Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 18 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 7 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Lidojums: Flydubai lidoja, pirmo reizi saskā ros ar to, ka pat par ū deni uz kuģ a bija jā maksā .
Privā ts transfē rs: ā trs un ē rts, nav jā gaida citi tū risti (TPG Ras Al Khaimah nodroš ina tikai privā tu transfē ru)
Un tagad par viesnī cu.
Reģ istrē joties reģ istratū rā bija krieviski runā još a meitene Kristī na, kura iedeva viesnī cas karti, pastā stī ja, kam un kur bū t un atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Reģ istrē š anā s bija jā gaida aptuveni stundu, tač u tas nav kritiski, ņ emot vē rā , ka ieradā mies viesnī cā pirms pulksten 12:00.

Istaba ir lieliska! Plaš s un ē rts ar lielu vannas istabu. Numurā ir fē ns, gludeklis ar dē li un viss nepiecieš amais tē jas un kafijas pagatavoš anai (kā visā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s AAE). Mē s dzī vojā m villā otrajā lī nijā ar daļ ē ju skatu uz jū ru.
Pie trū kumiem varu atzī mē t skaņ as izolā ciju, ja sanā k sastapties ar trokš ņ ainiem kaimiņ iem, tad ik pa laikam tos dzird vai, piemē ram, blakus istabā televizors ir pā rā k skaļ š (nedē ļ as laikā bija pā ris gadī jumi, bet varbū t tas ir saistī ts ar faktu, ka mū su istabai bija savienotas durvis ar blakus esoš ā m).
Pludmale ir liela un tī ra. Sauļ oš anā s krē slu pietiks visiem (pie baseina vienmē r ir brī vi), BET, ja vē lies sauļ oties kā dā noteiktā vietā (netā lu no savas villas, piemē ram), tad pirms brokastī m nā ksies aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Pludmalē ieradā mies ap 7.30 - 90% no sauļ oš anā s krē sliem ir aizņ emti, tikai atpū tnieki tajos var parā dī ties pē c 10 vai 11 no rī ta. Es nesaprotu, kā pē c sauļ oš anā s krē sli tiek aizņ emti un netiek izmantoti...
Ē diens: nepamosties izsalcis, bet kaut kā viss ir vienmuļ i. Ē dieni ir daudz un daž ā di, bet dienu no dienas viens un tas pats. Nedē ļ u, izņ emot zivis, citas jū ras veltes (garneles, kalmā ri) nebija. Ir arī augļ u izvē le, bet pē c mango, vī nogā m vai banā niem jā dodas uz veikalu.

Viena no galvenajā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m: Al Hamra Mall (lielais iepirkš anā s centrs) atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā . Nopirkā m dzē rienus, alu, vī nu, augļ us, š okolā di. Alkohols viesnī cā nav lē ts: glā ze vī na 40 AED, veikalā paņ ē ma pudeli par 45; alus viesnī cā.30 AED, veikalā.6 skā rdenes iepakojums - 35.
Bijā m uz Manar Mall (taksometrs 40 - 45 AED) produkti ir nedaudz lē tā ki, nopirkā m iPhone 7 Carrefour. cena ir nedaudz lē tā ka nekā citos veikalos, jo ī paš i Dubai Mall, salī dzinot ar cenā m Ukrainā , mē s ietaupī jā m 280 USD.
Mū su atvaļ inā juma laikā jū rā bija zilā s medū zas (dzē la kā nā tres), izņ emot divas dienas, to bija maz, ir pilnī gi iespē jams nopeldē ties un netikt iedzelts. Pā ris reizes gandrī z uzkā pu uz nelielas nogā zes, tā pē c labā k uzmanī gi paskatī ties zem kā jā m. Jū ra ir tī ra un silta!
Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, iespē jams, apmeklē sim vē l. Iesaku tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu