Marjan Island Resort & Spa apskats

Rakstīts: 18 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 23 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Iepriekš mums piedā vā ja viesnī cu, kas bija bez teritorijas un uz pludmali bija jā brauc ar autobusu, tā pē c bijā m priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mums par to tika droš i sniegta maksimā lā informā cija, tā pē c bijā m gatavi tam, kas š eit notiks.
Mū s brī dinā ja par reģ istrē š anos no pulksten 14:00. Mē s ieradā mies agrā k, un joprojā m strā dnieki mē ģ inā ja atrast istabu, kur mē s varē tu reģ istrē ties pē c iespē jas agrā k. Protams, vē l gaidī jā m, bet ne lī dz 14. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, un 10 jau reģ istrē jā mies. Protams, pē c lidojuma cerī bas ir satriecoš as, bet ko darī t, ja ir tā di starptautiski noteikumi ? ! Istaba bija ļ oti ē rta un viss bija organiski.
Viesnī cas trū kums bija tas, ka nebija kur iet. Bija tikai viesnī ca un viss. Š eit ir ļ oti garlaicī gas brī vdienas, ja sē di viesnī cā un nekur nebrauc. Bet pati viesnī ca ir skaista, bet tuvumā vispā r nekā nav. Un viesnī ca nenodroš ina nekā das izklaides programmas, neko. Tikai bē rniem tur kaut kas ir un viss. Pieauguš ajiem š ajā viesnī cā vienkā rš i nav ko darī t. Bet vienī gais, ka viesnī ca ir patieš ā m jauka. Uz vietas esoš ais baseins bija apsildā ms, bet tur peldē ja tikai tonna bē rnu, nebija dzī ves vietas. Mē s nekad neesam peldē juš ies baseinā .

Mums nepatika, ka no pludmales paveras skats uz lī ci. Un š eit ir redzams tikai lī cis, nevis jū ra bez apvā rš ņ iem. Bet varbū t tā pē c ū dens te bija siltā ks, ā trā k iesila.
Uz vietas bija arī restorā ni, tač u tie ir ļ oti dā rgi. Apkalpoš ana š eit ir normā la, neatš ķ iras no Ē ģ iptes. Ē diens, ko mē s ē dā m, bija brokastis un vakariņ as, pē c tam labi pagatavota, daudzveidī ga bufete, ē diet visu, ko vē laties. Bet š ī s viesnī cas teritorijā nebija iespē jams dzert alkoholu, pat nopirktu lielveikalā . Tur pat restorā nā to nebija iespē jams pasū tī t. Vajadzē ja ņ emt lī dzi un dzert istabā vai nedzert vispā r.
Bet tomē r ceļ ojums uz Dubaiju mums ī paš i patika, jo tur ir ļ oti skaista modernā arhitektū ra. Uzreiz noskaņ ojums pacē lā s un brauciens bija tieš i no š ī brauciena.
Ja jū s dodaties uz viesnī cu ar bē rniem, tas ir ļ oti labi, viss ir ļ oti civilizē ti. Un, ja tas ir tī ri pieauguš ajiem, tad š eit bū s nedaudz garlaicī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu