Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai ir vērts piemaksāt par ēdienu viesnīcā?
AAE
Sveiki! Es ļoti gribu doties atpūsties uz AAE. Finansējums joprojām ir ļoti ierobežots. Meklēju ceļojumu uz emirātiem uz pilnas pansijas pamata. Gribu mierīgu pludmales atpūtu,bez nekādiem iepirkšanās braucieniem,ēdot kafejnīcās un pastaigājoties pa pilsētu.Es dzirdēju,ka daudzi tūristi pērk ekskursijas tikai brokastīm vai brokastīm un vakariņām. Un tad viņi piemaksā viesnīcā tikai par ēdināšanu. Lūk, ko es nesaprotu: 1. Vai tiešām AAE ir lētāk, ja viesnīcā jau piemaksā par trīs ēdienreizēm dienā, bet ceļojumu aģentūrā iegādājies ekskursiju brokastīs vai bez ēdienreizēm? 2. Kā viesnīca kontrolē tos, kuri maksāja tikai par brokastīm (pusdienās/vakariņās restorānā neielaiž ???) Atpūtos tikai Turcijā, tur to nepamanīju, visi tūristi ēda, Es neredzu, ka kāds tiek pārbaudīts pie ieejas pēc samaksas. Lai gan viesnīca, kurā atpūtos, pārdeva ekskursijas brokastīm un viss iekļauts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-02-137 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  51
аватар ollennka
Protams, ir grūti atbildēt uz pirmo jautājumu, nezinot operatora tarifus par ekskursiju un pusdienu un vakariņu izmaksas viesnīcā. Manā viesnīcā pusdienu/vakariņu bufete maksāja 40-45 dirhamus.
Otro jautājumu es vispār nesaprotu. Iespējams, ka dažās viesnīcās viņi nekontrolē maksājumus, taču tas nav iemesls krāpties. No savas viesnīcas pieredzes atceros, ka pie ieejas bufetes restorānā parasti prasīja numura numuru un atzīmēja.
аватар lana_181
Sun2013, ja jums ir ierobežotas finanses, kā mēs varam runāt par pilnu pansiju AAE!? Ēdiens tur nav lēts. Bet ja negribas ēst ārpus viesnīcas,tad ietaupiet naudu un droši dodieties uz pilnu pansiju.Lai gan parasti ekskursijas uz AAE ar brokastīm un brokastīm un vakariņām.Ja šī nav 5* viesnīca piem. Dubaijas jahtu piestātnē. Un pat 5 * bieži vien ir tikai brokastis un vakariņas. Viņi par to nepārbauda, ​​tāpēc tūroperators tev atsūta iesniegumu un tur rakstīts, ka tu tikai brokasto piem..var būt aproce citā krāsā.. vai kas cits.Viss tiek skaitīts viesnīcā un viesu skaits vakariņās, pirmkārt)
аватар Sun2013
ollennka, tev ir dīvaina doma par manu otro jautājumu.... Vai tev ir negatīva attieksme pret visiem cilvēkiem pat nepazīstot cilvēku? Par kādu krāpniecību tu runā? Es tikko pajautāju, kā tas viss notiek AAE, jo es ar to neesmu pazīstams. Jautājums bija par to, kā nopirkt pārtiku - tieši ekskursijā vai jau viesnīcā pēc ierašanās!
аватар Sun2013
lana_181, bet par to, ka AAE brokastis un vakariņas jau ir iekļautas biļetē - vai tas ir norādīts rezervējot tūri? Vai to praktizē tikai AAE? Kad skatos ekskursijas (piemēram, vietnē fly.ru), meklēšanai jānorāda ēdiena veids. Šķiet, ka nekur nebija rakstīts, ka brokastis un vakariņas jau ir iekļautas, ja, piemēram, izvēlaties ēdiena veidu RO. Es tikko uzskatīju brokastis kā bonusu, ja, piemēram, par viesnīcas rezervāciju maksā ar vīzu karti (noteiktām viesnīcām).
аватар lana_181
Sun2013, protams, norādiet! Ne tikai AAE, visur, izņemot Turciju un Ēģipti. Viss parasti ir Turcija un Ēģipte.Visās pārējās valstīs dažkārt ir pieejama pilna pansija, bet tas nav lēts. Jā, un vēl ir kur nogaršot tās valsts virtuvi, kurā atrodies.Bet AAE nav savas virtuves - viņiem ir starptautiskā). Es dzīvoju Ukrainā,vienmēr norādām kas ir tūrē..Domāju,ka tas pats ir Krievijā.Vienkārši ieejiet lielāko tūroperatoru mājaslapās,tur jānorāda.kāda veida ēdiens. RO, RR ir bez strāvas.
аватар ollennka
"Šķiet, ka nekur nebija rakstīts, ka brokastis un vakariņas jau ir iekļautas, ja, piemēram, izvēlaties ēdiena veidu RO."
Lai skatītu ekskursijas ar brokastīm un vakariņām, jums ir jāizvēlas puspansija — HB vai augstāka.
аватар koroshchenko
Ja plānojat tikai pludmali, dodieties uz Ēģipti. Tas ir daudz lētāk un būs viss iekļauts. Ja dodaties uz Emirātiem, jums jāpaskatās uz valsti. Pludmales brīvdienas ir tas pats, akmeņains tuksnesis, bet Ēģiptē jūra ir skaistāka un pārējais ir lētāks.
аватар lana_181
koroščenko, jautājuma autors patiesībā ir no Krievijas! Kāda Ēģipte?))) Un starp citu, Emirātos nav akmeņaina tuksneša, tur tas ir smilšains un tālu ārpus pilsētas.
аватар Fyfrjgjkm
Viens no dižgariem teica: «Sirdsapziņa ir ceļš uz nabadzību!» Tāpēc uz jūsu jautājumu atbildēšu no «racionālas» pieejas viedokļa. Tātad, punktu pa punktam:
1. Ēdienu veidu viesis tiek kontrolēts un ļoti stingri, iztaujājot pie ieejas restorānā, tomēr ar smaidu;
2. Cik zinu (AAE biju 4 reizes, pirms tam izanalizēju visus variantus ēdināšanai), pusdienu izmaksas ir praktiski vienādas, vai pērc pie tūroperatora vai viesnīcā. Nu, varbūt par kādu procentu tūroperatori atlīdzina ceļojuma izmaksas. Šajā sakarā mēs parasti ceļojām ar HB ēdienreizēm, kas ir ērti šādu iemeslu dēļ:
- kā likums, vakariņas var pārcelt uz pusdienām. Vakariņas var paēst istabiņā - izvēlējāmies viesnīcu ar virtuvi istabā - pie viņiem tas ir ļoti izplatīts, un vakariņām kaut ko nopirkām vietējos veikalos, tirgos (par laimi viņiem pārtikas cenas ir tādas pašas kā mums).
- HB, kā likums, pietiek (un ne tikai AAE), jūs tur neejat strādāt :);
- kaut ko no produktiem var paņemt līdzi no dzimtenes vai no restorāna. :)
аватар marsez
Finansēs tās vēl ir ļoti ierobežotas - tavi vārdi ... nu par kādu pilnu pansiju var runāt ???
Pilna pansija ir par kārtu dārgāka par ēdienreizēm tikai brokastīs.
Izkāp no viesnīcas un paēd kaut kur daudz lētāk.
аватар kolyan_cat
Sergejs.Kotsurs par pārtikas cenām, nepiekrītu - nezinu, kā ir citos emirātos, bet Dubaijā pārtikas cenas ir diezgan augstas. Ātri pagatavojamo nūdeļu iepakojums maksā 1 USD, litrs piena ir 3 USD un tamlīdzīgi.
Ēst ārā kaut kur iestādē arī nav variants - cena būs kā Maskavas restorānā. Tā nav Turcija vai Ēģipte, cenas ir augstākas nekā Eiropā.
аватар ollennka
Par "Palieciet ārpus viesnīcas un ēdiet daudz lētākā vietā."
Varbūt tas attiecas uz Dubaiju, varbūt pat uz Abū Dabī. Bet visādās Adžmanā-Fudžeirā ēst vietās, kur nav netīras un mušas nelido, būs vai nu dārgāk, vai ļoti tālu no viesnīcas.
аватар Galina50
Mēs arī ēdām divas reizes dienā Emirātos trīs reizes, tāpēc, ierodoties restorānā (viņiem ir vienalga, vai jūs ieradīsities pusdienās vai vakariņās), viņi atzīmē savā piezīmju grāmatiņā.
Tāpēc arī iesaku vismaz reizi dienā aiziet vai nu uz restorānu, uzkodu bāru, kafejnīcu un daudzām iestādēm, vai arī vienu reizi nopirkt pārtikas preces lielveikalā. Katrā istabā ir tējkanna, un no rīta viņi ieliek maisiņu ar kafiju, tēju, krējumu un cukuru.
аватар marsez
Kas attiecas uz "visa veida Adžmaniem" ...
Visgrūtāk atrast Umm al Quane un Fujairah, te varu piekrist, bet Šardžā ir kafejnīcas un vairumtirdziņi, Adžmanā un Ras el Khaim, arī nav nekādu problēmu.
Nu, patiesībā autors raksta:
"Gribu mierīgas pludmales brīvdienas, bez iepirkšanās, ēšanas kafejnīcās un pastaigām pa pilsētu" un tajā pašā laikā ir maz finanšu, jābrīnās, kāpēc braukt uz emirātiem? Izstādei, it kā es tur gulēju smiltis? ES nesaprotu. Viss iekļauts Ēģiptē, kā pareizi norādīts iepriekš. Tomēr jūs nekur nebrauksit, bet tur viņi baros un dzers 3-5 reizes, un joprojām būs skaidra)))
аватар ollennka
Ir kafejnīca, es to nenoliedzu. Labu nav (lai tīrības un virtuves ziņā nebūtu sliktāki par viesnīcu), vai arī ir ievērojami dārgāki kā viesnīcā.
аватар marsez
"vai arī tie ir ievērojami dārgāki" ... acīmredzot mēs ar jums atpūšamies dažādos emirātos ...
Parastā ēstuvē par, teiksim, savējiem, ir lēti un jā, dažreiz ne visai tīri.Tas ir, ja ņem ļoti lēti, afgāņu utt un nedaudz vairāk līmenī - cenas ļoti pieņemamas, tērējot 20 dirhamus. pilnvērtīgai maltītei ar dzērieniem ir diezgan reāli . Tīrībā.Bet par to pat nav runa, tev ir savs viedoklis, man savs, mēs esam dažādi un skatāmies uz pasauli savādāk. Un tas ir labi)
Tēmas autoram neinteresē kur mēs ēdām un par cik)
Atbilde uz jautājumu
1. Nekavējoties izmantojiet pilnu pansiju
2. ieejot restorānā tiek prasīts istabas numurs
3. Dodieties uz Ēģipti, Tunisiju, Turciju viss iekļauts... Bet ne AAE, ja "finanses joprojām ir ļoti ierobežotas"...
Piemēram, lētākā pilna pansijas tūre diviem uz 7 naktīm Royal Beach Resort & SPA Sharjah (5 zvaigznes) jums izmaksās 1300 USD
Lētākā brokastu iespēja šeit ir 824 USD. Gandrīz 500 USD atšķirība. Pēc nedēļas jūs tos nevarēsiet ēst kopā. Lai gan kurš ēd, protams
аватар ollennka
))) Redzēju arī par 20 dirhamiem, bet tur mušas praktiski plēš no mutes pārtiku.
аватар Sun2013
Es labprāt aizbrauktu uz Ēģipti, es ļoti gribu uz turieni! Bet pagaidām Krievijas politiskās situācijas dēļ tas nav variants! AAE izvēlējos ne šovam, visoptimālāko ceļojuma laika ziņā (aprīļa beigas-maija sākums). Budžets ir 120tr 4 cilvēku ģimenei)) Un visdrošākais karu un epidēmiju infekciju ziņā. Es vēl pat neskatos uz Eiropu. Tur tikai tad, ja uz vasaru vajadzēja iegādāties iepriekš.
аватар marsez
Aprīļa beigas-maija sākums - jau var ieskrieties karstumā. Atceros 2013. gada maiju, 8.9 un vairāk ... plus 35-37 ēnā .. bet es to viegli izturu, man viss ir kārtībā.
"līdz šim drošākais pieejamais karu un epidēmiju infekciju ziņā" ...
Vai infekciju var noķert jebkur un neizejot, vai arī kāds tevi biedē? Kas pie velna...
Un kāda ir politiskā situācija Krievijā?Vai jums ir karš? Šķiet, ka Ēģiptes aizliegums ir atcelts.. atkārtoju, ja budžets ir ierobežots un vajag brīvdienas pludmalē neizejot no viesnīcas, viss iekļauts - liec mierā emirātus.Cenas parādīju.
аватар marsez
"Es to redzēju par 20 dirhamiem, bet tur mušas praktiski plēš ēdienu no mutes."
Rave.
аватар Anetka-gan
ja tavs budžets iekož, tad neredzu iemesla doties uz emirātiem pludmales dēļ. šī nav Ēģipte - paskaties uz zivīm. parasta jūra/līcis/okeāns
lielākā daļa lētu viesnīcu ir atvērtas brokastīm. ja pilna pansija vai viss iekļauts - tas jau ir dārgāk. varat skatīties vietnē booking.com.
un ja viss iekļauts nav turcija un ēģipte. tas būs maz
Var nopirkt un gatavot ēdienu, ir viesnīcas tieši ar virtuvi. bet tas ir vairāk kalnains, nevis pie pludmales. viss pie pludmales ir dārgāks.
ēst ārpus viesnīcas - atkarībā no tā, ko varat ēst. mazākais rēķins, kas jums būs par ātrās ēdināšanas pakalpojumiem.apmēram 50 dirhamu komplekss. pieklājīgas vietas, sākot no 50 caurumiem uz trauciņu.
protams ajman/multene/utt. ir lētākas ēstuves. piemēram, RAK modīgākajā ēstuvē paņēma maisījumu ar jūras veltēm uz 200 bedrēm (bet izskatās briesmīgi). Dubaijā ir 400. un pietiek ar 3 cilvēkiem.
аватар kolyan_cat
Man šķiet, ka ar ierobežotu budžetu labāk braukt uz Grieķiju, tur būs apmēram tāda pati cena, ja ņemat lētu viesnīcu, bet ir ko redzēt, atšķirībā no Emirātiem.
аватар lana_181
kolyan_cat-to Grieķiju? tas ir, ja ir vīza!) Lētāk uz Kipru. Emirātos nav ko redzēt??? tu joko?
аватар ollennka
Offtopic, protams, bet pilnībā atbalstu kolyan_cat - nav ko skatīties šajos Emirātos. Savukārt jautājuma autore skaidri norādīja, ka viņus "redzēt" nemaz neinteresē, viņi visu laiku sēdēs viesnīcā.
аватар kolyan_cat
Jā, Emirātos nav ko redzēt. Viss, kas ir - stikla un betona ēkas, kas pēdējo 20 gadu laikā izaugušas tuksneša vidū. Nulle vēstures, nulle kultūras vērtību, nulle vietējās virtuves, nulle vietējās dzīves. Dubaijā, piemēram, no 3 miljoniem iedzīvotāju tikai 100 tūkstoši ir vietējie, pārējie ir ārzemnieki (hinduisti, pakistānieši, aziāti). Maksāt par itāļu ēdienu, ko filipīnietis gatavo no ķīniešu produktiem, ir 2-3 reizes dārgāk nekā Romā – tāda ir visa Dubaijas būtība.
аватар lana_181
kolyan_cat.laikam tu tur nebiji.Viņiem ir arī kultūras apskates objekti.. betons? stikls? Nu, augstākais tornis pasaulē .. tas ir tik, sīkumi) Tur dzīve rit pilnā sparā! Un tuksnesis! Ko vērts tuksneša safari džipos! Šeiha Zajeda mošeja, Ferrari parks .. Viņiem tur ir arī Heritage Village un kultūra .. daudz, daudz! Tas ka viņiem nav savas virtuves nav pamats rakstīt,ka nav ko redzēt.Uz Emirātiem ēst noteikti nebrauc))!Tur ir muzeji un parki un botāniskie dārzi un oāzes... un senās drupas. Kāds tur sakars ar tiem, kas ir ieradušies kuplā skaitā??)) ASV visi ir ieradušies kuplā skaitā, un ko tad? Vai tur arī ir ko redzēt?
аватар kolyan_cat
Pa viesnīcas logu bija redzams pasaulē augstākais tornis par jenu. Un tieši par to es runāju - stikls un betons, maksimums 20 gadi.
Vilezhd-tam un citas vietas, kur tās tiek ņemtas, ir tīri dekoratīvi priekšmeti tūristiem. Parks, kas tiek atbalstīts ar mākslīgo apūdeņošanu ar palmām, kas ievestas no Ēģiptes un citiem neparastiem augiem, un 3 dienu laikā pēc ūdens atslēgšanas mirs - nu, tā teikt, to noteikti nevar salīdzināt ar Anglijas parkiem, kas ir 300 gadus veci. veci un viņi dzīvo savu dabisko dzīvi. Vispār, ja jums ir ko skatīties Emirātos - piedod, atvainojos par jūsu gaumi ...
аватар Sun2013
Par atrakciju skaitu Emirātos nestrīdēšos, neesmu redzējis. Bet šobrīd jums tas nav svarīgi, bet tikai labi sasildīta jūra un mierīga vide)) ekskursijām un Dubaijas iepirkšanās iespējām vēl nav. Es vienkārši gribu atpūsties pludmalē. Visu dienu! Tāpēc droši vien ņemšu vērā padomu un ņemšu līdzi ekskursijai arī FB.
аватар Anetka-gan
kolyan_cat ja nepatīk, kāda jēga cilvēkam uzspiest savu viedokli? tam jānāk no pieredzes
BET, ja cilvēki brauc uz "pludmales viesnīcu" tad jā, nav jēgas lidot.Šī nav īpaši lēta valsts.
ja ir vēlme iepazīties ar valsti - ir ko skatīties. bet jums ir jāīrē automašīna un jābrauc, un jābūt gatavam tērēt naudu. daudz
nav vietējā ēdiena? tur ir. Arābu virtuve ir labi attīstīta. un dažādas valstis. labos restorānos itāļu virtuvi gatavo itāļu šefpavāri.
ir arī krievu virtuve, ar krievu pavāriem.
Indijas virtuve - kopumā izvēle ir milzīga.
Vjetnamiešu - visā Dubaijā tikai divi restorāni, bet lētākais ir uzslavas vērts. vienmēr man atgādina Hošiminu.
vienkārši jāpamēģina un diemžēl AAE tas viss ir dārgi
аватар ollennka
"jums vienkārši ir jāpamēģina, un diemžēl tas viss AAE ir dārgi."
Won marsez par 20 dirhamiem ieteiks ēst. )))
Nē, biedri, Emirātos nav vēsturisku vai dabas objektu. Daudz iepirkšanās, daudz atrakciju parku un ūdens atrakciju parku, daudz izrādīšanās un bezgalīgs tuksnesis.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl