Izcila viesnīca!!!

Rakstīts: 20 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Ieradā mies naktī.2:00, ā tri iekā rtojā mies, lai gan nopirkā m agro check-in. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts, kas nav daudz dā rgā ks no pilnas pansijas, tač u ieguvumi ir milzī gi. Kvalitatī vs alkohols, garš ī gi kokteiļ i, vā cu Keizer un holandieš u Amstel alus, konservē ti. Alkohols tiek pasniegts no 12:00 lī dz 24:00. A la carte ē dieni, ē dienkartes angļ u un arā bu valodā . Personā ls, izņ emot angļ u un daļ ē ji arā bu valodu, nesaprot citas valodas. Recepcijā daž reiz ir darbinieks, pē c tautī bas turks, viņ š runā krieviski, un vē l viena kazahu meitene, kas parasti ir no 12:00 lī dz 19:00, pie atseviš ķ a galdiņ a vestibilā.

Covid-19 pandē mijas dē ļ tika slē gti visi apskates objekti un izklaides centri, Tui piedā vā ja privā tu tū ri diviem uz Dubaiju par 900$!!!

Dabiski, ka atteicā mies, atradā m izcilu krieviski runā još u gidu, kurš no rī ta mū s ar savu maš ī nu aizveda no viesnī cas un vē lu vakarā atveda. Ekskursijas laikā apskatī jā m visus Dubaijas apskates objektus, apskatī jā m palmu salas, piestā jā m pie moš ejas Š ā rdž ā , gribē jā m aizbraukt uz Abū Dabī , bet moš eja nu ir slē gta, un arī emirā ts ir ierobež ots. Tas viss mums izmaksā ja 200 USD diviem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu