Ļoti laba viesnīca)))

Rakstīts: 27 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 18 — 25 novembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
1 reizi bija Bin majid pludmales kū rortā.2015. Klusa, mierī ga viesnī ca ar lielu pludmali, labu ē dienu un bez bē rniem. Bija...Es nolē mu noorganizē t atvaļ inā jumu "pansionā tā " un 2016. Un es biju ļ oti pā rsteigts!
Viesnī ca 2016: parā dī jā s animatoru komanda, tika atvē rta bē rnu istaba un apsildā ms bē rnu baseins. Un tajā paš ā laikā palika labs ē diens))) Reģ istratū rā parā dī jā s darbinieki, kuri runā ja krieviski. Blakus zā lē ir arī Valentī na, kura tirgo kaž okus, viņ a arī vienmē r palī dzē s)))
Bē rni nā k uz viesnī cu. Bet dienas laikā tie nav redzami. Meitene Sofija strā dā bē rnu istabā , kuru bē rni dievina))) Pludmalē parā dī jā s volejbols, š autriņ as pie baseina. Diskotē ka pludmalē . Animatori tū ristus izklaidē visas dienas garumā , tač u ne uzbā zī gi kā citā s valstī s.

Ī paš s paldies visa š ī "negoda" organizatoram Tuncay. Ļ oti pozitī vi. Runā vairā kā s valodā s. Enerģ ijas un jaunu interesantu ideju pilns. Starp citu, decembra sā kumā viņ š viesnī cā rī ko lielu ziemas ballī ti bē rniem. Organizē ta animā cija lielā kajā s Turcijas viesnī cā s. Tā tad jū s varat tikai iedomā ties, kas notiks tā lā k)))
Pludmale ir liela, sauļ oš anā s krē sli ir jebkurā laikā , neskatoties uz pilnu istabu noslogojumu. Mī nus pludmale - tur ir dubļ i. Bet to var apiet. Sakarā ar to, ka pludmale atrodas lagū nā , viļ ņ u praktiski nav.
Kas plā nots tuvā kajā laikā : jau top peldbaseins ar slidkalniņ iem, bū s skatuve š ova programmā m
Ē diens ir labs. Bet mī nuss 2016. gada novembrī : maz augļ u.
Istabas. Dzī voja pie baseina 300 istabas. 2 gadus pē c kā rtas. Liels, tī rs. Tī rī š ana katru dienu. Pie baseina skanoš ā mū zika netraucē . Nevar dzirdē t. Tas ir tā lu no zoodā rza, jū s arī nevarat dzirdē t gaiļ us))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu