BM Beach Hotel 4*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.910
№9 viesnīcas reitingā Rasalhaima
6.7 Numurs
7.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
6.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Leknu dārzu ieskautā četrzvaigžņu viesnīca atrodas privātā smilšu pludmalē Rasal Khaimah. Viesnīca atvērta 1987. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Nata984
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nebija laika domā t, kur doties atpū sties, vienkā rš i ļ oti gribē jā s aizbraukt lī dz jū rai un tā pē c ā tri un spontā ni izvē lē jos AAE un š o viesnī cu. Mē s devā mies ar pieauguš u dē lu (26 gadi) - paldies viņ am: viņ š ļ oti gribē ja mammu aizvest lī dz jū rai atpū sties. … Tomēr ▾ Nebija laika domā t, kur doties atpū sties, vienkā rš i ļ oti gribē jā s aizbraukt lī dz jū rai un tā pē c ā tri un spontā ni izvē lē jos AAE un š o viesnī cu. Mē s devā mies ar pieauguš u dē lu (26 gadi) - paldies viņ am: viņ š ļ oti gribē ja mammu aizvest lī dz jū rai atpū sties. No Maskavas uz Š ardž u lidojā m ar AirArabia, lidojuma laiks bija 5 stundas 40 minū tes. Viss bija kā parasti: mū s no lidostas veda ar autobusu, lī dzi brauca atpū tnieki, ar reģ istrā ciju vē l 5 viesnī cā s. Braucā m apmē ram stundu un ieradā mies viesnī cā ap 23.00. Š ajā viesnī cā bijā m vieni, tā pē c mū s ā tri izrakstī ja un mē s viesnī cas darbinieces pavadī bā devā mies uz savu istabiņ u. Jā , biļ etē mums bija Cabana numurs un mums piedā vā ja par piemaksu mainī ties uz labā ku variantu. Bet mē s sā kotnē ji atteicā mies, nolemjot apskatī t un novē rtē t š o telpu. Dabū jā m 430. istabiņ u. Pati istabiņ a liela, bet . . 1 tumš a, jo
viens neliels logs aiztaisī ts ar slē ģ iem, 2-mē beles visas senlaicī gas, sen jā maina, 3-skapis drē bē m nav stingrs (nav plauktu), neē rts ir tikai kleitu nodalī jums ar 8 mē teļ u pakaramajiem un starpstā vu augš pusē . Vispā r neesmu piekritē js skaitļ a apsprieš anai, kad braucu atvaļ inā jumā uz jū ru. Es neaizķ eros ar sī kumiem, jo ​ ​ es netaisos sē dē t un pavadī t laiku istabā : tur bū tu, kur nomazgā ties, ieiet duš ā un labi izgulē ties. Un droš i vien mē s bū tu palikuš i š ajā Cabana, ja ne duš a/tualete. No duš as plū st ū dens uz grī das, jā spiež as uz tualeti (vā rda tieš ā nozī mē ) pa atstarpi starp izlietni un duš u, flī zes kaut kā das vecas, netī ras, vairs nemazgā tas, nepatī kamas . No rī ta devā mies brokastī s, un jau stingri nolē mā m apmainī ties. Par pā rē jo samaksā jā m lielu naudu un negribē jā m samierinā ties ar š ā dā m neē rtī bā m. Spē lē ja, lai pieņ emtu lē mumu – attā lums lī dz jū rai un restorā nam no mū su istabas. Man sā p kā jas, grū ti staigā t.
(lai gan vē lā k, izejot cauri visai teritorijai, novē rtē jā m, ka standarta numuri ir vē l tā lā k). Dē ls ā tri izspieda mū su pā rvietoš anu, un tagad esam jau 234. istabā . Tas, protams, ir "debesis un zeme" salī dzinā jumā ar Kabanu. Ieeja/izeja no 2 pusē m pa panorā mas logiem-izeja uz terasi. No jū ras 2 pakā pieni, lī dz restorā nam tas pats, un blakus arī baseins, kas ir mazā ks par galveno.

JŪ RA: vienmē r pozicionē š ana, kurš uz ko dodas (tieš i ko). Vispirms devā mies uz JŪ RU, smiltī m pludmalē un sauli! Bet es nesaņ ē mu jū ru. Š ī bē guma un bē guma sistē ma mani kaitinā ja. Pē c tam mē s lejupielā dē jā m plū dmaiņ u karti pa stundā m un mē ģ inā jā m pā rvietoties pa š o ceļ u. Bet tomē r viņ i stundā m ilgi karā jā s jū rā , neskatoties uz bē gumiem. Esam tikuš i pie jū ras! Es nesaprotu tos, kas ceļ o tik tā lu un tusē baseinā . Jū ra ir tieš i karsta, bet š is man patī k vairā k nekā vē ss ū dens. Jū ras (paisuma un bē guma) dē ļ uz š o viesnī cu noteikti vairs neieš u.
Un jū ra vienmē r ir mierī ga (lī cis), un es mī lu viļ ņ us! Pludmale ir gara un plaš a. Ļ oti tī rs (neredzē ju smiltī s ieraktus izsmē ķ us) un nav pā rpildī ts (? ). Tas ir liels pluss viesnī cai. Ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Iesaku paņ emt lī dzi tā saucamā s aquashoes-koraļ ļ u č ī bas - ļ oti ē rti un bez tā m bē guma laikā jū rā gandrī z nepeldē jos, jo zem kā jā m ir aļ ģ es, dū ņ as. . Un vispā r ideā lā gadī jumā.2 pā ri, daž i sausi, citi lieto. Un tad pē c vakariņ ā m viņ iem nav laika nož ū t un ir nepatī kami vilkt slapjus.

Ē DIENS: Man patika, lai gan daudzi raksta vienmuļ i. Es nezinu, bet es vienmē r atradu kaut ko jaunu sev. Vienmē r vista, liellopa gaļ a, zivis, dā rzeņ i, salā ti utt. . Man ļ oti garš oja zivis gan sautē tas, gan ceptas, gan kotleš u/kotleš u veidā . Varbū t nebija pietiekami daudz jū ras velš u: garneļ u, krabju, kalmā ru utt. Bet tie bija salā tos. Dabī gā kafija no kafijas automā ta - par maksu, vai tas bija vai nu š ķ ī stoš ā s/pilinā mā s kafijas automā ts -? . Izmē ģ inā ju burdu.
Bet viesnī cas gids Staņ islavs, manuprā t, sauc, varbū t kļ ū dos, likā s augstprā tī gs, augstprā tī gs jauneklis, viņ am ekskursijas ir dā rgā kas.

WI-FI ļ oti labs, stabils visā teritorijā , pat pie jū ras.

Dē ls gā ja uz sporta zā li, viņ am patika, nebija cilvē ku.

Š ajā viesnī cā noteikti neatgriezī š os (rakstī ju augstā k jū ras dē ļ ). Vē l viens no mī nusiem: ieradā mies vē lu, noguruš i, izsalkuš i un nav kur ē st/ē st. Varē tu piedā vā t vismaz picu, augļ us. Tas ir liels mī nuss viesnī cai. Joprojā m nepietiek (bet tas ir daudzā s viesnī cā s) stundu pludmalē , istabā . Nav informā cijas par ū dens, gaisa temperatū ru (bet tie ir sī kumi). Jā , un istaba bū tu nosegta, flī zes ir ļ oti slidenas.
Вот такие звери там водятся. закат на пляже закат на пляже закат на пляже Живность в море Вот такие красивые птички. Это-красавец удод. Вход в ресторан Вид на наш номер.
аватар golova2015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā viesnī ca manā mū ž ā . Atpū tā s ar diviem bē rniem no 2021.  gada 19.  jū nija lī dz 2021.  gada 8.  jū lijam. Nekā pozitī va, izņ emot pludmali. Ū dens jū rā , precī zā k Persijas lī cī , ir silts, bet floras un faunas 99% nav, nirš ana ar brillē m, maska ​ ​ nederē s, jo apakš ā nav nekas cits kā smiltis. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca manā mū ž ā .
Atpū tā s ar diviem bē rniem no 2021.  gada 19.  jū nija lī dz 2021.  gada 8.  jū lijam. Nekā pozitī va, izņ emot pludmali. Ū dens jū rā , precī zā k Persijas lī cī , ir silts, bet floras un faunas 99% nav, nirš ana ar brillē m, maska ​ ​ nederē s, jo apakš ā nav nekas cits kā smiltis. Bet tas nav tas sliktā kais.
Bē rniem nav nekā . VISPĀ R NEKAS, Nav ē diena, nav deklarē tas animā cijas un bē rnu istaba. Nekas! ! ! 19.00 pieeja baseinam un jū rai slē gta! ! ! Un bū tī bā viss. Pie ieejas baseinā uzlika 4 soliņ us, nabaga bē rni ripina savas rotaļ lietas uz 5x2 metru mā kslī gā s zā les laukuma.
Nav jē gas pamest viesnī cu, jo pē c 400 metriem sā kas rosī ga š oseja. Un otrā pusē viesnī cai ir alkoholisko dzē rienu veikals, tā pē c maš ī nu rinda "nedzeroš ajā valstī " tur ir iespaidī ga, tas ir, no pulksten 19 bē rni var atrasties vai nu istabā , vai vestibilā . , kur bezgalī gi sē ž smē ķ ē još i arā bi vai bezgala dzeroš ie tū risti (pā rsvarā krievi) ). Tā pē c pirms ceļ ojuma padomā jiet "kā jū s izklaidē siet" bē rnus viesnī cā . Atkal bē rniem izklaides nav vispā r, pieauguš ajiem tū ristiem sistē ma viss iekļ auts.
Viesnī cas apraksts nav 100% patiess. Š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca, tik vā jš , vā jš "trī s". Nav krieviski runā još u darbinieku, viesnī cā ir daudz aizliegumu, un tā pat kā AAE. Dež uranti, kas sastā v no Dienvidaustrumā zijas tautā m, nemitī gi visiem izsaka komentā rus, satver bē rnu rokas, kuri, nezinā dami, kur likties, uzskrien pa ugunsdzē sē ju kā pnē m no 1. lī dz 4. stā vam. Visi vecā ki, kas ieradā s ar bē rniem, baidī jā s no vakara iestā š anā s un dienu skaitī š anas pirms atgrieš anā s mā jā s.
Piemē rs apkalpojoš ā personā la attieksmei pret tū ristiem: vestibilā stā v tū ristu rinda pē c dzē rieniem (pā rsvarā pē c apreibinoš ā m vielā m), š ajā laikā ierodas vietē jais arā bs un bā rmenis (haldietis, apkalpojoš ais personā ls, vienalga) pamet tū ristus un ar visu spē ku steidzas pie arā ba, lai kalpotu savam. Uz jautā jumu, kā pē c tū ristiem jā gaida, bā rmeņ i vienmē r atbild ar vienu frā zi, norā dot uz arā bu "pirmā persona" - galvenais (pirmais) viesis un vienalga, ko rindā gaida.
Ē diens ē damistabā ir vienmuļ š , ļ oti pikants un pikants, mans 3 gadus vecais dē ls pilnī bā atteicā s ē st ē damistabā , nā cā s viņ u pā rcelt uz mazuļ u pā rtiku, kas pirkta tuvē jā lielveikalā .
Netā lu no viesnī cas nav nekas cits kā moš eja, š oseja un divi lielveikali.
Viesnī cas numuriņ i nobruž ā ti, vietā m pelē jums un netī rumi. Gaisa kondicionieris strā dā tieš ā m labi.
Ja plā nojat ceļ ojumu ar bē rniem, tad jū s noteikti š eit neesat.
аватар 7631583
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1 reizi bija Bin majid pludmales kū rortā.2015. Klusa, mierī ga viesnī ca ar lielu pludmali, labu ē dienu un bez bē rniem. Bija...Es nolē mu noorganizē t atvaļ inā jumu "pansionā tā " un 2016. Un es biju ļ oti pā rsteigts! Viesnī ca 2016: parā dī jā s animatoru komanda, tika atvē rta bē rnu istaba un apsildā ms bē rnu baseins. … Tomēr ▾ 1 reizi bija Bin majid pludmales kū rortā.2015. Klusa, mierī ga viesnī ca ar lielu pludmali, labu ē dienu un bez bē rniem. Bija...Es nolē mu noorganizē t atvaļ inā jumu "pansionā tā " un 2016. Un es biju ļ oti pā rsteigts!
Viesnī ca 2016: parā dī jā s animatoru komanda, tika atvē rta bē rnu istaba un apsildā ms bē rnu baseins. Un tajā paš ā laikā palika labs ē diens))) Reģ istratū rā parā dī jā s darbinieki, kuri runā ja krieviski. Blakus zā lē ir arī Valentī na, kura tirgo kaž okus, viņ a arī vienmē r palī dzē s)))
Bē rni nā k uz viesnī cu. Bet dienas laikā tie nav redzami. Meitene Sofija strā dā bē rnu istabā , kuru bē rni dievina))) Pludmalē parā dī jā s volejbols, š autriņ as pie baseina. Diskotē ka pludmalē . Animatori tū ristus izklaidē visas dienas garumā , tač u ne uzbā zī gi kā citā s valstī s.
Ī paš s paldies visa š ī "negoda" organizatoram Tuncay. Ļ oti pozitī vi. Runā vairā kā s valodā s. Enerģ ijas un jaunu interesantu ideju pilns. Starp citu, decembra sā kumā viņ š viesnī cā rī ko lielu ziemas ballī ti bē rniem. Organizē ta animā cija lielā kajā s Turcijas viesnī cā s. Tā tad jū s varat tikai iedomā ties, kas notiks tā lā k)))
Pludmale ir liela, sauļ oš anā s krē sli ir jebkurā laikā , neskatoties uz pilnu istabu noslogojumu. Mī nus pludmale - tur ir dubļ i. Bet to var apiet. Sakarā ar to, ka pludmale atrodas lagū nā , viļ ņ u praktiski nav.
Kas plā nots tuvā kajā laikā : jau top peldbaseins ar slidkalniņ iem, bū s skatuve š ova programmā m
Ē diens ir labs. Bet mī nuss 2016. gada novembrī : maz augļ u.
Istabas. Dzī voja pie baseina 300 istabas. 2 gadus pē c kā rtas. Liels, tī rs. Tī rī š ana katru dienu. Pie baseina skanoš ā mū zika netraucē . Nevar dzirdē t. Tas ir tā lu no zoodā rza, jū s arī nevarat dzirdē t gaiļ us))
аватар evysq11
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba, klusa viesnī ca ar sakoptu teritoriju un lielu, tī ru pludmali. Pieklā jī gas, sā tī gas, bet vienmuļ as brokastis. Pie viesnī cas (kā jā m no 1 lī dz 3 min gā jienā ) atrodas vairā ki restorā ni (ē diena cena aptuveni 20 dirhami, droš i var pasū tī t uz diviem vai pat trī s. … Tomēr ▾ Laba, klusa viesnī ca ar sakoptu teritoriju un lielu, tī ru pludmali. Pieklā jī gas, sā tī gas, bet vienmuļ as brokastis. Pie viesnī cas (kā jā m no 1 lī dz 3 min gā jienā ) atrodas vairā ki restorā ni (ē diena cena aptuveni 20 dirhami, droš i var pasū tī t uz diviem vai pat trī s. Ņ emot vē rā bezmaksas 1 protams, salā ti un pita maize katram ). Lī dz tuvā kajam tirdzniecī bas centram ar taksometru 5 minū tes un 7 dirhami. Natā lija reģ istratū rā . Viņ a sī ki izskaidro visus jautā jumus, bija patī kami ar viņ u komunicē t. Vispā r personā ls nesasprindzinā jā s, bet palī dzē ja.
аватар mango-vivi
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Plusi: viesnī cā ir gardas vakariņ as no piektdienas lī dz svē tdienai, tī rs lī cis un pludmale. Mī nusi: mums ļ oti patī k ceļ ot, mē s redzē jā m diezgan daudz valstu un š tatu! Arī Emirā tos ne pirmo reizi. Iesā kumam mū su norē ķ ins. … Tomēr ▾ Plusi: viesnī cā ir gardas vakariņ as no piektdienas lī dz svē tdienai, tī rs lī cis un pludmale.
Mī nusi: mums ļ oti patī k ceļ ot, mē s redzē jā m diezgan daudz valstu un š tatu! Arī Emirā tos ne pirmo reizi. Iesā kumam mū su norē ķ ins. Pirmkā rt, ne vienai istabai ir balkons, otrkā rt, ož pē c mitruma, jo izrā dī jā s, ka plū di tajā s ir normā la parā dī ba. Mē s izvē lē jā mies no trim iespē jamiem skaitļ iem – viens bija sliktā ks par otru. Jū ra nav redzama, mē s dzī vojā m treš ajā stā vā . Viņ š apmetinā ja arā bus, viņ u sievas, lielu skaitu neaudzinā to bē rnu (kuri iet gulē t pē c 2:00 naktī , kamē r viņ i skraida un bļ auj pa gaiteņ iem, aizrā dī ja viņ iem ne vienu reizi vien! ) Arā bi vispā r ir ļ oti neaudzinā ti, pret tū ristiem izturas nicī gi, bez cieņ as! Netā lu no viesnī cas, fasā des pusē ir dzē rienu veikals, kur tū risti var nopirkt, bet arā bi nā k ar savā m maš ī nā m, piemē ram, McDrive, neizejot no maš ī nas, pā rdevē ji viņ iem visu atnes. Netā lu ir arī bordelis, kur brauc arī arā bi, var pā ris dienas pabū t viesnī cā , izklaidē joties ar š ī s iestā des jaunkundzē m! Vienī gais pluss ir diezgan tī rs lī cis, skaista, bet neliela pludmale un vakariņ as viesnī cā . Un tad, tikai no piektdienas lī dz svē tdienai, kad ieradā s vietē jie arā bi ar savu "svī tu".
Mū su pē dē jais piliens bija mū su pē dē jā nakts pirms izbraukš anas, kad, kā parasti, mums neļ ā va gulē t arā bu bē rni, bē rni, kas skraida un kliedz pa gaiteņ iem, kā arī solī tie plū di. Dzirdot tekoš a ū dens skaņ u vannas istabā , es sajutos neē rti. Vannas istabā bija sauss, izejot koridorā , tieš i pie mū su durvī m, kur bija ventilā cijas š ahta, ū dens lija milzī gā straumē , vadi arī tur gā ja....Mež onī gā š okā devā mies lejā uz reģ istratū ra, vadī tā ja ar mierī gu skatienu teica, ka ir ok, neuztraucieties, tas ir normā li. Netā lu vestibilā pa halogē niem tecē ja ū dens, apkopē ja stā vē ja ar mopu un spaini un mī ļ i skatī jā s, kā ū dens vienkā rš i plū st no augš as. Tas bija tikai š oks!
Š o agru rī tu atstā jot š o š ausmī go viesnī cu, mums neviens neteica, atvainojos par tā dā m neē rtī bā m vai kā , prasī ja no mums naudu arī par mazu ū dens pudeli, ko mē s it kā izdzē rā m no viņ u bā ra (bet visu nopirkā m paš i) ī si sakot, viņ i nolē ma no mums š ķ irties š ajā sakarā . Sliktā kā apmeš anā s vieta, mē s vē l neesam tikuš ies! Neiesaku nevienam š o bordeļ a viesnī cu ar š ausmī gi neizglī totu personā lu!
аватар markevich4
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Es cenš os vienmē r rakstī t atsauksmes par viesnī cā m! Tā tad, sā ksim secī bā : - ieradā mies ap 10:00 Dubaijā , š ajā milzī gajā lidostā pazaudē jā m koferi, Emirates aviokompā nijas darbinieki mums ļ oti palī dzē ja atrisinā t š o problē mu, 20 minū š u laikā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es cenš os vienmē r rakstī t atsauksmes par viesnī cā m! Tā tad, sā ksim secī bā :
- ieradā mies ap 10:00 Dubaijā , š ajā milzī gajā lidostā pazaudē jā m koferi, Emirates aviokompā nijas darbinieki mums ļ oti palī dzē ja atrisinā t š o problē mu, 20 minū š u laikā . atradā m savas mantas, Travco transfē rs mū s bez problē mā m gaidī ja kā das divas stundas, kamē r meklē jā m izeju no lidostas un meklē jā m savu koferi, bet atpakaļ no Rasal Khaimah nedaudz kavē jā mies uz kā diem 20.30 minū tes. , bet ar vē ju slaucī ts!
- Reģ istrē ties! Varbū t tas, protams, ir negadī jums, bet sā kumā mū s iekā rtoja 3. stā vā (bijā m izlikuš i mantas. . . ), un vē lā k teica, ka koridoru plā no krā sot treš ajā stā vā un vajagot apmesties 4 stā vā ! )))) Mē s klusī bā to darī jā m, lai gan pagā ja apmē ram 4 stundas visam, nu nekas briesmī gs, bet viņ i apmetā s divas stundas ā trā k nekā bija paredzē ts! Parasta istabiņ a, plaš a, liela divguļ amā gulta, LCD TV, viss darbojas fē ns, ū dens....... seifā bija beiguš ā s baterijas, neizmantoju nekas nebija pazudis kaut gan bija pieeja naudai) Personā ls ir ļ oti draudzī gs, draudzī gs, pat nav ī paš i saspringts, ka, kad nokļ ū sit pludmalē , visi novē lē s jums labrī t, pē cpusdienā , vakarā , un š ķ iet, ka visiem ir jā atbild)))))) Labi darī ts viens vā rds!
-Apkalpoš ana ! Ī paš s paldies meitenē m reģ istratū rā )))) Labi paveicā s Nataš a un Suzanna! Vienmē r visu pastā stī s, pateiks....Mū s normā li iztī rī ja, bet kā du dienu piekā va un nesakopa, bet tas mū s absolū ti nekā di nesatrauca (vienī gais kas jums ir jā dara, reģ istrē joties, ir jā paraksta zaļ ā karte, tad jū s netiksiet no jums iztī rī ti, jums ir tiesī bas uz atlī dzī bu 20 dirhamu apmē rā ) ļ oti ļ oti ļ oti mums nepatika, ka visa viesnī cas teritorija (baseins un pludmale) vakarā tiek slē gta un jū s nevarat ņ emt lī dzi savus dzē rienus (salī dzinā jumam: alus viesnī cā maksā.25 dirhamus, un tajā paš ā viesnī cā , tikai otrā pusē ir veikals, kurā tas pats alus maksā.4 dirhamus) Bet mē s tomē r ievedā m!
- Uzturs! Vienmuļ i un ne pā rā k garš ī gi! Bet, tā kā no rī tiem man nav lielas apetī tes, man pietika ar visu, un, ņ emot vē rā to, ka neesmu ī paš i izvē lī ga, biju apmierinā ts! Tā tad tas nozī mē , ka paē du un ejam....Bet tuvumā nav slikti restorā ni, kur var paē st salī dzinoš i lē ti un garš ī gi! Kā atrast š os restorā nus, varat jautā t Nataš ai un Susannai! Paņ ē mā m tikai brokastis, tā pē c bijā m apmierinā ti! Nekavē joties uz pā rtikas veikalu (pie veikala "Divi dirhami" brauc, ieliec ledusskapī un viss bū s OK.
- Mē s braucā m ekskursijā s no Muganadas, viņ š strā dā par gidu viesnī cā ! Jauks cilvē ks, prot pā rdot tū risma pakalpojumus! Jebkurā gadī jumā daudz lē tā k nekā citiem tū roperatoriem!
Principā tas ir viss, ko es gribē ju uzrakstī t par š o viesnī cu! Kopumā mums viss derē ja uz 5 (bez +)))) Ja ir kā di jautā jumi, ar prieku atbildē š u!
аватар grigurko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar manu 9 gadus veco dē lu atpū tā mies š ajā viesnī cā no 31.10. 13. lī dz 12.11. 13. Daž ā s vietā s viesnī cai ir 4 zvaigznes, daž ā s - trī s. Manuprā t, godī ga kategorija ***. Istabas ir vecas, istabā s nodzisa gaismas. … Tomēr ▾ Mē s ar manu 9 gadus veco dē lu atpū tā mies š ajā viesnī cā no 31.10. 13. lī dz 12.11. 13. Daž ā s vietā s viesnī cai ir 4 zvaigznes, daž ā s - trī s. Manuprā t, godī ga kategorija ***. Istabas ir vecas, istabā s nodzisa gaismas. Karstais krā na ū dens ir remdens. Sā kotnē ji bijā m iekā rtojuš ies 102. istabiņ ā . Š ausminā jos par istabu: skats pa logu uz piebū ves jumtu, kur visu diennakti strā dā un dū c kondicionieri, turklā t zem š ī numura un numuriem 101.103, 104.105, 106 ir bā rs, kur mū zika skan skaļ i lī dz 3 naktī un no tā ir grū ti aizmigt.
Nā kamajā dienā es lū dzu, lai mani pā rceļ uz citu istabu. Viņ i atbildē ja, ka viesnī ca ir pilna un nav kur pā rcelties. Pē c krievvalodī gā s meitenes ieteikuma no reģ istratū ras, dienu vē lā k viņ š atkal vē rsā s pie viesnī cas vadī tā jas - arā bu sievietes un parā dī ja karti ar istabas numuru. Viņ a visu saprata bez vā rdiem un piedā vā ja citu numuru 133. Piekritu, bet tā s paš as dienas vakarā sapratu š ā das vieglas vienoš anā s pamatojumu: aiz loga darbojā s arī kondicionieri visu diennakti, un ja pa dienu nedzird, tad naktī vienmuļ ā dū koņ a. ir nopietni kaitinoš as. Viņ i vairs nemainī ja manu numuru. Kondicionieris istabā darbojā s pareizi, kā arī viesnī cas gaiteņ os. Temperatū ra viesnī cā ir ē rta.
Objektivitā tes labad jā atzī mē tī ra teritorija pie viesnī cas un tī ra pludmale, tī rs baseins ar mainī gu dziļ umu no 1 m lī dz 3 m, kur var peldē ties vecā ki pirmsskolas vecuma bē rni un pieauguš ie, labs ē diens restorā nā . Kopš bijā m rudens brī vdienā s - daudz krievu ar bē rniem. Jū s varat atrast kompanjonus.
Vē l viens mī nuss: ne viss ir iekļ auts "viss iekļ auts"! Piemē ram, karstos dzē rienus (tē ju/kafiju) var pasū tī t tikai lī dz pulksten 12.00. Pusdienā s un vakariņ ā s - sulas, alus, vī ns, bezalkoholiskie dzē rieni. Tē ja un kafija - papildus. maksa.
15 minū š u attā lumā no viesnī cas (ejot kā jā m), un ar taksometru parasti var nokļ ū t 3 minū tē s un 7 dirhamu attā lumā - Sapphire Mall. Ir preč u lielveikals, bē rnu atrakciju zā le un plaš a patē riņ a preč u veikali.
Kopumā labi atpū tā mies, ja ne neveiksmī gie pā rpratumi ar trokš ņ ainā m istabā m. . .
Панорма отеля со стороны пляжа Вечер город возле отеля На берегу пляжа во время отливов можно увидеть многих морских обитателей Мечеть рядом с отелем
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmā krasta lī nija. Strā dā viss iekļ auts no 11 lī dz 23. Tirdzniecī bas centrs Ras Al Khaimah ir bezmaksas. Depozī ts 170 USD. STANDARTA NUMURĀ ir ne vairā k kā.2+1, bez balkoniem. Ir bē rnu baseins. Ē diens labs un daudzveidī gs. Viesnī ca ir tī ra, bet ir nepiecieš ams remonts. … Tomēr ▾ Pirmā krasta lī nija.
Strā dā viss iekļ auts no 11 lī dz 23.
Tirdzniecī bas centrs Ras Al Khaimah ir bezmaksas.
Depozī ts 170 USD.
STANDARTA NUMURĀ ir ne vairā k kā.2+1, bez balkoniem.
Ir bē rnu baseins.
Ē diens labs un daudzveidī gs.
Viesnī ca ir tī ra, bet ir nepiecieš ams remonts.
STANDARD ROOM
аватар feshenko3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar draugu 2013. gada maijs-jū nijs. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00.10 minū tē s mū s iekā rtoja (un bija grupa). Mē s prasī jā m istabu ar skatu uz jū ru, un viņ i to nedeva nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar draugu 2013. gada maijs-jū nijs. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00.10 minū tē s mū s iekā rtoja (un bija grupa). Mē s prasī jā m istabu ar skatu uz jū ru, un viņ i to nedeva nekā du problē mu. Numurs ir vienkā rš s, tī rs un ē rts. Pudele ū dens 0.5 litri bez maksas, pā rē jais par maksu minibā rā . Zavrak - parasts, eiropeisks, izvē le liela, ļ oti garš ī gi, svaigi augļ i un jogurts. Lieliska vieta, kur atpū sties un smē ķ ē t. Tur sē ž arī izcilais krievvalodī gais gids Mughanat (no viesnī cas), pie viņ a pasū tī jā m ekskursijas, tā s ir lē tā kas nekā pie mū su tū roperatora. Pasū tī jā m Dubaiju un Indijas okeā nu - vienkā rš i super! Liels paldies Muganatam par ekskursiju uz Dubaiju, saņ ē mā m daudz noderī gas un interesantas informā cijas, kā arī par Indijas okeā nu. Kas attiecas uz pludmali - tā ir uz vietas, tī ra, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietika visiem, ū dens vienkā rš i super! Mums bija lieliskas brī vdienas un noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā ! Iesaku visiem!
аватар romanchuk2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Var teikt, ka svē tki bija izdevuš ies, BET. . . kā rtē jo reizi saprata, ka Natalie Tour tū ristus nevajag: lidostā gaidī ja 4 stundas uz transfē ru, kas pē c starptautiskajiem standartiem bija pā rkā pums (maksimums 2.5 stundas), un neviens pat neatvainojā s. … Tomēr ▾ Var teikt, ka svē tki bija izdevuš ies, BET. . . kā rtē jo reizi saprata, ka Natalie Tour tū ristus nevajag: lidostā gaidī ja 4 stundas uz transfē ru, kas pē c starptautiskajiem standartiem bija pā rkā pums (maksimums 2.5 stundas), un neviens pat neatvainojā s. Viesnī cā ieradā mies 0.30, bet istaba nebija gatava (bijā m 3, un istabiņ a 2), atnesa vē l vienu gultu un visu pā rē jo, pagā ja apmē ram stundu. Pavisam netā lu atrodas moš eja, lū gš anas klausī jā s 5 reizes dienā , pirmo reizi no rī ta 4.30 un pē dē jo reizi pē c 12. Turklā t naktī tika iznestas atkritumu tvertnes, tā s pamodā s no metā la rū koņ as. uz asfalta. Kad es domā ju, ka AAE viņ i nedzer, es kļ ū dī jos. Viesnī cas iekš pagalmā darbojas vietē jais "pudeļ u pildī š anas veikals", alkoholu pā rdod visu diennakti, cilvē ki nā k ar automaš ī nu. Atkal trokš ņ aini. Uzsveru: iela ir trokš ņ aina ar aizvē rtiem logiem. Un pā rē jais: brokastis standarta, numuriņ i uzkopti, gulta tiek mainī ta katru dienu, teritorija tī ra, bet maza, wi-fi tikai maksā - 5$ stundā . Pludmale ir normā la, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir tī ra, bet jū s nevarat peldē t bē guma dē ļ , var staigā t lī dz bojā m, ir daudz dzī vu radī bu: krabji, zilā s medū zas un pat stari. . Par apskates objektiem jā dodas uz tā lo Dubaiju (uz Dubaiju 100$ par taksi turp un atpakaļ ) Atkal uz š o viesnī cu neieš u, bet tu simtreiz padomā.. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums arr2005
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums das7739
Sveiki! kā piezvanīt uz numuru kur dzīvo mani vecāki? Es nezinu istabas numuru. Vai varat man pateikt savu uzvārdu, lai viņi varētu izveidot savienojumu?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums miraslonik
un vai var dzert ūdeni no krāna?Dubajā ierodamies 19.00, ceru, ka līdz 21.00 būsim viesnīcā, paņēmām tikai brokastis, ieteiksim kur vakarā iet vakariņās un vai varu peldēt? paldies! lidojam pirmo reizi)))
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот 4-звездочный отель расположен посреди пышного сада на частном песчаном пляже в городе Рас-эль-Хайма. Отель открылся в 1987 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Отель Bin Majid Beach находится менее чем в 2 км от аквапарка Айсленд. Расстояние до международного аэропорта Дубая составляет 78 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, общей протяженностью 800 метров. Расстояние до моря составляет 100 метров. Для гостей отеля на пляже бесплатно предоставляются зонтики и лежаки. Удобный заход в море с песчаным дном.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане Al Rahala подают разнообразные блюда интернациональной и региональной кухни. Кроме того, в отеле Beach можно посетить кафе и 2 оживленных ночных клуба с развлекательной программой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут поиграть в волейбол на пляже и заняться спортом в фитнес-центре. Сотрудники экскурсионного бюро помогут арендовать автомобиль и предоставят информацию о местных достопримечательностях. В окрестностях популярностью пользуются виндсерфинг и дайвинг.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • golfs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 136 номеров. Отель состоит из главного 4-этажного здания, есть 2 лифта.

Istabās

Гостям отеля Bin Majid Beach предлагается размещение в номерах с кондиционером и большими окнами с видом на пальмы или Персидский залив. В распоряжении гостей мини-бар и телевизор со спутниковыми каналами. В некоторых номерах имеются гостиный уголок и ЖК-телевизор.

  • vanna/duša
  • bidē
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese Al Jazera Road, Beachfront, United Arab Emirates
Tālruņi: +97172219736
Tīmekļa vietne: BM Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, гольф (платно), волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.