Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
tūres atcelšana
AAE
Mēs esam TA. Mēs rezervējām ekskursiju.Apstiprinājums nāca no viesnīcas. Maksa operatoram nebija. Taču tūristi no ekskursijas atsakās. Operators noteica sodu 100% apmērā. AAE valsts. kā panākt, lai mēs nesaņemtu naudas sodu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2014-04-1110 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар sent2008
Ja jums nav savas juridiskās nodaļas, sazinieties ar advokātu.
аватар irina_1901
Ja nebija rakstiskas vienošanās par sodu ekskursijas atcelšanas gadījumā, tad jūs nevienam neko neesat parādā. Jūs neesat samaksājis. Tagad, ja viņi samaksātu un atteiktos atdot naudu, tad tā būtu problēma. Uzmanīgi izlasiet savus Līgumus ar sapulces TA, kas tur rakstīts par sodiem. Un viss kļūs skaidrs.
аватар alex45
Izlasi līgumu ar TO, pirmkārt, nemaksā sodu - otrkārt, ja līgumā nav nekādu īpašu nosacījumu.
аватар AllOverTheWorld
Norādiet datumus, ja ir maijs, tad noteikti ir labi...
аватар sikun
nevēlaties maksāt, summa ir 75 000 UAH. = 6000 dolāru. kur mēs varam dabūt tik daudz. līgumā ir tikai punkts, ja par ceļojuma atcelšanu, sods 100%. bet nav norādīts pēc apmaksas vai tas ir jāmaksā jebkurā gadījumā. kā būt???
аватар Yaroslavas
sikun pamēģini cilvēcīgi sarunāt ar viņiem, izskaidro situāciju (zinu, ka reizēm TO piekāpjas), un ja neizdodas, tad sazinies ar labu juristu, kurš kārtīgi izpētīs situāciju un pateiks uz ko vērsties. lai nemaksātu šo sodu. Es domāju, ka jebkurā gadījumā tas būs lētāk nekā maksāt soda naudu 75 000 UAH. Domāju, ja esi bruņots ar zināšanām un vari visu nogādāt TO, tad viss tiks izlemts pirmstiesas kārtībā, bet, protams, par konsultāciju būs jāmaksā labam juristam. Ļoti vēlams, lai viņš specializētos šādos gadījumos.
аватар vikaamira
un ar kuru operatoru jūs strādājāt ar šo aplikāciju? Nez, vai viņi būs lojāli jūsu situācijai. Lai veicas ar lēmumu!!!
аватар sikun
Uzrakstījām vēstuli TO vadītājai, nosūtījām pa e-pastu. pasts, Atbilde saņemta tikai no tirdzniecības nodaļas - sods 600 dolāru, bet man ir aizdomas, ka direktore vēstuli neredzēja. BET, šodien viņi aiznesa vēstuli uz TO biroju. Pagaidīsim un redzēsim, ko vadība saka. Tūrists dabiski pat nevēlas maksāt šo naudu. Un mēs neņēmām avansa maksājumu par draudzību. Tagad mums būs zinātne. Pat ar draugiem jums ir jāņem nevis avansa maksājums, bet visas ekskursijas izmaksas.
аватар irina_1901
Vai Līgumā ar tūristu norādījāt šo nosacījumu? Vienmēr ir jāraksta, tad viņš būs atbildīgs par situāciju. Pretējā gadījumā jūs uzņematies atbildību.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl