Oāze tuksnesī.

22 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 30 Maija 2017 ieslēgts 15 Jūnijs 2017
Reputācija: +49.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ak, Dubaija. . . Š ī pilsē ta atstā j neizdzē š amu iespaidu! Esmu bijis AAE daudzkā rt, daž ā dos emirā tos, bet tieš i Dubaija ir tā vieta, kur gribas atgriezties vē l un vē l. Un katru reizi, ierodoties tur, jū s atklā jat š o pilsē tu jaunā veidā . Joprojā m sē ž ot lidmaš ī nā , lidojot pā ri Arā bijas jū rai, tā lumā ieraugot š ī s lieliskā s pilsē tas gaismas, sirds sā k sisties straujā k, gaidot tikš anos. Iekā pjot lidmaš ī nā , es biež i pieķ ē ru sevi pie domas, ka tik patiess prieks un bē rniš ķ ī ga sajū sma mani pā rņ ē ma, ieelpojot Dubaijas mitro un karsto gaisu.

Dubaija ir lielā kā pilsē ta AAE, greznā kā un ultramodernā kā pilsē ta Tuvajos Austrumos. Š eit viss ir harmoniski apvienots, senas moš ejas un ultramodernas ē kas, klusas ielas un milzī gas š osejas, smilš ainas pludmales un moderni veikali, arā bu un Eiropas stili un tradī cijas.


Par Dubaiju varat rakstī t daudz, tač u labā k to visu vismaz vienu reizi redzē t savā m acī m. Ko meklē t? Jā , visapkā rt! Kur doties? Jā , ja iespē jams, visur un visur) Sā kot no vakara pastaigā m gar krastmalā m Dubaijas jahtu piestā tnē , jo dienas laikā ir ļ oti karsts, un attā lumi nav mazi, beidzot ar apskates objektiem, un to ir daudz. Viss interesants, metro, tramvaji, parki, pludmales, strū klakas, kafejnī cas, restorā ni, iepirkš anā s centri, ekskursijas. Katrs atradī s kaut ko sev un izklaidi garā . Manuprā t, esot AAE, ir jā redz daudz, piemē ram: Dubaijas jahtu piestā tnes krastmala, jā apmeklē Palma Dž umeira, jā redz milzī gs akvā rijs viesnī cā Atlantis, un pati viesnī ca ir uzmanī bas vē rta! Vakarā brauciet ar laivu Madinat Jumeirah viesnī cā , izstaigā jiet turpat turpat (bazā ru) un uzsmē ķ ē jiet ū denspī pi. Noteikti apskatiet pasaulē augstā ko ē ku Burj Khalifa un uzkā piet paš ā augš ā , lai paskatī tos uz Dubaiju no gandrī z kilometra augstuma, aplū kojiet dejojoš as strū klakas, pastaigā jieties pa Dubaijas tirdzniecī bas centru, iekš ā ir daudz interesantu lietu tirdzniecī bas centrs, un akvā rijs, un strū klaka "Pearl Divers" un veikali ir iespaidī gi. Jums ir nepiecieš ams apmeklē t pludmali netā lu no Burj Al Arab viesnī cas, jū s varat apmeklē t blakus š ai viesnī cai, Wild Wadi akvaparkā . Apskatiet vienī go slē poš anas kū rortu Tuvajos Austrumos, kas atrodas Mall of the Emirates. Apmeklē jiet Miracle Garden ziedu parku.

AAE sastā v no septiņ iem emirā tiem: Abū Dabī , Adž mā nas, Dubaijas, Rasalhaimas, Ummal Kamveinas, Fudž eiras un Š ā rdž as.

Ja iespē jams, varat doties apskatī t AAE galvaspilsē tu Abū Dabī , kur jā apmeklē Š eiha Zajeda Baltā moš eja un Ferrari Pasaules parks. Pastaigā jieties pa pilsē tu, apmeklē jiet pludmali, parkus.

Š ardž as emirā ts tiek uzskatī ts par konservatī vā ko emirā tu ar diezgan stingriem noteikumiem un likumiem. Š ā rdž ā ir daudz interesantu muzeju un moš eju, ir interesanti apmeklē t Al Kasbah krastmalu, pavizinā ties ar panorā mas ratu, pastaigā ties pa Al Majaz krastmalu, apmeklē t Sharjah akvā riju. Interesanti ir apmeklē t Al Mamzar pludmali, kas atrodas starp Dubaiju un Š ardž u.

Atrakciju, izklaides, arhitektū ras daudzveidī ba, daudzpusī ba un skatu bagā tī ba neatstā s vienaldzī gus. Fotogrā fi, krā jiet atmiņ as kartes un baterijas, ir daudz ko iemū ž inā t! Labā kais laiks ceļ oš anai ir pavasaris vai rudens. Vasarā ir ļ oti karsts!

Dubaija ir iespaidī ga un iedvesmojoš a savā veidā . Š ī ir kontrastu pilsē ta, skaistuma un attī stī bas pilsē ta, nā kotnes pilsē ta! Š is ir patiesas mī lestī bas un kalpoš anas piemē rs savai tautai un valstij kopumā (š eiha Muhameda personā ). Š is ir piemē rs tam, ka pat visdrosmī gā kos plā nus un idejas var ī stenot dzī vē , piemē rs tam, ka nekas nav neiespē jams! Pat uz smiltī m jū s varat izveidot, iemiesot sapni, kas iekaros visu pasauli! Ja esat tur bijis, jū s nepaliksit tā ds pats!

Veiksmi visiem!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums