Jautājums o Dubaija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
794 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādas drēbes ņemt līdzi?
AAEDubaija
Tūristes meitenes, pēc nedēļas pirmo reizi Emirātos. Kādas drēbes ņemt? Pastāsti! Ar Ēģipti un Turciju ir vieglāk: iemet šortus, T-kreklus, peldkostīmus – un aiziet! Ļoti ceru uz padomu)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2012-02-2312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар natapro
Pludmalē, protams, šorti un T-krekli, dodoties uz pilsētu, vēlams piesegt plecus un ceļgalus. Lai gan daudzi tūristi ignorē šo noteikumu, it īpaši Dubaijā. Vakarā var būt nedaudz vēss, ņem kaut ko ar garām piedurknēm, bet ne pārāk siltas drēbes.
аватар mary63
Vai būs karsti staigāt pa pilsētu džinsos?
аватар natapro
Es domāju, ka būs nedaudz karsts. Tagad pa dienu temperatūra ap +28 +31 un liels mitrums. Es domāju, ka jums tajās būs nedaudz neērti. Kopumā mēģiniet ņemt lietas no dabīgiem audumiem. citādi ar tādu mitrumu kā tur labi jūties tikai "dabīgās" lietās
аватар Lina23S
Pilsētai der viennozīmīgi slēgtas drēbes, gaišas bikses un tunika ar piedurkni, valsts ir musulmaņu, protams, mūsu jaunkundzes var atšķirties kur grib, un tad brīnās, ka vietējie iedzīvotāji uz viņām reaģē kā ka un atbrīvo taukainas sejas izteiksmes, tāpēc es ģērbjos pilsētā jebkurā musulmaņu valstī slēgtās drēbēs, kā saka, jo vairāk aizveries, jo mierīgāk kusties.)))
аватар mary63
Paldies par atbildēm. Kā ar kleitām un svārkiem?
аватар Lina23S
Svārki līdz grīdai un normāli.))))
аватар natapro
Redzēju, kā mūsu meitenes kleitās dodas uz Dubai Mall. tās bija vairāk vai mazāk pieklājīgas, es domāju ne pārāk īsas un krūtis neizcēlās)) Protams, es arī esmu īsa un dekoltē cienītāja, bet es to visu atstāju mājās. Paņēmu vairāk T-kreklus ar piedurknēm, garos šortus un mierīgi staigāju pa pilsētu, tāpēc es ar tādām lietām netraucēju
аватар mary63
Kā ir ar vīriešiem sandalēs un pusgarās biksēs? Vai nebūsi šokēts?
аватар natapro
nē. tīri labi
аватар mary63
Viņiem ir paveicies. Un es nezinu, ko ņemt savam vīram
аватар Lina23S
Vīriešiem ir vieglāk, viņi noteikti neskatīsies uz savu vīru pat šortos.))))
аватар Biker_Oksana
Vai bikses ir piemērotas meitenēm? Vai arī garie svārki ir labāki? Es arī plānoju doties pēc dažām nedēļām.
аватар Biker_Oksana
Atbildēs jau izlasīju par biksēm, esmu neuzmanīga)) Bet tomēr precizējums - vai labāk valkāt bikses vai svārkus?
аватар Biker_Oksana
natapro, kā viņi reaģē uz šortiem? Teiksim tā, tieši virs ceļgaliem.
аватар natapro
Biksēm vai svārkiem nav lielas atšķirības, galvenais, lai ceļgali nosegti un justos ērti.
аватар natapro
Un šorti derēs, kaut nedaudz virs ceļiem, bet lai nav ļoti īsi un izaicinoši
аватар Marina530
gaiši vasaras džinsi var būt, pusgarās bikses, capris, lina svārki zem ceļgaliem (vēlams), T-krekli ar parastu kakla izgriezumu un ar piedurkni. vismaz īsas, necaurspīdīgas blūzes... mini un topos tu pats tur jutīsies neērti...
аватар Elena670
Vakar atgriezos no AAE.Pirmkārt iesaku ievērot tās valsts likumus,kurā atrodaties.Otrkārt,kails tiešām nejutīsies īpaši ērti,jo lielākā daļa cilvēku ir iepakoti biksēs,kuras neapraksta figūru un krekli vai T-krekli ar piedurknēm elkoni.
Bet par siltajām drēbēm atsevišķi:tirdzniecības centros ir ļoti forši un vakarā pēc 6h uz ielas.Gājām kokvilnas džemperīšos pat pa dienu,nebija karsts,ka spoži spīd saule,apdedzini uz pludmale, bet stiprs vējš pūš no okeāna un bez džemperiem ir auksti.
Izbaudiet brīvdienas, ļoti skaista, daudzveidīga valsts.
аватар Biker_Oksana
Es pat nezinu... Es došos pēc dažām nedēļām (domājams, no 15. marta), jūs mani nobiedējāt par laikapstākļiem ((
аватар Elena670
Ja pēc dažām nedēļām noteikti būs siltāks, jo februāra mēnesis AAE ir ziema, kopš 10. marta pēc iepriekšējo gadu statistikas temperatūrai vajadzētu celties, bet mūsu uzturēšanās laikā tempi. gaiss virs 29 grādiem nepacēlās, bet temps. ūdens ir 18 grādi, bet mums tas ir normāli, mums Sibīrijā vasarā ir tāds ūdens, peldējās VISI, NEskatoties uz vēju UN ZEMO ŪDENS TEMPERATŪRU. Vai jūs piedotu sev apmeklēt Persijas līci un nepeldēties?
Skatieties laikapstākļus Dubaijā uz Gismeteo, viņš mūs neapmānīja pirms aizbraukšanas, kā viņš skatījās OKO.
Lai jaukas brīvdienas!
аватар Biker_Oksana
Protams, es sev nepiedošu!))) Ekskursiju meklēju vismaz tuvāk 20.-25.martam, vēlāk nesanāks.
Atsauksmes par laikapstākļiem AAE ir pretrunīgas. Piemēram, lasīju, ka marts ir teju ērtākais mēnesis atpūtai, tad uznāk smacība un karstums. Aprīlī nevaru aizbraukt - plānots cits brauciens, nevaru pārkārtot. Bet, spriežot pēc tūristu atsauksmēm, kas februārī atpūtās AAE, viņiem nebija īpaši auksti.
аватар Elena670
Kas pie visa pieradis, man, protams, ērti jūlijā un augustā Turcijā, kad gaisa temperatūra ir +40, un šobrīd nebija izvēles, protams, ne ziemeļpols, bet arī ne Āfrika. , bet tomēr nopeldējāmies, bet ar 10. martā viņiem sākas pavasaris un tempi pieaug. gaiss, mans darba kolēģis vienmēr lido pēc 10. datuma.
аватар Olika22
Meitenes!! SOS!! Parīt es lidoju uz Turciju. Pastāsti man, kādas drēbes ņemt līdzi) kā cilvēki tur iet šajā gadalaikā?
аватар bochatsckaya
Es lidoju uz Dubaiju 2019. gada 6. martā. Sakiet: vai man vajadzētu ņemt līdzi cepuri? Vai jums ir nepieciešams sauļošanās līdzeklis? Esmu šokā, tagad ir ziema - kur var nopirkt visu...?
аватар Ptuhina
Galvassegas noteikti jāņem, krēms ar SPF vismaz 30, iesaku smērēt pie mums, āda pateiksies un novecos lēnāk. Paskatieties uz lamode h&m vietnē. Nu personīgi es tur pērku, cenas saprātīgas
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dubaija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl