Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Rasalhaima
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Galvenā ēka celta 2007. gadā, villas 2006. gadā. Tas sastāv no galvenās sešstāvu ēkas un 37 divstāvu villām. Liela labiekārtota teritorija ar dārziem un baseiniem. Plašajā teritorijā var pārvietoties ar bagijiem. Katram numuram un villai ir balkons vai terase ar terasi. Liela dažādu sporta veidu izvēle. Ieteicams ģimenēm ar bērniem. Jaunais ūdens atrakciju parks Ice Land atrodas 15 minūšu brauciena attālumā.Vairāk →
аватар gusarova-svetlan
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca man patika. Jū nijā atpū tā s ar bē rnu 3.5 gadi. Laiks bija 40 grā du robež ā s, bet ū dens bija labs. Pē cpusdienā devā mies uz viesnī cu. Ē diens labs, viss garš ī gs. Pietika gaļ as un jū ras velš u, augļ u, saldumu, viss bija svaigs. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man patika. Jū nijā atpū tā s ar bē rnu 3.5 gadi. Laiks bija 40 grā du robež ā s, bet ū dens bija labs. Pē cpusdienā devā mies uz viesnī cu. Ē diens labs, viss garš ī gs. Pietika gaļ as un jū ras velš u, augļ u, saldumu, viss bija svaigs. Paldies viesmī lē m Gopi un Heenai par kvalitatī vu apkalpoš anu
Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s noritē ja ā tri, bet nebija neviena krieviski runā još a administratora. Man nepatika brī dis ar depozī tu par istabu (apmē ram 150 USD), varbū t viņ i to atdeva nevis dolā ros, bet gan dirhē mos. Man bija ierobež ots skaidras naudas daudzums, jo plā noju atvaļ inā jumu viesnī cā . Un nauda tika iesaldē ta. Kā rtē jais nepatī kamais brī dis bā rā , kur bē rnam piedā vā ja ananā su, un beigā s mums atnesa rē ķ inu par 90 dirhamiem. Lai gan atpū tā mies uz programmu viss iekļ auts. To, ka š is ir maksas pakalpojums, uzzinā ju tikai pē c tam. Pludmale ir ļ oti liela un tī ra. forš i baseini
Ir pieejams bē rnu baseins un jauks sā lsū dens baseins, ko aizē no palmas. Kopumā viesnī ca man patika
аватар Rim77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Hilton tī klā bā rmenis visu ņ em ar kailā m rokā m, uz replikā m nereaģ ē , ir rupjš . Neviens tev nedos salmiņ u par kokteili, un, ja tu prasi, tad paņ em ar roku pī pi, kur cilvē ks dzer, un iedod tev! Esmu š okā par tik antisanitā riem apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Hilton tī klā bā rmenis visu ņ em ar kailā m rokā m, uz replikā m nereaģ ē , ir rupjš . Neviens tev nedos salmiņ u par kokteili, un, ja tu prasi, tad paņ em ar roku pī pi, kur cilvē ks dzer, un iedod tev! Esmu š okā par tik antisanitā riem apstā kļ iem. Nav zinā ms, kad bā rmeņ i mazgā ja rokas un vai vispā r mazgā jā s, bet pē c tam Hilton viesnī cā nejū tas kā kokteilis! Pat ja jū s maksā jā t par viss iekļ auts!

Bet visvairā k biju pā rsteigts un nolē mu uz š o viesnī cu vairs nebraukt, kad reģ istratū rā pē c mana lū guma ieradā s menedž eris, kuram bū tu jā kontrolē bā rmeņ u darbs, tas bija, spriež ot pē c viņ a vizī tkartes, vadī tā ja palī gs vā rdā Lakmals Manasingha, kurš negribī gi uzklausī ja manas sū dzī bas un vē lmes par š ā du bā rmeņ u rī cī bu un teica, ka ņ emt piparmē tru, laimu un citus produktus ar rokā m un ielikt glā zē un piedā vā t viesnī cas viesiem ir pareizi un normā li. Es pat nož ē loju, ka neiefiksē ju š os vā rdus video, š ī s un citu Hilton viesnī cu vadī bai!
Varbū t serviss ir tik ļ oti samazinā jies, ka tas ir lietu kā rtī bā , un š ī vadī tā ja teica, ka bā rmeņ iem it kā jā mazgā rokas, bet tam grū ti noticē t!

Neiesaku sabojā t atvaļ inā jumu un doties uz viesnī cu ar tā diem bā rmeņ iem un menedž eriem! Vispā r jau serviss viesnī cā nav ī paš i labs, skaidrs, ka kontroles nav, tā tad personā ls kaut kā strā dā!

Ē diens arī nav ī paš i labs, vidē ji ķ ē des viesnī cai.

Teritorija nav slikta, ir daudz baseinu, ir vairā ki bē rnu slidkalniņ i. Bet serviss un tik analfabē ti un vienaldzī gi vadī tā ji stipri sabojā iespaidu par viesnī cu un vē lmi atgriezties vē lreiz!
аватар id452107798
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
1. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta 2. Grezna viesnī ca ar privā tu pludmali. 3. Ļ oti ē rti numuri ar lielisku skatu pa logu. 4. Lielisks serviss. Praktiski neredzams! 5. Viesnī cā viss ir vislabā kajai atpū tai gan pā riem, gan ģ imenē m. … Tomēr ▾ 1. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta
2. Grezna viesnī ca ar privā tu pludmali.
3. Ļ oti ē rti numuri ar lielisku skatu pa logu.
4. Lielisks serviss. Praktiski neredzams!
5. Viesnī cā viss ir vislabā kajai atpū tai gan pā riem, gan ģ imenē m.
аватар raisadeva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jā , š ī s viesnī cas pludmale ir viena no labā kajā m. Piemē rots visiem bez izņ ē muma. No vienas puses ir kluss un mierī gs, pat nemieru laikā jū rā , š ajā pusē bū s viegls viļ ņ ojums. Ieeja ir lieliskas smalkas smiltis bez akmeņ iem un gliemež vā kiem. … Tomēr ▾ Jā , š ī s viesnī cas pludmale ir viena no labā kajā m. Piemē rots visiem bez izņ ē muma. No vienas puses ir kluss un mierī gs, pat nemieru laikā jū rā , š ajā pusē bū s viegls viļ ņ ojums. Ieeja ir lieliskas smalkas smiltis bez akmeņ iem un gliemež vā kiem. Pludmalē vienmē r ir profesionā li glā bē ji. Viesu droš ī ba ir visaugstā kajā lī menī , tā pat kā kopē jā apkalpoš ana. Pludmales garums abā s pusē s ir milzī gs, brī vas vietas daudz, un tā dā karstumā pludmalē nav daudz cilvē ku. Ļ oti palī dzē ja arī atdzesē tie baseini, tā da forš a oā ze)). Ir arī milzī gs peldbaseins ar jū ras ū deni un daž ā du dziļ umu. Bē rniem ir atseviš ķ a peldvieta. Un pat pie baseiniem vienmē r atradā s glā bē ji. Villā s ir arī divi peldbaseini. Mū su istaba atradā s turpat, ļ oti tā lu. Pē c zvanu uz reģ istratū ru ierodas bagiji, un patī kams jauneklis jū s aizvedī s uz jebkuru viesnī cas punktu. Protams, es vē los uzslavē t visu viesnī cas personā lu un ī paš i meiteni Irinu, kura jebkurā laikā atrisinā ja visus mū su jautā jumus. Sā kotnē ji maltī tes apmaksā ja AL, jo viesnī ca atrodas nelielā attā lumā , un jū s neko daudz nesaņ emat un nepaliekat. Jā , un AAE joprojā m nav taju)). Viesnī cai ir milzī ga teritorija, viss ir zaļ š un kopts. Vakarā patī kami pastaigā ties, pasē dē t zem palmas. Viesnī ca un tā s teritorija ir pilnī bā piemē rota patī kamai, mierī gai un mē renai atpū tai. Š ajā ziņ ā palī dz arī personā ls, bā rmeņ i ar patī kamu apkalpoš anu un gardiem kokteiļ iem, profesionā li viesmī ļ i restorā nā . Viņ i pagatavoja pā rsteidzoš u kafiju vestibila bā rā ! Man arī ļ oti patika ē diens. Lieliska ē diena kvalitā te un liela izvē le. Neredzu jē gu visu uzskaitī t, tikai atzī mē š u to ar augstu 5 ballu vē rtē jumu 5 ballu skalā . Bū tu gribē jies jū ras velš u izlasi, bet mē s to brī di pā rdzī vojā m diezgan labi. Viesnī ca ir lieliski piemē rota pilnī gai atpū tai, jo pat tad, kad tā ir pilnī bā noslogota, jū s redzē siet maksimā lu pū li tikai restorā nā vai bā ros. Viesnī ca nenoliedzami skaista.
аватар Natalia1110
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas! ! ! Viesnī ca ir pā ri visam uzslavu! Uzturē jā s viesnī cā Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa no 01.07. -2017. lī dz 10.07. 2017 Telpas numurs 2410 un 2411. Brī vdienas Emirā tos, dalos iespaidos, jo Ne pirmo reizi Emirā tos: • Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah • Jumeirah Zabeel Saray 5* - luksusa viesnī ca uz Palmas Dž umeiras • Waldorf Astoria Ras Al Khaimah 5* • Miramar Al Aqah Beach Resort Fujairah AAE Ir ar ko salī dzinā t un jau ir daudz redzē ts no Abū Dabī lī dz Dubaijai. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas! ! ! Viesnī ca ir pā ri visam uzslavu!
Uzturē jā s viesnī cā Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa
no 01.07. -2017. lī dz 10.07. 2017 Telpas numurs 2410 un 2411.
Brī vdienas Emirā tos, dalos iespaidos, jo Ne pirmo reizi Emirā tos:
• Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah
• Jumeirah Zabeel Saray 5* - luksusa viesnī ca uz Palmas Dž umeiras
• Waldorf Astoria Ras Al Khaimah 5*
• Miramar Al Aqah Beach Resort Fujairah AAE
Ir ar ko salī dzinā t un jau ir daudz redzē ts no Abū Dabī lī dz Dubaijai. Atpū ta AAE ir, ja ir nepiecieš ama vismaz nedē ļ a, lai iepazī tos ar krā su un apskates objektiem, un tiem, kas lido atvaļ inā jumā , jā bū t gataviem, ka viss ir dā rgs un tā lu.
Kā pē c tik garš ievads, es paskaidroš u. Atvaļ inā jums bija ieplā nots vecā kiem (sapnis apmeklē t AAE, mammai dzimš anas diena 05. jū lijā ). Jū lija mē nesis! Kas vasarā bija AAE, mani sapratī s (+43 dienā , +32 naktī ). Tač u vecā ku sapnis nav viegls uzdevums. Izvē lē ties viesnī cu ar labu ē dienu, pieklā jī gu apkalpoš anu, lielu teritoriju, labu pludmali, izvē le krita uz Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa! Viesnī ca ir pā ri visam uzslavu! Daudz ceļ oju un ir ar ko salī dzinā t, bet pirmo reizi visiem teicu – Tā ir viesnī ca, kurā gribu atgriezties arī vasarā!! !
Ieraš anā s bija vakarā . Tikš anā s ballī te nogā dā ta viesnī cā.1 stundu 20 minū tes. Transfē rs tika rezervē ts individuā li. Mums nebija laika vakariņ ā m, bet sviestmaizes tika piegā dā tas mū su istabā , sī kums, bet jauki. Viesnī ca atrodas tā lu, ja iespē jams, pasū tiet individuā lu transfē ru.
Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, un pē c lū guma apmesties blakus gados vecā kiem vecā kiem tas tika ņ emts vē rā . Krievvalodī gā Irina reģ istratū rā visu profesionā li noorganizē ja. Lū dzu, ņ emiet vē rā viesnī cas vadī bu krievvalodī gajiem atpū tniekiem jums ir lielisks darbinieks. Palī dzē ju un noorganizē ju mammai apsveikumus dzimš anas dienā !
Telpas lieliskā stā voklī ! Tī rī š ana teicama! Gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu. Tē ja, kafija, ū dens - viss pietiekamā daudzumā . Visas ē dienreizes bija iekļ autas. Es ļ oti iesaku ē st, lai atpū stos, nevis klī st pa tirdzniecī bas centriem pā rtikas meklē jumos. AAE viss ir dā rgi, ja ē dat dzē rienus kopā ar bē rniem un izvē le š ajā viesnī cā jū s iepriecinā s!
Ē diens ļ oti labs! Galvenā izvē le un kvalitā te! Katrai gaumei un diē tai! Augļ i ir pā rpilnī bā , arbū zi, melones, viss svaigs, Sulas izcilas, brokastī s arī svaigas sulas. Saldē jums - augļ i vienmē r ir klā t. Gaļ as un zivju izvē le bija iespaidī ga, ir suš i, bē rniem liela jogurtu, graudaugu, graudaugu izvē le. AAE š ī viesnī ca ir pā ri visam slavē jam!! !
Teritorija ir milzī ga, kas ir ne tikai iespaidī gi, bet arī nevar redzē t, cik viesu ir viesnī cā s, ir ļ oti ē rti un ē rti atpū sties! Viss ir tī rs, daudz zaļ umu, baseina un pludmales bā ri darbojas lieliski. Kokteiļ i tiek gatavoti kvalitatī vi, alus cienī tā jiem – tieš i š ajā viesnī cā ir visaugstā kā kvalitā te, jo. Vā cieš i paliek viesnī cā s!
Baseini ir lieli un skaisti! Divi ar dzesē š anu ir lieliski piemē roti atpū tai vasarā ! Baseins ar jū ras ū deni ir ļ oti liels un skaists, pē c 16 ir pilnī ga atpū ta! No kokteiļ u bā ra paveras skats uz baseinu. Baseinu dziļ ums bija patī kami satriekts, viss tika ņ emts vē rā gan bē rniem, gan pieauguš o ē rtai vannoš anai! Pa perimetru ir glā bē ji, lai jū su atpū ta un pā rē jie jū su bē rni bū tu profesionā ļ u uzraudzī bā !
Pludmales ir tī ras. Divi lī č i. Ļ oti tī ras smiltis un laba ieeja. Bī stamu dzī vnieku nav! Neskatoties uz to, ka jū lijā slidas nebija!
Viesnī ca ir cenas un kvalitā tes vē rta!! !
Ja vē lies kvalitatī vu atpū tu, esi klā t! ! !
аватар oleksaoleksovych
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Teritorija ir ļ oti liela. Pakalpojuma lī menis ir než ē lī gs. Bet es neiesaku villu, bet galveno ē ku. Iesaku pirkt pā rtiku viss iekļ auts, jo citā di sanā ks krietni dā rgā k. Daudzi baseini tiek atdzesē ti, kas ir ī paš i vē rtī gi vasarā. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra.
Teritorija ir ļ oti liela.
Pakalpojuma lī menis ir než ē lī gs. Bet es neiesaku villu, bet galveno ē ku.
Iesaku pirkt pā rtiku viss iekļ auts, jo citā di sanā ks krietni dā rgā k.
Daudzi baseini tiek atdzesē ti, kas ir ī paš i vē rtī gi vasarā.
Jū ra ir krā š ņ a. 2 lagū nas. Ir medū zas.
Tiem, kam patī k klusa atpū ta "baseins-ē diens-jū ra" - tā vienkā rš i ir paradī ze. Tiem, kam patī k kustē ties, bū s nedaudz garlaicī gi. Nav animā cijas, ekskursijas ir tā las un dā rgas.
аватар novichencko.an
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca pat nebiju gaidī jusi! Sā kumā ir ļ oti liela pludmales josla, kur un š eit jums noteikti nebū s jā aizņ em vieta. Daudz ū dens sporta veidu, nirš ana, kajaki, laivas, paraseilings, makš ķ erē š ana) Pludmale ir tī ra, glā bē ji vienmē r ir tur. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca pat nebiju gaidī jusi! Sā kumā ir ļ oti liela pludmales josla, kur un š eit jums noteikti nebū s jā aizņ em vieta. Daudz ū dens sporta veidu, nirš ana, kajaki, laivas, paraseilings, makš ķ erē š ana) Pludmale ir tī ra, glā bē ji vienmē r ir tur. Viesnī cas teritorija ir milzī ga, ir daudz vietu, kur doties pensijā . Ē rtas nojumes, skaisti augi, palmas. Ir kur staigā t un galvenais, lai visur bū tu tī rs, jo viņ iem ir laiks tikai uzturē t kā rtī bu. Jā , un man patika, ka visi klejo pa š o lielo teritoriju un nav cilvē ku pū ļ a. Ja ir slinkums staigā t, tad maš ī nas brauc un visus pavizina. Lai gan infrastruktū ra ir ē rta visur, kur var viegli pastaigā ties vai apmaldī ties. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca patiks tiem, kam patī k kaut kas pa vidu un privā tums un ē rti apstā kļ i, lai viss bū tu pie rokas. Varbū t es rakstī ju haotiski, bet es nevaru to izteikt savā dā k. Runā jot par ē dienu, š eit viss ir ļ oti garš ī gs un bagā tī gs. Bet mums, jū ras velš u cienī tā jiem, to joprojā m bija maz, un garneļ u un kalmā ru, bet joprojā m par maz. Bet gaļ a nav problē ma. . Tas ir ļ oti neparasti, ka viņ i prasa istabas numuru restorā nā ) Nemodieties badoties un pabarot bē rnus nav problē ma. Apkalpoš ana ir lieliska. Ar saziņ u ar personā lu nebija problē mu krievu valodā , daudzi, ja ne visi, labi, un, ja kas reģ istratū rā , krieviski runā još s personā ls vienmē r ir blakus. Istaba arī bija ļ oti jauka. Viss ir ē rti. Mē beles ir lieliskas, dizains patī kams. Viņ i uzņ em lieliski. Jā , nav par ko sū dzē ties) Kopumā viesnī cu var iekā rtot perfekti visos aspektos!
аватар belczova1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē le starp divā m viesnī cā m, Hilton sakā rtota cenā . Iekā rtojā mies ļ oti ā tri, ieradā mies 22.30 un bija laiks vakariņ ā m. Norē ķ inoties, viņ i prasī ja iemaksā t depozī tu 100 USD dienā , bet es kaulē jos par tū kstoš dirhamu. … Tomēr ▾ Izvē le starp divā m viesnī cā m, Hilton sakā rtota cenā . Iekā rtojā mies ļ oti ā tri, ieradā mies 22.30 un bija laiks vakariņ ā m. Norē ķ inoties, viņ i prasī ja iemaksā t depozī tu 100 USD dienā , bet es kaulē jos par tū kstoš dirhamu. Mainiet naudu lidostā par labā ko cenu. Viesnī cā iedod dolā rus, viņ i atdos dirhamus un skaitī s pē c savas likmes. Paē dā m brokastis un vakariņ as un nenož ē lojā m! Ē diens labs, ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Dzē rieni nav iekļ auti vakariņ ā s un to cenas "kož ". Divas glā zes sulas maksā.13 USD. Telpas jā prasa augstā k un ar skatu uz jū ru, mē s darī jā m) tī rī jā m katru dienu, pastā vī gi tiek papildinā ti š ampū ni, kondicionieris, ž eleja, ziepes utt. Pludmale lieliska, ū dens lī cī ir tī rā kais! Zivis nebaidā s un peld lī dz kā jā m, ļ oti draudzī gas)) sauļ oš anā s krē slu vienmē r bija pietiekami visiem. Ļ oti piemē rots brī vdienā m ar bē rniem.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Pavisam nejauš i satikā m labus cilvē kus Š uhratu un Gulju, kuri vada ekskursijas uz Dubaiju, Abū Dabī un okeā nu. Viņ u ekskursijas ir divas reizes lē tā kas nekā tū roperatora ekskursijas. Mē s ar viņ iem braucā m uz Dubaiju, vienkā rš i lieliski pavadī jā m laiku! Liels paldies viņ iem! Viņ i skatī jā s uz strū klakā m č etras reizes, varē ja pavadī t visu nakti, vienkā rš i nebija spē ka.
Pā rē jais izdevā s labi un nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu!
аватар x_air
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Braucienu organizē ja Lik Tour. Ja jū s dodaties uz AAE jū ras un pludmales dē ļ , tad jums ir jā dodas tikai uz Ras Al Khaimah. To var apliecinā t visi vietē jie arā bi. Villas un galvenā ē ka ļ oti atš ķ iras viena no otras. Villas ir lielas, neveiklas un neē rtas telpas ar flī ž u grī dā m un bez paklā ja. … Tomēr ▾ Braucienu organizē ja Lik Tour. Ja jū s dodaties uz AAE jū ras un pludmales dē ļ , tad jums ir jā dodas tikai uz Ras Al Khaimah. To var apliecinā t visi vietē jie arā bi.
Villas un galvenā ē ka ļ oti atš ķ iras viena no otras. Villas ir lielas, neveiklas un neē rtas telpas ar flī ž u grī dā m un bez paklā ja. Lielā ē nainā balkona dē ļ telpā gandrī z neieplū st gaisma. Ir maz mē beļ u. Villas ar numuriņ iem 8 atrodas diezgan tā lu, lī dz brokastī m vajag vismaz 10 minū tes.
Numuri centrā lajā ē kā ir kompaktā ki un ē rtā ki.
- Privā ta liela pludmale
- Brokastis ir nelielas, bet ļ oti kvalitatī vas, nevis kā Turcijas viesnī cā s.
— Netā lu no Al Hambra tirdzniecī bas centra. Ir marš ruta autobuss, vai arī jū s varat iet uz turieni 20-25 minū š u laikā . Tomē r pats tirdzniecī bas centrs ir tā ds pats. Ir maz veikalu, maz zī molu, vē l mazā k cilvē ku.
Балкон
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas Ras Al Khaimah, apmē ram divas stundas no Dubaijas. Š ī ir pludmales viesnī ca ar visā m brī vdienu ē rtī bā m. Pirmā lī nija, debeszila jū ra. Ir vē rts š eit ierasties, lai izbaudī tu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Ras Al Khaimah, apmē ram divas stundas no Dubaijas. Š ī ir pludmales viesnī ca ar visā m brī vdienu ē rtī bā m. Pirmā lī nija, debeszila jū ra. Ir vē rts š eit ierasties, lai izbaudī tu atvaļ inā jumu. Ir pieejami visi iepirkš anā s centri un ekskursijas. Milzī ga teritorija, daudz apstā dī jumu, peldbaseini. Stilī gs, ē rts, skaists. Š eit jū s vē laties atpū sties!
пляж отеля территория отеля территория отеля с бассейнами бассейны на улице ресторан территория отеля уютные номера
Parādīt vairāk »


iemiesojums kokoko123
vai viesi, kas uzturas galvenajā ēkā, var izmantot sauļošanās krēslus un lagūnas pludmali pie villām? Vai galvenajā ēkā ir telpas ar skatu nevis uz jūru, bet uz otru pusi _ pilsētai un ceļam?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums dubovskaya1
Sveiki, pastāstiet par savu apmešanās vietu villās, citā vietnē lasīju, ka ir arī kopēja ēka. Un naktsmītnes jārezervē uzreiz aģentūrā vai jau ierodoties viesnīcā. Vai joprojām ir Wi-Fi un kurās vietās tas ir maksas vai nē? Un visbeidzot, vai uz vietas ir zāliena futbola laukums. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums Tata7271969
Mēs vēlētos apmeklēt šo viesnīcu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Ollis
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik liela bija depozīta summa? Es lasīju, ka viņi paņēma 1000 dolārus par 7 dienām ((
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Главное здание было построено в 2007 году, виллы — в 2006 году. Состоит из главного шестиэтажного здания и 37-ми двухэтажных вилл. Большая живописная территория с садами и бассейнами. По обширной территории можно передвигаться на машинках багги. В каждом номере и вилле есть балкон или внутренний дворик с террасой. Большой выбор различных видов спорта. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми. В 15 минутах езды расположен новый аквапарк Ice Land.

Atrašanās vieta Отель расположен на живописном берегу Персидского залива, на северной оконечности Аравийского полуострова, в часе езды от международного аэропорта Дубая и в 20 минутах езды от международного аэропорта Рас-аль-Хаймы.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 1500 м. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории, в лобби), 5 ресторанов: 1 основной ресторан Maarid (международная кухня: завтрак – шведский стол и a la carte, обед и ужин – шведский стол и a la carte), 4 A la Carte: Piaceri Da Gustare (итальянский), Al Bahar (рыбный, морепродукты), Pura Vida (бразильский), Passageto Asia (азиатский), 4 бара (бар X.O с живой музыкой; бар Sunset у бассейна; 2 бара на пляже: Rio Bar, Dhow Beach Bar), Dome Lounge, BN Café, магазины (ювелирный, сувенирный), 5 бассейнов с температурным контролем (3 открытых бассейна для вилл chalet pools; 2 открытых бассейна (1 с морской водой), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), 3 конференц-зала (на 100 чел.), автобус до торговых центров бесплатно (Manar Mall, RAK Mall по расписанию).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна (1 с горкой; с режимом температурного контроля), детский клуб бесплатно (Tree House 4–12 лет), клуб для подростков бесплатно (The Hide 12-16 лет), детский кинотеатр, детская площадка (крытая), детское меню в ресторане платно (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа-центр (9 процедурных комнат, платно), сауна бесплатно, турецкая баня (хаммам) платно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно (парусный спорт, каякинг, рыбалка, парасейлинг, водные лыжи, банан, парашют, каноэ, водные мотоциклы), мини-футбол бесплатно, дайвинг-центр платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 475 номеров. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (5), номера connect (92) и номера для некурящих (403).

42 Guest Room King (40 м2, однокомнатный, с видом на город или сад, с балконом или террасой с прямым доступом на пляж, кровать king-size, макс. 2+2 чел., раздельная ванная и душевая кабина);

Guest Room Queen (40 м2, однокомнатный, с видом на город или сад, с балконом или террасой с прямым доступом на пляж, кровать 2 queen-size, макс. 3 или 2+2 чел., раздельная ванная и душевая кабина);

344 Deluxe Room Sea View King (40 м2, однокомнатный, с видом на море или сад, с балконом или террасой (на первом этаже), кровать king-size, макс. 2+2 чел.);

Deluxe Room Sea View Queen (40 м2, однокомнатный, с видом на море или сад, с балконом или террасой (на первом этаже), кровать 2 queen-size, макс. 3 или 2+2 чел.);

84 Villa Superior Room Pool / Sea View (50 м2, однокомнатный, с видом на море или бассейн, с балконом или террасой, 2 кровати queen-size, макс. 3 или 2+2 чел.);

48 Villa Junior Suite Sea View (55 м2, спальня, гостиная, есть межкомнатная дверь, с видом на море, с балконом или террасой, кровать king-size, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Ванная комната, халаты и тапочки (бесплатно), фен, центральный кондиционер, LCD-телевизор, спутниковое телевидение, телефон, Wi-Fi (платно), электронный сейф (бесплатно), мини бар (платно, вода — бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese PO Box: 12298, Al Maareedh Street, Ras Al Khaimah, UAE
Tālruņi: Tel: +971-7-228-8844 Fax: +971-7-226-0022
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.