Lieliskas brīvdienas

Rakstīts: 16 decembris 2013
Ceļošanas laiks: 24 novembris — 8 decembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pavadī jā m lielisku atvaļ inā jumu Emirā tos! Tiesa, uz autobusu nā cā s gaidī t ilgi un nogurdinoš i, kamē r visus savā ca, tač u pa š o laiku paspē jā m izlasī t un pā rrunā t ekskursiju aprakstu, kas mums tika iedots un piezī mi tū ristam. Iekā rtojā s ā tri, 6 stā vā . Pase tiek izņ emta reģ istrē š anā s laikā .
Numurs ir kā rtī bā , bet es gaidī ju nedaudz labā ku. Tajā ir ē rti dzī vot. Ir neliela virtuve, neliels bā rs, plazmas TV, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna. Vienmē r tika piegā dā ta tē ja, kafija un cukurs. Dī vā ns ē rts, labi gulē t, lasī t. Nolietota tikai polsterē jums. Nopirku veikalā garneles un gatavoju pati. Kopumā ē dinā š ana viesnī cā ir normā la, bet tomē r biež i gā ju uz veikalu - gribē jā s daž ā dī bu un labas sulas.
Personā ls labs, ā tri atnes visu, ko prasā s - papildus dvieļ us, adapterus, gludekli, dē li, traukus, ā tri salabo (man vienreiz aizsē rē jusi izlietne). Arī vannas istabā ir daudz visa kā , un pat vienreizē jā s lietoš anas skuvekļ i, krē mi un zobu pastas.

Pajautā reģ istratū rā wi-fi paroli - dod par velti, uztverš ana laba, visur ņ em. 4. stā vā gā ju pirtī , ir arī baseins. Auksti, bet pē c pirts tieš i pareizi!
Uzreiz gribu teikt un pievē rst uzmanī bu tiem, kas tikai gatavojas doties un apsver š o viesnī cu - tā nav pie jū ras! Tas ir tā lu no jū ras! Ik pē c pusstundas no rī ta jū s aizvedī s uz pludmali, un pulksten 12 jū s aizvedī s pusdienā s. Pirms izbraukš anas paņ emiet dvieļ us reģ istratū rā . Tā pē c, ja tomē r vē lies dā rzeņ u brī vdienas pie jū ras, tad labā k apsvē rt citu iespē ju. Un š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kas vē las pastaigā ties pa pilsē tu, iepirkties, ceļ ot ekskursijā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu