Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kuru viesnīcu izvēlēties AAE?
AAE
Kuru viesnīcu izvēlēties no saraksta? Es lūdzu palīdzību, es izvēlējos viesnīcu sarakstu ar budžetu ... tagad es nezinu, kā no tā izvēlēties ((( Help pliz! 1) LE MERIDIEN AL AQAH 5 *, Fujairah 2) Miramar Al Aqah Beach Resort 5 *, Fujairah 3) DoubleTree By Hilton Resort & Spa Marjan 5*, Ras Al Khaimah 4) RIXOS BAB AL BAHR 5*, Ras Al Khaimah Tas ir tas, kas man ir...es nezinu, par ko izlemt (Ēdiens) , pludmale, apkalpošana ir svarīga...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-01-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар marsez
Visas viesnīcas ir lieliskas. Vispirms izlemiet - Fudžeira vai Ras Al Khaimah
аватар hart99
Kam naudas pietiek, visi vairs nav "jauni"))
аватар elenka0
marsez saki kur ir labāk? Cik saprotu, līdz Fudžerai (es runāju par attālumu no lidostas) ir daudz tālāk.
аватар zarsaeva68
Ne Fudžeira, ne Rasalhaima. Tie ir nabadzīgi emirāti, tie uzpūš cenas. Nav apskates objektu, iepirkšanās un tādi paši suvenīri saviem radiniekiem ir augstu, kā Dubaijā. Bet Dubaija ir dārgs emirāts, tāpēc cenas ir augstas. Un, ja dodaties ekskursijās, tad atkal, ņemot vērā attālumu, identitāte būs dārgāka.
Ja iespējams, izvēlieties Sharjah. Tur viesnīcu autobusi ved bezmaksas autobusus uz Dubaiju, un iepirkšanās ir daudz lētāka.
Bet, ja atrodaties tikai līcī vai okeānā, tad jūsu izvēlētās viesnīcas noteikti ir labas.
Veiksmi un labu atpūtu!
аватар elenka0
zarsaeva68 un kādu viesnīcu Šārdžā varat ieteikt? Es pat nepaskatījos šīs vietas virzienā, ja godīgi (es neesmu AAE speciālists)
аватар marsez
Kur ierodas? Es zinu, ka viņi lido uz Ras al Khaimah ...
Izvēlētos Fudžeiru, kaut arī ārpus viesnīcas nav ko īpaši darīt, bet ir pieejams Indijas okeāns, bruņurupuči un dzeloņrajas))) Arī Rasel Khaimahā nav ko daudz darīt, bet tomēr ir kur aizbraukt. staigāt. Ja nemaldos, tad Hiltonei ir duty free, pērc ko gribi ;)
Uz Dubaiju, ja pareizi atceros, apmēram tajā pašā laikā jābrauc.
Biju gan tur, gan tur 2011. gadā, varbūt jau ir notikušas lielas izmaiņas infrastruktūras ziņā.
Fudžeirā es izvēlētos Miramar.
Rixos neesmu bijis, neko neteikšu, Hiltone ir lieliska viesnīca
Jums būs bezmaksas transfērs no viesnīcas uz Dubaiju 2 vai 3 reizes dienā, precīzi neatceros
аватар elenka0
čarteri lido no Kijevas tikai uz Dubaiju .. cik zinu.
Man nav vajadzīgas ballītes brīvdienas ... Es gribu kvalitatīvu pludmali + 1-2 dienas ekskursijās (ne vairāk).
аватар Galina50
Es arī atbalstu zarsaeva68, ka Šardžā labāk atpūsties. No savas pieredzes zinu, ka Šardžā ir par 30% lētāk nekā Dubaijā, bet no daudzām viesnīcām kursē bezmaksas autobusi.Plus pašā Šārdžā ir 17 muzeji, interesantākais ir islāma muzejs.
аватар Galina50
Jā, viņi lido no Kijevas tikai uz Dubaiju, lai gan esam jau bijuši trīs dažādos Emirātos: Dubaijā, Šārdžā un Abū Dabī.
Draugs bija Ras el Khaimah un Fudžairā, viņa zvērēja tur atpūsties, nobraukt vairāk nekā 200 km, un dzīve ir tikai Dubaijā, ir ekskursijas un iepirkšanās. Un Šārdža atrodas tikai 20 km attālumā no Dubaijas. Ja izsauc taksometru, tad ir sešvietīgi, Dubaijā nokļūt ir lēti, ja braucat ar 4-6 cilvēku kompāniju. Turklāt daudzas viesnīcas nodrošina bezmaksas autobusus.
аватар elenka0
nu kura viesnīca Šardžā būs tādā līmenī kā tās, kuras esmu pieskatījis? ko varat ieteikt?
аватар agent_borabora
1) LE MERIDIEN AL AQAH 5 * - dārgākais Fudžeirā, augstākais, bet ne labākais. Piemēram, lai pēc peldes iekļūtu istabā no pludmales, jāiziet cauri vestibilam, piesaistot gudri ģērbtu gaidošo cilvēku skatienus: viņi ir biksēs un kleitās, bet jūs slapjās peldbiksēs vai šortos. Vai arī jums bieži jāmaina drēbes. Un gaisa kondicionēšanas sezonā, iekāpjot vestibilā slapjā peldkostīmā, jūti drebuļus kā pie staba.
2) Miramar Al Aqah Beach Resort 5 — ideāla ēdienu un pakalpojumu cenas un kvalitātes kombinācija. Katrā ziņā iepriekšējā viesnīcā aprakstīto nepatīkamo momentu nav. Papildus tiek piedāvāta animācija pieaugušajiem un izglītojošas programmas bērniem.
аватар agent_borabora
3) DoubleTree By Hilton Resort & Spa Marjan 5*, Ras al-Khaim - viesnīcas līcis ir veidots tā, ka atgādina Azovas seklos ūdeņus ar stāvošu ūdeni, kas vasarā arī zied ar nejaukām aļģu bumbiņām. Skats uz jūru atgādina līci. Nav nekādas jūras sajūtas. Vakarā mūzika ir ļoti trokšņaina, viņi neļaus gulēt ar atvērtiem balkoniem. Maltītes vidējā turku piecinieka līmenī: olas, desiņas, makaroni utt.
4) RIXOS BAB AL BAHR 5*, Ras Al Khaimah - ultra all inclusive viesnīca 24 stundas, lielākā animācijas komanda starp visām viesnīcām Emirātos 52 cilvēki, unikāls ēkas dizains, ēdienu un dzērienu izvēle. Viesnīcā jums nebūs garlaicīgi. Kontingents: kazahi un krievi.
Saskaņā ar kritēriju "Ēdiens, pludmale, apkalpošana ir svarīga" ir divi uzvarētāji: Iberotel un Rixos.
аватар agent_borabora
"Labākais Šārdžā."
- Kas ir labāks? Jūra jaunākajā Sheraton viesnīcā ar dubļainu stāvošu ūdeni. Citas viesnīcas Šārdžā ir tik vecas, ka jūs neatrodaties Emirātos, bet gan Santa Barbarā no 90. gadu sērijas.
"Mana draudzene bija Raselhaimā un Fudžeirā, viņa zvērēja tur atpūsties, nobraukt vairāk nekā 200 km, un dzīve ir tikai Dubaijā, ir ekskursijas un iepirkšanās."
- Pirmkārt, Fudžeiras viesnīcas atrodas 150 km attālumā no Dabui lidostas. Un Ras Al Khaimah kūrorta zona atrodas tikai 70 km attālumā.
Cilvēki dodas uz Fudžeiru un Ras El Khaimah nevis iepirkties.
Un, lai apskatītu Dubaijas apskates vietas, pietiek ar vienas dienas ekskursiju no jebkuras viesnīcas Ras Al Khaimah vai Fudžeirā un visu apskatīt 1 dienā un atgriezties pludmales brīvdienās.
"Kura viesnīca Šārdžā būs tādā pašā līmenī kā tās, kuras esmu apskatījis? Ko varat ieteikt?"
- Diemžēl Šārdžā viesnīcas vēl nav uzceltas, lai konkurētu ar Ras Al Khaimah pakalpojumu ziņā vai ar Fudžeiru cenas, teritorijas, maigā klimata un īstās jūras tīrības ziņā.
аватар ollennka
Protams, es neesmu padomniece viesnīcu jautājumos (viņa dzīvoja tikai Adžmanā), taču attālums no Dubaijas lidostas līdz Fudžerai (pilsētai) ir tikai par 10 km garāks nekā līdz Ras al-Khaimah centram. Tajā pašā laikā ir laba ātrgaitas šoseja uz Fudžeiru, un jūs varat ilgstoši klejot uz Ras Al Khaimah sastrēgumos un luksoforos (atkarībā no diennakts laika).
Uz Fudžeiras pilsētu joprojām ir patīkami skatīties: redzami debesskrāpji, zaļumi, kalni, un Ras al-Khaimah, atvainojiet, ir putekļains ciemats. Bet tā ir taisnība, dziesmu teksti. Ja plānojat pavadīt lielāko daļu sava laika viesnīcā, jums ir jāizvēlas viesnīca, neatsaucoties uz emirātu.
аватар gromo2666
Lieliska viesnīca Miramar ir bijusi tur 3 reizes. Mēs vienmēr ņēmām istabas ar balkonu otrajā stāvā tieši pludmalē ar skatu uz jūru. Lieliska viesnīca ģimenēm ar bērniem.
аватар agent_borabora
"attālums no Dubaijas lidostas līdz Fudžerai (pilsētai) ir tikai par 10 km garāks nekā līdz Rasal Khaimah centram."
- Pareizāk ir salīdzināt attālumu līdz konkrētai viesnīcai, jo pludmales viesnīcas Ras Al Khaimah vai Fudžeirā nav piesaistītas pilsētas centram.
аватар ollennka
Pareizāk, tāpēc es uzrakstīju "pilsēta" un "centrs", jo jautājuma autors vēl nav izlēmis par viesnīcām.
аватар Anetka-gan
neaizmirstiet, ka Fudžuirā jūra būs aukstāka nekā RAK. Mēs bijām septembrī un tas jau bija svaigs.
RAK in Double Three pludmale nav slikta. Tagad ir atvērts vēl viens spārns – paplašināts. Vismaz no tā jūs varat doties uz dažiem restorāniem
аватар agent_borabora
"Neaizmirstiet, ka jūra Fudžuirā būs aukstāka nekā RAK"
No aprīļa līdz oktobrim Fudžeirā ir vēsāks nekā Ras Al Khaimah. Un no novembra līdz martam Fudžeirā ir siltāks nekā jebkur citur Emirātos.
аватар Anetka-gan
Nē, VIENMĒR ir vēsāks. un tagad lija lietus. visu applūdināja pagājušajā gadā
аватар agent_borabora
Ja jūs personīgi nemērāt temperatūru gan Fudžeirā, gan Ras Al Khaimah katru dienu, tad jūs maldāties, jo oficiālie dati par faktiskajiem laikapstākļiem apstiprina pretējo.
аватар Anetka-gan
ya vot daje ne znau mne vas rasstraivat or net =)
no vi mojete dalshe verit ofitsialnim dannim =) a mi tut uj poverim svoim oshusheniyam
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl