Grosvenor House a Luxury Collection Hotel Dubai 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
8
Novērtējums 9.310
№12 viesnīcas reitingā Dubaija
9.3 Numurs
9.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.5 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Grosvenor House atrodas Persijas līča krastā, netālu no Dubaijas centra. Mūsdienu dizaina visdrosmīgāko ideju iemiesojums un izsmalcinātā interjera izsmalcinātība ir padarījusi Grosvenor House Dubai par īstu piekrastes pērli. Viesnīcas mirdzošie dvīņu torņi ir uzreiz atpazīstams Dubaijas jahtu piestātnes orientieris. Jaunākie augsto tehnoloģiju sasniegumi šeit ir apvienoti ar fantastisku austrumu greznību. Viesnīca atrodas tikai dažu minūšu attālumā no pludmales, golfa klubiem, iepirkšanās centriem, Dubai Internet City, Media City un citiem, piedāvājot izcilu vidi biznesam, atpūtai un apskates vietām. Viesnīca tika atvērta 2005. gada jūnijā. Viesnīcas ēkām ir 45 stāvi. Pieder viesnīcu ķēdei The Luxury Collection by Starwood.Vairāk →
аватар Olegbundas
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
5 iemesli, kā pē c es vē rtē ju š o viesnī cu ar 10 no 10. Varbū t neesmu ī paš i izlutinā ts ar pieczvaigž ņ u viesnī cā m, bet tik laba apkalpoš ana, kvalitā te, ē diens utt. - Es vē l neesmu satikusies. Viss forš i: 1. … Tomēr ▾ 5 iemesli, kā pē c es vē rtē ju š o viesnī cu ar 10 no 10.
Varbū t neesmu ī paš i izlutinā ts ar pieczvaigž ņ u viesnī cā m, bet tik laba apkalpoš ana, kvalitā te, ē diens utt. - Es vē l neesmu satikusies. Viss forš i:
1. Ieradā mies 8:30 no rī ta, bet nebija jā gaida check-in laiks 14-15:00, bijā m uzreiz iekā rtojuš ies, pat nevajadzē ja jautā t : ), un viņ i tika arī cienā ti ar bezalkoholisko kokteili ar ledu.
2. Un ne tikai apmetā s, bet uzlaboja istabu. Cik mē s bijā m pā rsteigti, kad 43 metru vietā saņ ē mā m milzī gus dzī vokļ us, iespē jams, 140 metrus! Divas guļ amistabas, milzī ga ē damistaba-dzī vojamā istaba ar logu uz virtuvi, 2 balkoni ar skatu uz kanā lu un jahtu piestā tni un milzī ga 40 metru terase ar skatu uz jū ru, ar dī vā niem, galdu un diviem sauļ oš anā s krē sliem. . . un mē s atradā m vannas istabas pamazā m, Bija jau 4 (! ). Mē s bijā m divi ar mazu bē rnu, tā pē c nebija vajadzī bas pilnī bā izmantot š ī s karaliskā s savrupmā jas). Tač u darbinieku dā snums bija patī kams pā rsteigums.
3. Reģ istratū ras darbinieki palī dzē ja ar visu. Apkalpoš ana teicama, bija vairā ki krieviski runā još i darbinieki un meitene no Ukrainas, kas man izdrukā ja Dubaijas karti un atzī mē ja, kur ir apskates objekti un kā vislabā k pie tiem nokļ ū t, ar kā du transportu. Puiš i no reģ istratū ras man izstā sta visu - kur un kā ietaupī t naudu, kur ir labā kais valū tas kurss. Darbinieks man piedā vā ja palī dzē t nopirkt Burj Khalifa biļ etes internetā (lai ietaupu naudu, internetā lē tā k) un izdrukā t. Kad pateicu, ka uz kartes nav lī dzekļ u, viņ š pat piedā vā ja maksā t no manas kartes, un es atdeva viņ am to skaidrā naudā . Ī sā k sakot, tie atrisina jū su problē mas un uzdevumus un atvieglo klienta darbu. Un tas viss ir bez maksas.
4. Viesnī cas liela priekš rocī ba - draudzī ba ar kaimiņ u viesnī cu La Royal Meridian (dā rgā ka) - kurai ir milzī ga zaļ ā zona ar peldbaseiniem un privā ta pludmale ar izeju uz jū ru. Jū s varat staigā t ar kā jā m - apmē ram 10 minū tes, vai ar marš ruta autobusu, kas kursē tur / no turienes ik pē c 15 minū tē m - tas aizņ ems arī apmē ram 10 minū tes, jo autobuss apbrauc visu un stā v pie luksoforiem. Bet tas ir droš ā k, jums nav jā skrien pā ri joslā m. Viesnī cai 4. stā vā ir savs peldbaseins un sava relaksā cijas zona ar saunu, turku hammam, romieš u tvaika pirti, dž akuzi (viss forš i, dā rgi, un cilvē ku gandrī z nav, var pakā rt vienatnē ) , bet labā k ir doties uz Leroy Meridian, jo tas tur nav uz grī das, bet gan dabā , un ir 2 baseini (pat saka 3, bet es neredzē ju treš o). Daž ā m Dubaijas viesnī cā m ir pludmale, kas atrodas pastaigas attā lumā , un daudz mazā k privā ta pludmale. Gandrī z visas viesnī cas jū s aizved uz pludmali reizi dienā , un tas nav ē rts laiks visiem, š eit jū s varat vai nu staigā t 10 minū tes lī dz privā tai pludmalei, vai arī autobuss kursē ik pē c 15 minū tē m.
5. Ē diens - 5 punkti no 5. Nekur citur ar omā riem bufetē neesmu bijusi barota : ). Jū s varat izvē lē ties vienu no 5 restorā niem ar daž ā du valstu virtuvē m (vienam no tiem pat ir Michelin zvaigzne), vai arī ē st restorā nā ar bufeti - ko mē s pastā vī gi izvē lē jā mies. Jo ē dieni tur ir dā rgi un garš ī gi, no terases paveras skats uz debesskrā pjiem, pats restorā ns ir augstā lī menī . Daudz jū ras veltes - mī dijas, grilē tas garneles, garneles mē rcē , vā rī tas garneles, divas reizes vakariņ ā s bija omā ri, pastā vī gi mī dijas, steiki no daž ā da veida gaļ as un zivī m, cepti priekš ā , cepš anas pakā pi var izvē lē ties. Siera brie, č edars, gouda, parmezā ns un daudzi citi, brokastu kafijai latte nav š ķ ī stoš ā kā vairumā Dubaijas viesnī cu, bet olu krē ms. Melones, arbū zs, zemenes, dateles, papaija, ananā si u. c. Ir daudz austrumu saldumu, piemē ram, rahutlukum, saldē jums.
Bija arī nelieli mī nusi, tač u tie ir tik niecī gi, ka nav jē gas pieminē t, jo garastā vokli un komfortu tas nekā di neietekmē ja. Jums ir jā bū t ļ oti izlutinā tam, lai pieķ ertos daž iem mirkļ iem š eit. Tomē r š ā da lī meņ a viesnī cas ar š o atraš anā s vietu (Dubajas jahtu piestā tne, tuvums jū rai, piekļ uve privā tai pludmalei, atsauksmes par 9 no 10 par visiem resursiem, 5 zvaigznes, virkne luksusa viesnī cu) ir par augstā ku cenu. kategorijā . Rezervē jot, š ī s viesnī cas cena arī nav ļ oti zema, tač u pastā vī gi tiek rī kotas akcijas, un jū s varat rezervē t par labu cenu.
аватар agent_borabora
Pirmais iespaids. Divi debesskrā pju torņ i 40 stā vu modernā dinamiskā stilā ar iespaidī gu nakts apgaismojumu. Pā ri š osejai no Jumeirah Beach Residence promenā des, tieš i Marina pastaigu zonas promenā dē . Eskalators vestibilā . Mirdzoš s interjers, kristā li, dzī vas orhidejas, plaš a uzgaidā mā zona. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids. Divi debesskrā pju torņ i 40 stā vu modernā dinamiskā stilā ar iespaidī gu nakts apgaismojumu. Pā ri š osejai no Jumeirah Beach Residence promenā des, tieš i Marina pastaigu zonas promenā dē . Eskalators vestibilā . Mirdzoš s interjers, kristā li, dzī vas orhidejas, plaš a uzgaidā mā zona.

Standarta numurs Tower One. Plaš s, 2 divguļ amā s gultas, panorā mas logi, nav balkona, bet atveras logs. Satriecoš i skati uz jahtu piestā tnes debesskrā pjiem vai jū ru. Standarta komplektā cijā : peldmē teļ i, č ī bas, gludeklis, gludinā mais dē lis, seifs, ū dens pudeles, tē jas un kafijas komplekts. BULGARI kosmē tika.

Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā un numuros.

Infrastruktū ra. Transports uz Le Meridien pludmali bez maksas no pulksten 7:00 lī dz 20:00 ik pē c 15 minū tē m. Pludmales dvieļ i bez maksas. Ā ra baseins 4. stā vā . Bā rs 44. stā vā . Ieeja Budha bā rā ir bez maksas. Tuvā kais naktsklubs atrodas pā ri ceļ am, viesnī cā Habtoor.

Uzturs.
Brokastu bufetē bija iespē ja izvē lē ties: lasis, suš i, taki-maki-yaki (japā ņ u ē diens), brī , emmentā ls, papaija, ananā si, lič ī.

Kontingents. Uzņ ē mē ji un skaistu un gaiš u viesnī cas brī vdienu cienī tā ji ar ikvakara izklaidē m.
аватар diligen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas Marina rajonā . Privā tas pludmales nav, tač u tas nemaz neietekmē viesnī cas vē rtē jumu. Viņ š ir lielisks! Transfē rs uz viesnī cas Le Meridian pludmali. Kad iegā jā m viesnī cā , mums bija fotosesija "atpū tas istabā " - mazgā š anā s istabā - par tualetes istabu to nevarē tu nosaukt. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Marina rajonā . Privā tas pludmales nav, tač u tas nemaz neietekmē viesnī cas vē rtē jumu. Viņ š ir lielisks! Transfē rs uz viesnī cas Le Meridian pludmali. Kad iegā jā m viesnī cā , mums bija fotosesija "atpū tas istabā " - mazgā š anā s istabā - par tualetes istabu to nevarē tu nosaukt. Atzveltnes krē sli, ziedi, TV.... Apbrī nots! Numuri ir stilī gi, moderni, ar lielisku skatu uz citā m viesnī cā m. Bezvadu internets ir pieejams bez maksas. Ir iemaksa 300-400 dirhami dienā , istabā . Pakalpojums nav slavē jams. Viesnī ca ievē ro augstus standartus, un tas ir jū tams katrā detaļ ā .
Логотип отеля Grosvenor House туалетная комната в холле отеля в холле отеля вид из отеля в номере в номере в номере
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2014.  gada oktobrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā . Dzī voju tajā.2 naktis. Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Skaista zā le, ko vē rtas tualetes telpas, tas jā redz! Istabas, protams, izcilas, jo augstā k, jo elpu aizraujoš ā ks skats pa logu. … Tomēr ▾ 2014.  gada oktobrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā . Dzī voju tajā.2 naktis. Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Skaista zā le, ko vē rtas tualetes telpas, tas jā redz! Istabas, protams, izcilas, jo augstā k, jo elpu aizraujoš ā ks skats pa logu. Telpā viss ē rtai atpū tai, piebā zts ar elektroniku, viss uz pults, tē ja un kafija tiek pievienota 2x dienā , uzkopš ana teicama, kosmē tika tiek papildinā ta pē c vajadzī bas.
Vē los atzī mē t restorā nu, mā jī gu zā li, milzī gu ē dienu izvē li, viss ē dams un garš ī gs, š efpavā ri interesē jas, vai visiem garš o.
viesnī cai ir kopī ga pludmale ar Le Royal Meridien Beach, kursē autobuss, 5 minū š u brauciens, ē rta. Visi pludmales piederumi tiek izsniegti Le Royal Meridien Beach, jums tie nav jā ņ em lī dzi. Pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš a!
аватар Cherry2012
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piekrī tu iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Atpū tā mies 2012. gada augustā , mums viss ļ oti patika: atraš anā s vieta, skats pa logu, istabiņ a, apkalpoš ana, pati viesnī ca, ē diens - viss ideā li. … Tomēr ▾ Piekrī tu iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Atpū tā mies 2012. gada augustā , mums viss ļ oti patika: atraš anā s vieta, skats pa logu, istabiņ a, apkalpoš ana, pati viesnī ca, ē diens - viss ideā li. Padoms: paņ emiet istabu pirmajā tornī - dzī vojā m otrajā : tas ir slē gtā ks, kaut kā nedzī vs, salī dzinot ar pirmo, vispā rē jais restorā ns ir mazs, ē dienu izvē le tajā nav liela, tad mē s uzzinā jā m ka var paē st arī.1. torņ a restorā nā . Paņ ē mā m HB ē dienu, bijā m patī kami pā rsteigti, ka ē dienā papildus bufetei ir sulas (izņ emot svaigi spiestas), tē ja, kafija u. c. , ceturtdien - zivju dienā : daž ā di zivju gardumi, grilē ti omā ri, karaļ a krabju kā jas, sarkanie ikri, suš i utt. Visa virtuve ir tiiik! garš ī gi, nevainojami, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Alkohols viesnī cā ir dā rgs, paņ ē mā m lī dzi uz Duty Free - istabā ir korķ viļ ķ is, glā zes, kafijas automā ts, tē jkanna. Istabā pildī ts ū dens pudelē s ir apmaksā ts (5 c. u. 0.5l. ) - pirkā m lielveikalā (0.5 kub. 1.5 l. ) Mazliet satraucos par otro lī niju - pilnī gi velti, piegā de bija ik pē c 15 min. . , reiz, vakara sastrē gumā , viņ a nedaudz aizkavē jā s - mū s veda milzī gs luksusa apvidus auto un aizveda uz viesnī cu. Lī dzī ga organizā cija un attieksme pret apmeklē tā jiem it visā – jū ti, ka viss ir priekš tevis. Un vē l viens patī kams sī kums mū su uzturē š anā s viesnī cā noslē gumā : visiem viesnī cas apmeklē tā jiem tiek nodroš inā ts bezmaksas privā tais transfē rs uz lidostu - jaunā kā modeļ a grezns balts BMW. Pieci labā kie, kuros esam dzī vojuš i, pat Eiropā !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m laba. Jauks interjers. Draudzī gs personā ls. Spa ir brī niš ķ ī gs. Ļ oti liels š ī s viesnī cas mī nuss ir attā lums no pludmales. Pirmajā s dienā s ī sti nebija paraugu ar piegā di uz pludmali. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m laba. Jauks interjers. Draudzī gs personā ls. Spa ir brī niš ķ ī gs. Ļ oti liels š ī s viesnī cas mī nuss ir attā lums no pludmales. Pirmajā s dienā s ī sti nebija paraugu ar piegā di uz pludmali. Tagad mums jā gaida 10 minū tes, lī dz pienā k autobuss. Ir ļ oti kaitinoš i ilgi gaidī t karstumā , un tad 10 minū tes sē ž am autobusā un 8 minū tes ceļ ā . Izņ emot to, ē diens ir labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lizz1971
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar vī ru no 2012. gada 11. lī dz 21. janvā rim. Emociju ļ oti daudz un visas pozitī vas! Tā pē c tikai fakti un fotogrā fijas. Iekā rtojā s 20-30 minū š u laikā , 2505. kab. , 25. stā vā , ar milzī gu stū ra balkonu un SKATĪ Š U skatu uz apkā rtni (skat. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru no 2012. gada 11. lī dz 21. janvā rim.
Emociju ļ oti daudz un visas pozitī vas! Tā pē c tikai fakti un fotogrā fijas.
Iekā rtojā s 20-30 minū š u laikā , 2505. kab. , 25. stā vā , ar milzī gu stū ra balkonu un SKATĪ Š U skatu uz apkā rtni (skat. foto). Telpā viss ir funkcionā ls un ē rts. Ļ OTI ē rta gulta, gulē ju kā paradī zē .
Depozī ts netika iemaksā ts (piedā vā ja maksā t 2000 dirš us), teicā m, ka maksā sim skaidrā naudā , neuzstā ja. Tad vē l rakstī ja uz numuru, nekā du problē mu.
Pakalpojums ir ļ oti augstā lī menī , kamē r jū s absolū ti nekā di netraucē , patiesī bā tā ir pakalpojuma “aerobā tika”. Visur ir konsjerž i, kas pastā stī s, kur viss atrodas, ar kā du liftu jā brauc, iesē dinā s taksī , atvē rs durvis utt. utt.
Pie viesu attiecī bas vienmē r ir krieviski runā još as meitenes Ksenija un Oļ esja, var dabū t arī autobusu sarakstu uz Emirates Mall, autobuss uz Dubai Mall tika ATCELTS, tā pē c vai nu ar taksi - 100 dirhami turp, vai metro 22 dirhami brauciens diviem. Ja metro ir zelta klase - 2x dā rgā k, bet nav tā vē rts, praktiski nav nekā das atš ķ irī bas! 10 minū š u gā jiens lī dz metro.
Uz kaimiņ u Le Meridian pludmali kursē autobuss ik pē c 15 minū tē m, lī dz 2 naktī , ir š ika zona, ļ oti zaļ a, liela, trī s baseini, staigā visā das dzī vā s radī bas, var izmantot visu viesnī cas infrastruktū ru un rakstiet uz savu istabu, ļ oti ē rti!
Brokastis ir ļ oooooti garš ī gas, no 6 lī dz 11 no rī ta, 12 sā kumā skrē ja vienreiz (gulē jā m uz burvju gultā m)), un nekas, paē dā m PILNI, neviens nedomā ja mū s izmest vai izaicinoš i noņ emt š ķ ī vjus, kā tas ne reizi vien notika tajā paš ā Turcijā !
4. stā va baseins neliels, nes augļ us un aukstu ū deni, pē c 12 sā k aizvē rt otrā torņ a ē nu, bet lī dz diviem vē l ir vieta saulē .
Starp citu, es nepiekrī tu vispā rpieņ emtajai gudrī bai, ka otrais tornis ir labā ks. Speciā li mums palū dza parā dī t istabas, pirmkā rt, nav parastu luksusa apartamentu, ir tikai daž ā du kategoriju apartamenti, attiecī gi dā rgā ki, interjers nav tik skaists, skati pa logiem, un baseins ir ē nā agrā k nekā mū su baseins pirmajā tornī .
Mē s bijā m slavenajā Buddha bā rā , bā rā.44. stā vā , turku restorā nā , godī gi sakot, diezgan parastā s iestā dē s (kas attiecas uz mums), es nesapratu, kā pē c visi ar viņ iem ir tik nolietoti)).
Netā lu no viesnī cas, aiz stū ra, ir skaista MARINA krastmala, ar jahtā m, neskaitā mā m kafejnī cā m katrai gaumei, debesskrā pju gaismā m, kas atspī d ū denī …
WALK ir vē l viena pastaigu iela, kas atrodas attā lumā no viesnī cas, pilnī bā sastā v no kafejnī cā m, veikaliem, un pa to stiepjas š aurs ceļ š , pa kuru nedē ļ as nogalē s, un š eit ir ceturtdiena un piektdiena, luksusa automaš ī nu ī paš nieki kā rto savas dienas. “promenā de”, Nu, š ī ir OBLIGĀ TI jā redz. Tā du skaitu Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes kabrioletu, nemaz nerunā jot par Lexus, BMW, Audi u. c. "parastā m" maš ī nā m, uz vienas ielas vienlaicī gi, laikam var redzē t kaut kur tikai Kannā s).
Ekskursijas. Seš i Emirā ti (ar Omā nas apmeklē jumu un peldi Indijas okeā nā ), Modernā Dubaija (Akvā rijs Atlantī dā , foto pie Sail, kā piens Burj Khalifa, strū klaku š ovs), Abū Dabī (galvaspilsē ta) ar lielā kā s moš ejas apmeklē jumu pasaule), Safari ar dž ipiem tuksnesī - viss patika, iesakā m. Skaidra organizā cija, krieviski runā još i gidi, normā ls ē diens, pā rdomā tas pieturas, daudz informatī vas informā cijas (tiesa, kā paveicā s ar gidu), viss ir super!
Iepirkš anā s. Š o mē rķ i mē s neizpildī jā m. Divas reizes bijis Dubaijas tirdzniecī bas centrā , vienreiz Emirā tos. Cenas neš ķ ita zemas, pat ar pā rdoš anas atlaidē m. Citus veikalus nemeklē jā m, jo. vienkā rš i nepietika laika.
Izbraukš ana. Atkal viesnī ca bija patī kams pā rsteigums. MŪ SU NUMURU NEVIENS SAŅ EMA. Viņ i neskaitī ja dvieļ us, glā zes, riekstus mini bā rā , saplī suš os traukus, vai televizors darbojā s...nebija š ķ ebinoš as, spī dzinā tas istabenes...Viņ i nodeva kartī tes un uz redzē š anos! Š ī ir pirmā reize)))
Kopumā daudz interesantu lietu. Kam bū s jautā jumi par viesnī cu, rakstiet, ar prieku atbildē š u.
Вид с балкона Вид с балкона Набережная Марина стоянка возле отеля Бассейн в отеле Башня Бурж Халифа Набережная Марина Мечеть в Абу-Даби
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kā viesnī ca! Budas bā rs spī d! … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca! Budas bā rs spī d!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augstā kā s klases viesnī ca! Numuri ar jaunā ko dizainu. Visi ar š iku, dā rgi un pamatī gi. Pirmā s klases serviss. Vienī gā s neē rtī bas rada blakus esoš ā s viesnī cas pludmale, bet jebkurā brī dī viņ i var piegā dā t Mercedes mikroautobusu. … Tomēr ▾ Augstā kā s klases viesnī ca!
Numuri ar jaunā ko dizainu. Visi ar š iku, dā rgi un pamatī gi. Pirmā s klases serviss. Vienī gā s neē rtī bas rada blakus esoš ā s viesnī cas pludmale, bet jebkurā brī dī viņ i var piegā dā t Mercedes mikroautobusu. brauc 3 minū tes. Ļ oti iesaku tiem, kas vē las gū t labu iespaidu par AAE!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums klymenko1956
kā klājas šai viesnīcai
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Grosvenor House расположен на берегу Персидского Залива, недалеко от центра Дубая. Воплощение самых смелых идей современного дизайна и изысканная утонченность интерьеров сделали Grosvenor House Dubai настоящей жемчужиной побережья. Блестящие башни-близнецы отеля — это мгновенно узнаваемая достопримечательность Дубайской пристани. Последние достижения хай-тека сочетаются здесь с фантастической восточной роскошью. Отель расположен всего в нескольких минутах от пляжа, гольф-клубов, торговых центров, интернет-города Дубай, медиа-Сити и других, предлагая исключительные условия для бизнеса, отдыха и исследований достопримечательностей.

Отель открылся в июне 2005 года. Здания отеля 45-ти этажные. Принадлежит сети отелей The Luxury Collection by Starwood.

Atrašanās vieta Отель расположен рядом с пристанью для яхт Дубая. Железнодорожный вокзал Дубай Марина находится в 10 минутах ходьбы, а гольф-клуб Emirates — в 5 минутах езды от отеля. Поездка до международного аэропорта Дубая займет 20 минут., а до торгово-развлекательного центра Mall of the Emirates — 10 минут. Торговый центр Beach Mall находится в 10 минутах ходьбы от отеля.
Pludmales apraksts Бесплатный трансфер на пляж отеля-партнера Le Royal Meridien Beach Resort & Spa.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории 14 ресторанов и баров, магазины, терраса, 7 комнат для переговоров (вмест. до 400 чел). Доступны услуги дворецкого, флориста, носильщика, портье, доставка прессы, еды и напитков в номер, услуги по продаже билетов, гладильные услуги (платно), чистка обуви. Есть русскоязычный персонал. Круглосуточно: стойка регистрации, услуги консьержа, парковщика, охрана, обслуживание номеров. Есть факс/ксерокс (платно), кондиционер, места для курения. Гости могут пользоваться пляжем, бассейном и прочими удобствами для отдыха от отеля-партнера Le Royal Meridien Beach Resort & Spa (организуется бесплатный трансфер). Бесплатный трансфер к Mall of Emirates.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб в Le Royal Meridien Beach Resort & Spa.
Izklaide un sports Есть ночной клуб (платно). Рядом с отелем есть поле для гольфа, теннисные корты.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Отель состоит из 2 башен — Tower 1 и Tower 2, которые вмещают 750 изысканных номеров, сьютов и апартаментов, представляющих собой новые стандарты гостеприимства и воплощение роскоши и элегантности.

Istabās

телевизор с плоским экраном, панорамные окна, отделанная мрамором ванная комната с гидромассажной ванной и тропическим душем, туалетно-косметические принадлежности марки Bvlgari, бесплатный высокоскоростной интернет, кондиционер,

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • bidē (ne visās istabās)
Adrese Al Emreef Street, PO Box 118500, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: 971 4 3998888
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.