Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Saziņa un internets»
Dubaija, nezinot angļu valodu
AAEDubaija
Ar vīru braucam pirmo reizi, angliski neprotam, ļoti uztraucos. Vīrs joko: «Iedomājieties, mēs esam kurlmēmi.» Vai kāds ir ceļojis, nezinot valodu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2012-11-2211 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар chepurko1
Labdien! Neuztraucieties, viesnīcās parasti ir krieviski runājošs pārstāvis). Daudzi darbinieki saprot krievu valodu. katram gadījumam paņemiet līdzi vārdnīcu. Un viss būs lieliski! Ar cieņu, Ira!
аватар elennor
Mums bija tādas pašas domas-mēs abi nemaz nemākam valodu.Paņēmām sarunvārdnīcu,visur ņēmām līdzi sojas pupiņām,bet nelietojām..Visa brauciena laikā teicu tieši trīs vārdus-“Čau. Sank. un Bai” Un daudz smaidīja. Manam vīram valodas zināšanas bija dziļākas. Viņš joprojām periodiski teica: "Kā klājas?". Vārdu sakot, protams, ja viņi zinātu valodu, būtu ērtāk Bet mēs tik un tā izdomājām... Neuztraucieties, viss būs kārtībā!
аватар Gloriua
Mēs arī nebijām angliski runājošie. Bet fakts ir tāds, ka restorānā viesmīlis no Pakistānas zināja galvenās frāzes krievu valodā, un tas nebija grūti. Mēs paņēmām vārdnīcu, bet mums to nevajadzēja. Nu, pieņemsim, mēs uzdodam sev interesējošo jautājumu no vārdnīcas, viņš mums atbildēs, jautājums uzreiz ir suģestīvs, bet kā mēs sapratīsim viņa teikto? Kad staigājām pa Dubaiju bez problēmām apjautājāmies un visu izstāstījām (savējo redzam) Reģistratūrā būs krieviski runājoša meitene. Mums bija no 12.00-17.00 Daudzi mūsējie, kas tur dzīvo, ļoti satikās, vienkārši uzzīmēja kartes, kā tikt cauri. Bet es JUMS teikšu, ka mēs nejutām lielu diskomfortu, neskatoties uz to, ka mēs nezinājām valodu. Neuztraucieties, viss būs labi!
аватар pitals70
Sazinoties, krājiet pacietību un frāzi no aizmugures jautājuma, jūs sapratīsit atbildi pēc nozīmes. Daudzās viesnīcās ir krieviski runājoši vadītāji, bet diemžēl ne visās.
аватар Marina530
visu laiku ceļojam, bet angļu valodu nekad neiemācījāmies, kauns ... tas ir diezgan normāli, visgrūtāk bija Parīzē, kur viņi pat negrib runāt minimāli angliski ... bet Dubaijā nav problēmu plkst. viss, ir cenu zīmes iepirkšanās, kaulēties ar kalkulatoru. Ēdienkartē bieži ir ēdiena fotoattēls, labi, tādi vārdi kā steiks, bārbekjū - un tik skaidri. Iepriekš lejupielādējiet Dubaijas plānu krievu valodā, paņemiet līdzi viesnīcas karti, uzrādiet taksī - un jūs bez problēmām aizvedīs uz viesnīcu... Labu atpūtu!
аватар sweet_Iriska
un tur ir arī daudz krievvalodīgo tūristu, var viņiem pajautāt. un noteikti paņemiet līdzi emirāta karti. būs vieglāk izskaidrot taksometra vadītājam, kur vēlaties doties. metro pie katras biļešu kases ir karte. tur ir vieglāk izskaidrot: no (stacijas nosaukums) līdz (stacijas nosaukums) furgona pusei (ja tikai tur) un bļodas pusei (ja tur un atpakaļ). mikroautobusa dienas biļete - neierobežots brauciens metro un autobusos dienā. viss ir vienkārši))) labi atpūties!
аватар Schur
Liels paldies par atbalstu. Tikai akmens no dvēseles)))))))))
аватар Apyatka
Es nezinu angļu valodu. Es arī ļoti uztraucos. Tad man līdzi gāja meita, viņa zina angļu valodu, bet es visu laiku nebiju ar viņu. Atcerējos visus vārdus, ko atceros no filmām) Kaut kā ātri vārdi piekliboja un jau varēju nedaudz paskaidrot. Google tulkotājs nedaudz palīdzēja (viesnīcā), nedaudz vārdnīcas, bet visvairāk palīdzēja tas, ka gandrīz katrā veikalā ir krieviski runājošs personāls) Atlantīdas akvaparkā ir pat uzraksti krievu valodā.
аватар Karmel
Jā, Dubaijā problēmu nebūs, bet kopumā kauns par savējiem.. pat filipīnieši smejas par tūristiem un jautā: "Vai tu neesi gājis uz skolu?"
аватар Zia_89_29
Vajag darbu Dubaijā. Angļu sarunvalodas iesācējs. Vecums 27-30 gadi. Trīs cilvēki no Kirgizstānas ir musulmaņi
аватар Islam1987
Un vai es varu būt no Turkmenistānas, man ir 30
аватар zakreev95
Sveiki sveiki visi! Es esmu Said-Bek, es dzīvoju Vācijā.
Ir liela vēlme pārcelties uz AAE ???????? Brīvi pārvaldu krievu, vācu un nedaudz angļu valodu. Ir augstākā un vidējā profesionālā izglītība,
Laipni cilvēki, lūdzu, palīdziet man atrast darbu Dubaijā.
[email protected]
аватар tjk-atc
labvakar .... sakiet lūdzu vai ar sliktu angļu valodu ir iespējams atrast labu darbu Dubaijā? palīdziet man atrast labu darbu... paldies [email protected]
аватар Menshov.Mihail
Sveiki, varbūt kāds zin kur Dubaijā var dabūt darbu, ir pieredze naftas industrijā
аватар Menshov.Mihail
Ja kādam ir ieteikumi un ir gatavs strādāt citās valstīs, mans numurs ir +99362750183
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl