Royal Beach Hotel & Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.810
№9 viesnīcas reitingā Fudžeira
6.7 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā Fudžeiras emirātā, Dibbas apgabalā, Indijas okeāna krastā, kalnu ainavu ieskautā vietā. Viesnīcā valda klusuma un vienotības ar dabu atmosfēra. Ieteicams ģimenēm, arī ar bērniem. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā, renovēta 2015. gadā.Vairāk →
аватар vesnik7777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es biju š ajā viesnī cā ekskursijā pie Indijas okeā na tikai daž as stundas. Ja plā nojat doties uz š o viesnī cu ekskursijā , parū pē jieties par savas naudas droš ī bu. Pludmalē pavadī tajā laikā no slē gta seifa, kas atradā s ē kā ar duš ā m, pazuda neliela naudas summa no manis un vē l viena tū rista. … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā ekskursijā pie Indijas okeā na tikai daž as stundas. Ja plā nojat doties uz š o viesnī cu ekskursijā , parū pē jieties par savas naudas droš ī bu. Pludmalē pavadī tajā laikā no slē gta seifa, kas atradā s ē kā ar duš ā m, pazuda neliela naudas summa no manis un vē l viena tū rista. Policists Ibrahims Š arkijs, kurš ieradā s pē c izsaukuma, problē mu neatrisinā ja un atteicā s pieņ emt iesniegumu. Rakstī ja par to, kas notika ar Fudž eiras Tū risma departamentu, ? Es gaidu risinā jumu.
аватар kvm-2015
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā ieradā mies ekskursijā no Dubaijas ar kompā niju Aladin, ierodoties viesnī cā mums iedeva maskas, č ī bas, dvieļ us, viesnī cas teritorija mums likā s patī kama un pozitī va ar cerī bā m peldē ties Indijas okeā nā , devā mies uz pludmali. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ieradā mies ekskursijā no Dubaijas ar kompā niju Aladin, ierodoties viesnī cā mums iedeva maskas, č ī bas, dvieļ us, viesnī cas teritorija mums likā s patī kama un pozitī va ar cerī bā m peldē ties Indijas okeā nā , devā mies uz pludmali..... iegrimuš i ū denī , sā kumā jutā m š ausmī gu smaku, ļ oti stipri smirdē ja pē c mazuta un benzī na....nobraucot 5 metrus tā lā k, sapratā m, ka patiesī bā smarž o pē c mazuta arvien stiprā k, visa piekrastes lī nija bija piesā tinā ta ar naftu vai mazutu, nav skaidrs, ar š ausmā m skrienot krastā , uz ķ ermeņ a atradā m netī rumus un eļ ļ as pē das......ko lai saka, protams, ka bija skandā ls, visi tū risti bija vienkā rš i š okē ti par š ā du blē dī bu, viņ i skrē ja pie mū su pā rstā vjiem no Aladin tū risma firmas, bet diemž ē l mē s neko nepanā cā m....vismaz puse no summas tika atgriezta, bet ak, neviens mums pat neatvainojā s, un autobusi ar krievu tū ristiem visu laiku nā ca un nā ca un atveda š urp tikai mū su tū ristus..... satiekoties ar viesiem, kuri tur jau dzī voja, viņ i pastā stī ja, ka par atpū tu š ajā viesnī cā samaksā juš i 30.000 tr. un ka te joprojā m ir dievī gi, bet pie viņ iem ved cilvē kus no kaimiņ u viesnī cā m....viņ i vienkā rš i neredz ū deni lielā naftas daudzuma dē ļ piekrastē . Viesnī cas darbiniece mums stā stī ja, ka tas vakar nenotika, acī mredzot kaut kas izlija un vispā r ar mums par š o tē mu neviens nevē lē jā s runā t, teica, ka tā esot dabas katastrofa un tamlī dzī gi. Tā pē c rū pī gi pā rdomā jiet, pirms dodaties uz š o viesnī cu.
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan liela platī ba. Netā lu no viesnī cas atrodas dzē rienu veikals. Mā jī gi numuri ar virtuvī ti. nav depozī ta. Visi pā rskaitī jumi tiek apmaksā ti. Diskotē ka. Internets ir bezmaksas. Ir krieviski runā još s personā ls, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Diezgan liela platī ba.
Netā lu no viesnī cas atrodas dzē rienu veikals.
Mā jī gi numuri ar virtuvī ti.
nav depozī ta.
Visi pā rskaitī jumi tiek apmaksā ti.
Diskotē ka.
Internets ir bezmaksas.
Ir krieviski runā još s personā ls, draudzī gs personā ls.
ir bē rnu baseins.
Telpas ir tī ras.
аватар je-nech-ka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies no 5. -20. februā rim, mums viss patika, lai gan istabiņ a bija standarta, bet salī dzinot ar. . . ļ oti daudz, tī ra katru dienu. Personā ls ļ oti draudzī gs, tikai angļ u valodā . viņ i jū s sapratī s valodā , tā pē c ir iespē ja praktizē t))) Ē diens ir normā ls, ļ oti labs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 5. -20. februā rim, mums viss patika, lai gan istabiņ a bija standarta, bet salī dzinot ar. . . ļ oti daudz, tī ra katru dienu. Personā ls ļ oti draudzī gs, tikai angļ u valodā . viņ i jū s sapratī s valodā , tā pē c ir iespē ja praktizē t))) Ē diens ir normā ls, ļ oti labs. Iesaku izvē lē ties pusdienas (vakariņ as), jo tuvumā nav nekā , izņ emot augļ us un alkoholu (bezmaksas kartupeļ i uz vietas), un lī dz lu lu (tuvā kajam lielveikalam) jā nokļ ū st ar taksometru (60 dirhami), un nav kur gatavot. Pat viesnī cā jums tiks nodroš inā ts bā rbekjū , gludeklis, dē lis, ž ā vē tā js (viss bez maksas) tikai tū ristus vairā kas reizes nedē ļ ā ved uz Indijas okeā nu, un vietē jie ierodas nedē ļ as nogalē . Kas meklē relaksē još as brī vdienas - jū s esat š eit. Peldē jā mies ar bruņ urupuč iem, ļ oti forš i! Labā k ņ emt lī dzi maskas, tur tā s ī rē , bet nedaudz dā rgi. Daž ā du gliemež vā ku bars, pieņ ē mā s kg. Laikam))) Ekskursijā s nebraucā m, aiz vā rtiem ir taksometrs, nā c klā t un vienojies (mū sē jais bija uz sudraba minivena, numur 3356, manuprā t) 130$ lai dotos uz Dubaiju uz visu dienu, mē s izbrauca plkst. 9, atpakaļ plkst. 22:00. Viņ š tevi aizvedī s un aizvedī s uz tirgu un kaut ko pastā stī s. Jū s varat noorganizē t taksometru reģ istratū rā , pat kaulē ties, bet tikai angļ u valodā . Tur, reģ istratū rā , ir ž urnā ls par AAE krievu valodā , jū s atradī siet daudz interesanta un nepiecieš ama. Vienī gais mī nuss š ai viesnī cai ir tas, ka tur tiek celta jauna ē ka (neceļ lielu troksni, bet tas protams sabojā skatu) Centā mies to nepamanī t)))) Bet plusu ir daudz vairā k, mē s ļ oti iesaku!
аватар Iezerska
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmeklē ja š o viesnī cu, atrodoties ceļ ojumā no Ras Al Khaimah uz Fudž eiru. Es centī š os bū t noderī gs: Teritorija: plikpauris, maz apstā dī jumu, bet ļ oti labi kopts. restorā ns: ē diens 5+, ļ oti daudzveidī gs (pusdienojā m), 2 veidu zupas, zivis, gaļ a, vista, piedevā m pietiekami daudz, zaļ umi un salā ti tika pasniegti. … Tomēr ▾ Apmeklē ja š o viesnī cu, atrodoties ceļ ojumā no Ras Al Khaimah uz Fudž eiru.
Es centī š os bū t noderī gs:
Teritorija: plikpauris, maz apstā dī jumu, bet ļ oti labi kopts.
restorā ns: ē diens 5+, ļ oti daudzveidī gs (pusdienojā m), 2 veidu zupas, zivis, gaļ a, vista, piedevā m pietiekami daudz, zaļ umi un salā ti tika pasniegti.
peldbaseini: peldē jā s vienā (viesnī cas lapas bildē . Ū dens karsts !! !
okeā ns: tas ir kaut kas! Ū dens tī rs, caurspī dī gs, daudz bruņ urupuč u. Viņ i peld apkā rt, izbā ž galvu, ļ oti interesanti. Pludmalē ir masku, snorkelu noma. Pludmales č ī bas (kā koraļ ļ iem) par brī vu. Ū dens ir ļ oti ē rts un silts. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Alkohols: Viesnī cā ir alkoholisko dzē rienu veikals ar elegantu izvē li, tā pē c ar Dutifree nevar bā zt alkoholu. Tur ir arī cigaretes.
Tas ir apmē ram viss, ko es zinu par š o viesnī cu.
Man ļ oti patika un domā ju, ka savu nā kamo atvaļ inā jumu pavadī š u tajā , ja vien, protams, cenas nebū s ļ oti "kož ".


iemiesojums 89031891898
Vai AAE ir citas viesnīcas, kurās ir atļauti mājdzīvnieki?
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ssonata
Īpaši interesē okeāns. Es ļoti gribu peldēt indiešu valodā! Sezonāls bēgums, atkritumi, mazuts — vai tā ir bieža parādība?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nat53
Šī gada oktobrī vēlos atpūsties AAE. Sakiet, lūdzu, kur var lēti un normāli?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в живописной местности в эмирате Фуджейра, в районе Дибба, на берегу Индийского океана, в окружении горных пейзажей. В отеле царит атмосфера спокойствия и единения с природой. Рекомендуем для семейного отдыха, в том числе с детьми. Отель открыт в 2005 году, обновлен в 2015 году.

Atrašanās vieta Отель располагается в эмирате Фуджейра, в районе Дибба. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 150 км (2 часа езды). Расстояние от аэропорта Аль Мактум – 193 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 240 метров. Собственный песчаный пляж, шезлонги, зонтики, полотенца предоставляются бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 3 бара, бассейн с температурным контролем, барбекю, магазины. В ресторане Dibba Rock на завтрак, обед и ужин подают блюда интернациональной кухни. Из ресторана открывается прекрасный вид на скалу Дибба. В пляжном баре Dolphin Snack можно заказать соки и различные сэндвичи.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей на территории курортного отеля Royal Beach устроена детская игровая площадка и работает детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости отеля могут посещать фитнес-центр. В распоряжении гостей разнообразные первоклассные удобства для отдыха, в том числе сауна. В отеле проводятся массажные процедуры.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 65 номеров. Состоит из главного задания, одноэтажного корпуса Annex, 16-ти одноэтажных бунгало и четырех вилл.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната, фен, кондиционер, спутниковое телевидение (музыкальные каналы), телефон, мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Al Faqeet, Дибба, ОАЭ
Tālruņi: +971-9-2449444
Tīmekļa vietne: Royal Beach Hotel & Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.