Sandy Beach Hotel & Resort 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.910
№6 viesnīcas reitingā Fudžeira
8.0 Numurs
7.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Sandy Beach Resort atrodas starp Indijas okeānu un Hadžara kalniem. Atvērts 1978. gadā. Pēdējā renovācija notika 2019. Tas sastāv no 4 divstāvu ēku kompleksa un 27 vienstāvu bungalo. Plašo numuru un privāto kotedžu relaksējošā atmosfēra ir piemērota gan neatkarīgiem ceļotājiem, gan pāriem un ģimenēm.Vairāk →
аватар e_gru
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visiem patika. … Tomēr ▾ Visiem patika.
аватар stikss
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietu. Gribē jā s pilnvē rtī gas piejū ras brī vdienas stundā s. Okeā ns bija nevainojams un ka viesnī ca mū s nepievī la. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā atraš anā s vietu. Gribē jā s pilnvē rtī gas piejū ras brī vdienas stundā s. Okeā ns bija nevainojams un ka viesnī ca mū s nepievī la. Galu galā nav ž ē l. Mū s ā tri sagaidī ja lidostā , uzrā dī ja siltummaiņ u ar izdevī gā ko likmi (š ķ iet sī kums, bet jauki), iedeva rozi, iesē dinā ja autobusā , ceļ š lī dz viesnī cai ilga apmē ram 2 stundas, ņ emot vē rā , ka vairā k cilvē ku tika izmitinā ti 2-3 viesnī cā s. Viesnī cā s mū s iekā rtoja ā tri, bez problē mā m, uzreiz paē dinā ja - vakariņ as bija izcilas. Personā ls draudzī gs, uzmanī gs, pā rsvarā runā angliski, bet runā jot krieviski arī saprot un daž i atbild, lai gan joki bija. Mums bija brokastis un vakariņ as, bet vakariņ as pē c izvē les nomainī jā m pret pusdienā m. . . pā rsvarā tajā s dienā s, kad braucā m ekskursijā s. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz dzied putnu, pie tam nedarbojas uz nerviem. Viss tieš ā m ir harmoniski. Okeā ns ar saviem jū ras iemī tniekiem ir pavisam cits stā sts – krabji, bruņ urupuč i, zivis. . . Istabas lielas, ikdienas uzkopš ana, veļ as maiņ a arī , kondicionieris darbojā s bez problē mā m. Vietē jie brauc uz nedē ļ as nogali, bet tā kā pludmales un viesnī cas teritorija ir liela, tad vietas pietika visiem. Ir rotaļ u laukumi. Viesnī cu iesakā m tiem, kas vē las atpū sties no pilsē tas burzmas, pabū t vienatnē un baudī t okeā nu. Un var pastaigā ties, doties ekskursijā s, tā s sniedz diezgan daudz Dubaijā , Abū Dabī...Cenas normā las, mums bija gide Aī da, nebraucā m viņ ai pretī , paš i izvē lē jā mies ekskursijas, sazvanī jā m un braucā m prom. Gids Murats ekskursijas vadī ja ļ oti interesanti – Dubaijas apskats, par ko viņ am liels paldies. Mē s arī izbraucā m bez problē mā m, neskatoties uz to, ka izrakstī š anā s bija 4:00. Pamodā mies, iedevā m brokastis ar mums, diezgan apjomī gas. Mani pā rsteidza fakts, ka tuvumā atpū tuš ies cilvē ki 5 zvaigznē s. viesnī cas reģ istratū rā paskaidroja, ka brokastis nebija iekļ autas izbraukš anas dienā , ne kafija, ne tē ja, nekas, un daž i no tiem bija ar bē rniem. . . apkalpoš ana! Tā pē c 5. secinā jums ne vienmē r ir labs. Starp citu, š ī viesnī ca daž ā s vietnē s ir norā dī ta kā.4.
аватар ZGENIA70
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar ģ imeni bijā m ciemos marta beigā s. Man ļ oti patika! Laba viesnī ca, serviss. Patika ē diens. Ē diens bija garš ī gs un kvalitatī vs, nebija nekā du problē mu ar gremoš anu. Mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as (bet viesnī ca nomainī ja vakariņ as pret pusdienā m, jo ​ ​ viņ i vakariņ as paē dinā ja pā rā k bagā tī gi! ). … Tomēr ▾ Ar ģ imeni bijā m ciemos marta beigā s. Man ļ oti patika! Laba viesnī ca, serviss. Patika ē diens. Ē diens bija garš ī gs un kvalitatī vs, nebija nekā du problē mu ar gremoš anu. Mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as (bet viesnī ca nomainī ja vakariņ as pret pusdienā m, jo ​ ​ viņ i vakariņ as paē dinā ja pā rā k bagā tī gi! ). Jauks restorā ns ar daudz garš ī gu ē dienu ē dienkartē . Amerikā nis, kurš pā rrauga viesnī cu un virtuvi. Kvalitā tes ziņ ā viesnī ca ir kā turku 4+. Pludmale parasti ir labā kā piekrastē . Cilvē ki no kaimiņ u 5 * viesnī cas devā s pie mums. Brī vdienā s brauc cilvē ki no Dubaijas (ar ļ oti forš ā m maš ī nā m). Pludmalē ir 2 viļ ņ lauž i un akmens, tā pē c viļ ņ i un dubļ ains ū dens ir reti. Ū dens pasaule ir atseviš ķ a saruna...mē s redzē jā m bruņ urupuč us, haizivis, jū ras zirdziņ us un daudz skaistu zivju visā s krā sā s. Č aumalas ļ oti skaistas (2 kg atvestas mā jā s). Š ī viesnī ca ir vairā k piemē rota ģ imenē m, ī paš i ar bē rniem. Jaunieš iem bū s garlaicī gi, diskotē ku nav. Ar alkoholu viesnī cā problē mu nav. Blakus izslā puš ajam dzē rienu veikalam. Neliels neliels tirgus atrodas 10 minū š u attā lumā . staigā t.
аватар povilyagina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmeklē jā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu š ī gada maijā . Vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ī paš i bē rniem un tiem, kas dod priekš roku klusā m brī vdienā m. Ar reģ istrē š anos problē mu nebija, viesnī cā ieradā mies 22. … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu š ī gada maijā . Vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ī paš i bē rniem un tiem, kas dod priekš roku klusā m brī vdienā m. Ar reģ istrē š anos problē mu nebija, viesnī cā ieradā mies 22.30, uzreiz tikā m iekā rtoti un pabaroti ar gardā m vakariņ ā m, kas attiecas uz ē dienu, virtuve brī niš ķ ī ga, ē dienu izvē le nav liela, bet viss ir pagatavots ar mī lestī bu un ļ oti garš ī gi, liels paldies š efpavā ram. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs. Jū ra ir tī ra un silta, smilš aina pludmale ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī cas teritorija ir iegremdē ta apstā dī jumos, uz kokiem mī t daudz putnu, kas vakaros priecē ar savu č ivinā š anu, bet no rī ta mostas ar savu dziedā š anu.
рестран - открытая площадка Остров Снупи территория отеля бассейн и бар. пляж отеля
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta uzņ ē mums š ā gada maijā . Viesnī ca ir neliela viesnī cas teritorija arī neliela, viesnī ca atrodas Indijas okeā na krastā , netā lu no krasta atrodas Snū pi sala, bē guma laikā uz salu var aiziet kā jā m, bet es neiesaki to. … Tomēr ▾ Atpū ta uzņ ē mums š ā gada maijā . Viesnī ca ir neliela viesnī cas teritorija arī neliela, viesnī ca atrodas Indijas okeā na krastā , netā lu no krasta atrodas Snū pi sala, bē guma laikā uz salu var aiziet kā jā m, bet es neiesaki to. salas tuvumā ir koraļ ļ i un liels skaits jū ras ež u, salas teritorijā dzī vo rifu haizivis, bruņ urupuč i un daudzas skaistas zivis, tā pē c noderē s maska ​ ​ ar pleznā m un koraļ ļ u č ī bā m. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, jo. viesnī cā nav animā cijas, bet bē rniem ir brī niš ķ ī ga smilš u pludmale un sekls ū dens. Restorā ns nav liels. Ē diens restorā nā nav tik daudzveidī gs kā.5*, bet viss ir ļ oti garš ī gs un ar mī lestī bu gatavots. Personā ls ir draudzī gs un nav uzmā cī gs. Numuri tiek uzkopti katru dienu (veļ a un dvieļ i tiek mainī ti). Iesaku š o viesnī cu klusā m ģ imenes brī vdienā m. Ja kā dam interesē sī kā ka informā cija, rakstiet. Es centī š os palī dzē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lkc25
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ekskursijā , visu dienu pavadī jā m pludmalē un pie baseina. Man patika pusdienas, kā jau 3* ir vienkā rš i labas! mī nuss, attā lums no civilizā cijas, lai gan kam tas interesē . … Tomēr ▾ Bijā m ekskursijā , visu dienu pavadī jā m pludmalē un pie baseina.
Man patika pusdienas, kā jau 3* ir vienkā rš i labas!
mī nuss, attā lums no civilizā cijas, lai gan kam tas interesē .
так называемый коралловый остров бассейн практически на пляже
аватар marmaleva74
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
aprī lī atpū tā s jautrā kompā nijā . ļ oti patika! ! ! tikai 15 dienas paradī zē ! Jā , tur ir kluss un mierī gs, bet vienmē r var izklaidē ties. tuvumā , tuvē jā viesnī cā ir naktsklubs - var bez problē mā m staigā t un dejot. … Tomēr ▾ aprī lī atpū tā s jautrā kompā nijā . ļ oti patika! ! ! tikai 15 dienas paradī zē ! Jā , tur ir kluss un mierī gs, bet vienmē r var izklaidē ties. tuvumā , tuvē jā viesnī cā ir naktsklubs - var bez problē mā m staigā t un dejot. Paš ā viesnī cā ir karaoke vakaros, bet noteiktā s dienā s. viņ i arī ar visu kompā niju brauca ar taksi un brauca, kur gribē ja, arī uz Dubaiju (lē tā k nekā pasū tī t ekskursiju). varat doties uz zivju restorā nu vai hipermā rketu "Lulu" vai uz tuvē jā m pilsē tā m. Viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs! Vienkā rš i, ja kaut ko vajag - jautā un ar visu tiks nodroš inā ts (tikai angļ u valodā ). Ū deni atnes katru dienu uz 2 pudelē m (pietiek). Blakus viesnī cai ir neliels dzē rienu veikals. cenas nav lē tas, bet ja nepietiek, var papildinā t krā jumus. Iesaku š o viesnī cu gan relaksē još as atpū tas cienī tā jiem, gan tiem, kam patī k izklaidē ties! galvenais laba kompā nija! ! !
аватар Anna.85
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vienu dienu pavadī jā m š ajā viesnī cā ar ekskursiju "Indijas okeā ns". Viesnī cas teritorija liela un tī ra, ir rotaļ u laukums bē rniem. Ē diens ir ē dams, alkoholu pā rdod bā rā . Galvenais trū kums ir netī rais Omā nas lī cis (tieš i š ajā vietā ). … Tomēr ▾ Vienu dienu pavadī jā m š ajā viesnī cā ar ekskursiju "Indijas okeā ns". Viesnī cas teritorija liela un tī ra, ir rotaļ u laukums bē rniem. Ē diens ir ē dams, alkoholu pā rdod bā rā . Galvenais trū kums ir netī rais Omā nas lī cis (tieš i š ajā vietā ).
аватар Sergey_11
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti detalizē ts viesnī cas, pludmales, numuru un viesnī cas pakalpojumu apraksts no pieredzē juš a ceļ otā ja. Viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m un brī vdienā m ar bē rniem. Mā jī gi, zaļ i, daudz palmu, skaisti noformē ti zaļ i zā lieni, maza platī ba (salī dzinot ar viesnī cā m Ē ģ iptē un Turcijā ), un ar mierī gu dzī ves ritmu. … Tomēr ▾ Ļ oti detalizē ts viesnī cas, pludmales, numuru un viesnī cas pakalpojumu apraksts no pieredzē juš a ceļ otā ja.

Viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m un brī vdienā m ar bē rniem. Mā jī gi, zaļ i, daudz palmu, skaisti noformē ti zaļ i zā lieni, maza platī ba (salī dzinot ar viesnī cā m Ē ģ iptē un Turcijā ), un ar mierī gu dzī ves ritmu. Kaut kas atgā dina viesnī cas Š rilankā , mazs un mā jī gs. Š eit jū s neatradī siet ballī tes, trokš ņ ainas ballī tes utt. , š ī ir viesnī ca noslē gtai atpū tai. Daudziem cilvē kiem, kuri vienkā rš i vē las atpū sties no pilsē tas burzmas, š obrī d ir ā rkā rtī gi grū ti atrast š ā du viesnī cu.

Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi, tač u tas darbojas tikai restorā nā un reģ istratū ras zonā s. Diemž ē l numuros nav Wi-Fi. Komunikā cijas kvalitā te pē c mū sdienu standartiem nav ī paš i laba, tač u sarunā ties ar mā ju, izmantojot Skype ar video, ir iespē jams pat tad, ja lī dzi ir paņ emts portatī vais dators vai cita elektroniska ierī ce, kas ļ auj pieslē gties internetam caur Bezvadu internets.
Ja atnā ci bez portatī vā datora (kas nav vē lams, un tas ir no daudzu gadu pieredzes), tad reģ istratū rā ir pieslē gts dators pie interneta, izmaksas neatceros, jo neizmantoju . Vē l ir iespē ja iegā dā ties komplektu 30 - 60 Derhams - spuras, maska, snorkelis. Cena atkarī ga no spuru un maskas izmē ra. Tas ir paredzē ts tiem, kuri komplektu nav paņ ē muš i no mā jā m. Un tie jums ļ oti noderē s atvaļ inā jumā š ajā viesnī cā . Zemū dens pasaules skaistumam š ajā viesnī cā katru dienu tiek piedā vā tas daudzas ekskursijas no Dubaijas, Š ā rdž as, Fudž eiras un tuvē jā m viesnī cā m. Ekskursijas uz 6 emirā tiem un Indijas okeā nu, š ā das ekskursijas izmaksas ir no 100 USD un vairā k. No blakus esoš ā s 5 * viesnī cas tū risti katru dienu ierodas š eit ar kā jā m, lai peldē tu salas teritorijā . Visā s pā rē jā s viesnī cā s piekrastē š ā das pludmales nav, un vē l jo vairā k sala un tas, kas š eit peld (pastā stī š u par to, kas š eit peld nedaudz zemā k).
Un jums tas viss ir bez maksas, jo jū s jau esat š ajā viesnī cā . Vietē jie darbinieki mierī gi raugā s uz š iem braucieniem no citā m viesnī cā m, jo ​ ​ š odien viņ i ieradā s kā jā m, un nā kamreiz dosies ekskursijā nevis uz to bē dī gi slaveno un dā rgo 5 * viesnī cu, bet tieš i š eit. Daudzi tū risti, kas ieradā s no kaimiņ u viesnī cā m, sū dzē jā s, ka viņ i maksā divas vai trī s reizes vairā k, un rezultā tā viņ i dodas tikai nakš ņ ot š ajā.5 * viesnī cā . Tā kā viņ iem ir tikai brokastis, tad viņ i pabrokastoja un gā ja kā jā m lī dz mū su viesnī cai (apmē ram 1 km), un lī dz vakaram atpū š as Sandy Beach viesnī cas teritorijā , uzreiz pusdieno restorā nā , par naudu un atkal uz pludmali. . Un vakarā atpakaļ uz 5 * viesnī cu. Tā tad, kā pē c maksā t vairā k? Par nakš ņ oš anu tajā viesnī cā un viss?

Viesnī ca ir ļ oti populā ra arī Fudž eiras un Dubaijas iedzī votā ju vidū.
Tā pē c tas ir aizpildī ts, kā likums, par 30%, visas pā rē jā s viesnī cas telpas un mā jas ir paredzē tas Dubaijas un Fudž eiras pilsē tu iedzī votā jiem, kuri ierodas š ajā viesnī cā piektdienā s un sestdienā s, lai atpū stos svaigā gaisā , pastaigā ties, uztaisī t bā rbekjū un vakarā ieliņ ā pie mā jas pie apaļ ā galda vienkā rš i parunā ties. Kā likums, viņ i pludmalē nepeld un nesauļ ojas. Kā stā sta Dubaijas pilsē tas iedzī votā js, š ajā viesnī cā uz nedē ļ as nogali (piektdien un sestdien) ar ģ imeni iekļ ū t ir grū ti, visas š ī s mā jas un numuriņ i tiek izpā rdoti daudzus mē neš us pirms sezonas.

Viesnī cā , paš ā pludmalē , ir rotaļ u laukums ar š ū polē m, slī dkalniņ iem, mā jiņ ā m utt. , ir plaš ums bē rniem. Pieauguš ajiem un ļ oti maziem bē rniem ir peldbaseins ar tentu no saules. Gan pludmalē , gan pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Aptuveni 200 sauļ oš anā s krē sli 30 personā m. Tā tad jū s varat apmesties jebkurā ē rtā vietā , pat pludmalē , pat pie baseina.
Jū s saņ emat pludmales dvieļ us pie baseina, bez kartē m vai cita veida depozī ta. Vienkā rš i piegā ju, paprasī ju vajadzī go dvieļ u skaitu, paņ ē mu un devos apsē sties uz sauļ oš anā s krē sliem. Pie baseina ir arī bā rs, kur par naudu var iegā dā ties daž ā dus dzē rienus, kokteiļ us utt.

Viesnī cas restorā ns ir mazs, mā jī gs, tač u nav rindu, kā Turcijā un Ē ģ iptē , lai atrastu vietu pie galdiņ a, kur apsē sties. Restorā na galdi atrodas gan ē kas iekš ienē , gan uz ielas. Viss nomē rī ts, viesmī ļ i pieklā jī gi, pieklā jī gi, vienmē r pievedī s pie galdiņ a, piedā vā s apsē sties, pasniegs ū deni. Š ā da attieksme pret tū ristiem priecē . Ē dienkarte nespī d ar daudzveidī bu, tač u ē diens ir ļ oti ē stgribu un š efpavā ra gatavots ar mī lestī bu. Mē s katru dienu ē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as, un viss bija garš ī gi. Ja tā s ir desiņ as, tad tā s tieš ā m ir desiņ as, nevis zā le, ko Ē ģ iptē pasniedz desu aizsegā.
Ja tas ir siers, tad tas tieš ā m ir siers. Zupas, zivis, kartupeļ i, gaļ a utt. ir ļ oti garš ī gi. Ļ oti nož ē loju, ka nepiegā ju pie š efpavā ra un pateicos par tik garš ī go ē dienkarti. Restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s dzē rieni (tē ja, kafija) tiek apmaksā ti. Ja vē laties, varat pasū tī t pie viesmī ļ a. Nav dā rgi (salī dzinot ar Maskavu). Tē ja vai kafija maksā.15 derhamus. Es katru reizi pasū tī ju kafiju ar pienu. Viesmī ļ i atnes kafijas krū zi, kafijas kannu ar karstu kafiju, pienu atseviš ķ i, cukuru cukurtraukā , tas viss izskatā s skaisti arā bu stilā . Tā tad, kafija tur, par divarpus krū zē m. Tā tad man un manai sievai ar to pietika. Restorā nā tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņ as. Bet, ja jums ir iekļ autas tikai brokastis vai esat no citas viesnī cas, tad viesmī ļ i jums pasniegs pusdienas vai vakariņ as, kuras pasū tī jā t no ē dienkartes. To visu var pasū tī t viesnī cas numurā . Daudzi tieš i tā arī darī ja. Vakariņ as pasū tī jā m viesnī cas numuriņ ā.
Es nezinu, cik tas maksā , jo man bija FB baroš anas sistē ma. Bet es redzē ju, kā viesmī ļ i nesa pasū tī tā s vakariņ as uz istabā m. Starp citu, telpā ir prospekts ar restorā na ē dienkarti un cenā m. Restorā nā var norē ķ inā ties gan ar derhamiem, gan dolā riem, bet izdevī gā k ir maksā t dirhē mos. Bā rs piedā vā alu un stipros alkoholiskos dzē rienus. Starp citu, nekur citur nevar nopirkt alkoholu vai pat alu. Apvienotajos Arā bu Emirā tos alkohols nav pieejams pā rdoš anā . Ir tikai bā ros pie viesnī cā m, un pē c tam tū ristiem. Alus pudele maksā no 20 derhamiem. Tā tad iepriekš ē js pirkums izlidoš anas lidostas dutikā . Restorā nā ir atseviš ķ s bā rs, kurā varat smē ķ ē t ū denspī pi, pasū tī t dzē rienu vai vienkā rš i pasē dē t.

Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, diezgan plaš a. Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli, daž ā du formu klā ja krē sli katrai gaumei. Tiem, kas tikko izkā puš i no okeā na, pludmalē ir vairā kas duš as kabī nes. Jū s varat nekavē joties noskalot sā lsū deni. Pie baseina ir ģ ē rbtuves.
Pludmalē ir arī nirš anas centrs, kanoe laivu, masku un pleznu noma. Tā pat kā Ē ģ iptē , arī š ajā viesnī cā ir jā ņ em lī dzi zemū dens kamera. Neaizvietojama lieta, ticiet man. Labā kais ziepju trauks š ajā sē rijā ir Pentax WG-1. Izmaksas ir aptuveni 300 USD. Savulaik reā li testē ju daž ā dus daž ā du firmu zemū dens kameru modeļ us, piemē ram, Panasonic, Olympus, Sony un kameru kastē . Rezultā tā ar lielu pā rsvaru uzvarē ja Pentax zemū dens kamera. Es tos izmantoju lī dz š ai dienai. Iepriekš parū pē jieties par vienas no š ī m kamerā m iegā di.

Un tagad, kas tas jums! Pretī viesnī cai, 100 metrus no krasta, Snū pija sala majestā tiski paceļ as no okeā na. Un visapkā rt salai ir koraļ ļ i, un visas dzī vā s radī bas, kurā m vajadzē tu atrasties uz koraļ ļ u salas. Esmu personī gi ar zemū dens kameru filmē jis bruņ urupuč us, sē pijas, starus, papagaiļ u zivis, Pikaso zivis utt.
, daudz daž ā du krā su zivju un lieli zivju bari, un pats galvenais un galvenais, un tā pē c, ka es nonā cu š ajā viesnī cā , es filmē ju rifu haizivis. No metra lī dz diviem garumā . Viņ i dzī vo š eit, peld nedaudz pa labi no salas.
Parasti gidi brī dina tū ristus, kuri ierodas š ajā viesnī cā no Dubaijas ekskursijā , lai apskatī tu zemū dens pasauli par rifu haizivju klā tbū tni salas teritorijā , un grupa kopā ar gidu peld, lai apskatī tu š ī s haizivis. Haizivis ir kautrī gas kā ciemā cā ļ i, ļ oti baidā s no cilvē kiem, tā pē c, lai tā s ieraudzī tu, ir vajadzī gas zinā mas prasmes (vairā k par to zemā k). Haizivis nekad nepeld no salas uz krastu, tur ir smiltis, un tā s š eit nepeld. Un vispā r pludmalē zivis gandrī z neredzē si, jo tā s visas peld koraļ ļ u tuvumā.

Tagad š eit ir norā dī jumi par peldē š anas noteikumiem koraļ ļ u zonā . Peldieties ar masku, spurā m un koraļ ļ u č ī bā m.
Kad esat sasniedzis salu, lū dzu, necelieties. Tur dziļ ums ir no pusmetra lī dz metram un daudz ež u. Koraļ ļ u č ī bas tiek sauktas par koraļ ļ u č ī bā m, jo ​ ​ tā s pasargā jū su kā jas no koraļ ļ u iegriezumiem, tač u nekā dā gadī jumā nepasargā no spē cī gajā m jū ras ež u svirā m. Š ā da adata viegli caurdurs jū su č ī bas. Ar ko tas draud. Nedē ļ u paaugstinā ta temperatū ra, galvassā pes un sabojā ta atpū ta, bet tā s vispā r ir puķ es, salī dzinot ar to, ka jā peld atmuguriski ar traumē tu kā ju (ja izdodas peldē t). Un tas nekas, ka dziļ ums ir no 50 centimetriem lī dz metram. Rifu haizivis ir droš as cilvē kiem, turklā t ļ oti kautrī gas, bet, sajū tot asiņ u smarž u, satrakojas. Neatkarī gi no tā , kā viņ i uzbrū k. To visu stā stu, jo pats redzē ju, kā cilvē ki nevē rī gi, daž i koraļ ļ u č ī bā s, daž i bez tā m klī st pa salu, vē rojot koraļ ļ us un zivis pie tiem.
Pieskaroties ar š ā du pavedienu, jū s saņ emat ķ ī misku apdegumu, jo dzeloņ dziedzeri izdala indi. Nevajag uzreiz izkļ ū t no ū dens. Palieciet uz sē kļ a, turiet skarto zonu jū ras ū denī . Sā ļ ā jū ras ū denī sā pes pā ries ā trā k.
Sē ž ot netā lu no krasta ū denī (nevis baseinā!! ! ), ļ oti viegli un maigi, nepieliekot nekā das pū les un nesaskrā pē jot ā du, ierī vē jiet š o vietu ar jū ras smiltī m ar jū ras ū deni, lai noņ emtu dzē lī go dziedzeru paliekas. . Dzelojoš ie dziedzeri ir gandrī z neredzami, tač u vienmē r jutī siet, kur tie atrodas, š ī vieta ir maigi jā paberzē . Nekā dā gadī jumā nenomazgā jiet dzeloš os dziedzerus un nemazgā jiet skarto zonu ar svaigu ū deni. To darot, jū s tikai ievē rojami pastiprinā siet indes iedarbī bu un jū s varat saņ emt sā pī gu š oku. Sā pes atgā dina sajū tu, it kā jū s bū tu ļ oti stipri apdeguš i nā tres. Varbū t parā dā s tulznas. Bet tas ir atkarī gs no katra cilvē ka ī paš ī bā m.
Atcerieties, ka tas nav termisks saules apdegums, tā pē c visa veida ziedes apdegumiem parasti ir bezjē dzī gas. Labā kais lī dzeklis pret diegu un medū zu indi ir citrona gabaliņ š , spirts vai jebkura spirtu saturoš a viela. Piemē ram, pē cskū š anā s ž eleja, degvī ns, rums utt. Apdegums no diega pazū d apmē ram dienā , varbū t vairā k. Tas viss ir atkarī gs no tā , cik smagi esat apdedzis. Tikko pieskā rā s pavedienam vai tas aptī jā s ap jū su roku vai kā ju.
Medū zu apdegumi ir mazā k sā pī gi, tikko pamanā mi un dziedē ā trā k, parasti 10 minū š u lī dz stundas laikā , ja vien turat peldē ties jū rā . Atkal visi š ie apdegumi ā tri pā riet jū ras ū denī . Peldoties nepievē rsu nekā du uzmanī bu medū zu apdegumiem. Atgā dina vieglu pieskā rienu nā trē s. Lī dzī gi pavedieni un medū zas peld visur Indijas okeā nā , tā pē c, izvē loties viesnī cu, jā ņ em vē rā , ka, ja par tā m neraksta, tas nenozī mē , ka viņ u tur nav.
Starp citu, haizivju uzvedī ba ir ļ oti lī dzī ga suņ u uzvedī bai.
Tiem, kas vē las redzē t ne tikai koraļ ļ us, zivis, bet arī haizivis, tad bū s jā bū t pacietī gam. Jo, kā jau teicu iepriekš , haizivis ir ļ oti kautrī gas, bet arī ļ oti zinā tkā ras. Centieties bū t pē c iespē jas klusā ks, vienmē rī gā ks ar 2-3 cilvē ku grupu, kas atrodas salas centrā lā s daļ as sē rfoš anas zonā vai pa labi no salas. Pa kreisi no salas haizivis nebija manī tas. Es domā ju, ka tas ir saistī ts ar straumi ap salu. Vienmē r peldē jos viena, jo visi pā rē jie ir ziņ kā rī gi, ar saviem saucieniem, izsaucieniem kā “Es redzē ju haizivi! ! ! ” aizbaidī ja visas apkā rtnē esoš ā s haizivis, un, diemž ē l, tā s ļ oti ā tri aizpeldē ja. Lai redzē tu haizivi, jums ir jā guļ uz ū dens maskā , jā skatā s nevis taisni uz leju, kā mē s to darā m vienmē r, bet gan tā lumā . Kā jau rakstī ju, haizivs neder tuvā k par 2-3 metriem, tā pē c meklē tā lā k par š o attā lumu. Parasti haizivs parā dā s no aizmugures vai no sā niem (pa labi vai pa kreisi). Reti priekš ā.
Tā pē c, guļ ot ū denī , jums jā meklē haizivs, kas skatā s tā lumā sā nos. Tieš i tad tu viņ u redzē si. Tā kā š ajā apgabalā ir daudz planktona, ū dens pie salas ir dubļ ains, un haizivs ir pelē kā krā sā , to ir grū ti noteikt. Pats labā kais, ka jū s varat redzē t viņ as aizmugurē jo spuru ar melnu svī tru un meklē t to. Starp citu, pie krasta ū dens ir daudz dzidrā ks. Bet haizivju nav.
Haizivis, kā likums, peld pa apli, no salas labā s puses tā s peld uz sē rfot netā lu no salas centrā lā s daļ as un atpakaļ . Es izmantoju to paš u metodi, vē rojot haizivis, slē pjoties aiz kaut kā diem slazdiem un gaidot brī di, kad ieradī sies haizivis. Tiklī dz haizivis parā dā s un jū s tā s redzat, neradiet nekā du troksni, pretē jā gadī jumā tā s nekavē joties, ļ oti ā tri, aizpeldē s no jums. Vienkā rš i guliet uz ū dens un gaidiet, viņ i peldē s pie jums un ap jums, turklā t ne tuvā k par 2-3 metriem.
Viņ i ir ļ oti zinā tkā ri, kā mazi bē rni, viņ iem viss interesē , bet lai kā es centos, cik ļ oti es viņ us garī gi lū dzos, es nevarē ju piesaistī t haizivi tuvā k par 2 metriem.
Nebarojiet haizivis! Neejiet zemū dens makš ķ erē š anā tur, kur peld rifu haizivis. Tas viss tev var beigties slikti. Š ā das baroš anas laikā rifu haizivis satrakojas un daž u sekunž u laikā saplē š savu upuri un var sā kt baroties. Ja zemū dens makš ķ erē š anas laikā noķ erat zivi un peldat rifu haizivju sasniedzamajā zonā , sagaidiet uzbrukumu. Nedariet to. Glā b sevi. Vienkā rš i peldiet un vē rojiet haizivis un brī nieties par to graciozitā ti, racionā lajā m formā m un milzī go skaistumu. Iegū stiet savu adrenalī na devu.
Salas labajā pusē papildus haizivī m ir divi bruņ urupuč i, kuru diametrs ir aptuveni metrs. Tur mī t divas sē pijas, viena liela, otra mazā ka, divas dzeloņ rajas, arī metra diametrā . Un daudzas, daudzas, daž ā das zivis.
Š ī noteikti nav Sarkanā jū ra, tač u tā ir labā kā zemū dens pasaule viesnī cā š ajā piekrastē . Ne velti no Dubaijas š eit ierodas daudz tū ristu no citā m viesnī cā m. Pa kreisi no salas ir skaisti koraļ ļ i un daudz zivju. Tač u š ajā apvidū neviens nepamanī ja ne bruņ urupuč us, ne dzeloņ rajas, ne haizivis. Bet tieš i š ajā daļ ā , no daž ā diem nirš anas klubiem, tū risti ierodas ar laivā m, no citā m viesnī cā m, un tieš i tur viņ i nirst. Tur tas ir nedaudz dziļ ā ks (dziļ ums no 2 lī dz 5 metriem) nekā salas labajā pusē . Bet ja peldē siet no salas labā s puses uz bojā m, tad 2-3 metru dziļ umā redzē siet ļ oti skaistus koraļ ļ us un to zemū dens iemī tniekus. Š ajā zonā labā k peldē ties bē guma laikā , tad koraļ ļ i ir tuvā k, dziļ ums ir nedaudz vairā k par metru, un jū s tos redzē siet visā savā krā š ņ umā.
Kā du dienu viesnī cā notika smieklī ga lieta.
Viens no tū ristiem, kurš ieradā s kopā ar citu tū ristu grupu no Dubaijas, vai nu gulē ja autobusā un neklausī jā s gida stā stā , vai arī gids nebrī dinā ja, tač u diezin vai salas tuvumā atrodas haizivis. Viņ š , pē c sava prieka, peldē ja salas labajā pusē , mierī gi vē rodams zivis un koraļ ļ us. Un visapkā rt ir klusums, var dzirdē t sē rfoš anu, putni dzied, tū risti guļ pludmalē , sauļ ojas. Un š ajā brī dī , lauž ot kluso idilli, viņ š pē kš ņ i izlec no ū dens, uz pusi rumpja ar š ausmī gu, sirdi plosoš u saucienu “Haizivis! ! ! ". Un gandrī z virs viļ ņ iem, airē jot uz krastu, ar tā du ā trumu, ka, ja viņ am blakus peldē tu pasaules č empions peldē š anā , viņ š bū tu viņ u apsteidzis, un vē l daudz vairā k. Radī ja lielu troksni. Ap viņ u drū zmē jā s citi tū risti, un, uzzinot, ka ekskursija uz š o viesnī cu organizē ta tieš i tā pē c, ka š eit peld rifu haizivis, viņ š ilgi pasmē jā s par sevi. Bet otrreiz viņ š uz salu neaizpeldē ja.
Pietiekami iespaidi no vienas tikš anā s ar haizivī m. Labi, ka tas bija pirms pusdienā m...

Viesnī cas numuriņ i, kuros tiek izmitinā ti tū risti, atrodas jaunā divstā vu ē kā . Visi standarta numuri ir ar skatu uz okeā nu. Istabā m pirmajā stā vā ir sava veranda, galds, klā ja krē sls un pā ris krē sli. Istabas otrajā stā vā ir vienkā rš i paplaš inā tas, tā m nav ne lodž iju, ne balkonu. Jū s varat atvē rt tikai bī dā mo logu. Mē s dzī vojā m istabā pirmajā stā vā , bijā m istabā s otrajā stā vā , un pirmais stā vs mums patika labā k. Numuros ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, televizors, ledusskapis, elektriskā tē jkanna, seifs, kafijas galdiņ š , naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sli, galds, gulta, liels spogulis, fē ns. Istabai ir izeja uz savu veranda, caur stikla spoguļ durvī m (kā vitrī nai), iespē jams izmantot moskī tu tī klu, nevis aizvē rt durvis. Mē beles istabā pā rsvarā ir izgatavotas no bambusa.
Pie gultas karā jas divas skaistas eļ ļ as gleznas uz arā bu motī viem. Vannas istabā ir moderna duš as kabī ne ar daž ā dā m duš as strū klā m. Ir arī peldcepures, ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns un divi dvieļ i katrs, liela vanna un maza sejai. Kā ju dvieļ u nav. Bet ir vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Regulā ri papildinā tas ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Pē c tī rī š anas telpā atstā j divas puslitra ū dens pudeles. Ledusskapis (mini bā rs) nav papildinā ts. Mē s paš i pirkā m daž ā das preces lielveikalā un glabā jā m ledusskapī . Tiklī dz tev ir brī vs laiks, tad apskati visus TV kanā lus pē c kā rtas, starp tiem es atradu 6 kanā lus krievu valodā , pierakstī ju to numurus un tad pā rslē dzos tikai starp tiem.

Lielveikals ir tā lu no viesnī cas, devā mies uz Karfakan pilsē tu. Un vispā r izejot no viesnī cas nekur netiksi, viens ceļ š un kalni.
Nav ciema, nav veikalu, nav mini tirgu. Tā pē c reģ istratū rā pasū tā m taksi uz lielveikalu. Es iesaku brī vdienu sā kumā nekavē joties doties uz lielveikalu sī kiem pirkumiem. Pē rciet visu uzreiz uz svē tkiem un varbū t kaut ko uz mā jā m. Ceļ ojums uz lielveikalu Saffir maksā.40 dirhamus. Jo vairā k cilvē ku ceļ os ar jums, jo lē tā ks bū s ceļ š . Atpakaļ jā brauc ar taksi ar dambreti, kam ir skaitī tā js. Atpakaļ ceļ š maksā s 20 dirhamus (pē c skaitī tā ja). Lielveikals ir visparastā kais, kā jebkurā pasaules pilsē tā . Bez volā niem vai izrotā jumiem. Ir viss no dž insiem lī dz pienam. Produkti nav dā rgi. Jū s varat izvē lē ties visu, ko vē laties nobaudī t. Daudz bē rnu apģ ē rbu. Vā cā m dabī gā s sulas, dzeramo ū deni, augļ us, saldumus (halvu), daž ā dus sierus, protams, vispirms nogarš ojot. Mē s tur atradā m Karalisko kokosriekstu no Š rilankas.
Kad savulaik bijā m Š rilankā , nevarē jā m to paņ emt lī dzi, jo bija bagā ž as pā rpalikums, turklā t š ie kokosrieksti ir ļ oti lieli un smagi. Bet kokosriekstu piens ir visgarš ī gā kais no visiem kokosriekstiem, ko esmu mē ģ inā jis. Nav brī nums, ka tos sauc par Royal Coconut. Pē c izskata tas ir gluds, liels, oranž ā krā sā . Š rilankā to izmanto kā slā pju remdē tā ju. Viņ i nopirka š o zinā tkā ri un atnesa to mā jā s. Izgā jā m no lielveikala ar divā m milzī gā m somā m, pieskrē ja taksisti, paš i visu iekrā mē ja bagā ž niekā un braucā m atpakaļ uz viesnī cu.
Viesnī cā nav bankomā ta, tā dē ļ , ja vē laties izņ emt naudu no kartes, tad tas jā dara vai nu ceļ ojuma laikā uz lielveikalu, vai ceļ ojuma laikā uz Dubaiju, kur var arī norē ķ inā ties ar karti par jebkuru iegā dā to. preces.

Ceļ ojumu uz Dubaiju organizē jū su ceļ ojumu rī kotā js. Ceļ ojuma izmaksas ir no 100 USD vienai personai. Brauciens lī dz Dubaijai ir divas stundas.
Bet es neizmantoju tū risma operatora pakalpojumus, jo jums nebū s laika apskatī t visas š ī s metropoles apskates vietas un vē l jo vairā k, lai nokļ ū tu Burj Khalifa tornī . Tas viss ir saistī ts ar to, ka izbraukš ana ar savu tū risma operatoru nav agri no rī ta, un atgrieš anā s nav vē lu vakarā . Kopā par visu, par visu, apmē ram 8 stundas. No tā m 4 stundas ceļ ā . Ticiet man, pavadī t tik daudz laika Dubaijā ir ļ oti, ļ oti maz. Tā pē c ceļ ojumam uz Dubaiju tiek pasū tī ts taksometrs. Brauciens turp un atpakaļ ar ekskursiju pa jū su norā dī tajā m apskates vietā m jums izmaksā s no 160 USD. Izrā dā s lē tā k nekā tū roperatoram. Bet ir viens mī nuss. Jums jā zina angļ u valoda. Tā kā š oferi nerunā krieviski. Un viņ š darbosies kā gids pa pilsē tu. Tā tad, ja kā ds no jums grupā runā angliski, varat droš i doties paš i. Un vē l viens svarī gs punkts.
Lai nokļ ū tu Burj Khalifa torņ a (lielā kā ē ka pasaulē ) novē roš anas klā jā , jums iepriekš jā pasū ta un jā apmaksā biļ etes, izmantojot internetu. Biļ ete vienam maksā.100 dirhamus. Ja neesat iegā dā jies biļ eti iepriekš , izmantojot internetu, tad kasē Bursh Khalifa ē kā tas maksā s jau 400 dirhamus vienai personai. Tā pē c sagatavojies š im braucienam jau iepriekš , plā no marš rutu. Š eit ir viens no priekš zī mī gajiem neatkarī giem marš rutiem, ko atradā m internetā un izmantojā m (raksts “Dubaijas apskates objekti - plā nojam un pā rskatā m paš i”), nedaudz koriģ ē jot atbilstoš i savā m vē lmē m.
Apskati sā kā m no slavenā s 7 * viesnī cas Burj al-Arab jeb "Bura" piebraucā m pie tā s no jū ras, turē jā m rokā s, lai iegū tu skaistas fotogrā fijas un devā mies iekarot kā rtē jo Dubaijas brī numu - mā kslī gā s salas kuģ a formā . palma.
Tad turpinā jā m ceļ u pa Dž umeiras palmas stumbru, pa zemū dens tuneli piebraucā m lī dz viesnī cai Atlantis, apskatī jā m austrumu pasaku, izstaigā jā m viesnī cas vestibilu. Atpakaļ atgriezā mies ar monorail vilcienu, no 15 m augstuma paveras panorā ma uz Atlantis Hotel un visu palmu un Dubaijas pilsē tu. Ar auto braucam uz Dubai Mall un steidzam reģ istrē ties e-pastā . biļ ete uz Burj Khalifa. Pē c minū tes paceļ amies 126. stā vā un apbrī nojam oā zes pilsē tas skaistumu tuksneš a vidū . Ir atvē rts skatu laukums ar iespē ju fotografē t Dubaiju caur stikla atverē m. Un slē gta teritorija ar iespē ju caur elektronisko binokli apskatī t pilsē tas ē kas trī s š tatos - š obrī d (miglā ), labā kajā un naktī . Biļ etes uz š o atrakciju nopē rkamas 1. stā va kasē s. Mums paveicā s, un mē s redzē jā m strū klaku sniegumu pē cpusdienā.13-30. Tirdzniecī bas centrā Dubai Mall var apmeklē t akvā riju.
40 metru tunelī zem 11 metru ū dens staba peld jū ras faunas pā rstā vji. Š o jau esam apmeklē juš i Bangkokā , tā pē c Dubaijas tirdzniecī bas centrā apbrī nojā m akvā rija atvē rto, ikvienam pieejamo daļ u.
Mē s neiepirkā mies, mums bija mē rķ is redzē t interesantā kas lietas. Mē s atpū tā mies pie ū denskrituma kopā ar ū denslī dē jiem, skatī jā mies luksusa modes preč u salonus un pametā m Dubai Mall, lai dotos ceļ ojumā uz Dubaijas pagā tni. Dubaijas lī cis ir Dubaijas vecā daļ a. Ar motorlaivu ar vietē jiem iedzī votā jiem par 1 dirhamu pā rbraucā m uz otru krastu, pastaigā jā mies pa "Veco bazā ru", iegā dā jā mies suvenī rus. Netā lu atrodas š eiha Al Maktuma mā ja-muzejs. Mē s apskatā m mā jas muzeja teritorijā , paš a š eiha fotogrā fijas, no amatnieku, pē rļ u nirē ju dzī ves. Daudz attē lu no Dubaijas pagā tnē , kad tas bija zvejnieku ciemats.
Netā lu pa krastmalu var ielū koties etniskajā ciematā , kur pā rstā vē ta vietē jo arā bu dzī ve, ir suvenī ru veikali. Krastmalā vakariņ ojā m kafejnī cā ar nacionā lo virtuvi.
Vakarā mū s sagaidī ja nozī mī gā kā izrā de - dziedoš o strū klaku š ovs. Kļ uva tumš s, ieslē dzā s apgaismojums, iznā ca daudz cilvē ku, mē s ieņ ē mā m pozī ciju uz tilta un ar atvē rtā m mutē m ieraudzī jā m pā rsteidzoš u brī numainu dziedā š anu un dejoš anu - vienkā rš i dzī vas slavenas Dubaijas strū klakas. Mē s redzē jā m divus priekš nesumus, mū zika bija Michael Jackson un austrumnieciska. Pā rtraukumos mē ģ inā ja nofotografē t Burj Khalifa pilnā augumā , tač u tas nebija iespē jams, tornis ir pā rā k augsts. Uz tik brī niš ķ ī gas nots svē tki beidzā s 8. martā Dubaijā .
аватар chmutovasveta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. Pirmo reizi uz Emirā tiem devā mies nedaudz bailī gi, pē c tam, kad izlasī jā m atsauksmes par valsti. Lidoja no Natā lijas tū res. Skolē nu skenē š ana un pasu kontrole noritē ja ļ oti ā tri. … Tomēr ▾ Nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. Pirmo reizi uz Emirā tiem devā mies nedaudz bailī gi, pē c tam, kad izlasī jā m atsauksmes par valsti. Lidoja no Natā lijas tū res. Skolē nu skenē š ana un pasu kontrole noritē ja ļ oti ā tri. Lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram 2 stundas. Aizgā jā m uz reģ istratū ru un mums uzreiz iedeva istabiņ as atslē gas un talonus ē š anai. Viesnī cā ieradā mies 12 sā kumā naktī un ļ oti patī kami, ka mū s uzreiz aizveda uz restorā nu un paē dinā ja. Ē diens viesnī cā ir ļ oti garš ī gs. Salā ti vienmē r ir svaigi, ļ oti garš ī gas krē mzupas. No augļ iem 3 reizes dienā bija tikai arbū zs, melone un augļ u salā ti. Brokastī s 4 veidu sulas. Numuri ir lieli un ē rti. Numurā bija televizors, ledusskapis, fē ns, seifs, elektriskā tē jkanna. Katru dienu viņ i ieliek 2 pudeles ū dens 0.5 l. Viesnī cas teritorija kaut kā mā jī ga. Aizmigā m un pamodā mies no putnu dziesmas un Indijas okeā na viļ ņ u plī voš anas. Viesnī cā atpū tnieku bija maz, bet kā di 11 atveda vairā kus autobusus ar ekskursijā m un ap pulksten 16 aizveda. Viņ i pusdienoja ar mums restorā nā , bet tas, atpū tnieki viesnī cā , nemaz netraucē ja. Pludmale ir ļ oti liela, un mū su galdiņ i bija rezervē ti restorā nā . Ē diens tika papildinā ts ļ oti ā tri. . Visu darbinieku attieksme bija ļ oti draudzī ga. Visi sveicina, smaida, pacietī gi cenš as atbildē t uz jū su jautā jumu, lai gan mē s slikti runā jam angliski. Svē tā Valentī na dienā mums bija ļ oti skaisti svē tki. Restorā nā Ala Carte bija skaisti klā ti galdi, zā li rotā ja gē la bumbiņ as un sveces, sievietē m tika dā vinā tas rozes, cepta skaista sirds kū ka. Viesnī cas tuvumā nav veikalu. Uz Lu-Lu un Safiru devā mies ar taksi. Turp un atpakaļ.80 dirhami un š oferis mū s gaidī ja 2-3 stundas. Ekskursijas no tū risma operatora ir dā rgas, bet jums ir jā dodas uz Dubaiju. Mē s braucā m ar taksometru un tā pē c gandrī z neko neredzē jā m. Vienojā mies arī ar taksistu un devā mies makš ķ erē t uz Omā nu. Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti laba, smiltis, bet vienī gais trū kums ir dzeltenā s medū zas, kas ļ oti sā pī gi dzē la lī dz asinī m. Bet, š ķ iet, februā rī viņ iem bija pā roš anā s sezona un viņ i sakoda. Neskatoties uz to, ka š ī viesnī ca ir 3, tā ir daudz labā ka nekā daž as 4 un pat 5 Turcijā un Ē ģ iptē . Es labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā un š ajā valstī . Ja interesē , lū dzu jautā jiet. Atsauksmes par š o viesnī cu gandrī z nav.
Parādīt vairāk »


iemiesojums viktorlukashev
Ja ir vajadzība
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Petrovich34567
Kā ar iestādēm ārpus viesnīcas?. Vai tas ir tālu? Dārgi lēti?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Irina-Kiev-2010
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā ir diskotēka, kā tas ir norādīts aprakstā? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums fyndcwvz
Lasīju, ka tur ir rifu haizivis.Cik tās ir bīstamas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums w6y80xxb
braucam uz Sandy Beach Hotel, pie DR mammas, 21. vajadzēs pasūtīt ziedus. kā to izdarīt no viesnīcas un cik tas maksās? kas zina, pastāstiet man, lūdzu)
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Курортный отель Sandy Beach расположен между берегом Индийского океана и горами Хаджар. Открылся в 1978 году. Последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из комплекса 4 двухэтажных зданий и 27 одноэтажных бунгало. Расслабляющая атмосфера просторных номеров и частных шале подходит как независимым путешественникам, так и парам или семьям.

Atrašanās vieta Отель располагается в эмирате Фуджейра. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 155 км (2 часа езды). Расстояние от аэропорта г. Шарджа – 133 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей панорамный бар на крыше. Кроме того, в отеле открыт ресторан морепродуктов с патио и видом на знаменитый остров Снупи.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В числе удобств курортного отеля Sandy Beach бассейн с регулируемой температурой воды и детская игровая площадка на пляже. В ночном клубе организуются вечерние развлекательные программы, а в баре Ocean View работает караоке-группа. Дайвинг-центр курортного отеля Sandy Beach находится непосредственно на пляже. В нем проводятся различные курсы как для новичков, так и для профессионалов. Помимо этого, гости могут отправиться в однодневную или двухдневную поездку к лучшим местам для дайвинга в Индийском океане.
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 98 номеров и 10 шале.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, Wi-Fi (платно), кухонный блок, утюг и гладильная доска, балкон или терраса. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Al Aqah, Аль-Ака, ОАЭ
Tālruņi: +971 9 244 5555
Tīmekļa vietne: Sandy Beach Hotel & Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.