slē gš anas, deserta nebija, tikai pā rpalikumi , palū dzu uzpildī t, atnesa pavisam ko citu kā bija no sā kuma, salā ti bija beiguš ies pagaidā m ja neprasi, neatjauninā s, bet atjauninā s, bet atnesī s jau cits. Ē st pē c istabas numura ierakstiem ž urnā lā , otrreiz iziet no ē damistabas nebija atļ auts.
9. Agrā k viesnī cā bija suvenī ru veikali, bet tagad tie ir slē gti, nezinu kā pē c.
10. Pludmale. Ir divas pludmales, viena pā ri ceļ am (ž ogā ir bedre, bet tas ir netī rs, pilns ar atkritumiem un nekopts) un tur ir 200 metri publiski un tī ri. Pludmale ir smilš aina, tiek nodroš inā ti dvieļ i, pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu.
11. Kurss viesnī cā ir zemā ks nekā veikalā vai bankā , attiecī gi 350 un 365 par 100 dolā riem.
аватар oleg.plavikov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies ar ģ imeni Š ā rdž ā , iekā rtojā mies viesnī cā Al Seef, iekā rtojā mies istabā blakus rotaļ u laukumam, vienmē r varē ja vē rot bē rnus. Jū s varat pasū tī t ē dienu no viesnī cas restorā na uz istabu, bē rni neē da ļ oti rū pī gi un visu paklā ju nosmē rē ja ar keč upu, teicā m darbiniekiem, lī dz vakaram viņ i to mums iztī rī ja. … Tomēr ▾ Ieradā mies ar ģ imeni Š ā rdž ā , iekā rtojā mies viesnī cā Al Seef, iekā rtojā mies istabā blakus rotaļ u laukumam, vienmē r varē ja vē rot bē rnus. Jū s varat pasū tī t ē dienu no viesnī cas restorā na uz istabu, bē rni neē da ļ oti rū pī gi un visu paklā ju nosmē rē ja ar keč upu, teicā m darbiniekiem, lī dz vakaram viņ i to mums iztī rī ja. Viesnī cā ir š iks krievu-tatā ru restorā ns "Kazaņ a", viņ i manai meitai pasū tī ja brī vdienas par godu viņ as dzimš anas dienai, ļ oti garš ī gs ē diens, viss bija labi organizē ts, un galvenais, daudz pazī stamu ē dienu. Cenas nekož , mums ļ oti patika. Jū s varat nokļ ū t centrā ar transportu no viesnī cas, apmeklē t daudzas kultū ras vietas. Emirā ti ir eleganta valsts ar labiem likumiem, kur visi tos ievē ro. Ir ļ oti ē rti apmeklē t š ā das valstis. Tā pē c ļ oti iesakā m ģ imenes atpū tai! Jū s nenož ē losiet.
аватар Irina42101
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras menedž era ieteikuma, apskatī jā m arī atsauksmes. Par istabu sū dzī bu nebija, viss bija labi, pā rcē lā m uz labu istabu, regulā ri tī rī jā m, viss darbojā s: fē ns, ledusskapis. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras menedž era ieteikuma, apskatī jā m arī atsauksmes. Par istabu sū dzī bu nebija, viss bija labi, pā rcē lā m uz labu istabu, regulā ri tī rī jā m, viss darbojā s: fē ns, ledusskapis. gaisa kondicionē š ana Ekskursijā bija iekļ autas maltī tes. Bija viss: gan augļ i, gan saldumi, gan gaļ a, gan zivis. Visa pietika, ē dienkarte bija daudzveidī ga. Alkohola nebija, bet alkohols ir tā da pati situā cija visā Š ā rdž ā . Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , jū ra ir tuvu. Pastaigas attā lumā kafejnī cas, veikali. Viesnī ca bija slē gta, nebija zaļ ā s zonas, iekš ā.2 vai 3 stā vu ē kā bija lifts, bē rnu istaba. Vispā r normā la, tī ra viesnī ca bez jebkā diem kukaiņ iem, piemē rota nakš ņ oš anai. Gids viesnī cā piedā vā ja ekskursijas, to kvalitā te bija laba, viss, ko solī ja, tika izdarī ts. Es varu ļ oti ieteikt š o viesnī cu tū ristiem.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca kopumā nav pat slikta, ja ne viens "BET". Sagadī jā s, ka viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa, lai tuvā k pludmalei un nebū tu dā rga. Al Sifs nā ca klajā visos aspektos. Pē c ieraš anā s viņ i iekā rtojā s istabā. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā nav pat slikta, ja ne viens "BET". Sagadī jā s, ka viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa, lai tuvā k pludmalei un nebū tu dā rga. Al Sifs nā ca klajā visos aspektos. Pē c ieraš anā s viņ i iekā rtojā s istabā...uzmanī bu! . . ar vienu logu, no kura paveras skats uz viesnī cas koridoru! Tas bija š oks! Jā , karstums ir š ausmī gs, bet vē ss no rī ta un naktī , gribē jā s jū ras gaisu, bet izrā dī jā s, ka kondicionieris darbojā s visu laiku! Š im, liels mī nuss, vispā r es š o redzē ju pirmo reizi. Bet kopumā viesnī ca ir laba. Un gudrs personā ls. Un krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ as viesnī cā ar vienkā rš i izcilu virtuvi. Jā , ē diens viesnī cā ir labs, bet bē rns restorā nā kategoriski ē da tikai pelmeņ us un pankū kas. . Tā ds bē rns)) Pilsē tas pludmale, parasta gara savvaļ as pludmale. Tiesa, glā bē ji tur ir modri, kas ir labi. Pa ielu brauca autobuss uz Dubaiju. Man bija bail ceļ ot ar savu bē rnu. Nā kamreiz mē s ar vī ru pietiekami ceļ osim. )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар AnnaSonina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nemaz neplā nojā m atvaļ inā jumu, kaut kā draugs spontā ni piedā vā ja pē dē jā brī ž a biļ eti uz Emirā tiem, un mē s pieņ ē mā m un vienojā mies) Pie mums vienmē r ir tā , manuprā t, spontā ni lē mumi visbiež ā k ir visveiksmī gā kie, tas notika arī toreiz. … Tomēr ▾ Mē s nemaz neplā nojā m atvaļ inā jumu, kaut kā draugs spontā ni piedā vā ja pē dē jā brī ž a biļ eti uz Emirā tiem, un mē s pieņ ē mā m un vienojā mies) Pie mums vienmē r ir tā , manuprā t, spontā ni lē mumi visbiež ā k ir visveiksmī gā kie, tas notika arī toreiz. Mē s nonā cā m Al Seef viesnī cā Š ā rdž ā atvaļ inā jumā . Mierī ga un mē rena atpū ta, skaista promenā de, lieliska pludmale ar garu krasta lī niju, kristā ldzidra jū ra - tas viss ir par Š ardž u. Mums ir labs viesnī cas numurs. Lielisks skats no balkona, plaš s, tī rs, bija prieks tajā atrasties. Neteikš u, ka mē beles ir super jaunas, bet gulta ē rta, kondicionieris, TV, kā arī tē jkanna un tē jas dzerš anas piederumi bija klā t, un ko vē l vajag, patiesī bā . Lai gan viesnī cā ir peldbaseins, lielā ko dienas daļ u pavadī jā m pludmalē , kas atradā s pā ri ceļ am. Pludmale ir bezmaksas, tā tiek uzskatī ta par pilsē tu, bet labi kopta. Uz tā nebija sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, bet mums tas nav svarī gi, mē s nebaidā mies no saules. Arī viesnī cā nav slikts krievu virtuves restorā ns, pā ris reizes bija, nav slikti, cenas vidē jas. Ē dā m, protams, pē c iepakojuma, kurā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. . Bufete bija diezgan daudzveidī ga, bet gribu teikt, ka viņ u desiņ as un desiņ as nav ī paš i garš ī gas, pā rē jais ir parasts ē diens. Viss viesnī cas personā ls runā krieviski, kas ir ļ oti ē rti, jo tū risti viesnī cā pā rsvarā ir slā vi. Pā ris no blakus istabas parasti bija no Barnaulas, tautieš i), pieredzē juš i tū risti Emirā tos. No viņ iem daudz uzzinā jā m, kur doties, kā nav dā rgi doties ekskursijā , kur nogarš ot nacionā los ē dienus par saprā tī gā m cenā m. Izbraucā m trī s ekskursijas, ceturto saņ ē mā m dā vanā , paveicā s tikt lī dz akcijai. Protams, apskates tū re uz Dubaiju mani iespaidoja lī dz sirds dziļ umiem, ne vienu vien mū su valsts pilsē tu nevar salī dzinā t ar š o vienkā rš i krā š ņ o, tī rā ko, skaistā ko, vienkā rš i elpu aizraujoš o pilsē tu! Kopumā bijā m apmierinā ti ar tik spontā nu braucienu. Un pats galvenais, ka biļ ete, ekskursijas mums izmaksā diezgan pieticī gu summu, galu galā pē dē jā brī ž a ekskursijas ir lieliskas)
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mana meita lieliski noslē dza sesiju un es nolē mu viņ u iepriecinā t ar kaž oka iegā di. Viņ a par viņ u sapņ oja ilgu laiku. Mē s tikko gatavojā mies ar viņ u lidot uz Š ā rdž u. Tur tā pat cenas viesnī cā m ir zemā kas un kaž oki lē tā ki. … Tomēr ▾ Mana meita lieliski noslē dza sesiju un es nolē mu viņ u iepriecinā t ar kaž oka iegā di. Viņ a par viņ u sapņ oja ilgu laiku. Mē s tikko gatavojā mies ar viņ u lidot uz Š ā rdž u. Tur tā pat cenas viesnī cā m ir zemā kas un kaž oki lē tā ki. Viņ i lidoja lieliski. Sanā ca pā rā k labi, lai gan vē lu 40 minū tes. Mē s iekā rtojā mies savā numurā , un nā kamajā dienā mums bija tikš anā s ar gidu, kurš ieteica mums viesnī cā paņ emt kaž oku. Starp citu, nosaukums ir Al Seef Beach. Mē s aizgā jā m uz veikalu un noelsā m. Kaž oki nebū t nav izcili skaisti. Pā rdevē ja mē ģ inā ja mū s padarī t š aurā kus un mē ģ inā ja mums pā rdot bebru, uzdodoties par minku. Ir lī dzī ba, bet, ja saproti, tā ir acī mredzama. Es nolē mu izvē lē ties pats. Pā rdevē js man sekoja ar asti, darbojoties uz nerviem. Viņ š visos iespē jamos veidos novē rsa mani, kad es mē ģ inā ju pā rbaudī t kaž okus. Gandrī z visur, kur es paskatī jos, bija Ķ ī na. Kaž oki ir kunkuļ i, pat daž u gabalu odere. Š uves ir slikti apstrā dā tas, cenas ir kosmosa. Vispā r bijā m sarū gtinā ti un palikā m bez nekā . Rezultā tā pē dē jo dienu nā cā s pavadī t patstā vī gos kaž oka meklē jumos. Mē s nopirkā m ļ oti labu kaž oku un lē ti netā lu no mū su viesnī cas. Ž ē l, ka viesnī cas pieņ em darbā š ā dus krā pniekus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums natal-48
Ierodamies vēlu vakarā. Es gribētu būt bruņots ar zināšanām.
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums anders1
Ceļojam ar bērniem un negribam viņus pievilt.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums lesik87
Sakiet, lūdzu, vai visiem ir problēmas ar iekārtošanos šajā viesnīcā? Viņi saka, ka visi tiek nosūtīti uz citu viesnīcu pa nakti. Kā atrisināt šo problēmu?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums lesik87
Labdien, pastāstiet man, cik var maksāt Iphone 4 16g Nasser laukumā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums lesik87
Labdien. Pastāstiet man, kā nokļūt Jumera Palm un Dubaijas jahtu piestātnē
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Шардже, вблизи многочисленных достопримечательностей и рядом с пляжем. Открыт в 1998 году, последняя реставрация проведена в 2012 году. Подходит для спокойного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу Персидского залива, через дорогу от пляжа. В 21,5 км (25 мин. езды) от аэропорта Шарджи, в 16 км (20 минут езды) от аэропорта г. Дубай и в 78,2 (1 час езды) от аэропорта Аль Мактум.
Pludmales apraksts Бесплатный пляж через дорогу отеля, полотенца предоставляются.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле Al Seef работают 2 ресторана, Sea Waves и Kazan, где подаются блюда из свежих морепродуктов, деликатесы русской кухни, а также традиционные блюда европейской кухни. Кроме того, в отеле осуществляется ежедневная круглосуточная доставка еды и напитков в номер. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 97 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 6736, Al Mina Road (Al Khan Area), Sharjah, U.A.E
Tālruņi: +971 6 528 00 99
Tīmekļa vietne: Al Seef Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.