Al Bustan Hotel Sharjah 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Šārdža
9.5 Numurs
9.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.2 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Al Bustan Hotel ir četrzvaigžņu viesnīca, kas atrodas Šārdžas rajonā Al Khan — rajonā, kas pazīstams ar daudzajām viesnīcām un skaisto pludmali. Skaidrā jūra atrodas tikai dažu minūšu gājiena attālumā. Uzcelta 2008. gadā. Atrodas Al Khan ielā, 2. pludmales līnijā. Iekļauts viesnīcu grupā Al Bustan Group. Viesnīcai ir 8 stāvi. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар olga_ladutko
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m atvaļ inā jumā ar 3 cilvē ku ģ imeni. Mē s rezervē jā m standarta ar papildus. gulta bē rnam. Viesnī cā ieradā mies 10.00. Uzreiz mū s sū tī ja brokastī s, par ko bijā m ļ oti priecī gi, kamē r brokastojā m, atrada mums istabiņ u un uzreiz arī ieč ekojā s. … Tomēr ▾ Bijā m atvaļ inā jumā ar 3 cilvē ku ģ imeni. Mē s rezervē jā m standarta ar papildus. gulta bē rnam. Viesnī cā ieradā mies 10.00. Uzreiz mū s sū tī ja brokastī s, par ko bijā m ļ oti priecī gi, kamē r brokastojā m, atrada mums istabiņ u un uzreiz arī ieč ekojā s. Istaba sastā vē ja no divā m lielā m istabā m. Katrā numurā ir sava vannas istaba. Trī s gultas un kaudze visā du mē beļ u: atzveltnes krē sli, krē sli, galdi utt. Istabā bija arī : Tē jkanna, tē ja, cukurs, divas glā zes, divas krū zes, trī s duš as komplekti (š ampū ns, ž eleja, losjons, skuveklis, vā ciņ š )) , GLUDŽ E, gludinā mais dē lis! Divi fē ni attiecī gi daž ā dā s vannā s. Droš s. TV, protams. kuru mē s nekad neieslē dzā m. Divi ledusskapji. Tvaika nosū cē js darbojā s nepā rtraukti, paš i uzstā dī jā m kondicionieri kā mums izdevā s, arī izejot no istabas. Ū dens pudelē s katru dienu, 0.5 litri vienai personai. Dvieļ i pludmalē , ekskursijā s, baseinā bez problē mā m.
Pludmale atrodas 500 metrus no viesnī cas pā ri ceļ am bez gā jē ju pā rejas!!
Personā ls ir draudzī gs un atsaucī gs.
Mī nusi:
1. Pelē jums vannas istabā
2. Vienā no vannas istabā m pē c nomazgā š anā s uz grī das pastā vī gi tecē ja ū dens, kā rezultā tā uz grī das gandrī z vienmē r bija kā da peļ ķ e.
3. Troksnis no ceļ a gan dienā , gan naktī.
4. Slikta telpu uzkopš ana. Manuprā t, tas sastā vē ja tikai no gultas uzklā š anas un dvieļ u nomaiņ as un ziņ oš anas par ziepjoš ajiem. Nu, varbū t grī da bija izslaucī ta, bet tā noteikti nebija mazgā ta.
PROS:
1. Ē diens, lai arī diezgan vienmuļ š , tomē r garš ī gs. Mē s noteikti nebijā m izsalkuš i, un manai meitai patika iet uz restorā nu ē st. Mē s paē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as un nekad to nenož ē lojā m!
2. Klusa, mierī ga, varē tu teikt mā jī ga viesnī ca.
3. Labs personā ls, sieviete runā un saprot krieviski.
аватар yarik.yaroslavitch
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir forš a un atraš anā s vieta laba, jū ra nemaz nav tā lu, pareizā k sakot, Al Khan pilsē tas pludmale. Istabu skaits prieks, viss nepiecieš amais aprī kojums, pieklā jī ga santehnika, ē rtas mē beles. Istabā bija bezmaksas seifs! Ļ oti nepiecieš ama lieta, jo, dodoties uz pludmali vai ekskursijā , vē rtī gas lietas un dokumentus neizvilksi, un uzkopš ana tiek veikta tieš i pirms pusdienā m, kad viss ir jū rā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir forš a un atraš anā s vieta laba, jū ra nemaz nav tā lu, pareizā k sakot, Al Khan pilsē tas pludmale. Istabu skaits prieks, viss nepiecieš amais aprī kojums, pieklā jī ga santehnika, ē rtas mē beles. Istabā bija bezmaksas seifs! Ļ oti nepiecieš ama lieta, jo, dodoties uz pludmali vai ekskursijā , vē rtī gas lietas un dokumentus neizvilksi, un uzkopš ana tiek veikta tieš i pirms pusdienā m, kad viss ir jū rā . Mums patika brokastis viesnī cā . Pā rē jā laikā viņ i ē da tur, kur bija tobrī d. Visbiež ā k tas bija pilsē tas centrs. No viesnī cas kursē autobuss. Ir iepirkš anā s centri un parki, un dziedoš as strū klakas, ir kur pastaigā ties un ko redzē t. Ves arī uz Dubaiju, vienreiz bijā m paš i, otru ar ekskursiju.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar vī ru atbraucā m uz viesnī cu augustā , cilvē ku praktiski nav, jo. š obrī d AAE nav sezona karstuma dē ļ . Bet gaisa kondicionieris istabā tieš ā m izglā ba situā ciju, un vispā r es mī lu siltumu, sauli un jū ru! Dzī voja 4 stā vā smē ķ ē tā ju istabā , ir nesmē ķ ē tā ji. … Tomēr ▾ Ar vī ru atbraucā m uz viesnī cu augustā , cilvē ku praktiski nav, jo. š obrī d AAE nav sezona karstuma dē ļ . Bet gaisa kondicionieris istabā tieš ā m izglā ba situā ciju, un vispā r es mī lu siltumu, sauli un jū ru! Dzī voja 4 stā vā smē ķ ē tā ju istabā , ir nesmē ķ ē tā ji. Istabā bija virtuvī te, dzert tē ju, sasildī t jū ras veltes no lielveikala, kaijas, nekā du problē mu. istabā s nav balkonu, bet logi vaļ ā , tas priecē ja, lietas bija kur nož ū t. uz jumta ir peldbaseins, bet mē s dodam priekš roku jū rai, jo ī paš i tā pē c, ka tā ir ļ oti tuvu! Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, aptieka, netā lu no Okeanā rija. Nedaudz tā lā k gar piekrasti, viesnī cā Al Seeif, atrodas krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, iestā de ir pieprasī ta krievu tū ristu vidū , tā pē c viņ i to neapgā ja, vē l jo vairā k, viņ i tur barojas lieliski. No viesnī cas iespē jams doties uz centru, kursē arī autobuss uz Dubaiju. Pirmajā stā vā vestibilā ir Shan Tours stends, vadī tā js ir krieviski runā još s, ekskursijas nav dā rgas un interesantas. Daudzi mū s atrunā ja no ceļ ojuma uz Emirā tiem vasarā , bet mē s neklausī jā mies un beigā s nenož ē lojā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар n-sonchik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Istabā man principā patika viss, ja neatrod vainu. Apkalpojoš ais personā ls pieklā jī gs. Turpat zā lē pie ieejas tiek organizē ta vieta atpū tnieku ē dinā š anai. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Atvaļ inā jumā ar vī ru. Istabā man principā patika viss, ja neatrod vainu. Apkalpojoš ais personā ls pieklā jī gs. Turpat zā lē pie ieejas tiek organizē ta vieta atpū tnieku ē dinā š anai. Telpā , visticamā k, tur, kur agrā k atradā s restorā ns, notiek remonts. Domā jā m, ka zā lē organizē tā ē dinā š ana (citā di to nevar nosaukt) ir ī slaicī ga, bet telpas tiek remontē tas lielveikala vajadzī bā m. Ē dienu viesnī cā negatavo, bet atved un silda, tā pē c no karstuma nav ē diena. Ja neskaita arbū zus, augļ u nebija. Daž kā rt pusdienā s bufetes vietā vienkā rš i mē ģ inā ja no kaut kurienes atnest ē dienu, bet pusdienas atlikā m uz vakariņ ā m. Viss bū tu labi, dzī vot un ē st var, bet ņ emot vē rā , ka viesnī ca ir izremontē ta un pā rtika ir importē ta, cena neatbilst deklarē tajai. Viesnī cā maz cilvē ku, numuriņ i tukš i. Bet kopumā Emirā tiem patika. Ir vē rts tur palikt.
аватар Nusia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Al Bustanā nokļ uvā m nejauš i, rezervē jā m citu viesnī cu - neapstiprinā jā s, kā alternatī vu piedā vā ja. Mē s lidojā m ar Fly Dubai, bez kavē š anā s, bez ē diena, bez ū dens, viņ i piedā vā ja iedzert tableti ar ū deni par 2 USD. … Tomēr ▾ Al Bustanā nokļ uvā m nejauš i, rezervē jā m citu viesnī cu - neapstiprinā jā s, kā alternatī vu piedā vā ja. Mē s lidojā m ar Fly Dubai, bez kavē š anā s, bez ē diena, bez ū dens, viņ i piedā vā ja iedzert tableti ar ū deni par 2 USD. (Kad izlidojā m no Dubaijas, rokas bagā ž ā netika izņ emts ū dens un skotu.
Viesnī cā ieradā mies 10:00, mū s uzreiz aizsū tī ja brokastī s, lai gan mums tas nebija paredzē ts, par to liels paldies personā lam. "Restorā ns" atrodas tieš i viesnī cas vestibilā . Paņ ē mā m tikai brokastis, mums pietika. Ē dienu daž ā dī ba nav ī paš a, bet 10 dienu laikā mums nebija garlaicī gi. Istabā bija tē jkanna, 2 pudeles ū dens, cukurs un tē jas/kafijas maisiņ i tika papildinā ti katru dienu. Turklā t ū deni bez problē mā m varē ja savā kt dzesē tā jā .
Mē s lū dzā m istabu klusā vietā , un viņ i mums to uzreiz iedeva. Istaba pietiekami liela, 4 stā vā . Gultas ir atseviš ķ as - mē s tā s pā rvietojā m. Televizors ir liels, ar duci kanā lu krievu valodā .
Mū su istabā paklā js bija tī rs, bet no citiem atpū tniekiem dzirdē ju, ka tie nav ī paš i labi. Logs, tā pat kā lielā kajā daļ ā istabu, bija mazs stū rī . Jā , gaismas nav daudz, bet pie griestiem ir divas lielas lustras - mums pietika. Balkona nebija. Drē bes tika ž ā vē tas vannas istabā . Skapī , atverot, iedegā s gaisma. Ja nepiecieš ama gaiš ā ka telpa ar lielu logu, tad š ī s ir telpas, kas vē rstas pret ē kas fasā di un attiecī gi uz ceļ u, un tur ir skaļ š .
Š ampū ni, ž elejas, krē ms, zobu birstes, darbgaldi, ziepes - papildinā ti gandrī z katru dienu.
Pirmajā stā vā aiz reģ istratū ras ir rotaļ u laukuma tipa paklā jiņ š . Katrā stā vā ir arī tualetes. Adapteri rozetē m nebija vajadzī gi. Wifi istabā darbojā s labi. Dvieļ i tika izsniegti reģ istratū rā pret parakstu reizi dienā .
Baseins atrodas uz jumta, atpū tnieku tā tuvumā nebija daudz. Ir galdiņ i ar lietussargiem, bet vē ja laikā tos nedrī kst atvē rt, un nav kur paslē pties. Tā pat uz jumta ir duš a, tualete un sauna, atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m. Mans vī rs teica, ka viņ iem vienmē r ir apkurinā ta pirts, un sievieš u pirts vienmē r bija izslē gta. Redzē ju, ka vī rieš u istabā iegā ja sievietes ar vī riem.
Galvenais viesnī cas izvē les kritē rijs mums bija pirmā rinda vai pastaigas attā lums lī dz pludmalei. No š ī s viesnī cas lī dz pludmalei gā jā m 7 minū tes. Mums jā š ķ ē rso 3 ceļ i, bet mē s tos ļ oti ā tri pā rvarē jā m. Pludmale ir publiska, bezmaksas, nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, un duš a, tualete un ģ ē rbtuves ir tikai pludmales galā (mē s tur nekad netikā m). Trī s dienas bija vē jains un cilvē ki drī kstē ja iekā pt ū denī tikai lī dz ceļ iem. . . Un bija nemitī gi bē guma un bē guma paisumi, tā pē c lī cī ī paš i neizdevā s izpeldē ties. Piektdien neiesaku iet uz pludmali - tur pā rsvarā ir vietē jie, dabiski skatā s uz baltajiem, mē ģ ina ū denī pieskarties, apkā rt ir troksnis, policija brauc ar dž ipu, pā rbauda. kaut ko, dzen viņ us ā rā - tur prieks ir ļ oti apš aubā ms. Š ajā dienā labā k ir doties ekskursijā vai pavadī t to pie baseina.
Var apmeklē t arī Carlton Hotel maksas pludmali, ieejas cena 21 dirhams, lī dz tai var arī staigā t, tikai tā ir nedaudz pa labi no ceļ a. Bet gids mums neieteica tur braukt, teica, ka no tā s viesnī cas ir daudz tū ristu un tie, kurus atved.
Netā lu no reģ istratū ras viesnī cā ir galds ar Shan Tour pā rstā vi. Mē s tur braucā m ekskursijā s. Bijā m Abū Dabī (no 10.00 lī dz 21.00), ļ oti patika tur esoš ā moš eja, un arī viss bija informatī vi. Pateicoties gidei, bija ļ oti interesanti visu izstā stī t. Pusdienas ar dzē rieniem, kas iekļ auti ekskursijas cenā . Muzejs un okeanā rijs atrodas pastaigas attā lumā - ja dodaties uz pludmali, tie atrodas nedaudz pa kreisi puķ u dobē . Bezmaksas transporta pakalpojumi kursē no viesnī cas uz tirdzniecī bas centriem un Dubaiju. Vakarā var pastaigā ties pa krastmalu, apskatī t 100 metru strū klaku un dejojoš ā s strū klakas - tas ir skaisti. Blakus atrodas divi lieli lielveikali Cooperator - daž ā dā s vietā s. Blakus ir mazi veikaliņ i, dā rgā ki un ar nelielu preč u izvē li.
Suvenī ri pirkti Sarkanajā veikalā un veikalā "No 1 lī dz 10", visa izvē le ir milzī ga.
Bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos un viesnī cu. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka Emirā ti ir austrumnieciska pasaka, pie kuras gribas atgriezties vē l un vē l. Un š o pasaku man uzdā vinā ja mans mī ļ otais vī rs mū su iepazī š anā s 10. gadadienā . Paldies mī ļ ā : -*. (Tā kā Š ā rdž ā ir sausais likums, tad uz svē tkiem viss tika aizvests uz Duty Free, un lidostā tika nosū tī ti uz koferu apskati selektī vi).
Наш номер Вид залива с крыши у бассейна Люстра в мечети в Абу Даби Вечерняя мечеть Общественный пляж В номере Расписание
аватар ozudina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Rakstu atsauksmi 5. uzturē š anā s viesnī cā , jo. Es gribu glā bt tos, kas pulcē jā s ar bē rniem š ajā viesnī cā . Ē dinā š ana bē rniem netiek nodroš inā ta! Visi valkā vienu un to paš u putru, olas, marinē tus augļ us! Jā , pieauguš ajiem nav viegli, ja neesi pieradis katru dienu ē st vienu un to paš u. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi 5. uzturē š anā s viesnī cā , jo. Es gribu glā bt tos, kas pulcē jā s ar bē rniem š ajā viesnī cā . Ē dinā š ana bē rniem netiek nodroš inā ta! Visi valkā vienu un to paš u putru, olas, marinē tus augļ us! Jā , pieauguš ajiem nav viegli, ja neesi pieradis katru dienu ē st vienu un to paš u. Sula ir tikai š ķ ī stoš a, no kuras tad pē das no sejas netiek noslaucī tas. Kafija arī ir š ķ ī stoš a, un pat ne liofilizē ta (((ar plastmasas tē jkarotē m. Bez arbū za vakariņ ā s nedod citus augļ us, tikai katru vakaru. . . un arī vistu, par zivī m nesapņ o, un liellopu gaļ a arī...tev paveicā s ja nu vienī gi maltā s gaļ as veidā (((((vispā r bū tu izcils 4, ja nebū tu pā rtika. Un mū ž ī gā problē ma istabā ar dvieļ iem. Bija arī citi 4, kas par Š O naudu ir daudzkā rt labā ki! ! ! Tā pē c mē s vairs neejam uz š o viesnī cu ar kā jā m(((
аватар Milechka-best
Martā atpū tos š ajā viesnī cā , man viss patika, numuriņ i labi, ir viss nepiecieš amais, uzkopš ana katru dienu, personā ls draudzī gs, vienmē r var vienoties, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, bet vakariņ as mainī jā m uz pusdienā m 3 reizes . … Tomēr ▾ Martā atpū tos š ajā viesnī cā , man viss patika, numuriņ i labi, ir viss nepiecieš amais, uzkopš ana katru dienu, personā ls draudzī gs, vienmē r var vienoties, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, bet vakariņ as mainī jā m uz pusdienā m 3 reizes . devā s ekskursijā s.
Ekskursijas tika iegā dā tas gan no viņ u operatora, gan no chantur pā rstā vjiem (vestibilā sē ž š ī s firmas pā rstā vji, strā dā ļ oti jauka meitene Alija, viss pasaka kur un kā labā k)
Runā jot par ē dienu kopumā , nav slikti, visi bija paē duš i, protams nav daž ā dī bas, kā jau viss iekļ auts kū rortos, bet izsalcis arī nepaliksi, bet izvē le maza, augļ u maz, var protams, pievē rš ot mazliet pienā cī gu uzmanī bu administrā cijai.
Dzī vojā m istabā ar logu uz galveno ceļ u, pirmā s dienas kaut kā sasprindzinā jā s no nebeidzamā maš ī nu trokš ņ a, bet tad atnā cā m no pastaigā m un nokritā m tā , ka viņ i vairs nepievē rsa uzmanī bu troksnim.
Pludmale ir tī ra, 5 minū š u gā jiens
Patī kami bija arī tas, ka daž iem veikaliem tika nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnī cas.
Apskata beigā s gribu pateikt, kurš ceļ o ar pozitī vu un ar mē rķ i iepazī t valsti, kultū ru, nevis atrast vainu niekiem, un tos vienmē r var atrast pē c vē lē š anā s, bet viesnī ca ir laba izvē le. lai visiem jaukas brī vdienas
аватар PirogovaAlexa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tik ilgi gaidī to atvaļ inā jumu pavadī jā m pē c trī s gadu darba bez atpū tas AAE. Š o valsti izvē lē jā mies nevis nejauš i, bet gan pē c tū risma aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma. Jū s zinā t, viņ i jū s nepievī la, pā rē jais izrā dī sies vienkā rš i pasakains. … Tomēr ▾ Tik ilgi gaidī to atvaļ inā jumu pavadī jā m pē c trī s gadu darba bez atpū tas AAE. Š o valsti izvē lē jā mies nevis nejauš i, bet gan pē c tū risma aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma. Jū s zinā t, viņ i jū s nepievī la, pā rē jais izrā dī sies vienkā rš i pasakains. Mē s apmetā mies Al Bustan Hotel, š ī č etrzvaigž ņ u viesnī ca atrodas 2. pludmales lī nijā . Istaba, kuru saņ ē mā m, bija vienkā rš i pā rsteidzoš a, viss ir jauns, ļ oti tī rs, visas ē rtī bas, gaiš s un plaš s, vannas istabā ir viss nepiecieš amais vannas istabā )))), ieskaitot tī rus dvieļ us. Viesnī cā uz viesnī cas jumta ir peldbaseins viesiem, skats ir burvī gs, jo viesnī ca ir astoņ stā vu! Ir trenaž ieru zā le un daudzas lietas bē rniem, tostarp peldbaseins. Nav savas pludmales, viņ i to ved bez maksas uz Beach Hotel Sharjah pludmali, par to maksā . Bet netā lu, 10 minū š u gā jienā , ir bezmaksas pilsē tas pludmale. Bet nedomā jiet, ka š ī ir pilsē tas pludmale, kā da mums ir pie Melnā s jū ras, nē , viss ir kopts un tī rs, tī rī š ana katru dienu, jū ra ir kristā ldzidra, viss ir cilvē kiem vienā vā rdā . Par ē dinā š anu viesnī cā nerakstī š u, jo š ajā ziņ ā neesam kaprī zi, varu tikai teikt, ka vienmē r palikā m sā tī gi, viss tika pasniegts svaigs un garš ī gs. Un, protams, ekskursijas, AAE, bez ekskursijā m, atpū ta nav pilnī ga. Bijā m uz aptauju Dubaijā , mani ļ oti pā rsteidza sakoptā un skaistā pilsē ta, slavenie debesskrā pji un iedzī votā ju pieklā jī ba. Š ā rdž ā viņ i arī rezervē ja ekskursiju, š iku krastmalu š eit, paš u pilsē tu ar interesantu un bagā tu vē sturi. Ja godī gi, es nemaz negribē ju braukt prom, lidostā saskrē ja asaras. Nā kamgad atkal plā nojam lidot uz AAE, tikai ne uz 8 dienā m, bet uz pā ris nedē ļ ā m! Tač u pat pē c astoņ u dienu atpū tas viņ i mā jā s lidoja patieš ā m atpū tuš ies un ar daudz labiem iespaidiem.
аватар kseniyasidorova88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ļ oti mī lu AAE, š oreiz nolē mu pavadī t atvaļ inā jumu Š ā rdž ā . Viesnī cas numuriņ i tika rezervē ti iepriekš . Tikā m sē dinā ti diezgan ā tri, personā ls bija ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. … Tomēr ▾ Es ļ oti mī lu AAE, š oreiz nolē mu pavadī t atvaļ inā jumu Š ā rdž ā . Viesnī cas numuriņ i tika rezervē ti iepriekš . Tikā m sē dinā ti diezgan ā tri, personā ls bija ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Istabas arī lieliskas. Plaš s, gaiš s ar labu neuzbā zī gu interjeru, burtiski viss nepiecieš amais ir pa rokai. Starp citu, daž i vā rdi par virtuvi, man ļ oti patika, tur gatavo diezgan labi, tā pē c var droš i paē st brokastis un pusdienas uz vietas, man tomē r labā k patī k pusdienot mazos restorā nos. Papildus atpū tai pludmalē , apmeklē jā m vairā kas ekskursijas uz Abū Dabī un Al Ainu, sajū ta, ka nokļ ū sti kaut kā dā pasakā , it kā laiks apstā jas, iespaidi ir pā rsteidzoš i. Starp citu, ī paš s paldies aģ entū rai par labo organizā ciju, man ir ar ko salī dzinā t, te viss ir visaugstā kajā lī menī . Lielisks autobuss ar gaisa kondicionē tā ju, nelielas grupas un ļ oti zinoš s gids papildina relaksā cijas gaisotni un nesasprindzina.
аватар serg53
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojis ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i liela, paņ ē mā m tikai brokastis. Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a liela, papildus gultā m ir atzveltnes krē sli ar kafijas galdiņ u, pusdienu galds ar krē sliem, virtuvī te, ledusskapis, televizors, gludinā mais dē lis veļ ai, tē jkanna, gludeklis, glā zes , ū dens un tualetes piederumi. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i liela, paņ ē mā m tikai brokastis. Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a liela, papildus gultā m ir atzveltnes krē sli ar kafijas galdiņ u, pusdienu galds ar krē sliem, virtuvī te, ledusskapis, televizors, gludinā mais dē lis veļ ai, tē jkanna, gludeklis, glā zes , ū dens un tualetes piederumi. Brokastis ieturē jā m augu iež ogotā viesnī cas vestibilā . Paē dā m, paē dā m un istabā satikā m NG. Viņ i veica 3 ekskursijas - Al Ain, kalnu oā zi un Š ā rdž as apskates ekskursiju - no pē dē jā s viņ i atteicā s, kad uzzinā ja, ka tas ir tikai pilsē tā , nevis emirā tā...Kā bonusu saņ ē mā m bezmaksas vakara ekskursiju pa Abū Dabī . Ņ emts no mū su ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vja. Ekskursijas visiem patika, viena piebilde - par dreskodu Zajeda moš ejā nebrī dinā ja - samaksā ja 5 dolā rus. Viesnī cas atraš anā s vieta ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m - pastaigas attā lumā ir pludmale, veikals, kafejnī ca, akvā rijs un jū ras muzejs. Liels bonuss - pludmales dvieļ i - nav jā ž ā vē istabā . Vairā kas reizes gā jā m kā jā m lī dz centram, kas nav ē rti, jo uz ceļ iem nav gā jē ju celiņ u. Mē s paš i devā mies uz Dubaijas ziedu parku - viesnī cas shuttle uz Deira City Center, metro uz Nur Bank, taksis. Kopumā iesaku relaksē još ā m brī vdienā m.
В отеле Наш номер На крыше отеля Аквариум Аль-Айн Фонтан Фуджейра, барханы Дубай, парк цветов
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums bustansh
‹ Viesnīca Al Bustan Hotel Sharjah 4*

Al Bustan Hotel — это четырехзвездочный отель, расположенный в районе Аль-Хан в Шардже, область, известная своими многочисленными отелями и красивым пляжем. Чистое море всего в нескольких минутах ходьбы. Построен в 2008 году. Расположен на улице Аль-Хан, на 2-й пляжной линии. Входит в группу отелей Al Bustan Group. В отеле 8 этажей. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3,8 км от торгового центра Sahara Centre, в 1,4 км от колеса обозрения «Око Эмиратов» и в 9 км от Международного аэропорта Дубай.
Pludmales apraksts У отеля нет своего пляжа, предоставляется бесплатный трансфер на общественный пляж Al Khan.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей бесплатный Wi-Fi, открытый бассейн круглогодичного использования, терраса, ресторан и терраса для загара, а также бесплатная частная парковка на территории. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, набор для кофе и чая, сейф, утюг, гладильная доска. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Al Khan St - Al Khaledia Suburb - Sharjah - Объединенные Арабские Эмираты
Tālruņi: +971 6 5285444
Tīmekļa vietne: Al Bustan Hotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.