Viena no labākajām viesnīcām

Rakstīts: 30 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 16 — 26 decembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, mē s paņ ē mā m 2 blakus esoš ā s istabas pludmalē , un brokastis bija iekļ autas, okeā ns ir tī rs, ir daudz sauļ oš anā s krē slu pie okeā na un pie baseina. tieš i iekš ā , baseinā ir bē rnu slidkalniņ š , biež i braucā m uz Dubaiju, vakariņ ot un iepirkties, sā kumā nedaudz pacietā m, bet pateicoties Vladimiram lē ts auto pacē lā js (tas ir kā mū su privā tais taksometrs), ļ oti iesaku tas, kurš bez maš ī nas aizbrauca uz Abū Dabī un Al Ainā , visi braukā ja apkā rt, un daudzas reizes lē tā k par jebkuru Dubaijas taksi, viens tū rists mani konsultē ja viesnī cā (+97.509210608 ar viņ u sazinā jā mies caur WhatsApp vē l esot Krievijā ) . Viņ š vienmē r apstā jā s, kur mums vajadzē ja un gaidī ja - bija ļ oti ē rti, ja vajag, zvaniet, ļ oti labs š oferis. Vakarā paņ ē mu un aizvedu arī uz lidostu, viņ š vispā r ļ oti palī dzē ja.
Netā lu no viesnī cas atrodas degvielas uzpildes stacija, kur var nopirkt saldumus š okolā des č ipsu sulas un daž ā dus sī kumus, ar brokastī m viss kā rtī bā , numuriņ i ļ oti tī ri un apkopē jas ļ oti pieklā jī gas un laipnas (ko vajag, vienmē r atnesa papildus)
Esam š eit bijuš i jau 5 reizes un noteikti brauksim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu