Miramar Al Aqah Beach Resort 5*– Atsauksmes

96
Novērtējums 7.710
№3 viesnīcas reitingā Fudžeira
8.3 Numurs
7.9 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.8 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā un pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Sastāv no trim ēkām. Izsmalcināta viesnīca, kas veidota marokāņu stilā. Kompleksa centrālo daļu aizņem milzīgs brīvas formas peldbaseins ar daudziem sauļošanās krēsliem un saulessargiem viesu atpūtai. Atrodas AAE austrumu krastā, pusotras stundas brauciena attālumā no lidostas. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Labs un daudzveidīgs ēdiens, animācija bērniem (ir krieviski runājošs personāls). Viesnīca piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар Nester.kz
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika viesnī ca, mā jī gs, mazs, pieklā jī gs personā ls. Atpū tā mies uz All Inclusive sistē mu, ar ē š anu problē mu nebija. Bet pats galvenais, kas jā ņ em vē rā , ir personā la atsaucī ba. Man ir autoimū ns protokols, jū s nevarat ē st lipekli, tā pē c man ir jā ierobež o sevi, bet ne š eit)) vienkā rš i pajautā jiet š efpavā ram "Gtuten free? " - un jums tiks parā dī ti visi bezglutē na ē dieni, ja nav bezglutē na zupas vai salduma, viņ i to pagatavos jums personī gi, operatī vi, ā tri un bez maksas! Pat itā ļ u restorā nā ir bezglutē na makaroni)) viss iekļ auts sistē mā. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī ca, mā jī gs, mazs, pieklā jī gs personā ls. Atpū tā mies uz All Inclusive sistē mu, ar ē š anu problē mu nebija. Bet pats galvenais, kas jā ņ em vē rā , ir personā la atsaucī ba. Man ir autoimū ns protokols, jū s nevarat ē st lipekli, tā pē c man ir jā ierobež o sevi, bet ne š eit)) vienkā rš i pajautā jiet š efpavā ram "Gtuten free? " - un jums tiks parā dī ti visi bezglutē na ē dieni, ja nav bezglutē na zupas vai salduma, viņ i to pagatavos jums personī gi, operatī vi, ā tri un bez maksas! Pat itā ļ u restorā nā ir bezglutē na makaroni)) viss iekļ auts sistē mā.50% atlaide visā m restorā nu ē dienkartē m, viņ i gatavo labas jū ras veltes, cena ir 110 usd kā vietē jā s kafejnī cā s. Tuvumā nav kur iet, tikai 2 kafejnī cas, aptieka un benzī ntanks 10 minū tes gar pludmali lī dz La Meridina, un pa to pieeja ceļ am. Katru vakaru izklaides programma, dzī vā s dziesmas un dejas. Izbaudī ja brī vdienas! Ekskursijā s uz Dubaiju nedevā mies, 2 stundas ceļ ojums un stunda Dubaijā , ļ oti nogurdinoš i.
аватар Angel007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada maijā . Mē s pievē rš am uzmanī bu š ā diem jautā jumiem: 1) Viss iekļ auts rokassprā dze tiek uzvilkta 13:00, un reģ istrē š anā s telpā notiek ne agrā k kā norā dī tajā laikā (ap 14:00), tā pat kā ar izrakstī š anos, rokassprā dzes tiek noņ emtas tieš i 12:00. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada maijā . Mē s pievē rš am uzmanī bu š ā diem jautā jumiem:
1) Viss iekļ auts rokassprā dze tiek uzvilkta 13:00, un reģ istrē š anā s telpā notiek ne agrā k kā norā dī tajā laikā (ap 14:00), tā pat kā ar izrakstī š anos, rokassprā dzes tiek noņ emtas tieš i 12:00. : 00, tas ir, izbraukš anas dienā nav iespē jas pusdienot. Š eit viesnī cas noteikumi darbojas skaidri, bez koncesijā m.
2) Ē diens viesnī cā ir ļ oti slikts. Restorā nā ir tikai viena veida zivis, vistas un liellopu gaļ a. Augļ u sezonā tika pasniegti tikai arbū zi, melone un augļ u salā ti. Ē diens vienmuļ š , atbilst 3 zvaigž ņ u lī menim. Iespē jams, ka pā rtikas ietaupī jumi ir saistī ti ar karantī nu, tač u tas ir ļ oti satraucoš i. Jū s neredzē sit nekā du daž ā dī bu. Pirmajā atpū tas dienā restorā nā tika pasniegts parasts ū dens ar graudaugiem, kas mū s ļ oti saniknoja.
3) Sistē ma "viss iekļ auts" sā kas no 10:30 un aizveras 17:30. Valstī , kur temperatū ra visu gadu nenoslī d zem 30 grā diem, tas ir ļ oti kaitinoš i. Tas ir, jū s varat dzert tikai to ū deni, kas ir ievietots telpā . Citas iespē jas remdē t slā pes nav (izņ emot par maksu). Pludmalē un pie baseina ir trī s bā ri, no kuriem viens bija slē gts uz remontu. . . bā rmeņ i rokā s iedod ne vairā k kā divas ū dens kannas, no kurā m viena jā atver, tā di ir viesnī cas noteikumi. Mē s nekad neesam redzē juš i tā dus ietaupī jumus! Turklā t visi ē dienkartē esoš ie kokteiļ i ir tikai par maksu, un saldē jums tiek dots tikai bē rniem lī dz 12 gadu vecumam - 2 karotes dienā ! Tas tiek stingri uzraudzī ts.
4) Pē c daž u dienu atpū tas pludmalē apsargs nelaida peldē ties jū rā pirms 7:00 no rī ta, jo nebija pludmales darbinieku un glā bē ja. Tajā paš ā laikā viņ š atļ ā va peldē t aiz bojā m, teritorijā , kur ir laivas ū dens izklaidei, bet ne viesnī cai norobež otajā teritorijā...tā das muļ ķ ī bas nebija nevienā valstī ! Kā pā rtraukt peldē š anu jū rā ? Tikai pē c divu dienu sarunā m ar viesnī cas galveno vadī tā ju mē s drī kstē jā m peldē ties no 6:00!
5) Savvaļ as kaķ i klī st pa pludmali, atgū stoties tieš i pludmalē un pē c tam lecot uz sauļ oš anā s krē sliem un atpū š oties mū su dvieļ os. Koronavī rusa periodā sauļ oš anā s krē slu dezinfekcija netiek veikta!
Labs iespaids atstā ja telpas un uzkopš anu. Katru dienu gultas maiņ a, dvieļ i un mazgā š anas lī dzekļ i. Personā ls š eit smagi strā dā .
Paldies restorā na darbiniekiem, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi.
Mū su ceļ ojumu aģ ents ļ oti ieteica š o viesnī cu, jo tā bija viena no labā kajā m Fudž eirā . Bet diemž ē l viesnī cas politika ir ļ oti mainī jusies un nav vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā . Neiesaku draugiem.
Бар у бассейна находился на реконструкции, об этом никто не предупреждал. Вода в ресторане с хлопьями...
аватар PressFORMAT
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms izlē mu doties uz AAE, es izlasī ju daudz atsauksmju, visi dalā s savos vispā rī gos iespaidos, bet ir maz konkrē tu, es steidzos dalī ties savos iespaidos, kamē r atmiņ as ir svaigas, ceru, ka tas jums palī dzē s. Brauciens bija paredzē ts Maiskij, trī s cilvē ku ģ imenei. … Tomēr ▾ Pirms izlē mu doties uz AAE, es izlasī ju daudz atsauksmju, visi dalā s savos vispā rī gos iespaidos, bet ir maz konkrē tu, es steidzos dalī ties savos iespaidos, kamē r atmiņ as ir svaigas, ceru, ka tas jums palī dzē s.

Brauciens bija paredzē ts Maiskij, trī s cilvē ku ģ imenei. Bijā m arī Turcijā , Ē ģ iptē un ne reizi vien, laiks mainī t virzienu. Mē s ar sievu gribē jā m doties uz jū ru, viss ar karantī nas pasā kumiem bija par ilgu, dē lam ir piecpadsmit, svarī gas emocijas un jauni iespaidi, tā pē c abpusē ji nolē mā m doties uz AAE. No septiņ iem emirā tiem tika izvē lē ta Fudž eira. Ē rts klimats, Indijas okeā ns (visi pā rē jie Emirā ti ir vē rsti pret Persijas lī ci) un tuvu Dubaijai, tie ir galvenie iemesli, kā pē c tas ir š eit.

Atsauksmes par daudzā m viesnī cā m. Patiesī bā biež i rodas š aubas, kā teicienā - visur ir labi, kur mū su nav un blakus viesnī ca š ķ iet kaut kas labā ks.
Patiesī bā visas viesnī cas atrodas gar vienu un to paš u krasta lī niju, aptuveni divdesmit minū š u laikā ir iespē jams pastaigā t gar okeā nu un apskatī t katru, tā pē c, lai kuru izvē lē tos, diez vai nā ksies vilties, š ajā gadī jumā runa ir par gaumi un maku, kā arī par to, kas jums ī paš i nepiecieš ams , skatiet rezervā ciju, lasiet atsauksmes. Mē s devā mies uz Miramaru, jo mums to ieteica. Paē dā m brokastis un vakariņ as, ir viss iekļ auts, bet uz vietas nesē ž am, tā pē c. Bet ...š eit ir svarī gs moments, ja nedodas ekskursijā s un dod priekš roku pludmales atpū tai, jē ga ņ emt pilnu paketi - cena ir augsta burtiski par visu, sapraš anai kafija 5 USD, glā ze vī na , sula, saldē jums 10 USD. Arī tagad noteikti ieteiktu pavadī t 2-3 dienas Dubaijā un tikai tad tā lā k uz Fudž eiru, ceļ š aizņ em apmē ram 1.
5 stundas turp un atpakaļ , labi, ekskursiju izmaksas ir attiecī gi zemā kas - vienī gais trū kums plā noš anā , neskatoties uz to, nekā di neietekmē ja kopē jo iespaidu, man viss ļ oti patika, es negribē ju atgriezties.

Personā ls ir uzmanī gs un izpalī dzī gs, un pats galvenais - neuzbā zī gs. No ekskursijā m iesaku tuksneš a safari ar dž ipiem. Iepriekš es ņ ē mu to Ē ģ iptē - draugi ...tur pat nav salī dzinā juma, tā da ekstrē ma, arā bi iziet ī paš u apmā cī bu un saņ em ī paš u. licence, kad maš ī na ā trumā uzkā pj kā pā un pē c tam burtiski ielauž as astē , vispā r emocijas nevar izteikt vā rdos, un fotogrā fijas ir pā rsteidzoš as. Noteikti dodieties uz akvaparku, š ī ir viesnī ca Atlantis, uz visu dienu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka tas ir ieslē gts.
akvā rija apmeklē juma cenā pirmajā stā vā , vispirms tur tad viss pā rē jais - nenož ē losiet, jautā jums absolū ti nav par zivi, esmu redzē jis daudz ko tā du, tas ir realizē ts tā dā tā , ka viesnī ca atrodas uz nogrimuš ā s Atlantī das pamata. Nu, protams, apskates tū re uz Dubaiju, protams, arī visai dienai, tajā iekļ auts brauciens ar kuģ ī ti ar pusdienā m, uzkā pš ana pasaules augstā kajā tornī - Burj Khalifa, kā arī redzē siet vakara strū klakas ar apgaismojumu.

Daž i vā rdi par Dubai Mall, nu, atkal, kas kā dam vajadzī gs un, ja ir papildus laiks un nauda, ​ ​ tad tur var pavadī t visu dienu. Man personī gi tā ir dā rgā laika tē rē š ana materiā lā m lietā m. Padomā arī ar ko AAE ir slaveni, š tatā ir daudz naudas, tā pē c cenas ir orientē tas uz bagā tiem cilvē kiem, nevis mū su izpratnē un reprezentā cijā.
Gribē tos to pabeigt, bet vē rš u tū ristu uzmanī bu, valstī ir “sausais likums”, daž os emirā tos to drī kst lietot viesnī cas teritorijā un arī tad ne visur, ja tevi sū dzas policijai vai neglī tā veidā pamana sabiedriskā vietā , tu vismaz izpelnī si sodu ar pā tagas viņ i var nonā kt cietumā.

Nu, un pats galvenais, ir grū ti pretoties, lai nelietotu lamuvā rdu, labi, neesi gudrs ...kami, cieniet kā da cita kultū ru, jo esat saindē jies ciemos, nevis savā mā jā . Patieš ā m kauns notiek mū sē jiem. Ieraugot sievieti hidž ā bā , un pret tevi viņ a iegrū ž savu augumu T-kreklā , š ortos un š ortos, jo tā dā kleitā viņ a ieradī sies vakariņ ā s uz viesnī cu, mū su skaistā s meitenes uzmetī s pā ri peldkostī mam tuniku. un arī tur. Un angļ u valodas nezinā š anu kompensē rupjī ba un skaļ a lasī š ana zilbē s, bet krievu valodā tas vispā r ir cirks .. .
В холе у стойки рецепции На территории отеля На территории отеля Береговая линия у отеля
аватар juliadzubak
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo š o viesnī cu. Š eit ir galvenā s, manuprā t, atpū tas priekš rocī bas: - garš ī ga virtuve; - ī paš i tī rs ū dens pie jū ras; - istabā ļ oti tī ra un kā rtī ga, uzkopš ana visaugstā kajā lī menī; - pastā vī ga tē jas, kafijas uc atjaunoš ana; - gultas veļ as maiņ a katru dienu; - ū deni dod bez maksas nevis 2 pudeles pa 0. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo š o viesnī cu. Š eit ir galvenā s, manuprā t, atpū tas priekš rocī bas:
- garš ī ga virtuve;
- ī paš i tī rs ū dens pie jū ras;
- istabā ļ oti tī ra un kā rtī ga, uzkopš ana visaugstā kajā lī menī;
- pastā vī ga tē jas, kafijas uc atjaunoš ana;
- gultas veļ as maiņ a katru dienu;
- ū deni dod bez maksas nevis 2 pudeles pa 0.5 litriem, bet 4-6 (kā kad), proti, ū dens ir pietiekami, nav jā pē rk;
- Klusa atmosfē ra viesnī cas teritorijā;
- skaistas ainavas;
- Istabā ir viss nepiecieš amais: elektriskā tē jkanna, fē ns, gludeklis un gludinā mais dē lis, č ī bas un peldmē telis utt.
аватар Tatiana_2020
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2020.  gada janvā rī . Nebija sajū ta, ka esat mī ļ š viesis, un viņ i jū s š eit gaidī ja. Mū su lidmaš ī na nolaidā s agri, pulksten 6:00. Kad mē s saņ ē mā m savu bagā ž u, tad, kad ieradā mies, pulkstenis bija 10:00. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2020.  gada janvā rī . Nebija sajū ta, ka esat mī ļ š viesis, un viņ i jū s š eit gaidī ja.
Mū su lidmaš ī na nolaidā s agri, pulksten 6:00. Kad mē s saņ ē mā m savu bagā ž u, tad, kad ieradā mies, pulkstenis bija 10:00. Bija ļ oti auksts, lija lietus. Viesnī ca centrā lajā ē kā vairā kā s vietā s pilē ja no griestiem, tostarp uz dī vā niem ar gaidoš ajiem tū ristiem. Centrā lā s ē kas tualete ir netī ra, nav tī rī ta, ir sen izbalē juš i ziedi.
Kad mums, nosaluš iem, krū zē s atnesa kaut ko sarkanu, es biju sajū smā , domā ju, ka tā ir karsta tē ja, kas bū tu loģ iski. Tač u tas izrā dī jā s ledains dzē riens, kas saasinā ja negatī vo uztveri. Š ī viesnī ca nav pieradusi bū t elastī ga un uzmanī ga pret viesiem.
Jautā jā m, vai nevaram iet brokastī s (brokastis beidzas 10:30) vai varbū t mums atstā ja vē lā s brokastis, kā tas tiek piekopts daudzā s viesnī cā s, bet š eit tas nav pieņ emts - tu nebiji gaidī ts, tu esi izsalcis, tev ir pagaidiet auksti 14:00, lī dz bū siet iekā rtojies, un tikai tad varē siet izmantot ē damistabu. Es domā ju, ka tā ir necieņ a pret tū ristiem, un par cilvē kiem, kas pie jums lidoja, varē tu parū pē ties vismaz uz 6 stundā m.

Kas attiecas uz sū coš ajiem griestiem - viesnī ca celta ne tik sen - vai tad nevarē ja uzcelt uzreiz tā , lai nekas nepilē tu uz galvas ?!
Ē kā s visas sienas nosmē rē tas, nolobī ts apmetums. Uz bruģ ē tā m celiņ iem (ietvē m) netī rumi netiek noņ emti pē c lietus vairā kas dienas.

Kopumā vai nu personā la, vai viesnī cas ī paš nieka alkatī ba bija jū tama visur:
- Istabā jums ir atstā ts viens 0.5 l ū dens uz cilvē ku, ir vē l 1.5 l Evian ū dens, bet tas ir samaksā ts.
Ja jums ir nepiecieš ams vairā k ū dens, jums jā zvana uz reģ istratū ru, un viņ i jums atnesī s vairā k ū dens. Kā pē c mums visu laiku jā lū dz ū dens istabā ? Kā pē c piespiest viesi veikt nevajadzī gas kustī bas?
- Tiem, kam nav viss iekļ auts, bet ir brokastis un vakariņ as - tē ja vakariņ ā s ir tikai par naudu! Bezmaksas tikai auksts ū dens, kas jā palū dz lī dzi (ielej glā zē ). Tē ja, protams, ir lē ta maisiņ os. Brokastu laikā tē ja izskatī jā s š ā di: tē jkannā peldē ja 2 ar verdoš u ū deni pildī ti maisiņ i, no kuriem var ieliet sevi krū zē.
- Ē damistabā nav papī ra salveš u! Ja tas ir saistī ts ar kaut kā du vides programmu, tad kā pē c istabā s bija salvetes un tualetes papī rs?
- Saldē jums ir bez maksas tikai bē rniem lī dz 12 gadu vecumam tiem, kam ir ultra viss iekļ auts. Tas ir, pieauguš ajiem, kuri ir samaksā juš i maksimā lo cenu, saldē jums jā iegā dā jas sev! - Izrakstī š anā s ir pulksten 12:00 un transfē rs pulksten 13:30. Un pusdienas 13:00 vairs nedrī kst! Tikai par naudu!
Pat ja vakarā bū s transfē rs, ē damistabā neielaidī s, jo tiek uzskatī ts, ka 12:00 esi jau "aizbraucis".
- Vakara programmas nav! Daž kā rt ā rā skan dzī vā mū zika, bet ā rā janvā ra vakarā ir auksts!
- Pludmalē smiltis netiek iztaisnotas, ja tiek savā kti atkritumi, un paldies par to!
Teritorijā dzī vo kaķ i, kurus baro tū risti. Kaķ i iet uz tualeti tieš i pludmalē.
Viesnī cā ir ž urkas, nobildē jā m kaķ i, kurš zobos nes ž urku.

Katru reizi, ieejot restorā nā (ē dnī cā ), pie ieejas tiks prasī ts istabas numurs, biež i vien bez smaida, skarbi: "istabas numurs"! , un atzī mē jiet tos, kas ienā k. Mans jautā jums ir, vai viesnī ca ir tik nedroš a, ka katru reizi skaita tū ristus? Vai š eit ir sveš inieki? Vai kā ds ir pazudis?

Ja vakariņ ā s viesmī lim prasī ji atnest ū deni, tē ju, vī nu un vienalga ko, tad tev noteikti atnesī s parakstī š anai č eku (tukš u vai ne), kurā jā norā da telpas numurs un jā parakstā s.
Kas tas par muļ ķ ī bā m? Tik mantkā rī ga viesnī ca, ka ū deni un tē jas maisiņ us pasniedz pret parakstu un istabas numuru!?

Viesnī cas teritorijā atrodas SPA komplekss, tur nav slikti, ir baseins, sauna, hammam, dž akuzi. Bet pē c viņ a apmeklē juma pelē juma smarž a jū s nepamet (acī mredzot, viņ i netī ra / neapstrā dā ne dž akuzi, ne hamam).

Vispā r mē s ar vī ru nekad vairs nenā ksim uz š o viesnī cu! Esam daudz dzirdē juš i par superservisu Emirā tos - š eit nav nekā da superservisa!
Mē s gandrī z neko nezinā jā m par viesnī cā rī kotajiem pasā kumiem – varbū t tie vienkā rš i neeksistē ? Teritorijā ir kaut kā ds "klubs" un "kultū ras nams", par kuriem nav zinā ms, strā dā vai ne.
Animā cija ir ļ oti vā ja, vienu reizi redzē jā m tikai jogu netā lu no pludmales uz zā liena (3 cilvē ki to izdarī ja, ieskaitot animā ciju). Reiz meitene, kas staigā ja pa pludmali, teica "š autriņ as" - acī mredzot, tas bija aicinā jums atpū tniekiem spē lē t.
Pat naktī var pamosties no ratu rī boņ as, ko strā dnieki ripina pa teritoriju, no kā ju kratī š anas un dī vainā m skaņ ā m. Es pamodos no trokš ņ a 2 naktī un 4 naktī vairā kas naktis. Un reiz no 6 no rī ta kaut kas kaut kur viesnī cā tika ā murē ts, un gulē t jau nebija iespē jams.
Kopumā , ja viesnī cas personā ls un vadī ba nezina - viesi nā k pie jums atpū sties! Pilnvē rtī gs mierī gs miegs ir arī atpū tas sastā vdaļ a!

Š ī s viesnī cas skaistums ir pludmale, jū ras un piekrastes izpratnē !
Сколько дней не убирали в женском туалете возле ресепшн в центральном корпусе? Кошка несет в зубах крысу - как мило на это смотреть отдыхающим! Стены везде с облупленной штукатуркой - и снаружи, и внутри! Во время дождей течет крыша во всех корпусах!
аватар Miss_girl
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais bija ar bē rniem pē c UAL sistē mas. Lidostā ieradā mies 11:00. Viesnī cā nokļ uvā m tikai č etros (beigā s uzzinā jā m, ka š oferis vienkā rš i apmaldī jies un uzreiz neatrada visas garā mbraucoš ā s viesnī cas), tā pē c reģ istrē š anā s notika acumirklī , bez gaidī š anas. … Tomēr ▾ Pā rē jais bija ar bē rniem pē c UAL sistē mas. Lidostā ieradā mies 11:00. Viesnī cā nokļ uvā m tikai č etros (beigā s uzzinā jā m, ka š oferis vienkā rš i apmaldī jies un uzreiz neatrada visas garā mbraucoš ā s viesnī cas), tā pē c reģ istrē š anā s notika acumirklī , bez gaidī š anas. Mū s uzreiz sagaidī ja ar aukstu dzē rienu, kas bija patī kami, pat neskatoties uz ziemas periodu, un detalizē ti izstā stī ja, kas ir iekļ auts ultra all inclusive sistē mā .
Istaba bija liela un plaš a, vizuā li tī ra. Ja paskatā s cieš i, protams, bija trū kumi, tī rī š ana tika veikta virspusē ji, bet tas nav kritiski. Reiz viņ i atstā ja tikai pateicī bu un viss, bet tas neko neietekmē ja.
Ē diens ir vienkā rš i nevainojams, salī dzinot ar Ē ģ ipti un Turciju. Ceturtdien un piektdien visu dienu bija jū ras velš u ē dieni, zivis neņ emu vē rā , vienmē r bija. Dzē rienus restorā nā apkalpo viesmī ļ i un arī pavada jū s lī dz jū su vietai. Galdi vienmē r bija tī ri un klā ti. Vakaros uz ielas vienmē r skanē ja dzī vā mū zika un katru otro dienu vē derdejas.
Mē s nekad negā jā m uz amfiteā tri, bet vienmē r bija kā da veida izrā de. Animatori strā dā ja ar bē rniem gandrī z visu dienu un vakaros. Bē rni bija priecī gi.
Laikapstā kļ i. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Pē c ieraš anā s tas bija tikai nedaudz svaigs divas dienas, un tad viss kļ uva labā k, un mē s izbaudī jā m perfektu temperatū ru atpū tai! Vakaros bija baigi forš i, bez biksē m un jakā m nodrebinā sies, bet kafejnī cā iedeva segas.
Jū ra! Tas mani uzvarē ja! Tī rs, zaigojoš s, dzirkstoš s, it kā uz tā peld mazi dimanti un pievilina))) un nepeld eļ ļ a, un nav arī zivju zvī ņ as ! ! ! Jā , makš ķ ernieki ķ er zivis ar tī kliem, izrā de nav domā ta lī dzjū tī gajiem, vienreiz gā ju skatī ties, domā ju, ka kļ ū š u par veģ etā rieti uz mū ž u))) bet tas neietekmē ja jū ru un pludmali, kur atpū š as tū risti. Un kas tur par smiltī m! Mī ksts, glā stī ja jū su maigas kā jas, lien starp jū su sī kajiem pirkstiem.... Es rakstu š o komentā ru un hochchuuuuu tagad atpakaļ . Patiesī bā es ļ oti negribē ju iet prom! Septiņ as dienas paskrē ja bez aizķ erš anā s.
Vai š ai viesnī cai ir kā di mī nusi? Tur ir. Bet viņ i ir tik mazi. . .
Tā tad mī nusi:
1. Internets ķ er diezgan vā ji, vietā m, vai tī kls var pilnī bā pazust.
2. Man tas vienā dienā izrā dī jā s milzī gs mī nuss, kad pē c ieraš anā s mē s kavē jā m brokastis nā kamajā dienā . Pa dienu nav kur ē st, tikai par naudu, pat ultra all inclusive sistē mā . Tas mani ne tikai sarū gtinā ja, bet arī sarū gtinā ja!
3. Arī svarī gs mī nuss. Pē c pulksten 12 izrakstī š anā s dienā ē dat par maksu. 40 USD/persona Bufete.
4. Viesnī cas tuvumā nekā nav. Tuksnesis un ceļ š un moš eja. Atradā m mazu veikaliņ u, kur viss ir iestrē dzis. Un ķ ī mija, un daž i produkti, un lietas, un magnē ti. Mums nepatika, un cenas nav no tā m lē tā kajā m. Ja brauc ar taksi, tad tur ir tirgus, kā di 5 km, vai varbū t vairā k, un tur ir lielveikals.
Plusi UAL sistē mai (norā dī ju, jo nezinu, vai tas darbojas AL):
1. Bā rs tiek papildinā ts katru dienu un ir iekļ auts maksā par izmitinā š anu (alus, sulas, mirinda).
2. No dzē rieniem var pasū tī t ne tikai tī rus dzē rienus, bet arī kokteiļ us, arī bē rnu (ne visi to zina).
3. Diskotē kā ir iekļ auts arī alkohols!
Vienī gais, ka par ū denspī pi maksā.60 dirhamus (20 dolā rus), bet man pietika ar vienu reizi.
Viesnī cā var norē ķ inā ties jebkurā valū tā (dolā ri, eiro, kartes), bet izmaiņ as dod vietē jie nesaprotamie santī mi)))) Un tomē r viesnī ca noī rē ja automaš ī nu ar š oferi uz 10 stundā m - 200 USD (mē s devā mies uz Dubai), esam ļ oti apmierinā ti, auto ē rts, tī rs un kluss vadī tā js)))
Š is ir pirmais brauciens uz AAE un viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Es jau atkal skatos uz š o viesnī cu uz gada beigā m!
аватар Elena703730
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati viesnī ca nav slikta, bet: otrajā dienā saindē jā mies ar viņ u pā rtiku (((, jā , apdroš inā š ana sedza medikamentu izmaksas un ā rsta apskati un ne vairā k (trī s dienas gulē jā m slimi (ekskursija bija uz 8 dienas), negā jā m ē st (nevarē jā m paskatī ties), viesnī cas administrā cija uz mū su sū dzī bu nereaģ ē ja (arī tū risma aģ entū ra "Compass" tikai juta lī dzi (((, turklā t viesnī cas administrā cija pat pajautā mums "kā jū tamies, , , " pati zvanī ju uz reģ istratū ru un nokaunē jos (ja nedod Dievs letā lu iznā kumu, tad trī s dienas neviens nebū tu pamanī jis (((No viesnī cas nebija jautā jums par kā du kompensā ciju) vai komplimentu par sagā dā tajā m neē rtī bā m, lai gan savā sū dzī bā norā dī ju, ka kā atvainoš anos neiebilstu apsvē rt daž ā dus variantus Viņ iem vienalga, tū rists nav aizsargā ts, piemē ram, doties uz slimnī cu, pā rbaudī ties un pierā dī t, ka tas bija mē s kurš saindē jā s (piebildī š u, ka apkā rt ir tikai viesnī cas, nav ne veikalu, ne kafejnī cu tuvumā ! ! ! galu galā. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, bet: otrajā dienā saindē jā mies ar viņ u pā rtiku (((, jā , apdroš inā š ana sedza medikamentu izmaksas un ā rsta apskati un ne vairā k (trī s dienas gulē jā m slimi (ekskursija bija uz 8 dienas), negā jā m ē st (nevarē jā m paskatī ties), viesnī cas administrā cija uz mū su sū dzī bu nereaģ ē ja (arī tū risma aģ entū ra "Compass" tikai juta lī dzi (((, turklā t viesnī cas administrā cija pat pajautā mums "kā jū tamies, , , " pati zvanī ju uz reģ istratū ru un nokaunē jos (ja nedod Dievs letā lu iznā kumu, tad trī s dienas neviens nebū tu pamanī jis (((No viesnī cas nebija jautā jums par kā du kompensā ciju) vai komplimentu par sagā dā tajā m neē rtī bā m, lai gan savā sū dzī bā norā dī ju, ka kā atvainoš anos neiebilstu apsvē rt daž ā dus variantus Viņ iem vienalga, tū rists nav aizsargā ts, piemē ram, doties uz slimnī cu, pā rbaudī ties un pierā dī t, ka tas bija mē s kurš saindē jā s (piebildī š u, ka apkā rt ir tikai viesnī cas, nav ne veikalu, ne kafejnī cu tuvumā ! ! ! galu galā.140 km no Dubaijas) un ej sū dzē ties kur gribi (WI-FI praktiski nav tas darbojas (tikai viesnī cas vestibilā tas labi ķ eras), pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir veci, salauzti un putnu sū di (((Turcija un Ē ģ ipte atpū š as. . . Transfē rs no lidostas uz hotel_ kapets! 2h kratī š anā s, , , maza, netī ra, bez kondicioniera un ē rtiem sē dekļ iem ((((Par tik lielu naudu tas kauns! ! ! Ja brauc atpū sties uz Emirā tiem, tad tikai uz galvaspilsē tu vai Dubaiju, soli pa kreisi vai pa labi) ir komforta beigas. . .
аватар irishathebest2007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Man patika viss: jauka istaba, tī rī ba, laipns personā ls, luksusa spa. Uz baseinu negā jā m, jo ​ ​ tur ir jū ra, lai gan baseinā peldē ties patika visi (ī paš i bē rni). Atseviš ķ i par jū ru: plus skaista pludmale, smiltis, silta jū ra, zivju bars, krabji. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Man patika viss: jauka istaba, tī rī ba, laipns personā ls, luksusa spa. Uz baseinu negā jā m, jo ​ ​ tur ir jū ra, lai gan baseinā peldē ties patika visi (ī paš i bē rni). Atseviš ķ i par jū ru: plus skaista pludmale, smiltis, silta jū ra, zivju bars, krabji. . Mī nusi: tuvumā vietē jie makš ķ erē t, tā pē c ik pa laikam pie krasta zvī ņ u bars un beigtas zivis. Par viesnī cu: daž i plusi. Pirms doš anā s uz viesnī cu palasī ja atsauksmes, bija rakstī ts, ka restorā nā ir daudz jū ras velš u. Teikš u tā : ē diens ir lielisks, bet ar jū ras veltē m mums nepaveicā s. Negatī vā puse ir tā da, ka viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas. Vakarā nebija kur iet, tad pasē dē jā m kafejnī cā , klausī jā mies dziedā tā ju (starp citu, smuku izpildī tā ju), tad vijā m lokus pa teritoriju. Un vē l mirklis: nopē rc mango, ļ oti garš ī gs, bet ir tirgū , aizej 10 minū tes. , ar taksometru.
аватар saha_timoha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s paš i izvē lē jā mies tū ri uz AAE un konkrē ti uz š o viesnī cu (mani interesē ja cena), tū risma aģ entū ras piedā vā ja pā rsvarā Turciju un Ē ģ ipti par krietni augstā ku cenu. Lasī jā m daudz atsauksmes par Miramar un vispā r par ceļ oš anu uz š o valsti. … Tomēr ▾ Mē s paš i izvē lē jā mies tū ri uz AAE un konkrē ti uz š o viesnī cu (mani interesē ja cena), tū risma aģ entū ras piedā vā ja pā rsvarā Turciju un Ē ģ ipti par krietni augstā ku cenu. Lasī jā m daudz atsauksmes par Miramar un vispā r par ceļ oš anu uz š o valsti. atradu. Ko var paņ emt lī dzi uz š o valsti-bū s jā meklē detalizē ta un pilnī ga informā cija! Un vseravno bū s neatrisinā ti jautā jumi, kas tik ļ oti interesē mū su tū ristus pirms ceļ ojuma uz š o valsti. Uz š iem jautā jumiem esmu gatava atbildē t komentā ros, kurš vē las vē l rakstiet jautā jumus komentā ros!
Un tā par mū su atvaļ inā jumu. Izbraukš ana 21:00 no UIA Boryspil ar 15 minū š u kavē š anos. Ā tri izgā jā m pasu kontroli, pirms izbraukš anas nopirkā m duty free, paņ ē mā m alkoholu un ū deni (droš ī bā var ņ emt jebkuru). Ierodoties ļ oti ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei un ilgā k gaidī jā m savu bagā ž u. Pirkts Dutikā un ā rā . Satiku ceļ ojumu aģ entu, iedevu mums aploksni un nodevu ē ģ iptieš u š oferim, kurš nerunā ja ne krieviski, ne angliski. Maš ī nā bijā m seš i, atbraucā m pē c divā m stundā m. . 5 no rī ta jau bijā m pie viesnī cas. Uzņ emš ana pā rsteidza ar savu skaistumu. Mums lī dzi ieradā s vē l viens pā ris. Reģ istratū rā satiku ļ oti ļ oti draudzī gu Ā zijas izskata cilvē ku, kurš nezina krievu valodu (visdraudzī gā kā no visiem reģ istratū rā strā dā još ajiem) Welcome granā tā bolu sula no konsjerž a. Treš ajā mē ģ inā jumā mums izdevā s iedot ieteikuma vē stuli no Tophotels, kas nekavē joties tika notī rī ta un atgriezta mums. Mums rokassprā dzes nenē sā ja, jo ē dā m tikai brokastis. Iereģ istrē š anā s aizņ ē ma apmē ram 5 minū tes un mū s uzreiz ar mantā m aizveda uz 3. stā va 2308. istabu. Istaba ir tī ra, liela ar ļ oti augstiem griestiem 4 metri, ar lielu gultu, balkonu.
Vannas istabā : liels dzerealo, 2 glā zes, 2 sniegbalti lieli dvieļ i, 2 mazi dvieļ i, 2 mazi dvieļ i, 1 kā ju dvielis zem vannas un viens paklā js spoguļ a priekš ā , fē ns, viena ziepju gabals diviem visas 14 dienas, viena matu cepure , ausu nū jiņ as. Š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja un ķ ermeņ a krē ms tiek papildinā ti katru dienu. Dvieļ i un palagi tiek mainī ti katru dienu. Nav mazgā š anas lupatiņ as, zobu birstes vai zobu pastas.
Gaitenī.2 lieli spoguļ i, skapī bezmaksas seifs, gludinā mais dē lis un gludeklis, 2 vafeļ u halā ti un č ī bas (tā s nemainā s).
Istabā liela gulta ar segu un č etriem spilveniem + č etri spilveni divos naktsskapī š os, galds un divi krē sli, uz naktsgaldiņ iem 2 lampas (viena no tā m var izslē gt visu istabā gaismu, ļ oti ē rti) vē l viens liels spogulis un stā vlampa, liels galda skapis ar ledusskapi un divi nodalī jumi mantā m, elektriskā tē jkanna, 2 krū zes, cukura iepakojums, Nescafe kafija, melnā un zaļ ā alazai tē ja (papildina katru dienu), 2 vī na glā zes, 2 glā zes, divas pudeles ū dens 0.5 l (ū dens tiek likts katru dienu uzkopjot istabu), 2 mazas š okolā des (pē c nedē ļ as bija vē l divas), pā rē jie dzē rieni par naudu (cenu plā ksnī te ir uz galda! Iesakā m izlasī t). Liels plazmas televizors ar septiņ iem krievu kanā liem. Ir divas ligzdas, kas der mū su kontaktdakš ā m (viena vannas istabā , otra telpā zem spoguļ a ar stā vlampu).
Kondicionieris strā dā perfekti, regulē jams uz jebkuru temperatū ru, lī dz 16 grā diem precī zi. Izejot no istabas var atstā t vienu atslē gas karti slē dzenē un visu laiku strā dā s kondicionieris. balkonā ir galds un divi krē sli. Skats uz baseinu un vidē ji skaista zaļ ā zona. (gaisa mitrums ir augsts, tā pē c dabū jot istabu pie jū ras lietas neizž ū s! Iesakā m paņ emt lī dzi virpuļ plaš u pakaramos un pē c tam izž ā vē t peldkostī mus vai nu pludmalē pa dienu vai pie baseina zem lietussargiem, tas ir tū risti ar pieredzi to dara)
No baseina nav trokš ņ a - š ī nav jums Turcija! Man patika sienu skaņ as izolā cija, mē s nedzirdē jā m nekā du troksni no kaimiņ iem vai viņ u vienkā rš i nebija! Viesnī ca bija aizņ emta par 10 procentiem. Lī dz mū su uzturē š anā s beigā m viesnī ca bija aizņ emta aptuveni 30%.
Izpakojā m mantas, pā rģ ē rbā mies un devā mies iepazī ties ar teritoriju. Viss ļ oti tī rs, kā rtī gs, kopts un zaļ š . Baseins ar vē su ū deni, tī ra smilš u pludmale, ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Okeā ns pirmā s divas dienas bija mierī gs bez viļ ņ iem, pē c tam gandrī z vienmē r bija viļ ņ i. Tiekoties ar okeā nu, uzreiz pamanī jā m, ka jū tama dī zeļ degvielas smaka un uz ū dens peldē ja smiltis, kas negrimst, jo bija eļ ļ ains no naftas. Sauļ oš anā s krē sli visi bija brī vi, arī no rī ta neviens tos neaizņ ē ma. pludmalē vai pie baseina.
Pludmales dvieļ us izsniedz uz kartē m, pē c to iegū š anas tos vienā di izpirka okeā nā . Pē c vannoš anā s uz plaukstā m palika eļ ļ a un pie kā jā m pielipa smiltis, kas ilgi nedrū pē ja. Salvetes un lupatas, kas samē rcē tas mazgā š anas š ķ idrumā , nebija. . Lai gan kaimiņ u viesnī cā Miranda tas viss ir pastā vī gi, neatkarī gi no tā , vai ū dens ir tī rs vai nē .
Uz visā m 13 mū su uzturē š anā s dienā m naftas emisijas bija 6 reizes. Pē dē jā s divas ļ oti spē cī gas - eļ ļ a vienkā rš i noklā ja visu ū dens virsmu un ejot pa smiltī m arī kā jas bija stipri izsmē rē tas. Tikai tad liek vienā vietā eļ ļ ā samē rcē tas lupatas, lai nomazgā tu mazutu.
Teritorijā nav viesnī cas kartes, tač u ir norā des. Nav termometra, lai pā rbaudī tu temperatū ru. Pulkstenis ir tikai reģ istratū rā .
Tad devā mies meklē t galveno restorā nu, sekojā m zī mē m, bet kaut kā neatradā m uzreiz. Piegā jā m pie reģ istratū ras, tur jau bija cits krieviski runā još s filipī nietis, kurš lauzī tā valodā rā dī ja ceļ u. Uz tā lā ko stū ri. Kaut kā nesapratā m uzreiz un atkal neatradā m ē dnī cu. Atgriezies pie letes tur jau bija krievu meitene. Uz jautā jumu, kur atrodas restorā ns, viņ a ļ oti rupji atbildē ja: "Tu tikko parā dī ji! " Un viņ a man parā dī ja, kur ir ieeja. Ja bū tu zī me un rā dī tā js un viesnī cas karte, tad viss bū tu skaidrs. Nā kamajā s dienā s viņ i vairā kas reizes vē rsā s pie š ī s meitenes un viņ a vienmē r nebija nemaz draudzī ga un uzmanī ga un nesmaidī ja, viņ a nesmaidī ja. vienmē r pat atbild uz jautā jumiem, viņ a vienkā rš i sastinga! Viņ a nav ī paš i patī kama un nav draudzī ga, viņ a ir vienī gā visā viesnī cā !!! !
Pie ieejas restorā nā mums prasī ja istabas numuru, tad mū s sagaidī ja draudzī gi viesmī ļ i seniori (ir meitene, kas zina ukraiņ u un krievu valodu, ļ oti draudzī ga! ). Viņ i parā da viesus pie galda un piedā vā kafiju. Š eit ir ā ķ is! It ī paš i, ja pirmo reizi devies uz restorā nu, un tas ir uzreiz redzams. Ja saki, ka gribi kafiju, tev to atnesī s kafijas kannā . Tas nemaz nav garš ī gs. Bet, ja prasī siet espresso, amercanno, kapuč ī no vai latte, tas bū s tas, kas jums nepiecieš ams ! ! ! Ļ oti garš ī gi un spē cī gi! ! Galdi jau servē ti. Ir liels mī nuss - nav papī ra salveš u. Ja smē rē rokas, tad tā s noslaucī t ar cieti cietu drā nu vienkā rš i nav reā li !! ! ! Uz galda stā v krū ze ī sta piena, te ir visgarš ī gā kais un ī stā kais. Bufetē esoš ā ir sojas un 0% tauku, pat bē rnu ē dienkartē nav garš ī ga !! ! ! Un pat ne krā sa! Š ī ir piezī me visiem. Nutela (stā v pie kruasā niem) notiek tikai piektdienā s, kad nā k vietē jie arā bi. Pā rē jā ē dienkarte katru rī tu vienmē r ir vienā da:
Divu veidu cietais siers, trī s veidu mī kstais siers, olī vas, (daž i citi marinē tu dā rzeņ u izcirtņ i nav garš ī gi), divu veidu sasmalcinā tas salā tu lapas, negatavs brū ns tomā ts, labs gurķ is, greipfrū ts, garš ī gi kruasā ni, sausie mafini, divu veidu vā rī ta desa lē tā kā (cenu redzē jā m lielveikalā ), desiņ as vienā das, mazā s kotletes nav garš ī gas, omlete un ceptas olas, vā rī tas olas, kartupeļ u š ķ ē les, sē nes, pupiņ as, vafeles un pankū kas un no tā paš a mī kla, turku bekons, jogurti, sagriezts arbū zs ne vienmē r ir gatavs, sagriezts banā ns, ā bols un augļ u salā ti ar ā bolu, meloni, ananā su ne vienmē r ir papaija. sojas piens. No dzē rieniem reizi nedē ļ ā salds raudzē ts cepts piens , vienmē r apelsī ns svaigs, reiz mango dzē riens. Tā lā k ar dzē rieniem nav garš ī gas tinktū ras ar ū deni un augļ iem un garš augiem.
Un viss! ! ! Izvē le nav liela!
Pusdienā s un vakariņ ā s es neko neteikš u, jo mums bija tikai brokastis.
Ā rpus viesnī cas nav ko redzē t. Gandrī z pretī viesnī cai ir moš eja, no kuras vairā kas reizes dienā skan lū gš anas. Mazliet pa kreisi no moš ejas, apmē ram 5min gā jienā no viesnī cas atrodas sauss apkopē ja, svaigu veikaliņ š un neliels tirgus, kur var iegā dā ties mums pazī stamas lietas un produktus: š okolā des, riekstus, saldē jumu, ū deni, dzē rienus un sulas. Tā lā k pa ceļ u nav nekā . Ja ej pa labi no viesnī ca, pa labi bū s vē l 3 5* viesnī cas un pē c 20 minū š u gā jiena pa tī ru ietvi ir krustojums kur ir degvielas uzpildes stacija ar standarta preč u komplektu. Var iet vē l 20 minū tes uz priekš u un tā lā k pa kreisi bū s pirmā kafejnī ca ē stuve un pa labi sā ksies mazie veikaliņ i. Un tur jau ir lielā ks labs lielveikals kur var nopirkt sulas, dzē rienus, piena produktus, ū deni, austrumu saldumus-halvu un vī ģ es, tur arī nabaga kvalitatī vi augļ i un dā rzeņ i, gaļ a. Tad tikai ar auto, neko citu kā jā m neatradī siet. 11 km no viesnī cas tajā paš ā virzienā ir augļ u tirgus, kas darbojas visu diennakti, tur atradī siet visus saldumus mā jai, tai skaitā . garš ī gs mango. Viņ i to izmē ģ ina. Ē ģ iptes pā rdevē ji nezina valodas. Noteikti kaulē jieties!
Tā lā k aiz tirgus atrodas viesnī ca Royal. Tā s teritorijā ir dzē rienu veikals, cenas kā dutique un izvē le š ika. . Mē s personī gi š eit un augļ u tirgū pirkā m 2 naktī , atgriež oties no Dubaijas no ekskursijas ar privā to gidu Raminu.
Viesnī ca piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz Dubaiju 2 reizes nedē ļ ā . Jū s turp aizvedī s un vakarā sagaidī s. Katru dienu divas reizes dienā ir bezmaksas transfē rs uz lielveikalu Fudž eirā (ieraksts stingri 1 stundu pirms izbraukš anas) Kaut kā nav izdomā ts un iedod apli pretē jā virzienā.30 km un zaudē.45 minū tes no sava laika. Varē ji vismaz piestā t (kā kompensā ciju) vai vienkā rš i uz augļ u tirgus lidojumu. Un nometiet pie Miramaras cilvē kus, kuri vē las tikai augļ us, un vediet uz Fudž eiru citus, kuri vē las iepirkties.
Viss ceļ ojums ar uzturē š anos Fudž eirā aizņ em 6 stundas. Tas ir daudz, 45 minū tes jū s zaudē jat tikai, braucot ap savu viesnī cu.
Veikalā ir laba š okolā des izvē le, austrumu saldumi, ē dieni, daudz augļ u, vairā ku veidu mango (visgarš ī gā kais ir lē tā kais no 7 lī dz 9 dirhamiem) zivis. Ir kafejnī cas, picas un makdonalds. No lietā m nav nekā interesanta, tikai ķ ī nieš u patē riņ a preces.
Pati viesnī ca nemaz nav liela, var apbraukt 5 minū tē s. Š ī ir viena ietve starp baseinu un dzī vojamo ē ku. Uz pludmali var doties gan pa ietvi palmu paē nā , gan vē sajā dzī vojamā s mā jas gaitenī . Pludmale ir plata un taciņ a beidzas agri un tad ir jā iet pa smiltī m starp sauļ oš anā s krē sliem ja gribas tikt uz pirmo solā riju rindu vai vienkā rš i paskatī ties uz okeā nu tuvplā nā . Viļ ņ i ir diezgan spē cī gi, pat pieauguš ie ir nojaukti. Ir bī stami ļ aut bē rnus vienam doties ū denī . Bija gadī jumi, kad pazaudē jā m cepures, brilles, zelta Sergi un gredzenu, zemū dens kameru, kuru saimniekam palaimē jies atrast. Pludmales volejbola laukums ir paslē pts no viesiem nomaļ ā pludmales nostū rī (kā pē c lai to nevarē tu darī t visu acu priekš ā , paskaties un bū s vairā k spē lē t gribē tā ju un bū s par ko uzmundrinā t)
Bē rniem netā lu no bē rnu kluba ir neliels slidkalniņ š , uz kura nekad nav neviena. Blakus esoš ajā viesnī cā Miranda bē rniem bū s paradī ze. Ir ļ oti liela teritorija un daudz visā du slidkalniņ u, š ū poles, ū denskritumi, futbola laukums utt.
Animatori nemaz nav uzmā cī gi, tu nevē lies piedalī ties un neviens tevi nelū gs. Mū zika pie baseina skaļ i skan tikai spē lē s ar animā ciju, tas ir apmē ram 30 minū tes no rī ta un arī vakarā . Pā rē jā laikā nā ves klusums. . Viesmī ļ i gan pludmalē , gan pie baseina paš i nekad neko nepiedā vā s, tikai tad, ja paš i piezvanī siet un pasū tī siet.
Kas ir ļ oti jauki un uzreiz ir ļ oti pamanā ms, ka visam personā lam no dā rzniekiem, apkopē jā m un beidzot ar senioriem - viesim vienmē r taisnī ba! Vienmē r smaidiet, pasveiciniet, viņ i noteikti piekā psies. Vienkā rš i lieliski! Citā s viesnī cā s, kas atrodas netā lu, š ā das personā la uzmanī bas nav! Ī paš s paldies jaunā kajai un mazā kajai, visdraudzī gā kajai meitenei, viesmī lei no galvenā restorā na no Indonē zijas Fedra. Viņ a atceras tavus vā rdus un to, no kurienes tu esi un kā da veida kafiju tev garš o, un vienmē r atnes to ar smaidī gu seju. Vienkā rš i labi darī ts!
Piekļ uve blakus esoš ajā m viesnī cā m ir bez maksas. Jū s varat staigā t pa pludmali jebkurā no tiem. Ko darī jā m un katrā sarī kojā m fotosesiju. Zaļ ā kais no tiem ir jaunā kais Radison. Ļ oti zaļ a zona, kur var uzņ emt daudz skaistu bilž u.
Dzeramo ū deni var iegū t no gaiteņ a tī rī tā jiem jebkurā stā vā , nevis obligā ti no savē jiem. Lobby bā rā no dzesē tā ja lī dz jū su pudelē m vai arī no dzesē tā ja Spa ir vanna, sauna bez maksas un ū dens ir auksts jebkurā daudzumā jū su priekam.
No izklaides viesnī cā š eit nav nekā ī paš a, valda klusums un miers. Tā pē c viss ir jū su rokā s. Vakarā staigā jot pa viesnī cu ir karsts un smacī gs - un forš ā kā vieta ir vestibils. Katru vakaru vestibila bā rā krievu meitene saksofonam un sintezatoram dzied garlaicī gas lē nas dziesmas angļ u valodā . Divas reizes nedē ļ ā vē derdejas uz 30 minū tē m ir arī no krievu meitenes (un kur tad austrumnieciskā s daiļ avas? ) Vismaz cilvē ki š eit pulcē jas, vismaz kaut kā , bet jau jautrā k. Disko klubā ir arī karaoke un tad diskotē ka. Akustika un mū zika ir laba.
аватар anastasiauran
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u uzreiz ar to, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta mierī gai atpū tai, var bū t gan ģ imenes ar bē rniem, gan romantisks pā ris, visam ir sava vieta. Tā tad kā rtī bā . Viesnī ca atrodas tā lu no lidostas, zinot š o niansi, pasū tī jā m individuā lu transfē ru, bet no viesnī cas var arī braukt ar kopī gu autobusu, vienkā rš i mums ir ē rtā k. … Tomēr ▾ Sā kš u uzreiz ar to, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta mierī gai atpū tai, var bū t gan ģ imenes ar bē rniem, gan romantisks pā ris, visam ir sava vieta. Tā tad kā rtī bā . Viesnī ca atrodas tā lu no lidostas, zinot š o niansi, pasū tī jā m individuā lu transfē ru, bet no viesnī cas var arī braukt ar kopī gu autobusu, vienkā rš i mums ir ē rtā k. Fotogrā fijā s viesnī ca izskatā s nedaudz niecī ga, bet patiesī bā tā nemaz nav. Apkā rtne ir gaiš a, tikai oā ze tuksneš a vidū . No vienas puses krā š ņ a pludmale, no otras gleznaini kalni. Visa teritorija ir izraibinā ta ar ziedoš iem augiem un krū miem, daudz palmu, apstā dī jumu, tī ri temperatū ras baseini, restorā ni un bā ri, viss ir ļ oti pā rdomā ts, viss ir blakus un ē rti izvietots. Paš as ē kas ir veidotas klasiskā arā bu stilā , labi saplū stot ar vidi un pilnas ar vietē jo garš u. Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s, bet rokassprā dzes nē sā tikai pusdienlaikā , tikā m brī dinā ti un ī paš i nesaspringtā m, iekodā m bā rā un dzē rā m izcilu kafiju. Istabas ir daudzveidī gas, ir lieli un mazi balkoni un terases, atvē rti un ar nojumi, katrai gaumei. Iesaku uzreiz rezervē t UAl, ī paš i ar bē rniem, vai arī , ja vē laties bā rā baudī t gardu kokteili. Ievē rojot š ā du diē tu, jū s varat pusdienot pastā vī gi jebkurā A la Carte restorā nā katru dienu, laicī gi pierakstoties un precizē jot ē dienkarti. Bahari restorā ns (bā rbekjū ) bija mū su mī ļ ā kais, tajā gandrī z vienmē r vakariņ ojā m, un jo ī paš i tā pē c, ka tas atrodas pludmalē . Abi restorā ni ar Ā zijas un itā ļ u virtuvi atrodas viesnī cas vidū , tā lā k no pludmales. Itā ļ u La Cuccina arī ir laba, bet Ā zijas Sensasia ir vidē ja, labi, vai mums tas vienkā rš i nepatī k. Galvenais restorā ns ir Al Majlis ar starptautiskā s virtuves ē dieniem, tač u ir arī arā bu virtuves ē dieni. Vienī gais ir par maz augļ u, bet ir svaigas sulas. Lai gan à la carte restorā ni piedā vā augļ u plates, mē s tos tikko iegā dā jā mies atseviš ķ i sev netā lu no viesnī cas Supermarket Al Aqah. Viesnī cā ir arī dzī vā animā cija, bē rniem viss komplekss, ar vakara mini diskotē ku. Arī pieauguš ajiem nav garlaicī gi. Ja patī k nirš ana vai snorkelē š ana, tad iesaku peldē t paš iem vai ar ekskursiju uz Snū piju salu, tā ir ļ oti tuvu, ir zivis un bruņ urupuč i, viss ir. Pludmale pie viesnī cas nav ī paš i liela, bet ū dens ir lielisks, vienmē r kristā ldzidrs un silts. Mē s vienkā rš i izgā jā m no istabas un peldē jā mies, bet sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, lai gan ne vienmē r pirmajā rindā , tie bija aizņ emti agri no rī ta. Viesnī ca skaista, klusa un mā jī ga, ar lielisku servisu, brauciet droš i.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Miss_girl
Nesen lasīju atsauksmi, ka pat UAL sistēma nav gluži viss iekļauts, ieskaitot alkoholiskos dzērienus. Sakiet man tieši tie, kas šobrīd atpūšas vai tuvākajā nākotnē, vai tā ir taisnība, un cik ļoti pakalpojums ir mainījies pēc pandēmijas?
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums nana601
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 2007 году, последний ремонт прошел в 2013 году. Состоит из трех корпусов. Изысканный отель, выполненный в марокканском стиле. Центральную часть комплекса занимает огромный бассейн свободной формы с большим количеством шезлонгов и зонтиков для отдыха гостей. Расположен на восточном побережье ОАЭ в полутора часах езды от аэропорта. В отеле работает русскоговорящий персонал. Хорошее и разнообразное питание, анимация для детей (есть русскоязычный персонал). Отель подходит как для семей с детьми, так и для молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье Индийского океана, у подножия Хаджарских гор, в 45 км от г. Фуджейра, в 15 км от г. Дибба, в 140 км от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 400 метров. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно),

услуги по глажке одежды (платно), room service (круглосуточно, платно), Wi-Fi в номере (1 мб/с — бесплатно, 10 мб/с — платно), интернет кафе (платно), 2 конференц-зала (на 120 и 500 чел.), 1 ресторан Al Majlis: завтрак, обед, ужин — шведский стол; есть диетическое, вегетарианское и безглютеновое меню), 3 ресторана a la carte: азиатская, итальянская кухня, барбекю, 3 бара, 1 традиционное арабское кафе Shisha Corner, 2 бассейна — 1 открытый с подогревом с 15 ноября по конец апреля: 1600 м2, 1 крытый с пресной водой в СПА: 100 м2, с подогревом с 15 ноября по конец апреля, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), магазины, большой амфитеатр (открытый), автобус до торговых центров бесплатно (Dubai Mall и Fujairah City Centre по расписанию).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн: открытый (затененный), детский клуб (4–12 лет), анимационная программа для детей (в т.ч. развлекательные и познавательные программы), детская дискотека, услуги няни: платно (24 часа).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивная площадка платно (многофункциональная), волейбол на пляже (бесплатно), водные виды спорта (платно), теннисный корт платно (2 корта с жестким покрытием), прокат спортивного инвентаря, освещение и уроки тенниса (платно), парашют (платно), стрельба из лука (платно), дартс, мини-футбол (бесплатно), баскетбол (бесплатно), караоке, уроки танцев, анимация бесплатно (дневные и вечерние анимационные программы), компьютерные игры (бесплатно), дискотека проводится с 22:00-03:00 (паб Bliss), вход бесплатный, напитки за дополнительную плату. Посещение тренажерного зала, сауны и джакузи бесплатно для гостей: ультра все включено — бесплатно, массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 321 номер. Есть специально оборудованные номера для людей с ограниченными возможностями (2), номера connect (6), все номера для некурящих. Большинство номеров с видом на бассейн и на зеленую территорию, есть номера с видом на море.

191 Superior Room / Pool View / Sea View (38 м2, однокомнатный, кровать queen-size или twin beds, макс. 3 чел.);

90 Deluxe Room / Pool View / Side Sea View (47 м2, спальня и отдельная зона для детей, межкомнатная раздвижная дверь, кровать queen-size + 2 доп. sofa beds, макс. 3+1 чел.).

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, сейф (бесплатно), телефон, кабельный интернет (платно), Wi-Fi (1 мб/с — бесплатно, 10 мб/с — платно), мини-бар (платно), бутилированная вода (2 бутылки ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (платно, по запросу), ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, халат и тапочки (бесплатно, по запросу), балкон или терраса (с двумя стульями). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (круглосуточно, платно).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 5218, Fujairah, UAE
Tālruņi: Tel: +971 9 2449994 Fax: +971 9 244 9995
Tīmekļa vietne: Miramar Al Aqah Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.