DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.310
№4 viesnīcas reitingā Rasalhaima
8.6 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.2 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Mūsdienīgā un elegantā Doubletree By Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island atrodas Marjanas salā, kas sastāv no 5 mākslīgo salu grupas netālu no Al Hamras. Ar plašu restorānu, bāru un izklaides iespēju klāstu. Viesnīca tika atvērta 2014. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2016. gadā. Viesnīca sastāv no vienas desmit stāvu ēkas, 10 trīsstāvu bungalo un četru un piecu stāvu papildu ēkām un villām. dodas uz viesnīcu ķēdi: Doubletree by Hilton. Viesnīca ir ideāla vieta ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Natalja837734
Mē s apmetā mies viesnī cā.2022. gada janvā ra sā kumā . Mums bija istabiņ a ar king size gultu, ierodoties tika dots skats uz skatu bez papildus maksā jumiem un pieprasī jumiem, tā pē c viesnī cā bija brī vi numuriņ i. Par paš u viesnī cu un teritoriju: Viesnī ca liela, sastā v no vairā kā m ē kā m, teritorija liela, kopta, vairā ki baseini. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2022. gada janvā ra sā kumā . Mums bija istabiņ a ar king size gultu, ierodoties tika dots skats uz skatu bez papildus maksā jumiem un pieprasī jumiem, tā pē c viesnī cā bija brī vi numuriņ i.
Par paš u viesnī cu un teritoriju: Viesnī ca liela, sastā v no vairā kā m ē kā m, teritorija liela, kopta, vairā ki baseini. Patiesī bā visi peldē jā s tikai vienā , kas bija pie iekš telpu baseina, kā jau saulī tē un vissiltā kais. Neesmu bijis spa. Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pat ja ierodaties vē lu. Mē s atradā mies ē kā blakus galvenajai ē kai, ļ oti ē rti.
Numurs: Istaba liela, liela vannasistaba, visi piederumi ir, tī rī š ana ir laba, jā spiež displejs, ja grib tī rī t. Ļ oti liels balkons, ir galds, divi krē sli un dī vā ns, kur var apgulties. Vakaros patī kami pasē dē t. Daž ā m ē kā m bija nelieli balkoni, iespē jams, š ī bija cita kategorija. Vē l viens pluss ir kafijas automā ts istabā , katru dienu atstā ja tabletes kafijas automā tam, patī kami dzert kafiju uz terases, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Reiz prasī ja papildus, iedeva 4, nevis 2 par dienu. No mī nusiem - fē ns, kas atrodas skapī gaitenī . Kannā nav kontaktligzdas, un tur nav iespē jams izž ā vē t matus. Ž ā vē t vajag gaitenī , kur ir viena izeja, bet matus ž ā vē akli - spoguļ a nav, pareizā k sakot nav iespē jams aizsniegt. Ja vē laties izmantot lokš ķ ē res vai ko tamlī dzī gu, tad tas viss ir bez spoguļ a. Vē l viens moments - paņ emiet adapterus telefonu lā dē š anai, jo tiem ir rozetes kā Anglijā .
Ē dinā š ana: ir divi galvenie restorā ni un daž i citi a la carte, bet mē s tur nebijā m. Galvenie restorā ni ar vienu un to paš u ē dienu. Ē dienu ir daudz, bet vairumā gadī jumu tā ir kā indieš u virtuve – ļ oti pikanta un ar ī paš iem garš augiem vai garš vielā m. Mē ģ inā ju ņ emt kartupeļ us 5 dienas pē c kā rtas, ē du tikai 1 reizi, pā rē jā s reizes nesanā ca, viss ir ļ oti pikants un specifisks. Vienā istabā ir popkorns un frī kartupeļ i, nav ne bē rnu ē dienkartes, ne jogurta. No rī ta ir svaiga sula. Ir arī saldē jums. Ā rā ir bā rs, tač u tas ir ļ oti mazs tik daudziem viesiem. Š is ir vienī gais bā rs, kas vakarā strā dā ja uz ielas. Iekš ā ir arī bā rs, ir kokteiļ i, alus konservi. Dzī vā mū zika nav katru dienu un tad tikai lī dz 21.30, tad klusums, gadā s, ka citi saka, pat neslē dz mū ziku, kas ir ļ oti dī vaini. Ļ oti dī vaina viss iekļ auts sistē ma - darbojas no 12.00 lī dz 12.00 naktī . Lī dz pusdienlaikam viņ i jums pat nedos kolu vai ū deni.
Animā cija Izklaide: Neesmu nevienu redzē jusi, bet laikam viņ a bija kaut kur) Ir arī naktsklubs, kas reiz bija vaļ ā , gā jā m iekš ā un ā rā - praktiski nav vietas. Š ī , iespē jams, ir pirmā viesnī ca, kurā bija garlaicī gi.
Jū ra: mā kslī gs lī cis, viļ ņ u nekad nav, bet saldū dens arī nav, piekrastē ū dens joprojā m ir dzidrs, pē c tam dubļ ains, neatjaunojas. Jū rā ir arī slidkalniņ i.
Viesi: pā rsvarā bija viesi no Krievijas un Kazahstā nas, nedaudz no Ukrainas, Anglijas, Vā cijas.
Vienreiz aizbraucā m uz vietē jo tirdzniecī bas centru - nav vē rts, tur vispā r nekā nav, puse veikalu ciet. Kad mē s nedē ļ u pavadī jā m Dubaijā , ceļ ojums uz tirdzniecī bas centru kopumā bija nomā kts.
Apkalpoš ana: visi ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi, runā angliski, cenš as izpildī t visus lū gumus.
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz? Nezinu. Man ļ oti svarī gs ir jautā jums par pā rtiku un jū ru.
аватар f_alias
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aprī lī palikā m š ajā viesnī cā.10 dienas. Un es nezinu, kā mē s to pelnī jā m, bet slinkums lija uz mū su galvā m, it kā no pā rpilnī bas raga. Sā kā s ar to, ka treš ajā atpū tas dienā no istabas pazuda paciņ a ar mantā m. … Tomēr ▾ Aprī lī palikā m š ajā viesnī cā.10 dienas. Un es nezinu, kā mē s to pelnī jā m, bet slinkums lija uz mū su galvā m, it kā no pā rpilnī bas raga.
Sā kā s ar to, ka treš ajā atpū tas dienā no istabas pazuda paciņ a ar mantā m. Mē s vē rsā mies pie viesu stafetes, menedž eris Ahmeds mē ģ inā ja mū s pā rliecinā t, ka mē s paš i š ī s lietas kaut kur nolikā m un aizmirsā m, un mē ģ inā ja ielauzties mū su istabā , lai tā s meklē tu. Nu ir tā . Viņ i kategoriski atteicā s mums rā dī t video no kamerā m. Viņ i solī ja ar mani sazinā ties nā kamajā dienā . Klusums. Vakarā mē s paš i devā mies viņ u meklē t, un viņ š tomē r atzina, ka apkopē ja tieš ā m izmeta maisu, nolemjot, ka tas ir atkritums. Kā maisu ar T-krekliem un š ortiem var sajaukt ar atkritumiem? Bija liela vilš anā s, jo bija arī jaunas lietas. Tač u izmesto lietu summa, kaut arī daļ ē ji, tika atmaksā ta.
Vē l viena nelaime mū s pā rņ ē ma 5. uzturē š anā s dienā . Mū su ģ imene gandrī z pilnā sastā vā saindē jā s viesnī cā , domā jams, ar cī siņ iem, vakariņ u laikā . Bē rns 7x vemja + caureja. Un arī pieauguš ajiem. Viņ i izsauca ā tro palī dzī bu. Sazinā jā mies ar apdroš inā š anas kompā niju, kas nosū tī ja ā rstu un mums izrakstī ja zā les, kuras dzē rā m vē l trī s dienas. Vai kā ds ir atvainojies vai rī kojies? Dabiski, ka nē .
Viesnī ca nodroš ina arī.17 sē dvietu autobusu, kas aizvedī s jū s uz PCR. Bet, ja vē laties tajā iekļ ū t, jums ir jā pierakstā s, acī mredzot, tū lī t pē c ieraš anā s, jo tas ir pilns. Ar taksometru tas aizņ em 20 minū tes, maksā.35 USD abos virzienos. Gide brī dinā ja, ka no rī ta slimnī cā bijis daudz cilvē ku. Gā jā m ap 18.00, neviena nebija, paveicā s.
Ciktā l tas attiecas uz apkopi, izslē dziet apgaismojumu. Dzē rienu gaidī š ana brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s nav viegls uzdevums. Bet! ! Ja tevi vienreiz apkalpoja, neceri, ka tev tuvosies vē lreiz, zvanī t, vicinā t ir bezjē dzī gi, pat vilkt aiz rokas. Ir tikai viens efektī vs lī dzeklis - padomi. Un atkal bet! Ja reiz atstā ji dzeramnaudu, to vajag atstā t regulā ri, un, tiklī dz atnā ci, pretē jā gadī jumā viesmī lis “apvainojas” un ignorē vē l stingrā k, ē diens pā rsvarā vienmuļ š , bet izsalkuš i nebijā m. Bet ē diena sadale ir protams, ja prasī si rī sus vai makaronus, tad sakravā s tik daudz, ka izkritī s no š ķ ī vja, vajag apstā ties. Un gaļ a, nu, kā katrs gabals ir no sirds norauts. Pusdienā s vairā k rindu, nez kā pē c lielā kā s. Labā k iet pa vienam un doties uz tā lā ko istabu. Ē diens tas pats, bet tur ir mierī gi, nav nekā das až iotā ž as un kustī bas kā pie ieejas.
Atseviš ķ s jautā jums ir arī sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Piecē los 6 no rī ta un devos paņ emt solā riju, bet (! ) pirmā rinda jau bija aizņ emta. Pā ris reizes piecē los agrā k, rezultā ts tā ds pats. Pē c pulksten 8 jū s varat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, bet ne lietussargu. Tā pē c iesaku skriet plkst. 6.
Var š ķ ist, ka viņ i meklē ja negatī vo, bet, patiesī bā , tieš i negatī vais meklē ja mū s, kopumā viss ir kā rtī bā un nekrī tam izmisumā . Koronas un ierobež ojumu dē ļ ļ oti ilgi nevarē jā m aizmukt lī dz jū rai, tā pē c izbaudī jā m katru minū ti, lai vai kā .
Vai es varu ieteikt š o viesnī cu?
50/50.
Ar mums notika daudz nepatikš anas, tač u tas nenozī mē , ka tas var notikt ar visiem.
Nu par servisu arī grū ti spriest. Pirms pandē mijas š ajā viesnī cā nebiju, un tagad ir diezgan grū ti adekvā ti novē rtē t situā ciju ar dzē rienu un ē dienu sadali.
Tā pē c, ja jū s apmierina cena / kvalitā te, tad uz priekš u, jū ra ir jū ra))
аватар izhurba
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Ieradā mies naktī.2:00, ā tri iekā rtojā mies, lai gan nopirkā m agro check-in. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts, kas nav daudz dā rgā ks no pilnas pansijas, tač u ieguvumi ir milzī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Ieradā mies naktī.2:00, ā tri iekā rtojā mies, lai gan nopirkā m agro check-in. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts, kas nav daudz dā rgā ks no pilnas pansijas, tač u ieguvumi ir milzī gi. Kvalitatī vs alkohols, garš ī gi kokteiļ i, vā cu Keizer un holandieš u Amstel alus, konservē ti. Alkohols tiek pasniegts no 12:00 lī dz 24:00. A la carte ē dieni, ē dienkartes angļ u un arā bu valodā . Personā ls, izņ emot angļ u un daļ ē ji arā bu valodu, nesaprot citas valodas. Recepcijā daž reiz ir darbinieks, pē c tautī bas turks, viņ š runā krieviski, un vē l viena kazahu meitene, kas parasti ir no 12:00 lī dz 19:00, pie atseviš ķ a galdiņ a vestibilā.

Covid-19 pandē mijas dē ļ tika slē gti visi apskates objekti un izklaides centri, Tui piedā vā ja privā tu tū ri diviem uz Dubaiju par 900$!!!
Dabiski, ka atteicā mies, atradā m izcilu krieviski runā još u gidu, kurš no rī ta mū s ar savu maš ī nu aizveda no viesnī cas un vē lu vakarā atveda. Ekskursijas laikā apskatī jā m visus Dubaijas apskates objektus, apskatī jā m palmu salas, piestā jā m pie moš ejas Š ā rdž ā , gribē jā m aizbraukt uz Abū Dabī , bet moš eja nu ir slē gta, un arī emirā ts ir ierobež ots. Tas viss mums izmaksā ja 200 USD diviem.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tuvumā nav daudz viesnī cu, š eit nav daudz cilvē ku. Ir tī ra pludmale, kas nav noslogota, vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus. Pludmale nav super smilš u, ar gliemež vā kiem, bet var droš i staigā t. Pastaigas attā lumā ir tirgus, 5 minū tes. … Tomēr ▾ Tuvumā nav daudz viesnī cu, š eit nav daudz cilvē ku. Ir tī ra pludmale, kas nav noslogota, vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus. Pludmale nav super smilš u, ar gliemež vā kiem, bet var droš i staigā t. Pastaigas attā lumā ir tirgus, 5 minū tes. Viesnī cā ir liela ē damistaba. Nakš ņ oš ana ir ē rta, mums bija č etri numuri - mē s ar bē rniem. Un mē s bijā m labi izmitinā ti divā s lielā s gultā s. Internets bija gandrī z visur, izņ emot istabu. Ja jū s reģ istrē jaties, to varē ja izmantot bez maksas telpā , bet es to nedarī ju. Nav slikta viesnī ca, ja salī dzina cenu/kvalitā ti un neesmu izvē lī gs tū rists. Baseini ir lieli, 2 pieauguš ajiem.
аватар infopractika_gmail.com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir laba viesnī ca no Hilton, liela, pieklā jī ga, dā rga. Dzī vojā m luksā , istabiņ a bez jautā jumiem, apkalpoš ana izcila. Ē diens ir lielisks. Teritorijā ir daudz baseinu, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, zaļ i, lieliski pieci) Vienī gais, ka lī cis nav atklā tā jū ra. … Tomēr ▾ Š ī ir laba viesnī ca no Hilton, liela, pieklā jī ga, dā rga. Dzī vojā m luksā , istabiņ a bez jautā jumiem, apkalpoš ana izcila. Ē diens ir lielisks. Teritorijā ir daudz baseinu, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, zaļ i, lieliski pieci) Vienī gais, ka lī cis nav atklā tā jū ra. Viesnī ca atrodas pussalā , tā pē c nekas nav tuvu, bet nekas tur nav vajadzī gs. Noteikti iesaku visiem!
аватар Apostolova_Romana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mazliet gaidī jā m izlī gumu. Bija krieviski runā još i administratori. Mums iedeva lē tā ko istabu, bet viss bija visaugstā kajā lī menī . Viss bija ļ oti forš i, nav ko iedziļ inā ties. Pludmale ir gandrī z uz vietas. No durvī m daž i metri un pludmale. … Tomēr ▾ Mazliet gaidī jā m izlī gumu. Bija krieviski runā još i administratori. Mums iedeva lē tā ko istabu, bet viss bija visaugstā kajā lī menī . Viss bija ļ oti forš i, nav ko iedziļ inā ties. Pludmale ir gandrī z uz vietas. No durvī m daž i metri un pludmale. Es apmeklē tu š o viesnī cu vē l 10 reizes. Ir ļ oti augsts apkalpoš anas lī menis. Internets bija ļ oti labs, pat istabā bija bezmaksas. Ē diens apmierinā s arī visprasī gā ko gardē ž u. Bija pilnī gi viss, daž ā das izvē les iespē jas. Jautā jumu nebija.
аватар donbass2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o pludmales viesnī cu izvē lē jā mies pē c galvenajiem kritē rijiem: netā lu no Dubaijas lidostas, jauna pazī stama ķ ē des viesnī ca, pirmā lī nija, privā tā pludmale, viss iekļ auts ē dinā š anai un pamatpakalpojumu sistē ma, un nekļ ū dī jā mies. … Tomēr ▾ Š o pludmales viesnī cu izvē lē jā mies pē c galvenajiem kritē rijiem: netā lu no Dubaijas lidostas, jauna pazī stama ķ ē des viesnī ca, pirmā lī nija, privā tā pludmale, viss iekļ auts ē dinā š anai un pamatpakalpojumu sistē ma, un nekļ ū dī jā mies. Apmeties viesu istabā s, 3. stā vs (3208) klusā attā lā ē kā . Tas bija kluss un ē rts, savs pagalms ar peldbaseinu, parka zaļ a aleja, kas ved uz galveno ē ku ar restorā nu, galveno baseinu, uzkodu bā ru un pludmales lī niju, viss 300 metru attā lumā . Bijā m apmierinā ti ar ziemas (februā ra pirmā dekā de) pludmales brī vdienā m, jū ra tī ra, baltas smiltis, ū dens temperatū ra 22-23 grā di ļ ā va peldē ties un sauļ oties pludmalē no 11.00 lī dz 16.00. Apkalpoš ana bija lī menī , ē diens arī , uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls, ī paš s paldies viesu attiecī bu vadī tā jam Assemam un viesnī cas gidam Rustam par uzmanī bu un atbalstu.
Вид из номера на внутренний дворик Вид на аллею с ресторана Вид на бассейн с ресторана Ночной вид на главный корпус Вид на бассейн возле корпуса Пляж. Утреннее море Пляж Вид на главный корпус
аватар Denisych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā ļ oti pozitī va vieta, laba teritorija, jū ra, personā ls. Bet ir š ā das nianses: 1. Vajadzē tu ieviest etiķ etes ē dieniem - pikanti ne pikanti, trekni ne trekni. Puse no ē dieniem ir ļ oti pikanti un nav skaidrs, ko ņ em, kamē r nepamē ģ ini. … Tomēr ▾ Kopumā ļ oti pozitī va vieta, laba teritorija, jū ra, personā ls.

Bet ir š ā das nianses:
1. Vajadzē tu ieviest etiķ etes ē dieniem - pikanti ne pikanti, trekni ne trekni. Puse no ē dieniem ir ļ oti pikanti un nav skaidrs, ko ņ em, kamē r nepamē ģ ini. Bē rnu ē dienkartē ir tikai 2-3 ē dieni, salā ti un saldē jums, ne pā rā k daudzveidī gs. Brokastis vienmē r ir vienā das. Tomē r jū s neaizbrauksit izsalcis.

2. Dzē rieni tiek apmaksā ti pat ar Full board sistē mu. Viņ i saka, ka tas ir noteikums visā m AAE viesnī cā m. Lai gan sulas un kafija brokastī s ir bez maksas, pā rē jā laikā (ar pilnu pansiju) - par maksu. Salī dzinot ar Turciju, Ē ģ ipti, Spā niju, tas nav saprotams ierobež ojums. Atš ķ irī ba starp pilnu pansiju un pilnu pakalpojumu servisu ir aptuveni 100 USD vienai personai dienā . Nav jē gas lietot All Inclusive, ja neplā nojat dzert alkoholiskos kokteiļ us visu dienu un nakti.

3. Kā du dienu notika briesmī ga tī rī š ana.
Mū su mā jkalpotā jam Abu bija brī va diena, viņ u nomainī ja kā ds acī mredzami dī kstā vē još s puisis, kaut kā uzkopa, aizmirsa uzliet ū deni, nomainī t dvieļ us. Vē lā k noskaidrojā s, ka Abu mā cī jā s paaugstinā š anai - viņ š tika apmā cī ts par reģ istratū ru (ļ oti slavē jama personā la audzinā š anas sistē ma, tač u jā apmā ca arī personā ls, kas aizvieto tik vē rtī gus kadrus).

4. Nav saprotams, kā pē c no rī ta piepū š lielu batutu ar slidkalniņ iem un lī dz vakaram nelaiž uz tā bē rnus un vakarā ielaiž iekš ā , bet pats batuts saulē kļ ū st tik karsts, ka nav iespē jams braukt un lē kt uz to : ) Tas ir kaut kas nepā rdomā ts viesnī cā .

5. Neredzu jē gu ņ emt papildu Bay club pakalpojumus (atseviš ķ s restorā ns ar tā du paš u ē dienu, atseviš ķ s baseins, pludmale utt. ). Visa ballī te galvenajā baseinā un pirā tu kuģ ī , ē diens ir vienā ds. Nav jē gas pā rmaksā t, vienkā rš i ir garlaicī gi tukš ā atseviš ķ ā pludmalē un baseinā . Jū ra ir tā da pati. Vē rtī bas papildus pakalpojumu nav.

7.
Peldē š anā s jū rā un visā das aktivitā tes tikai lī dz 19-00 (bija jū nija beigā s). Tad kļ ū st tumš s un peldē ties ir aizliegts, lai gan š ajā laikā vislabā k peldē ties, nav tik karsts.

Kas mums patika:
1. Cepumu serviss - lieliska menedž menta ideja, siltos cepumus var palū gt jebkurā laikā . Bē rni un pieauguš ie tiek izsniegti bez maksas jebkurā daudzumā reģ istratū rā.

2. Daudz aktivitā š u - sā kot ar futzā lu, lielo š ahu, mazo un lielo tenisu, jautrajā m mega š autriņ ā m (ar lipī gā m spalvainā m bumbiņ ā m, kuras jā notriec ar garu nū ju, lai to dabū tu), lī dz visā dā m ū dens aktivitā tē m (ū dens motocikliem , bulciņ as utt. ).

3. Jū rā ļ oti silts 28-32 grā di. Visa dzī vā radī ba - krabji, zivis, jū ras zvaigznes. Tiesa, peldē š anai paredzē ta teritorija ir iež ogota, ne visur tas derē s. Bet noteikti paņ em masku, tur ir interesanti nirt, ja pietuvojies akmeņ iem, tad ir daudz dzī vu radī bu. Ideā lā gadī jumā peldē t 5-00 - 7-00, kad dzī vī bas sargs vē l guļ.

4. Ļ oti zaļ a zona.
Paņ emiet istabu Villas blokā (villas, Deluxe Sea View, š o kategoriju saucā m mē s) noteikti atrodieties pirmajā stā vā - tur bū s terase ar personisku izeju uz zaļ o zonu ar palmā m un zā li: it ir ļ oti patī kami staigā t un bē rni ir pilnī bā sajū smā , salto, ripo.

5. Lielisks pirā tu kuģ is - 4 ū dens slidkalniņ i (divi mazā ki, divi lielā ki) bē rniem no 2.5 - 12 gadiem. Ir atļ auts braukt arī pieauguš ie ar maziem bē rniem (bē rns rokā s).

6. Vispā r patika personā ls. Indieš i, taizemieš i, kazahi, ukraiņ i, krievi, pakistā nieš i, afrikā ņ i apkalpo - visi smaidī gi, ļ oti draudzī gi bē rniem, spē lē jas ar maš ī nā m, visā di izklaidē , palī dz vecā kiem.

7. Man patika All inclusive - mums nejauš i tika dota puse dienas (nē sā jā m brū nas rokassprā dzes), pakalpojumus izmantojā m pilnvē rtī gi. Tostarp ar rakstā mmaš ī nu nes un ved no istabas uz reģ istratū ras restorā nu (tiem, kam slinkums vai var bū t savainots, ļ oti noder).
Gardi kokteiļ i (ne kā Ē ģ iptē ar vī ģ es ū deni vai daudz ledus), neglā bj, visu saliek godī gi, izlej lī dz glā zes malai : )

8. Man patika krastmala pā ri ceļ am no viesnī cas, krā sainas strū klakas turpat, liels rotaļ u laukums. Vakarā š eit ir patī kami pastaigā ties.

9.10 minū š u gā jienā no viesnī cas (Rixos hotel teritorijā ) atrodas lielveikals Zoom Market, cenas ļ oti pieņ emamas. Š eit atradā m mū su Prezidenta saldo krē jumu, Lactonia jogurtus un ukraiņ u kefī ru! : ) Pretī mū su viesnī cai tika atvē rtas vē l divas ē stuves - shaurmyashnitsy. Pā rsvarā tur klī st vietē jie iedzī votā ji.

10. Vislabā k ir braukt ar taksometru vai ī rē t auto, tas bū s lē tā k. Izrā dī jā s dā rgs brauciens no Dubaijas ar auto (VIP klase, Porsche Cayenne) 100$, ar taksi no viesnī cas uz Dubaiju 45-50$ (auto klase Toyota Camry). Brauciet 1 stundu. Brauciens lī dz Abū Dabī moš ejai aizņ em 2.5 stundas, tā lā k apsveriet pats. Bet tas ir tiem, kam patī k braukt ar informā ciju. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas transfē ru ieraš anā s un izbraukš anas dienā.
Kopumā pā rē jais izdevā s, peldē jā mies jū rā , ripinā jā m pa slidkalniņ iem. Bet jū nijā -augustā ir ļ oti karsts un liels mitrums, ņ emiet vē rā , bū s kā pirtī.

Lai visiem labas brī vdienas!
 Вид из фитнес-центра Супермаркет в 10 минутах от отеля. Есть сметана President, йогурт Лактония и украинский кефир! Вот такого чудика скрутил нам хаузкипер :) И всего лишь $1 в сутки на чай за уборку, но масса удовольствия для детей и взрослых!  Еще раз вид из фитнес-центра отеля  Покруче лебедей крутят, чем в Египте :) Снова вид из фитнес-центра отеля :) Вид из беседки. Полотенца, лежаки, беседки бесплатно!  Солидный урожай мидий за пару минут!
аватар skristina2117
Mē s ieradā mies 2018. gada aprī lī uz divā m nedē ļ ā m. Sā ksim ar to, ka kopā ar mums mē ģ inā ja vienlaikus izmitinā t 400 cilvē kus. : ) Norā dī tais numurs nebija norā dī tais. Uzturē jā s ilgu laiku. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 2018. gada aprī lī uz divā m nedē ļ ā m. Sā ksim ar to, ka kopā ar mums mē ģ inā ja vienlaikus izmitinā t 400 cilvē kus. : )
Norā dī tais numurs nebija norā dī tais. Uzturē jā s ilgu laiku. Beidzot "pā rliecinot uzņ emš anu", ka samaksā jā m par š o konkrē to istabiņ u, nokā rtojā m! Istabā nebija karstā ū dens!
Viss bū tu pacieš ams, ja ne viens lielā kais Bet! Pilnī gi nav ko ē st! Mē s ē dā m vienu un to paš u maizi! Rī su putrā izdevā s ielikt piparus un visā das asā s garš vielas! Vā rdu sakot, š efpavā rs izrā dī jā s indietis! Viss ē diens ir drausmī gā s uguns garš vielas mē rcē ts! Bē rniem š eit vienkā rš i nav ko darī t! Un nav ko ē st! Rī si un makaroni uz bē rnu galda ir viss. No rī ta brokastī s ugunī gā s mē rces . . pretī gi kokteiļ i! Vī nu lē ja no pakā m : ))))! Š eit jū s neredzē sit nekā das jū ras veltes. Zivis labā kajā gadī jumā ugunī gā s mē rcē s. . . lai nesabojā jas, vai kā...? Par lielu naudu š eit ir ī stas trī s zvaigznes.
Tā lā k. . pludmale! Zivju bari zem kā jā m, jū ras zvaigzne un medū zas ir ikdienas peldē š anas norma.
Pludmale tiek sakopta.
Brī niš ķ ī gs cipars, ko izdevā s izgrā bt, izrā dī jā s pa diskotē ku, kas nebeidzas : )).
Vē l viens brī dis. Vī rs saindē jā s ar kokteili vai š o ē dienu. . tas jau nav svarī gi. Jū s nevarat izsaukt ā rstu viesnī cā . Krievvalodī gā reģ istratū ra jū s uzklausī s 3os (slikti kļ uva 10:00) un pateiks, vai ir ā rsts. Kamē r viņ š nedzird, tu vari nomirt. .
Vā rdu sakot, to var raksturot š ā di: ķ ī nieš u Hiltone! Ir Hiltone, un ir š ī ! Mē s lidojā m uz AAE 15 reizes, bet tas nekad agrā k nav noticis. Pē c š ā das atpū tas domā jam, kur atpū sties.
Mē s neiesakā m! Un nekā dā gadī jumā ne ģ imenē m ar bē rniem!
05.05. 2018
аватар ggakiev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz mans draugs no Minhenes izveidoja man kompā niju atvaļ inā jumā . Pē c drauga iniciatī vas apsvē rā m Ē ģ ipti, bet Mandrui tū risma aģ entū rā , kur griezā mies, lai iegā dā tos ekskursiju, viņ i piedā vā ja DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 * viesnī cu AAE par “labu cenu”. … Tomēr ▾ Š oreiz mans draugs no Minhenes izveidoja man kompā niju atvaļ inā jumā . Pē c drauga iniciatī vas apsvē rā m Ē ģ ipti, bet Mandrui tū risma aģ entū rā , kur griezā mies, lai iegā dā tos ekskursiju, viņ i piedā vā ja DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 * viesnī cu AAE par “labu cenu”. Kad es izteicu š o priekš likumu savai draudzenei, viņ a man Viber rakstī ja: “Mums tas ir jā pieņ em. Tā da viesnī ca, tā dā valstī , tā dā laikā (aprī lī ) un par tā du cenu - Vā cijai tas ir kaut kas pilnī gi nereā ls. Kad jau lidojā m uz Dubaiju, draudzene atzina, ka š aubī jusies par pā rē jā kvalitā ti par tā du naudu, brī numu pasaulē nav. Lī dz pē dē jam brī dim viņ a gaidī ja kaut kā du lomu, bet viss izrā dī jā s vienkā rš i super! Viss bija š iki: viesnī ca, numuriņ š , apkalpoš ana, ē dieni, pludmale. . . Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir diezgan liela (vairā kas ē kas, daudzas villas) un viesu bija daudz, personā ls bija vislabā kajā lī menī : bez aizkaitinā juma. un traci, visiem bija laiks un visiem pietika ar visu . Mē s pavadī jā m neaizmirstamu nedē ļ u, lieliski atpū tā mies, un arī draugs iemī lē ja. . . Dubaiju, esot bijis ekskursijā pa š o apbrī nojamo pilsē tu. Kas attiecas uz mani, es jau esmu bijis AAE un Dubaija mani iekaroja pagā juš ajā reizē .
Aprī ļ a sā kumā nebija ī paš i karsts, bet jū ra jau bija pietiekami silta, kondicionieris istabā tika ieslē gts tikai pē dē jā s pā ris dienā s, 7-8 no rī ta dzē ra kafiju uz balkona , baudot maigo sauli. Starp citu, istabā bija tē jkanna, un pastā vī gi tika papildinā ta tē ja, kafija, cukurs, krē jums, ū dens. Pievē rš oties apkopē jai, mē s saņ ē mā m Wi-Fi paroli, un jū s vienmē r varat izmantot internetu tieš i istabā . No ē rtī bā m bija arī bezmaksas seifs, ledusskapis, gludinā mais dē lis ar gludekli, telefons, televizors, kas praktiski nebija ieslē gts.
Vē rš u uzmanī bu: ierodoties man bija jā maksā tū ristu nodoklis 20 eiro, turklā t uzstā ja uz bezskaidras naudas norē ķ inā š anos, kā arī prasī ja depozī tu, bet mans draugs ar vā cu pasi un labā angļ u valodā . piekritu nemaksā t š o depozī tu, lai gan tas nav tik svarī gi, tas bija: viss, ko mē s nebū tu iztē rē jis, mums bū tu atgriezts. Svarī gi š eit ir tas, ka valū tas maiņ as kurss reģ istratū rā ir ļ oti neizdevī gs, tas ir, labā k ir maksā t, piemē ram, par dzē rieniem vakariņ ā s utt. Vē l viens padoms. Netā lu no DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 * viesnī cas atrodas RIХOS viesnī ca, kuras teritorijā atrodas neliels veikals, kurā var iegā dā ties daž us produktus, t. sk. un datumi.
Izsaku lielu pateicī bu visam viesnī cas personā lam par lielisko apkalpoš anu, draudzī go attieksmi pret viesiem, par brī vā laika aktivitā š u organizē š anu (animā cija, dzī vā mū zika vakaros, bē rnu diskotē ka) un atseviš ķ u lielu PALDIES š efpavā riem, kuri pabaroja mums tik garš ī gi un daž ā di!
Atpū ta bija izdevusies, brī numi notiek!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ML33
Un vai kāds man var pateikt, kāda ir atšķirība starp FB un Visi izņemot bezmaksas alkoholu. Paldies!
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums indira_77780
Labdien, vai jaunajam gadam ir jāņem svinīgās vakariņas, vai mūsu ceļojumu kompānija mums uzliek pienākumu?
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums julia201277
Vai pie viesnīcas ir tirgus, veikali ar zemām cenām?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums kanaryova
Pilns iekļauts komplekts, vai viesnīcā ir alkohols, tas ir par maksu vai iekļauts?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный и элегантный отель Doubletree By Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island расположен на острове Marjan, который состоит из группы 5 искусственных островов рядом с районом Аль Хамра. С широким разнообразием ресторанов, баров и объектов развлечений. Отель открыт в 2014 году, последний ремонт прошел в 2016 году. Отель состоит из одного десятиэтажного корпуса, 10-ти трехэтажных бунгало и четырех- и пятиэтажных дополнительных корпусов и вилл. ходит в сеть отелей: Doubletree by Hilton. Отель является идеальным местом для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на пляже искусственного острова Al Marjan в эмирате Рас-аль-Хайма, в 50 км от центра и в 40 км от аэропорта г. Рас-аль-Хайма, в 85 км от аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 650 м, вдоль пляжа проходит променад.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), чистка обуви, room service: круглосуточно (платно), диетическое, вегетарианское и безглютеновое меню, 8 конференц-залов (от 7 до 300 чел.), 1 банкетный зал, 1 основной ресторан: Al Marjan международная кухня: завтрак, обед и ужин — шведский стол, 4 ресторана a la carte: французский Brasserie, итальянский Vespa, турецкий Meze, азиатский Sanchaya — платно, 4 бара: в т.ч. бар в лобби 24 часа, бар на дискотеке, 1 кафе: Boardwalk (шведский стол), 1 кофейня, магазины, места для курения, автобус до торговых центров платно (Dubai Mall, по расписанию), 5 открытых бассейнов с пресной водой, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 4 водные горки, детский клуб (4–12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт бесплатно (с освещением; жесткое покрытие), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, сауна бесплатно, турецкая баня (хаммам) платно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно (виндсерфинг, банан, водные лыжи), дайвинг-центр платно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя программы).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 725 номеров, все номера для некурящих. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (3).

327 Guest Room With Pool View/Sea View (38 м2, однокомнатный, распложен в основном здании или виллах, с видом на бассейн или море, с балконом или террасой, кровать king-size / 2 queen-size beds, макс. 2+1 чел.);

150 Deluxe Room With Sea View (45 м2, однокомнатный, расположены в виллах, с видом на море, с балконом или террасой, кровать king-size / 2 queen-size beds, макс. 3 или 2+2 чел.);

238 Bay Club Sea Front Room With Sea Sea/Beach Access (45 м2, однокомнатный, расположены в виллах, с видом на море или с прямым доступом к пляжу, с балконом или террасой, кровать king-size / 2 queen-size beds, макс. 3 или 2+2 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Marjan Island Blvd, Ras Al Khaimah, U.A.E
Tālruņi: Tel: +971-7-203 0000 Fax: +971-7-203 0003
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.