nevis riksos

Rakstīts: 24 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 18 — 29 septembris 2015
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Labdien visiem. Tagad ar sievu un diviem bē rniem 3 un 6 mē s esam š ajā viesnī cā . No 18. oktobra lī dz 29. oktobrim 2015. Pirms tam pā ris reizes atpū tā mies riksos tekirovā . Es dodu viesnī cai kaut ko no diviem lī dz trim.
Tā tad plusi.
Viesnī ca jauna, respektī vi, istabiņ u skaits svaigs, ne pā rā k nobruž ā ts. Tač u atbraucot bija jā sauc atslē dznieks, vanna aizsē rē jusi. : ) Atnā ca uzreiz.
Tī rī š ana istabā ir lieliska un ar padomiem un bez (ja bija mū zika, ddistribs atzvanī ja un izglā ba biedrus) Varbū t tas arī viss.
Un riska klubā uz pusstundu paņ ē ma auklī ti, meitenes dara visu iespē jamo.
Beat kautiņ š pieķ ē ra kā du izskatī gu vī rieti, pa ceļ am uz istabu visu rā dī ja un stā stī ja.

Kondicionieri darbojas visur.
Mī nusi.
Pē c noklusē juma istabā pē c noklusē juma nav zobā rstniecī bas un skū š anā s piederumu. Sarunā jam reģ istratū rā , tad sazvanā mies ar reģ istratū ru un pē c pusdienas piederumi mū s panā k.
Š ķ iet, ka viesnī cā ir wifi, bet š ķ iet, ka tā nav. Š ķ iet, ka ir bezmaksas tī kls, bet š ķ iet, ka ā trums nav paredzē ts interneta pā rlū koš anai. Ir uzbrukumi, bet tas ir izņ ē mums. Pā rklā jums ir mazā ks nekā gaidī ts. Telpā s varē ja izdarī t . numurs 2415.
Jū ra. Jū ru grū ti nosaukt. Manuprā t, mā kslī gs lī cis ar tā lu no tī ra ū dens. Divas dienas kaut kā da caurspī dī ga ž eleja peldē ja. Es nezinu, kas tas ir.
Pludmale. Rī vē ts gliemež vā ku akmens ar gobiem un citiem atkritumiem. Lai sakoptu pamanī ju nk bylr. vienmē r ir vietas.
Animā cija. Tas izkliedē pats no sevis : ) . Tas nav aforisms! ! . Ū dens polo regulā ri. Pā rē jo vajag paš am organizē t volejbola futbolu utt. visas organizatoriskā s iespē jas beidzas ar vienu saucienu animatora pludmalē .
Pasū tī ju tenisa korta gaismu : ) reģ istratū rā maksā jums niecī gs, numuru nepieraksta. Bet noteiktajā laikā gaisma neiedegā s. Viņ i piedā vā ja atlikt fundamentā lo spē li ar sievu. Mē s atteicā mies, lū dzā m norakstī t iemaksā to summu depozī tā .
1500 cilvē kiem viens bekgemona komplekts, kurā vē lē jā mies spē lē t izklaides pā rpilnī bas dē ļ . Mū s brī dinā ja, ka trū kst divu č ipu : ) : ))

Vakara animā cija ir. Katru dienu uzstā jas viena un tā pati grupa. Vā ji nesagatavots. Praktizē jiet programmu dienas laikā .
Pā rtika un dzē rieni. Lū k, kur lā pī t. Č etras dienas nebija ceptas zivis. Bija zivju galvas - bez ņ irgā š anā s. Masa ī sti nebija, viena vista un tī tars. No rī tiem pat desiņ as nav, tikai vista. Vispā r teikš u ar ē dienu lī dz š odienas vakariņ as bija sā tī gas. Kashi uz ū dens. Jū ras veltes vienu vakaru bija ļ oti slikti sagrieztas kū pinā tas sarkanā s zivis. Tiesa, salā tu bļ odiņ ā s atradā s nezinā mas izcelsmes kū pinā tas zivis.
Dzerš anai ir trī s veidu kokteiļ i. Trī s vī nu veidi. Bez izlejamā alus. Visur Amstel konservi. Man tas nav ī paš i labi. Viena veida š ampū ns, un tas viss plastmasas krū zē s. Stiprā ku nedzeru, negarš o. Vispā r esmu pilnī bā vī lusies ē dienā , jo man patī k apē st. Š odien vakariņ ā s bija zivju diena, š ķ iet, ka č etras dienas ietaupī jā m uzkodas, lai š odien atnestu kalmā ru garneles un uzceptu lasi.
Kā ds draugs un ģ imene š eit atpū tā s no 8. lī dz 22. septembrim, sakot, ka katru dienu ir nereā li daudz jū ras velš u, bet nebija animā cijas. Tagad ir animā cija, bet nav ē diena. Kampaņ a ar animā cijas ē dienu raudā s. : )
Apkalpoš ana restorā nā : ) - paš apkalpoš anā s. Viesmī ļ i ir lieliski nodzē sti, labi darī ts. Labi, ka ir tē jas un kafijas skaitī tā js, kuru var ē rti paņ emt pats, neizliekot lamatas. Ar alkoholiķ i ir grū tā k, viņ š jā uzrunā skaļ ā k. Bring ā tri ek stati labi darī ts.

Vienī gajā bā rā starp baseinu un pludmali ir sastrē gumi. Navitel drī z tos parā dī s. Turklā t korķ a rezorbcijas gaidī š anas laiks nav atkarī gs no dalī bnieku skaita.
Spa. Nepaļ aujieties uz hammam vai pirti ar bē rniem. š ī riksos jē dziens. citos riksos ar š ito ir normā li.
Ir rotaļ u laukums. Ir Rixie klubs. Viņ i ņ em bē rnus no č etru gadu vecuma.
Tualetē ziepes netika atrastas, izņ emot Rixie Club.
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c drauga atsauksmē m, kas bija septembrī . . un atsauksmes vietnē , kur viesnī cas vadī ba katru reizi atbildē ja, ka mē s darā m visu iespē jamo utt. izrā dā s, tas ir parastais bla bla bla un nevis tā , kā mē s uzraugā m un uzlabojam. un ja viņ š teiktu, ka brauks vē lreiz, tad es vairs uz š ejieni nebrauktu. Rakstu svaigus iespaidus. varbū t viedoklis mainī sies.
Bija gadī jums ar durvju slē dzeni no viesnī cas. Sanā ksmē atstā j depozī tu 200$. Bet viesnī cā par ū dens sporta veidiem var pierakstī t uz istabas numuru. Nu kā parasti parastā s viesnī cā s maksā izrakstoties. viņ š atskrē ja pa vidu Pā rē jie. dialogs reģ istratū rā ir š ā ds:
Kā pē c manas atslē gas ir bloķ ē tas?
Jū su istabas numurs.
2415.
Jums ir parā ds, jū s atstā jā t depozī tu 700 dirhamu apmē rā un iztē rē jā t 1200.
Vai mans numurs ir rezervē ts?
Jā .
Vai esat ieviesis pakalpojumu norē ķ inā ties nevis skaidrā naudā , bet pē c numuriņ a numura pludmalē ?
Jā .
Vai es š odien izrakstī š os?
Nē .
Tā tad, vai varat atbildē t, kā pē c manas atslē gas ir bloķ ē tas?
Atvainojiet, es to tū lī t salaboš u, mums ir tā da sistē ma.

Man nevajag tavas atvainoš anā s, es atnā cu atpū sties un neskrienu pie tevis, kad vien vē lies. (Meitene reģ istratū rā bija pusš ķ irta kazahs vai korejiete, kas uzvedā s provokatī vi. Kad ieč ekojos, kad atgā dinā ja par zobā rstniecī bu un skū š anā s piederumiem, man tā š ķ ita. Bet nē . )
Vispā r atslē gas atslē dzu, naudu nesamaksā ju (par ko tu vā rī ji, nav skaidrs), bet sajū ta, ka tā s nestrā dā tā , ka tu atpū ties, bet tu tomē r atpū ties viņ ā m.
Vispā r viesnī ca ir mitra, nav ieskrē jusies, lai gan pē c 2 gadiem varē ja ieskriet labā k. vadī ba nepā rprotami atteicā s no tā , un vietē jie dara, ko grib.
R. s. Es zvanī ju no ķ ermeņ iem par soria kļ ū dā m. No laika pā rpilnī bas, kurā nav ko darī t, rakstu atsauksmi. Starp citu, pirmo reizi. Atliek atpū sties 6 dienas, bet es nejū tu pozitī vu noskaņ ojumu no viesnī cas rū pē m par sevi. Man rī t uz dienu jā tiek ā rā no viesnī cas. Es ceru, ka viesnī ca galu galā kļ ū s cienī ga, lai attaisnotu rikso vā rdu, nevis tikai nē sā tu plā ksnī ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu