Ibis Fujairah 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
4.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca Ibis Fujairah atrodas Fudžeirā, 3 km attālumā no Corniche un 3 km attālumā no Fudžeiras pilsētas centra. Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 23 stāvu ēkas, tajā ir 8 lifti. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ekskursijām, gan biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар YuriP
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir pirmā pie ieejas El Fudž eiras pilsē tā . Novietoja uzreiz, standarta istabiņ a, 8. stā vs (paredzē ts smē ķ ē tā jiem, 1. naktī iedeva nesmē ķ ē tā ju istabiņ u otrā stā vā , jo 8. bija aizņ emts). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pirmā pie ieejas El Fudž eiras pilsē tā . Novietoja uzreiz, standarta istabiņ a, 8. stā vs (paredzē ts smē ķ ē tā jiem, 1. naktī iedeva nesmē ķ ē tā ju istabiņ u otrā stā vā , jo 8. bija aizņ emts). Gulta liela, ē rta, skapji, katru dienu tiek piegā dā ts ū dens 2 pudelē s, tē jkanna, tē jas maisiņ i, trī s vienā kafija, labs TV, var noskaņ ot vairā kus krievu kanā lus, ledusskapis ir mazs, bet darbojas, atdzesē ja ū dens aka (vī ts regulators). Vannasistabā -tualetē pie izlietnes š ķ idrā s ziepes, duš as kabī nē š ampū ns-gels, fē ns, viena virve ž ā vē š anai, bet pa nakti neizž ū st, jo logs neveras. Gaisa kondicionieris pat ar minimā lu jaudu pū š labi. Telpā nav smaku, pat smē ķ ē jot viss ā tri tika izpū sts. Paņ ē mu reģ istratū rā adapteri nestandarta rozetē m, gribē ja ņ emt maksu, bet tik un tā iedeva, atdeva aizbraucot.

Jū s ieejat liftā , ieliekat atslē gas karti un tikai tad nospiež at grī das pogu.
Peldbaseins un trenaž ieru zā le vienu stā vu virs reģ istratū ras un restorā na.

Paņ ē mu brokastis + vakariņ as (HB), viss garš ī gi un daudzveidī gi, izņ emot to, ka arbū zs ir mazos gabaliņ os un neko nevar izņ emt, pat ū deni (slepus: man tomē r iedeva pudeli un redzē ja, kā kaut ko ielika iekš ā ). somas). Ir ē diens vegā niem – kaut kas hinduistisks. Jū s varat aizstā t vakariņ as ar pusdienā m vai nopirkt pusdienas, bet es nekad to nedarī ju.

Baseinā nepeldē jos, bet vakarā ir labi pie viņ a pasē dē t, sauļ oš anā s krē sli ē rti, brī vu bija daudz.

Mikroautobuss ved uz pludmali un atpakaļ ik pē c pusstundas lī dz pulksten 14:00, ne visi iebrauc. Pie baseina viņ i izsniedz pludmalei somu ar gultas veļ u, dvieli un ū dens pudeli (vai divas uz divā m) ar atslē gas droš ī bu. No viesnī cas uz pludmali staigā t pa tuksneš iem aizņ em apmē ram stundu (ietvju praktiski nav), tā pē c labā k ar pirmo reisu doties uz pludmali un atgriezties pē dē jam, lai vē lā k var iedzert tē ju, aiziet uz sporta zā li, pasē dē t pie baseina utt.
Trenaž ieru zā lē viņ us ielaiž tikai sporta apavos, man bija jā pē rk Lu Lu (ir arī apmainī tā js, labā k uzreiz mainī t lielu summu, jo no katras maiņ as ņ em komisiju). Daudzi atgriezā s no pludmales ar taksometru, č etriem tas bija lē ti - kaut kas ap 200 rubļ iem.

Jū rā decembrī.26 grā di, smiltis, gluda ieeja, pludmale pamesta, mež onī ga, nedaudz sakopta, bez sauļ oš anā s krē sliem un nojumē m (vasarā - katastrofa pē c pastā vī go krievu atsauksmē m), vē tra vairā kas dienas, cilvē ki metā s uz viļ ņ iem un iegrima putā s. Paisums vairā kus desmitus metru, ir daudz daž ā du skaistu gliemež vā ku. Netā lu esoš ie dž ipi tī klu izvelk vairā kas stundas. Ī paš nieks ir arā bs, viņ us ķ er indieš i un citi, kas dara visus darbus AAE. Reiz nolē ma vilkt tieš i gar pludmales malu. Uz jautā jumu, kā pē c viņ i makš ķ erē pludmalē , indiā nis atbildē ja: "Tā ir zvejas zona! ". Es iebildu: "Nē , tā ir pludmale! ". Tas vairs nenotika.
Citā dienā pē c bagā tī ga nozvejas krastā palika zivtiņ a ar garā m spurā m (daž kā rt paceļ as bariņ os uz ū dens), iedeva butes, atrada ugunskuru ar oglē m, iesmiem, resti pludmalē . , salasī ja malku un uzcepa.

No viesnī cas aiz lielā s moš ejas pusstundas gā jienā atrodas muzejs (ieeja par nelielu samaksu) un cietoksnis ar jaunuzceltā m "antī kā m" mā jā m un fortu (ieeja bez maksas). Cietoksnī blakus fortam mini-hipodromā notika arā bu zirgu skaistumkonkurss. Arā bi sē dē ja lielā teltī baltos halā tos. Emī rs vai viņ a dē ls iznā ca paspiest roku uzvarē tā jiem, kuri kopā ar viņ u fotografē jā s.

Visas fotogrā fijas š eit: https://drive. google. com/open? id=1ZuLFsp2NEKLv1ZWwHtZBOFVKp3ifPldA.
аватар mermaid_iren
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
reģ istrē š anā s pē c ieraš anā s. istabiņ as ir tī ras mazliet mazas, bet tā kā dzī voju viena, man bija labi. Ē kā ir trī s viesnī cas - Ibis 3 *, Novotel 4 * un apartamenti. Kopī gs visā m viesnī cā m - baseins un ē damzā le! ! ! Tā tad jū s nevarat pā rmaksā t un doties ekskursijā uz Ibis! Baseins ir vidē ja izmē ra, ar sauļ oš anā s krē sliem tie sasprindzinā ti, visiem nepietiek. … Tomēr ▾ reģ istrē š anā s pē c ieraš anā s. istabiņ as ir tī ras mazliet mazas, bet tā kā dzī voju viena, man bija labi.
Ē kā ir trī s viesnī cas - Ibis 3 *, Novotel 4 * un apartamenti. Kopī gs visā m viesnī cā m - baseins un ē damzā le! ! ! Tā tad jū s nevarat pā rmaksā t un doties ekskursijā uz Ibis! Baseins ir vidē ja izmē ra, ar sauļ oš anā s krē sliem tie sasprindzinā ti, visiem nepietiek.
Ir trenaž ieru zā le ar trenaž ieriem. Nav animā cijas. Ir bā rs, 2 reizes nedē ļ ā bija bezmaksas alkohols meitenē m. 8. martā mē s iznā cā m kā uzņ ē mums! Bija dzī vā mū zika! !
Novotel atradā s no 13. lī dz 23. stā vam. Istaba ir plaš ā ka nekā Ibis, bet ne daudz.
Vē l viens mī nuss ir tas, ka istabā s logi ir cieš i aizvē rti! Sā kumā tas ir neparasti, bet tad jau tam nepievē rš uzmanī bu. Apkā rt viesnī cai tiek celtas no visā m pusē m! ((
Ē diens labi č etriem. Nav pietiekami daudz augļ u, kuri iet vakariņ ā s vē lu, kā likums, izvē les vairs nav.
Gaļ as ē dieni ir ļ oti garš ī gi, tajos tiek pasniegta vistas un liellopa gaļ a.
Darbdienā s un sestdienā s pirms pusdienā m vairā kas reizes kursē transporta pakalpojumi uz pludmali. Ar automaš ī nu tas aizņ em apmē ram 15 minū tes, ja braucat ar taksometru, tas maksā s 8-10 dirhamus. Netā lu atrodas liels lielveikals un Lilu valū tas maiņ as punkts. Aiz moš ejas pā ri ceļ am, 15 minū tes ejiet, daž ā di tirdzniecī bas centri ar daž ā dā m cenu kategorijā m. Nopirku sev 2 pā rus dž insu par 200 un 300 rubļ iem, saulesbrilles par 100 rubļ iem. Leela pā rdod gardu mango sulu ar augļ u gabaliņ iem.
Pludmale mež onī ga, neiekā rtota, atgā dina mū su dienvidus padomju laikos. Novietojiet dvieli tieš i uz smiltī m. Jū ra ir silta, tī ra, viļ ņ i ir ļ oti reti. Staigā apmē ram stundu. Papildus moš ejai, kas ir viena no lielā kajā m AAE, tuvā k pludmalei atrodas fords un stadions, kur notiek vē rš u cī ņ as.
Pirmo reizi Emirā tos, iespē jams, es doš os uz citu š tatu. Vispā r man patika pā rē jais! Un bija vē l viens mī nuss - istabenes vecā kā uzmā cā s meitenē m. Varē ja pieklauvē t pie istabas 2 naktī , piedā vā t ū deni. Viņ š man piezvanī ja uz fiksē tā tā lruņ a numuru un iegrū da liftā . Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os arā bu valstī s un nekur neesmu sastapies ar kaut ko tā du


iemiesojums Sasha_dudko77
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Ibis Fujairah срасположен на территории эмирата Эль-Фуджейра в 3 км от набережной Корниш и в 3 км от торгового комплекса Fujairah City Centre. Отель открылся в 2013 году. Отель состоит из главного 23-этажного здания, есть 8 лифтов. Отель отлично подойдет как для экскурсионных, так и для деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель располагается в эмирате Фуджейра. Расстояние от аэропорта г. Дубай составляет 111 км (2 часа езды). Расстояние от аэропорта Аль Мактум –150 км.
Pludmales apraksts У отеля нет своего пляжа. Предоставляется бесплатный трансфер на пляж, 4 раза в день.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле Ibis Fujairah работает ресторан, где круглосуточно предлагаются закуски. В лаундже можно отдохнуть, выпить любимые напитки и посмотреть спортивные передачи. Открытый бассейн площадью 28,5 кв.м. (общий с отелем Novotel Fujairah), температура воды контролируется.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 180 номеров.

Istabās

Кондиционер, сейф, телефон, бесплатный Wi-Fi, письменный стол, мини-бар.

Adrese Hamad Bin Abdullah Road, 2751 Фуджейра, ОАЭ
Tālruņi: (+971)9/2239997
Tīmekļa vietne: Ibis Fujairah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.